Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cuma 71.9
Bugün 71.8
Fark 100 gr

Canım hiç olmamasından iyi hem cumaya var verirsin eminim

-500 ile günaydın :) Geçmiş okuyorum döncem anacım

Oo tebrikler
Geçen cuma: 71.4
Bu gün: 72
Fark: +600 gr

Yok bir daha pasta masta
Bu aralar karnımda şişlik var inşallah ondandır ya
Ondan olabilir canım kabızlık falan değildir inşallah

Cuma :84.9
P.tesi :84.6
Fark :-300
Tebrikler iyi vermişsin canım

Bence akşam içtiklerini verdin wcde gece içtiklerin hala bünyendedir. -0.4 falan eksisindir bence

sevgili çikiler ve boniler yarın ki tartı için ne düşünüyorsunuz? nasıl hissediyorsunuz?
3 günlük kaçamaklarımla + yım kesin diyordum. Tartı bana ce e yaptı sabah
Takım ruhu anladım canimgoreyim sizi kızlar bu grubu 1.yapalım hep 1 ci kalalımfena gaza geldim
Kız yosuuuun biz zati sık sık 1. oluyoruz datlum.
O sohbet ettiğin manyak ballikayfe varya,o tam 3 kg verdi geçen hafta.Manyak işte.3 kg verilir mi 7 günde.Manyaaaaak

Kadının stresi var kız.Gitme üstüne.Elleme uğraşsın senle. Az sabır.Refakatçi olmak ne zordur bilirim. Menü güzel afiyet olsun

Kabakçı geldi hanııııııım.Kabaklarım vaaaar.Açık yeşil koyu yeşil kabaklaaaar
Afiyet olsun hanımlar.Kabaklar yarasın .
Kız ece seni tutmak işe yaramıyor zati.Koyverdik gitti seni.Uç kelebeğim hadi uç
Olsun 3 lt. Bende yarin icecem bugun son tatilimazcik dondurma yaliyim
Yarın biri seni gözetliyor olacak.Yi bakalım bugün.
gızlaaaaaaaaaaaar nirdesinizzz
Aradığınız Ayşe badem ağacı tepesinde kollarını dallara yırttırmakla meşgül.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz
Büyük hissediyorum cumartesi günü doğum günüm vardı abartmadım ama biraz kaçamak yaptım
Büyük hissetmen güzelmiş Yani tabir olarak.Yoksa içeriği elbette acı
Bizim takım gencmis ya insan daha bi motive oluyo 96 lımisin 97 mi
Ay 96 diyor.Ay valla bayılcam şimdi.Anam minnacıksınız kız siz.96da ben ünv. hazırlanıyordum anam..Ayyyy ne yaşlanmışıııım

Bu tadına bakma işi çok güzelmiş. Afiyet olsun menün hafif olduğundan etkilemez diye düşünüyorum. İrmik helvası en masum tatlılardan diye düşünürüm ben hep.Ay tamam itiraf ediyorum.Ölürüm irmik helvasına.Kalorisine de kurban olurum ben onun
Kızlaaaar napıyosunuz bakayım ancak net sorunumu çözebildim şükür
Alamanya gelini gelmiş.Selam kaptan Güzel gidiyordur inşallah tatil
Anam iş aşkına bakarmısın?Ta gavurellerden ulaşmış menüme kadın. Dün göremedim yorumunu o yüzden bugün ekstra spor eklicem kaptanım.

Günaydın herkese, ben Poni eski yarışmacılardan. Kazenden izin alarak nickimi degistirdim.

Yeni arkadaşlar için kendimi tanitayim. 27 yasında bir çocuk annesi öğretmenim.

Takımımızla Mefkuşumun sayesinde tam bir yıl önce 95 kiloyken tanıştım. Aralarda al verilerle 19 kilo verip 76 kiloya düştüm sonra ailevi problemler ve psikolojik olarak yorgunluk sebebiyle izne ayrıldım şu an 83 kiloyum tatilden gece döndük ve buraya geldim. Uzun zamandır böyle üzülmemiştim tartıda çok kötü oldum.

