Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Her yasin ayri bi guzelliği olduguna inaniyorum canim ablam
Bende bu gruba girmeden once katilmistim yarismaya. Eger diyet topigine katilacagimi bilsem belki yarismaya katilmazdimdun geceden beride anket oylaması basladi e arada o grubada yaziyorum ama etkilenmicem inşallah

Ins ablacim
tadina bakinca nefsin koreliyor ama vermen cok yavasliyor biliyor musun?ilk iki hafta oyle yapiyordum baya yavaslatti beni
hosgeldin canim.ben de kendime bi kilodas ariyodum:)yakin sayiliriz.kapisalim mi guzelimyanliz ben agir veriyorum bunu bil yani.isin kolay:)boy yas kac bu arada
spora asil bu hafta canim.artin cok cikmis
Bugun disari cikicaktim hem yuruyus olur dedim ama bu aralar cok migdem bulaniyo yatiorum biseyde yiyemiorum dogru belli pek bsy yapamiyorummm
betul ayni seyi bende dusundum.hamis olmayasin kiz?gosun agriyo.miden bulaniyo falan?

Yaa gogus agrisida ona bagli olabilir mi kii ayy migde bulantm hep yoktu ama dun basladi dewam edio regli gunum 3 gun gecikti ama ben normlde hep duzensiz oluyorum die hic kendimi o moda sokmadim deilimdir buyuk ihtimal usutmusumdur ben

Hosbuldm. Nasilsiniz rakip takimcim
Sağolasın tatlım
Bizde burdaki herkes gibi eğlenerek zayıflıyoz işte Tabiki disiplinde işin içinde
Sen nasılsın neler yapıyosun
Sizin takım sakin bu aralar sıkıldığın zaman buraya sohbete gelebilirsin

z ne bilim aklıma geldi kilo vermende yavaşladı. Midende sıkıntı var göğüs ağrıları filan :/ ayyy git test yap kız ben merak ettim burd
Kız kilo vermesi falan yavaşlamadı
Kaçamak yapmayıp biraz totişi kaldırsa verecekte işte...

Ama memişleri acıyosa hamişlikde olabilir

Sol gogsum agriyodu cocuk emzirirken bazen tas gbi olup agrisi oluodu ya onun gbi agri vardi ama 2 si deil bn onuda hamilelige yormadm o yuzden nyse olsunn bakalm oyle bsy dusunmuodum ama alablirsem bi test alir yaparim. Sonucuda yazarim canm ama bnce yoktur :)

Ay kızlar ben felaket bir durudayim evde çiğköfte ve su böreği vardı annem ince yerimden vurdu bak iki güne ameliyat olacağım falan diye girdi konuya oraya kadar direnmistim ama içime dokundu hali yedim bende .. abartmadim tabi ama fazla oldu ya pastaya direniyorum ama bu pismanlikla dayanabilirim diye umuyorum

Annen ameliyata girecekse bisi olmaz ins.abartmamissin hemde ne guzel. Yarin sporunu artir birazda dikkat et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…