- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.001
Neyse fazla değişmiş tatlımCuma 65,3
Bugün 66,5
Eminim cumaya eksi olacağım
Olmalıyızz cikiletaaammCuma 65,3
Bugün 66,5
Tekrar hosgeldin caniim ewet baya bi kg almissin olsuun uzulme toparlarsin caniimGünaydın herkese, ben Poni eski yarışmacılardan. Kazenden izin alarak nickimi degistirdim.
Yeni arkadaşlar için kendimi tanitayim. 27 yasında bir çocuk annesi öğretmenim.
TakımımızlaMefkuşumun sayesinde tam bir yıl önce 95 kiloyken tanıştım. Aralarda al verilerle 19 kilo verip 76 kiloya düştüm sonra ailevi problemler ve psikolojik olarak yorgunluk sebebiyle izne ayrıldım şu an 83 kiloyum tatilden gece döndük ve buraya geldim. Uzun zamandır böyle üzülmemiştim tartıda çok kötü oldum.
Haftasonuna guzel bi sonuc bncee tatliim cumaya skı hazrlanıoruuzzCuma 71.9
Bugün 71.8
Fark 100 gr
Fazla değilmiymiş?Neyse fazla değişmiş tatlım
Cumaya kadar dikkat et
Gecmzse gidiceem insallah. Burdayim aslinda ablacim haftaonu olunca ben biraz kopuyorum burdan pek ewde durmadigim icinGecmezse bi dr git tatlim
Son zamanlarda pek görünmüyosun
Ders kitap benim işim.Ders programı yaptın mı? Tatil günlerin bellimi? Günlük çalışma ve test hedeflerin belli mi?Önce düşük tut hedefleri sonra yükselt.Moral olsun programa tam tamına uymak.Hadi bakıyım başlaa Ben dürterim seni memnuniyetle.Dürtmekten yara bile yaparım parmağımla o narin ve zayıf bedenini
Ay sürpriz miiii? Benden miii? Regl haftasında mıııı? Hadi inşallah.
Geç yatmışssın,su içmişsin ondandır orti.Sıkıntı yok.Seni biliyoruz
kareler ne büyüklükteydi ki canım fena olmamış bir de spor olaydı iyi olacağdı afiyet olsunKızlar bağ evindeydik internette sıkıntı vardı yazamadım o yüzden
Dünkü menüm
Sabah 10.00 2 kare ev yapımı pizza
Öğle 14.30 4 kaşık yoğurtlu kabak
Akşam 20.00 1 şiş kuşbaşı yarım şiş kıyma 2 bardak ayran
Su 3 lt
Spor yok
Dün çok fenaydı ama cumaya kadar telafi edicem söz
olma mı olur tabi bonimm otur sen bi tepsi baklava yi te allaam ya gız git kabak sevmediysen lahana yeballikayfe uçacaz tabi orti. 4 gün kaldı tartıya. Hocam benim bi sorum olacak süze. Kabak alimlerindensiniz sonuçta siz :) Kabak yerine başka bişey yesek olmay mi? Patatis olur,padlıcan olur,börek olur
İnşaallah Mefkusum cabuk gider,bana yine Poni demenizi istiyorumHoşgeldin bitanem
Kız nickinde değişmiş şimdi Nasıl hitap edicez
Ne yapıyoruz tatlım
Geçmiş için üzülmeyi bırakıp önümüze bakıyoruz
Ayrıca sen dikkat edince çok güzel verebiliyosun
Çabuk gelen çabuk gider
Hadi bakalım tekrar bismillah
Hosbulduk canm branş okulöncesi ö.Pek bir şey yazamadim ortağım çünkü çok çaba olamadı yürüyüş ve kabak yardımcı oldu
valla buradan fırça yememek için hazırlık yapıyorum normalde olsa ne olurdu bilmem
iyidir kabak
İnşallah öyledir canım ya :) 100-200 grama bile razıyım
Ortaam gül gül öldürdün enerjine bayıldım buguuunuçmaya çalışıyorum bakalım
Hoş geldiin :) branş ın nedir bu arada :)
Hosbulduk,çok güzel vermissin çocuklarını da Allah bagislasinGünaydın.Hoşgeldin. Deneyimlisin,verebilme potansiyelini biliyorsun,vücudunu tanıyorsun.Üzülme bence. Sen yeni üyelerden +1 öndesin bunlarla. En kısa zamanda istediğin kiloyu görmen dileğiyle...
Ben ayşe 35 yaşındayım.2 sıpam var. 14 kg fazlamın 4,7 kgsu kaldı.Mayıstan beri burdayım bende.
Günaydın kuzu.Cumaya 1.olucaz yine. Sıkma canını.
Günaydın. Haftasonunda sabit kalmak da başarı bence :)
Çok güzel vermissin canm ben PoniCuma 65,3
Bugün 66,5
Hosbulduk canım inşaallah hep beraberTekrar hosgeldin caniim ewet baya bi kg almissin olsuun uzulme toparlarsin caniim
Bugünde yazsan olur cnmKızlar bişey sorcam
Unutkanlığımı mazur görün.
