- 14 Ağustos 2016
- 172
- 321
- 18
- 32
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.021
3 günlük kaçamaklarımla + yım kesin diyordum. Tartı bana ce e yaptı sabah
Kız yosuuuun biz zati sık sık 1. oluyoruz datlum.
O sohbet ettiğin manyakballikayfe varya,o tam 3 kg verdi geçen hafta.Manyak işte.3 kg verilir mi 7 günde.Manyaaaaak
Kadının stresi var kız.Gitme üstüne.Elleme uğraşsın senle. Az sabır.Refakatçi olmak ne zordur bilirim.Menü güzel afiyet olsun
Kabakçı geldi hanııııııım.Kabaklarım vaaaar.Açık yeşil koyu yeşil kabaklaaaar
Afiyet olsun hanımlar.Kabaklar yarasın .
Kız ece seni tutmak işe yaramıyor zati.Koyverdik gitti seni.Uç kelebeğim hadi uç
Yarın biri seni gözetliyor olacak.Yi bakalım bugün.
Aradığınız Ayşe badem ağacı tepesinde kollarını dallara yırttırmakla meşgül.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz
Büyük hissetmen güzelmiş Yani tabir olarak.Yoksa içeriği elbette acı
Ay 96 diyor.Ay valla bayılcam şimdi.Anam minnacıksınız kız siz. 96da ben ünv. hazırlanıyordum anam..Ayyyy ne yaşlanmışıııım
Yok ya KK yarısmasi tadina bakmak yok merak etme canimUzun zamandır piknik muhabbeti yapmıyorduk kalabalıkça.Ondan oldu içecek ve çekirdek.
Sabah 7de kalkıp dağ tepe ağaç tepelerinde olunca çok acıkmışım
Öncelikle mutlu yıllar sevdiklerinle.Haftasonu menülerin ağır değil bence. Fazlaca şişkinlik olabilir sadece. Afiyet olsun.
İhmal etme git mutlaka ağrın için. sucuk,patates,börekAma menü az kurtarılabilir
Olmasaydı iyiydi haklısın.Teşekkürler
Kısır çok da kötü değil bence.Hem geç yememişsin hem de az. Şişliği de atar vücut cumaya kadar.Bence kaçamaksız menüafiyet olsun
Bende bende.Bi gün birinin valizine saklanıp çıkıcam yurtdışına.İtalya yada İsviçreyi denk getirebilirsem de bal olur kaymak olur.Ayy bal-kaymak özlemişim kız
Allah yar ve yardımcın olsun kuzum. Emeğinin karşılığını alırsın inşallah.
Ben dürterim seni memnuniyetle.Dürtmekten yara bile yaparım parmağımla o narin ve zayıf bedenini
Ders kitap benim işim.Ders programı yaptın mı? Tatil günlerin bellimi? Günlük çalışma ve test hedeflerin belli mi?Önce düşük tut hedefleri sonra yükselt.Moral olsun programa tam tamına uymak.Hadi bakıyım başlaa
Kız yiyemiyorum bari konuşayımmı dedin pastayı böreği.Nasıl bi yarışma o.Tadına bakmak falan yok dimi.Bak bizim takımın son günlerdeki gözdesidir "tadına bakmak" ona göre
Günaydın
Merabalar cnm:)Mavi_yosun16 hosgeldin caniiim hafta sonu pek aktif olamadm anca yazabiliyorum. Ben betul 24 yasindayim 1 bucuk yasinda oglum var 74 kiloyum
İnşallah şişliktir yaGünaydın datlum.
Kız 3 günde 400 gr az mı? Bi de ağlıyor şuna bak
+ çıkmaktan iyidir.Sıkıntı yok bence.
Günaydın. Tatil ne ka güzeldir.Alınan kilolar olmasa (1 haftada 1,6 kg almış tatilzededen inciler)
Şişliktir o şişlik. Sıkıntı yok.Daha 4 gün var.Gelsin kabaklar sporlar
Teprikler
Günaydııınn
Ay sürpriz miiii? Benden miii? Regl haftasında mıııı? Hadi inşallah.
