- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.041
Her yasin ayri bi guzelliği olduguna inaniyorum canim ablamBak tabi.Ders iyidir.Kitap ipiyidir.Okumak eniyidir. Ay hadi.Valla 3 günde 500 gr gittiyse dedim olur didim.Olur dimi kız.Olsun kız. Ay senelerdir kilolu olunca yıllardır diyet yapıyor gibiyim.Bitsin bi an önce.Kız bi de 73ü görünce kendime kocaman ödül vercem dediydim.Bugün 2 günün ardından wcye çıkınca 73ü gördüm ucundan.Aklıma düştü ödülüm.Kaptan ve kaptancıklar görmez inşallah bu yazımı. O kocaman ödülü yapınca 500 ip atlıcam.Kocaman ödül yazcam ama içeriğini yazmıcam.Yoksa valla atarlar beni takımdan.Aramızda orti
Verdim dimi.Ayy ben ne güzel de verirmişim.Ay ben ne de tatlı tutarmışım boğazımı.Ay ben ne güzel zayıflamışım öyleee. Genç kız gibi olmuşuuuuum. 2 yıldır görüşmediğim komşu kızı şok olurmuş dün akşam beni görünce. Genç kız gibi olmuşsun ablaaa dermiş.Lise yıllarıma benzetirmiş.Yıllar benden bişey götürememiş ayyyyyBiri beni durdursun
Hmmm anlamışam ağam. Tamamdır.
Bende 200 sandım önce. Maalesef değil
Bende hastalık puzzle.1000lik bi puzzle ı 2-3 günde bitiriyorum.Gece gündüz o derecepuzzle manyağı.Hatta alıp bitiremeyenlere de yardımcı oluyorum.
Git tabi.Çalış eferim
Ahhh ah kıymetini bilin o yaşların.Aşık olun,eğlenin,delirin. ayyy ne güzel kız. Çıtır çıtır
Valla seni bilmem beni etkiler öyle işler.Resim muhabbet hepsi yani.
Hoşgeldin. 1.sayfada kurallarımız var şekerim. Onu da çene çalmayı da kabul edersen gel
Yok deilimdir heralde yaa adet olcam insallah bekliom bakalimAslında temiz hava iyi gelir tatlım
Hamiş falan değilsin dimi
Hamile olmiyim bence olmamaliyimGörüşürüz tatlım kolay gelsin
kız betusum sen hamile olmayasin
Canım yediklerine dikkat edersen emzirmeyi kendi lehine bile cevirebilirsin bence
Bu arada hoşgeldin biraz kendini tanitabilirmisin
Ins ablacimOooo harikasın tatlım Cuma senden bi süpriz gelecek heralde
Tek pasta değil güzelim
1 gün içinde fazla kh almışın
Protein sebze salata ağırlıklı beslen
Çok güzel Fatmam bu hafta daha iyi olacak heralde
tadina bakinca nefsin koreliyor ama vermen cok yavasliyor biliyor musun?ilk iki hafta oyle yapiyordum baya yavaslatti beniBu tadına bakma işi çok güzelmiş.Afiyet olsun menün hafif olduğundan etkilemez diye düşünüyorum. İrmik helvası en masum tatlılardan diye düşünürüm ben hep.Ay tamam itiraf ediyorum.Ölürüm irmik helvasına.Kalorisine de kurban olurum ben onun
Alamanya gelini gelmiş.Selam kaptanGüzel gidiyordur inşallah tatil
Anam iş aşkına bakarmısın?Ta gavurellerden ulaşmış menüme kadın.Dün göremedim yorumunu o yüzden bugün ekstra spor eklicem kaptanım.
hosgeldin canim.ben de kendime bi kilodas ariyodum:)yakin sayiliriz.kapisalim mi guzelimGünaydın herkese, ben Poni eski yarışmacılardan. Kazenden izin alarak nickimi degistirdim.
Yeni arkadaşlar için kendimi tanitayim. 27 yasında bir çocuk annesi öğretmenim.