Bugün cuma hedefi yazıyorduk dimi?
73,8 diyim bende. 500 gr verdiysem 500 daha veririm diye düşündüm.
Umarım utandırmam kimseyi. Regl haftama güvenmiyorum
Cuma hedefini bn cuma gunu kilo bildirmi yaptigimizda bi sonraki cuma hedefimizi yazicaz die biliorum canim yanls mi biliorum kizlarrKızlar bişey sorcam
Kız ben yanlışmı gördümFazla değilmiymiş?+1,2
Doğru TatlıcımCuma hedefini bn cuma gunu kilo bildirmi yaptigimizda bi sonraki cuma hedefimizi yazicaz die biliorum canim yanls mi biliorum kizlarr
enee hedef mi yazıyormuşuz benim ki de 72 olsun bu hafta kendime pek güvenmiyorum 71 mi diyim yoksa motive olurum acık bu arada 71 benim 2 eylül hedefimdiKızlar bişey sorcam
enee puzzle mıı bende de var babama aldım kullanmadı bende arada kafa dağıtayım bari bilgisayarda telde uğraşacağımaOğlucum uyandı canlar.Onu mıncırayım azıcık.
Puzzle başlayacaktım bugün.İnşallah öğleden sonra uzun uyur bende açarım kutuyu
ben ece 22 yaşındayım ünv. okuyorum sınıfçı olucam inşallah bende daha önce yarışmadan mezun oldum ama ünv geri aldım yine buradayım :)İnşaallah Mefkusum cabuk gider,bana yine Poni demenizi istiyorum
Hosbulduk canm branş okulöncesi ö.
sevindim bunaBugünde yazsan olur cnm
Ama cuma günü bildirimini yaparken
Önümüzdeki hafta için hedefini yazıcan
Inş canım yaaCanım hiç olmamasından iyi hem cumaya var verirsin eminim
Oo tebrikler
Ondan olabilir canım kabızlık falan değildir inşallah
Tebrikler iyi vermişsin canım
Bence akşam içtiklerini verdin wcde gece içtiklerin hala bünyendedir. -0.4 falan eksisindir bence
Kız kadın uğraşmış o kadar hiç yemesem üzülecek. Bide tavır yapacakBu tadına bakma işi çok güzelmiş.Afiyet olsun menün hafif olduğundan etkilemez diye düşünüyorum. İrmik helvası en masum tatlılardan diye düşünürüm ben hep.Ay tamam itiraf ediyorum.Ölürüm irmik helvasına.Kalorisine de kurban olurum ben onun
Alamanya gelini gelmiş.Selam kaptanGüzel gidiyordur inşallah tatil
Anam iş aşkına bakarmısın?Ta gavurellerden ulaşmış menüme kadın.Dün göremedim yorumunu o yüzden bugün ekstra spor eklicem kaptanım.
Hosgeldin canım tekrar.Günaydın herkese, ben Poni eski yarışmacılardan. Kazenden izin alarak nickimi degistirdim.
Yeni arkadaşlar için kendimi tanitayim. 27 yasında bir çocuk annesi öğretmenim.
TakımımızlaMefkuşumun sayesinde tam bir yıl önce 95 kiloyken tanıştım. Aralarda al verilerle 19 kilo verip 76 kiloya düştüm sonra ailevi problemler ve psikolojik olarak yorgunluk sebebiyle izne ayrıldım şu an 83 kiloyum tatilden gece döndük ve buraya geldim. Uzun zamandır böyle üzülmemiştim tartıda çok kötü oldum.
Kısır sisirdi herhalde mervem bu hafta dikkat edersin cumaya toparlarsinGünaydın hanimlar +400 cktm malesef cumaya toparlicm inşallah bu hafta baklava ve kisr beni sisirdi tutamdm bogazimi napim
Anamm sendemi betusum yaa. Bu ara duraklama var sanki sende kuzum yaGunaydin kizlarrr sabitimm
Pizza olmamis canimKızlar bağ evindeydik internette sıkıntı vardı yazamadım o yüzden
Dünkü menüm
Sabah 10.00 2 kare ev yapımı pizza
Öğle 14.30 4 kaşık yoğurtlu kabak
Akşam 20.00 1 şiş kuşbaşı yarım şiş kıyma 2 bardak ayran
Su 3 lt
Spor yok
Dün çok fenaydı ama cumaya kadar telafi edicem söz
Kubracim 1.2 cok fazlaCuma 65,3
Bugün 66,5
Evet canım yeni kural her hafta bi sonraki haftaya hedef belirliyoruzKızlar bişey sorcam
Ay ınş betusum bu hafta bi kilo vermek istiyorumHaftasonuna guzel bi sonuc bncee tatliim cumaya skı hazrlanıoruuzz
Görüşürüz tatlımOğlucum uyandı canlar.Onu mıncırayım azıcık.
Puzzle başlayacaktım bugün.İnşallah öğleden sonra uzun uyur bende açarım kutuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?