Geç yatmışssın,su içmişsin ondandır orti.Sıkıntı yok.Seni biliyoruz
Thanks
He bende karıştırıyorum nickleri.Listeyi yapan concon nickleri de yazıp bi daha paylaşsa hoş olur
Teşekkürler datlum
Önce seni bi tanıyalım tatlımAraniza katilmak istiyorum
Ablam 5 gündür tuvalete çıkamıyorum diye strese girdim 3-4 gündür aç duruyorum bunalımdan tam da bu sabah tuvaletimi bayağı iyi yapınca vermişimdir artık o kadar aç kaldım demiştimKız 3 günde 400 gr az mı? Bi de ağlıyor şuna bak
Bak tabi.Ders iyidir.Kitap ipiyidir.Okumak eniyidir. Ay hadi.Valla 3 günde 500 gr gittiyse dedim olur didim.Olur dimi kız.Olsun kız. Ay senelerdir kilolu olunca yıllardır diyet yapıyor gibiyim.Bitsin bi an önce.Kız bi de 73ü görünce kendime kocaman ödül vercem dediydim.Bugün 2 günün ardından wcye çıkınca 73ü gördüm ucundan.Aklıma düştü ödülüm.Kaptan ve kaptancıklar görmez inşallah bu yazımı. O kocaman ödülü yapınca 500 ip atlıcam.Kocaman ödül yazcam ama içeriğini yazmıcam.Yoksa valla atarlar beni takımdan.Aramızda ortianaam sert kayaya çarptımm tarihle başladım bakalım bugün de gidip bir kitaba bakacağım orada bulamazsam netten sipariş vereceğim heveslendim tarihe biraz dinleyeyim plan işine öyle bakacağım :)
kız asıl regl haftası süpriz olur meton en doğal haliyle tavan yapmış durumda bunu değerlendir canım normal günde şunla bunla hızlandırdığından daha fazla çalışıyor onun için bu acıkmalar zaten spor su falan destekler azıcık da kendini tutarsan sprüzün alası gelir
böyle diye diye nazar ediceniz bana
kareler ne büyüklükteydi ki canım fena olmamış bir de spor olaydı iyi olacağdı afiyet olsun
olma mı olur tabi bonimm otur sen bi tepsi baklava yi te allaam ya gız git kabak sevmediysen lahana yedeli ettin beni burda :) :)
Verdim dimi.Ayy ben ne güzel de verirmişim.Ay ben ne de tatlı tutarmışım boğazımı.Ay ben ne güzel zayıflamışım öyleee. Genç kız gibi olmuşuuuuum. 2 yıldır görüşmediğim komşu kızı şok olurmuş dün akşam beni görünce. Genç kız gibi olmuşsun ablaaa dermiş.Lise yıllarıma benzetirmiş.Yıllar benden bişey götürememiş ayyyyyİnşaallah Mefkusum cabuk gider,bana yine Poni demenizi istiyorum
Hosbulduk canm branş okulöncesi ö.
Hosbulduk,çok güzel vermissin çocuklarını da Allah bagislasin
Çok güzel vermissin canm ben Poni
Hosbulduk canım inşaallah hep beraber
Hmmm anlamışam ağam. Tamamdır.Bugünde yazsan olur cnm
Ama cuma günü bildirimini yaparken
Önümüzdeki hafta için hedefini yazıcan
Kız ben yanlışmı gördüm
200 sandım
Bende hastalık puzzle.1000lik bi puzzle ı 2-3 günde bitiriyorum.Gece gündüz o dereceenee hedef mi yazıyormuşuz benim ki de 72 olsun bu hafta kendime pek güvenmiyorum 71 mi diyim yoksa motive olurum acık bu arada 71 benim 2 eylül hedefimdi
enee puzzle mıı bende de var babama aldım kullanmadı bende arada kafa dağıtayım bari bilgisayarda telde uğraşacağıma
ben ece 22 yaşındayım ünv. okuyorum sınıfçı olucam inşallah bende daha önce yarışmadan mezun oldum ama ünv geri aldım yine buradayım :)
Git tabi.Çalış eferimkızlar burası biraz biriksin bende ders çalışayım gelirim yine
Ahhh ah kıymetini bilin o yaşların.Aşık olun,eğlenin,delirin. ayyy ne güzel kız. Çıtır çıtıray ablacim ne guldum iste o 96lılar simdilerde 20 yasindalar
Valla seni bilmem beni etkiler öyle işler.Resim muhabbet hepsi yani.Yok ya KK yarısmasi tadina bakmak yok merak etme canimama ankete girip bakiyorum sık sık motive olmamida etkileyemez ins.
Hoşgeldin. 1.sayfada kurallarımız var şekerim. Onu da çene çalmayı da kabul edersen gelMerhaba arkadaşlar. .