Öğle çok olmuş sanki biraz fanta çekirdek tabu yiyecek ve içecekler
Uzun zamandır piknik muhabbeti yapmıyorduk kalabalıkça.Ondan oldu içecek ve çekirdek.
Sabah 7de kalkıp dağ tepe ağaç tepelerinde olunca çok acıkmışım

Öncelikle mutlu yıllar sevdiklerinle.Haftasonu menülerin ağır değil bence. Fazlaca şişkinlik olabilir sadece. Afiyet olsun.

Merhaba kizlarr bugun giremedim esimle gezmelerdeydim gogus agrimi sormustunuz bende bilmiyorum neyin nesidr bi kac gundur agriyo bugun biraz daha hafif oldgunu hissediorumm bugun migde bulantisindan olucem neyse menumu yaziyim

İhmal etme git mutlaka ağrın için. sucuk,patates,börek Ama menü az kurtarılabilir

Hosgeldin kaptanim tatil nasıl geçiyor

Sağol tatlım

fanta ve çekirdek olmasa iyi olurmuş tatlım afiyet olsun

Canım sürekli kh yuklemissin olmamış menulerin afiyet olsun
Doğum günün kutlu olsun :)
Olmasaydı iyiydi haklısın.Teşekkürler
Merhaba citirlar menum
Sabah11
2yk menemen
Zeytin
Kk peynir
Cay
1dlm tb ekmk

Ogle15
1kucuk kase kisir
1bardak ayran
1avuc findik

Aksam18
1kase ezogeln corba
Salata
1kase yogurt

Su 3litrr
Spor 45 dakika yuruyus
Kısır çok da kötü değil bence.Hem geç yememişsin hem de az. Şişliği de atar vücut cumaya kadar.Bence kaçamaksız menü afiyet olsun
Kaptanı deryam Almanya nasil kiz anlat bakim hele @seydan94 hic gitmisligim yok hep merak etmisimdr yurt disina cikmak nasil bise diye
Bende bende.Bi gün birinin valizine saklanıp çıkıcam yurtdışına.İtalya yada İsviçreyi denk getirebilirsem de bal olur kaymak olur.Ayy bal-kaymak özlemişim kız

Ayy biri kısır mi dedii canım çok çekiyor yaa .. kızlar ben Kpss maratonuna an itibariyle giriş yaptım inşallah devam ettirebilirim bu konuda desteginize ihtiyacım var azıcık da bunun için dürtüverin beni
Allah yar ve yardımcın olsun kuzum. Emeğinin karşılığını alırsın inşallah.
Ben dürterim seni memnuniyetle.Dürtmekten yara bile yaparım parmağımla o narin ve zayıf bedenini
Ders kitap benim işim.Ders programı yaptın mı? Tatil günlerin bellimi? Günlük çalışma ve test hedeflerin belli mi?Önce düşük tut hedefleri sonra yükselt.Moral olsun programa tam tamına uymak.Hadi bakıyım başlaa
Ay pardon canım gec geldim yarısmada oylama basladı az once gruptakilerle yazisiyoduk pastalardan falanyarindanda artik diyetliyim topige girdikce ic cekerim heraldesen napiyon cnm
Kız yiyemiyorum bari konuşayımmı dedin pastayı böreği.Nasıl bi yarışma o.Tadına bakmak falan yok dimi.Bak bizim takımın son günlerdeki gözdesidir "tadına bakmak" ona göre
Günaydın bayanlaar bonibonlar ve çikiletalar
Günaydın

Hoşgeldin bitanem
Kız nickinde değişmiş şimdi Nasıl hitap edicez

Ne yapıyoruz tatlım
Geçmiş için üzülmeyi bırakıp önümüze bakıyoruz
Ayrıca sen dikkat edince çok güzel verebiliyosun
Çabuk gelen çabuk gider
Hadi bakalım tekrar bismillah

