Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay ablacim ne guldum iste o 96lılar simdilerde 20 yasindalar

Yok ya KK yarısmasi tadina bakmak yok merak etme canimama ankete girip bakiyorum sık sık motive olmamida etkileyemez ins.

İnşallah şişliktir ya

Bugun disari cikicaktim hem yuruyus olur dedim ama bu aralar cok migdem bulaniyo yatiorum biseyde yiyemiorum dogru belli pek bsy yapamiyorummm

Kız 3 günde 400 gr az mı? Bi de ağlıyor şuna bak
Ablam 5 gündür tuvalete çıkamıyorum diye strese girdim 3-4 gündür aç duruyorum bunalımdan tam da bu sabah tuvaletimi bayağı iyi yapınca vermişimdir artık o kadar aç kaldım demiştim ondan yani bence de -400 iyi epey

Bak tabi.Ders iyidir.Kitap ipiyidir.Okumak eniyidir. Ay hadi.Valla 3 günde 500 gr gittiyse dedim olur didim.Olur dimi kız.Olsun kız. Ay senelerdir kilolu olunca yıllardır diyet yapıyor gibiyim.Bitsin bi an önce.Kız bi de 73ü görünce kendime kocaman ödül vercem dediydim.Bugün 2 günün ardından wcye çıkınca 73ü gördüm ucundan.Aklıma düştü ödülüm.Kaptan ve kaptancıklar görmez inşallah bu yazımı. O kocaman ödülü yapınca 500 ip atlıcam.Kocaman ödül yazcam ama içeriğini yazmıcam.Yoksa valla atarlar beni takımdan.Aramızda orti
Verdim dimi.Ayy ben ne güzel de verirmişim.Ay ben ne de tatlı tutarmışım boğazımı.Ay ben ne güzel zayıflamışım öyleee. Genç kız gibi olmuşuuuuum. 2 yıldır görüşmediğim komşu kızı şok olurmuş dün akşam beni görünce. Genç kız gibi olmuşsun ablaaa dermiş.Lise yıllarıma benzetirmiş.Yıllar benden bişey götürememiş ayyyyy Biri beni durdursun
Bugünde yazsan olur cnm
Ama cuma günü bildirimini yaparken
Önümüzdeki hafta için hedefini yazıcan
Hmmm anlamışam ağam. Tamamdır.
Kız ben yanlışmı gördüm
200 sandım
Bende 200 sandım önce. Maalesef değil
Bende hastalık puzzle.1000lik bi puzzle ı 2-3 günde bitiriyorum.Gece gündüz o derece puzzle manyağı.Hatta alıp bitiremeyenlere de yardımcı oluyorum.
kızlar burası biraz biriksin bende ders çalışayım gelirim yine
Git tabi.Çalış eferim
ay ablacim ne guldum iste o 96lılar simdilerde 20 yasindalar
Ahhh ah kıymetini bilin o yaşların.Aşık olun,eğlenin,delirin. ayyy ne güzel kız. Çıtır çıtır
Yok ya KK yarısmasi tadina bakmak yok merak etme canimama ankete girip bakiyorum sık sık motive olmamida etkileyemez ins.
Valla seni bilmem beni etkiler öyle işler.Resim muhabbet hepsi yani.
Merhaba arkadaşlar. .
Hoşgeldin. 1.sayfada kurallarımız var şekerim. Onu da çene çalmayı da kabul edersen gel

Kız sen hamile misin? Ben bişey mi kaçırdım? Sürekli miden bulanıyor sanki. Allah Allah

Kız sen hamile misin? Ben bişey mi kaçırdım? Sürekli miden bulanıyor sanki. Allah Allah
yok yok birşey kaçırmadın ben kabızım sürekli kilo vermede iyi birşey olmadığı için stres yapıyorum kabız olduğum günler kilo veremeyecek miyim diye stresten yiyemiyorum o da hiç iyi birşey değil vücut iyice depolamaya başlıyo

Önce seni bi tanıyalım tatlım
Bide yeni üye olmuşun yoksa 2.üyeliğinmi
Neden ilk bu takıma yazdın

yeni üyeyim canimcum. paylasim alanina baktim ve bu takimi iddiali buldum o yüzden bu takimla olmak istedim. ancak gecmis paylasimlariniza baktim ve ciddi ciddi tirstim cunku cok guzel bi sekilde uygulayip dikkat ediyosunuz bu tabikii cok guzel fakat ben yeni dogum yapmis emziren bi anne olarak bu kadarina kesinlikle cesaret edemem. napsakk kiii

Tabiki bu kaçamak cuma öğlen Yada sabah yapılacak fıstık

Kilon yaşın boyun kaç cnm Ne zaman doğum yaptın

Emzirenler çok daha avantajlı
Sadece yağlı tatlı hamurşi yemicen bunların ne sana nede süte bi faydası yok
Aksine sağlıklı beslenir bol su içersen sütün kalitesi artar
Süt yoğurt et salata meyve sebze hepsinden yiyebilirsin
Eee daha ne olsun

Merhaba arkadaşlar. .

Araniza katilmak istiyorum

Kızlar ben yürüyüşe kaçar spor yapmayanlar hayde spora hem de gidip kitap alayım bir kaç eksik de alacağım görüşürüz :))
Görüşürüz tatlım kolay gelsin
Bugun disari cikicaktim hem yuruyus olur dedim ama bu aralar cok migdem bulaniyo yatiorum biseyde yiyemiorum dogru belli pek bsy yapamiyorummm
kız betusum sen hamile olmayasin
Canım yediklerine dikkat edersen emzirmeyi kendi lehine bile cevirebilirsin bence
Bu arada hoşgeldin biraz kendini tanitabilirmisin

Az yemekde kabızlığa yol açıyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…