Kız sen hamile misin? Ben bişey mi kaçırdım? Sürekli miden bulanıyor sanki. Allah AllahAblam 5 gündür tuvalete çıkamıyorum diye strese girdim 3-4 gündür aç duruyorum bunalımdan tam da bu sabah tuvaletimi bayağı iyi yapınca vermişimdir artık o kadar aç kaldım demiştimondan yani bence de -400 iyi epey
yok yok birşey kaçırmadınKız sen hamile misin? Ben bişey mi kaçırdım? Sürekli miden bulanıyor sanki. Allah Allah
Önce seni bi tanıyalım tatlım
Bide yeni üye olmuşun yoksa 2.üyeliğinmi
Neden ilk bu takıma yazdın
Aslında temiz hava iyi gelir tatlımBugun disari cikicaktim hem yuruyus olur dedim ama bu aralar cok migdem bulaniyo yatiorum biseyde yiyemiorum dogru belli pek bsy yapamiyorummm
Tabiki bu kaçamak cuma öğlen Yada sabah yapılacak fıstıkBak tabi.Ders iyidir.Kitap ipiyidir.Okumak eniyidir. Ay hadi.Valla 3 günde 500 gr gittiyse dedim olur didim.Olur dimi kız.Olsun kız. Ay senelerdir kilolu olunca yıllardır diyet yapıyor gibiyim.Bitsin bi an önce.Kız bi de 73ü görünce kendime kocaman ödül vercem dediydim.Bugün 2 günün ardından wcye çıkınca 73ü gördüm ucundan.Aklıma düştü ödülüm.Kaptan ve kaptancıklar görmez inşallah bu yazımı. O kocaman ödülü yapınca 500 ip atlıcam.Kocaman ödül yazcam ama içeriğini yazmıcam.Yoksa valla atarlar beni takımdan.Aramızda orti
Bak tabi.Ders iyidir.Kitap ipiyidir.Okumak eniyidir. Ay hadi.Valla 3 günde 500 gr gittiyse dedim olur didim.Olur dimi kız.Olsun kız. Ay senelerdir kilolu olunca yıllardır diyet yapıyor gibiyim.Bitsin bi an önce.Kız bi de 73ü görünce kendime kocaman ödül vercem dediydim.Bugün 2 günün ardından wcye çıkınca 73ü gördüm ucundan.Aklıma düştü ödülüm.Kaptan ve kaptancıklar görmez inşallah bu yazımı. O kocaman ödülü yapınca 500 ip atlıcam.Kocaman ödül yazcam ama içeriğini yazmıcam.Yoksa valla atarlar beni takımdan.Aramızda orti
Verdim dimi.Ayy ben ne güzel de verirmişim.Ay ben ne de tatlı tutarmışım boğazımı.Ay ben ne güzel zayıflamışım öyleee. Genç kız gibi olmuşuuuuum. 2 yıldır görüşmediğim komşu kızı şok olurmuş dün akşam beni görünce. Genç kız gibi olmuşsun ablaaa dermiş.Lise yıllarıma benzetirmiş.Yıllar benden bişey götürememiş ayyyyyBiri beni durdursun
Hmmm anlamışam ağam. Tamamdır.
Bende 200 sandım önce. Maalesef değil
Bende hastalık puzzle.1000lik bi puzzle ı 2-3 günde bitiriyorum.Gece gündüz o derecepuzzle manyağı.Hatta alıp bitiremeyenlere de yardımcı oluyorum.
Git tabi.Çalış eferim
Ahhh ah kıymetini bilin o yaşların.Aşık olun,eğlenin,delirin. ayyy ne güzel kız. Çıtır çıtır
Her yasin ayri bi guzelligi olduguna inaniyorum canim ablam
Valla seni bilmem beni etkiler öyle işler.Resim muhabbet hepsi yani.
Bende bu gruba girmeden önce yarismaya katıldım eger diyet topigine gicegimi bilsen belki katilmazdımdün geceden beride anket oylaması basladı 1 hafta sürücek e arada o konuyada yazıyorum ama etkilenmicem insallah
Hoşgeldin. 1.sayfada kurallarımız var şekerim. Onu da çene çalmayı da kabul edersen gel
Kilon yaşın boyun kaç cnm Ne zaman doğum yaptınyeni üyeyim canimcum. paylasim alanina baktim ve bu takimi iddiali buldum o yüzden bu takimla olmak istedim. ancak gecmis paylasimlariniza baktim ve ciddi ciddi tirstim cunku cok guzel bi sekilde uygulayip dikkat ediyosunuz bu tabikii cok guzel fakat ben yeni dogum yapmis emziren bi anne olarak bu kadarina kesinlikle cesaret edemem. napsakk kiii
Merhaba arkadaşlar. .
Araniza katilmak istiyorum
Görüşürüz tatlım kolay gelsinKızlar ben yürüyüşe kaçar spor yapmayanlar hayde spora hem de gidip kitap alayım bir kaç eksik de alacağım görüşürüz :))
kız betusum sen hamile olmayasinBugun disari cikicaktim hem yuruyus olur dedim ama bu aralar cok migdem bulaniyo yatiorum biseyde yiyemiorum dogru belli pek bsy yapamiyorummm
Canım yediklerine dikkat edersen emzirmeyi kendi lehine bile cevirebilirsin benceyeni üyeyim canimcum. paylasim alanina baktim ve bu takimi iddiali buldum o yüzden bu takimla olmak istedim. ancak gecmis paylasimlariniza baktim ve ciddi ciddi tirstim cunku cok guzel bi sekilde uygulayip dikkat ediyosunuz bu tabikii cok guzel fakat ben yeni dogum yapmis emziren bi anne olarak bu kadarina kesinlikle cesaret edemem. napsakk kiii
Az yemekde kabızlığa yol açıyor cnmyok yok birşey kaçırmadınben kabızım sürekli kilo vermede iyi birşey olmadığı için stres yapıyorum kabız olduğum günler kilo veremeyecek miyim diye stresten yiyemiyorum o da hiç iyi birşey değil vücut iyice depolamaya başlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?