Pek bir şey yazamadim ortağım çünkü çok çaba olamadı yürüyüş ve kabak yardımcı oldu
valla buradan fırça yememek için hazırlık yapıyorum normalde olsa ne olurdu bilmem
iyidir kabak
İnşallah öyledir canım ya :) 100-200 grama bile razıyım
Ortaam gül gül öldürdün enerjine bayıldım buguuun uçmaya çalışıyorum bakalım
Hoş geldiin :) branş ın nedir bu arada :)

Günaydın datlum.
Geçen cuma: 59.1
Bugün: 58.7
Fark: -0.4
Fark yüzdesi: %0.676
Cuma hedef kilom: 58

Çok verememişim

Kız 3 günde 400 gr az mı? Bi de ağlıyor şuna bak
Cuma 71.9
Bugün 71.8
Fark 100 gr
+ çıkmaktan iyidir.Sıkıntı yok bence.
Fistiklar günaydin
Bir bakiniyim cikiyim
Sonra geliyom
Kiz kaptani mefkusum burda Tartu yok hem 3 Hafta var Hem tatildeyim
Ay tembel ögrenciler gibi siraladim yine
Günaydın. Tatil ne ka güzeldir.Alınan kilolar olmasa (1 haftada 1,6 kg almış tatilzededen inciler)
Geçen cuma: 71.4
Bu gün: 72
Fark: +600 gr

Yok bir daha pasta masta
Bu aralar karnımda şişlik var inşallah ondandır ya
Şişliktir o şişlik. Sıkıntı yok.Daha 4 gün var.Gelsin kabaklar sporlar
Cuma :84.9
P.tesi :84.6
Fark :-300
Teprikler
Kizzlllarrrr cok guzelll yepyeni eksili bir hafta sizin olsun...gunaydinlar herkese
Günaydııınn
Ay sürpriz miiii? Benden miii? Regl haftasında mıııı? Hadi inşallah.
Geç yatmışssın,su içmişsin ondandır orti.Sıkıntı yok.Seni biliyoruz
Kızlar çok iyisiniz maşallah
Thanks
Boninon hanımlar
Listede isimlerle yazılmış ben de hep nicklerle tanıdığım için bonibonları pek bilmiyorum iyi gidiyor muyuz şimdiye kadar
He bende karıştırıyorum nickleri.Listeyi yapan concon nickleri de yazıp bi daha paylaşsa hoş olur
Teşekkürler datlum

Günaydın.Hoşgeldin. Deneyimlisin,verebilme potansiyelini biliyorsun,vücudunu tanıyorsun.Üzülme bence. Sen yeni üyelerden +1 öndesin bunlarla. En kısa zamanda istediğin kiloyu görmen dileğiyle...
Ben ayşe 35 yaşındayım.2 sıpam var. 14 kg fazlamın 4,7 kgsu kaldı.Mayıstan beri burdayım bende.

Günaydın hanimlar +400 cktm malesef cumaya toparlicm inşallah bu hafta baklava ve kisr beni sisirdi tutamdm bogazimi napim
Günaydın kuzu.Cumaya 1.olucaz yine. Sıkma canını.
Gunaydin kizlarrr sabitimm
Günaydın. Haftasonunda sabit kalmak da başarı bence :)

Kızlar bağ evindeydik internette sıkıntı vardı yazamadım o yüzden
Dünkü menüm
Sabah 10.00 2 kare ev yapımı pizza
Öğle 14.30 4 kaşık yoğurtlu kabak
Akşam 20.00 1 şiş kuşbaşı yarım şiş kıyma 2 bardak ayran
Su 3 lt
Spor yok
Dün çok fenaydı ama cumaya kadar telafi edicem söz

Pizza fazla olmuş keşke 1 olaydı. Kabak candır :) Tartıldın mı peki bu sabah?Kaç çıktı?

Tesekkur ederim canm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…