TakımımızlaMefkuşumun sayesinde tam bir yıl önce 95 kiloyken tanıştım. Aralarda al verilerle 19 kilo verip 76 kiloya düştüm sonra ailevi problemler ve psikolojik olarak yorgunluk sebebiyle izne ayrıldım şu an 83 kiloyum tatilden gece döndük ve buraya geldim. Uzun zamandır böyle üzülmemiştim tartıda çok kötü oldum.
spora asil bu hafta canim.artin cok cikmisKızlar bağ evindeydik internette sıkıntı vardı yazamadım o yüzden
Dünkü menüm
Sabah 10.00 2 kare ev yapımı pizza
Öğle 14.30 4 kaşık yoğurtlu kabak
Akşam 20.00 1 şiş kuşbaşı yarım şiş kıyma 2 bardak ayran
Su 3 lt
Spor yok
Dün çok fenaydı ama cumaya kadar telafi edicem söz
betul ayni seyi bende dusundum.hamis olmayasin kiz?gosun agriyo.miden bulaniyo falan?Bugun disari cikicaktim hem yuruyus olur dedim ama bu aralar cok migdem bulaniyo yatiorum biseyde yiyemiorum dogru belli pek bsy yapamiyorummm
Yaa gogus agrisida ona bagli olabilir mi kii ayy migde bulantm hep yoktu ama dun basladi dewam edioIns ablacim
tadina bakinca nefsin koreliyor ama vermen cok yavasliyor biliyor musun?ilk iki hafta oyle yapiyordum baya yavaslatti beni
hosgeldin canim.ben de kendime bi kilodas ariyodum:)yakin sayiliriz.kapisalim mi guzelimyanliz ben agir veriyorum bunu bil yani.isin kolay:)boy yas kac bu arada
spora asil bu hafta canim.artin cok cikmis
betul ayni seyi bende dusundum.hamis olmayasin kiz?gosun agriyo.miden bulaniyo falan?
Hosgeldin Tatlım Biz Iyiyiz Sen Nasılsın Hangi Takimdaydin Canım SenHosbuldm. Nasilsiniz rakip takimcim
Kız ne bilim aklıma geldi kilo vermende yavaşladı. Midende sıkıntı var göğüs ağrıları filan :/ ayyy git test yap kız ben merak ettim burdaHamile olmiyim bence olmamaliyim
Sağolasın tatlımHosbuldm. Nasilsiniz rakip takimcim
Kız kilo vermesi falan yavaşlamadız ne bilim aklıma geldi kilo vermende yavaşladı. Midende sıkıntı var göğüs ağrıları filan :/ ayyy git test yap kız ben merak ettim burd
Sol gogsum agriyodu cocuk emzirirken bazen tas gbi olup agrisi oluodu ya onun gbi agri vardi ama 2 si deil bn onuda hamilelige yormadm o yuzden nyse olsunn bakalm oyle bsy dusunmuodum ama alablirsem bi test alir yaparim. Sonucuda yazarim canm ama bnce yoktur :)Hosgeldin Tatlım Biz Iyiyiz Sen Nasılsın Hangi Takimdaydin Canım Sen
Kız ne bilim aklıma geldi kilo vermende yavaşladı. Midende sıkıntı var göğüs ağrıları filan :/ ayyy git test yap kız ben merak ettim burda
oda doğru abla betusum önceden saatlerce yürürdü bu ara hiç spor yapmıyorKız kilo vermesi falan yavaşlamadı
Kaçamak yapmayıp biraz totişi kaldırsa verecekte işte...
Ama memişleri acıyosa hamişlikde olabilir
Ahahha yeğen mi geliyor yoksamHamile olmiyim bence olmamaliyim
Seng senin bu ortaaan kac yasinda tanistik mi hatirlamiyorum dasemplice_signora Ortaam sakin ha acik dayan
Annen ameliyata girecekse bisi olmaz ins.abartmamissin hemde ne guzel. Yarin sporunu artir birazda dikkat et cnmAy kızlar ben felaket bir durudayim evde çiğköfte ve su böreği vardı annem ince yerimden vurdu bak iki güne ameliyat olacağım falan diye girdi konuya oraya kadar direnmistim ama içime dokundu hali yedim bende .. abartmadim tabi ama fazla oldu yapastaya direniyorum ama bu pismanlikla dayanabilirim diye umuyorum
ehehe yaşını su an bende hatırlamıyorum desemSeng senin bu ortaaan kac yasinda tanistik mi hatirlamiyorum da
İnşallah telafi edebilirim canimAnnen ameliyata girecekse bisi olmaz ins.abartmamissin hemde ne guzel. Yarin sporunu artir birazda dikkat et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?