Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tekrar hosgeldin caniim ewet baya bi kg almissin olsuun uzulme toparlarsin caniim

Kızlar bişey sorcam
Unutkanlığımı mazur görün.
Bugün cuma hedefi yazıyorduk dimi?
73,8 diyim bende. 500 gr verdiysem 500 daha veririm diye düşündüm.
Umarım utandırmam kimseyi. Regl haftama güvenmiyorum

anaam sert kayaya çarptımm tarihle başladım bakalım bugün de gidip bir kitaba bakacağım orada bulamazsam netten sipariş vereceğim heveslendim tarihe biraz dinleyeyim plan işine öyle bakacağım :)
Ay sürpriz miiii? Benden miii? Regl haftasında mıııı? Hadi inşallah.

Geç yatmışssın,su içmişsin ondandır orti.Sıkıntı yok.Seni biliyoruz

kız asıl regl haftası süpriz olur meton en doğal haliyle tavan yapmış durumda bunu değerlendir canım normal günde şunla bunla hızlandırdığından daha fazla çalışıyor onun için bu acıkmalar zaten spor su falan destekler azıcık da kendini tutarsan sprüzün alası gelir
böyle diye diye nazar ediceniz bana
kareler ne büyüklükteydi ki canım fena olmamış bir de spor olaydı iyi olacağdı afiyet olsun

ballikayfe uçacaz tabi orti. 4 gün kaldı tartıya. Hocam benim bi sorum olacak süze. Kabak alimlerindensiniz sonuçta siz :) Kabak yerine başka bişey yesek olmay mi? Patatis olur,padlıcan olur,börek olur
olma mı olur tabi bonimm otur sen bi tepsi baklava yi te allaam ya gız git kabak sevmediysen lahana ye deli ettin beni burda :) :)

İnşaallah Mefkusum cabuk gider,bana yine Poni demenizi istiyorum
Hosbulduk canm branş okulöncesi ö.

Hosbulduk,çok güzel vermissin çocuklarını da Allah bagislasin
Cuma 65,3
Bugün 66,5
Eminim cumaya eksi olacağım
Çok güzel vermissin canm ben Poni

Tekrar hosgeldin caniim ewet baya bi kg almissin olsuun uzulme toparlarsin caniim
Hosbulduk canım inşaallah hep beraber

Bugünde yazsan olur cnm
Ama cuma günü bildirimini yaparken
Önümüzdeki hafta için hedefini yazıcan

Cuma hedefini bn cuma gunu kilo bildirmi yaptigimizda bi sonraki cuma hedefimizi yazicaz die biliorum canim yanls mi biliorum kizlarr

enee hedef mi yazıyormuşuz benim ki de 72 olsun bu hafta kendime pek güvenmiyorum 71 mi diyim yoksa motive olurum acık bu arada 71 benim 2 eylül hedefimdi
Oğlucum uyandı canlar.Onu mıncırayım azıcık.
Puzzle başlayacaktım bugün.İnşallah öğleden sonra uzun uyur bende açarım kutuyu
enee puzzle mıı bende de var babama aldım kullanmadı bende arada kafa dağıtayım bari bilgisayarda telde uğraşacağıma
İnşaallah Mefkusum cabuk gider,bana yine Poni demenizi istiyorum

Hosbulduk canm branş okulöncesi ö.
ben ece 22 yaşındayım ünv. okuyorum sınıfçı olucam inşallah bende daha önce yarışmadan mezun oldum ama ünv geri aldım yine buradayım :)

Inş canım yaa
Kız kadın uğraşmış o kadar hiç yemesem üzülecek. Bide tavır yapacak bi tatlı kaşığı yedim bende
Hosgeldin canım tekrar.
Üzülmek yok herşeye baştan baslayacaksin. Ya oturur aldığın kiloları düşünerek daha fazla alırsın. Yada hirslanir aldıklarını verirsin. Veee tabiki biz ikinci seçeneği seciyoruzzz. Pes etmek yok kesinliklee
Günaydın hanimlar +400 cktm malesef cumaya toparlicm inşallah bu hafta baklava ve kisr beni sisirdi tutamdm bogazimi napim
Kısır sisirdi herhalde mervem bu hafta dikkat edersin cumaya toparlarsin
Gunaydin kizlarrr sabitimm
Anamm sendemi betusum yaa. Bu ara duraklama var sanki sende kuzum ya
Pizza olmamis canim afiyet olsun
Cuma 65,3
Bugün 66,5
Eminim cumaya eksi olacağım
Kubracim 1.2 cok fazla bu hafta kacamak yapma lutfen. Menülerine bakıyorum hergün bikaçamak var
Evet canım yeni kural her hafta bi sonraki haftaya hedef belirliyoruz
Haftasonuna guzel bi sonuc bncee tatliim cumaya skı hazrlanıoruuzz
Ay ınş betusum bu hafta bi kilo vermek istiyorum
Oğlucum uyandı canlar.Onu mıncırayım azıcık.
Puzzle başlayacaktım bugün.İnşallah öğleden sonra uzun uyur bende açarım kutuyu
Görüşürüz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…