- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.121
Hayırlı olsun bizeee :)))Eki Görüntüle 1874181
Unutanlar icin tekrar yukledim yeni gelen arkadaslarda cuma gunu tekrar cekilis yaparz onlarda katilabilirler
Kubra biz seni bu hafta mezun olursun diye beklerken neden hep gereksiz fazla yemeye basladin kuzumTemizlicem abla söz
Doğru diyorsun canım son bikaç gündür salıverdim kendimi canım hep dolapta ne var diye bakıyor. Toparlanıyorum inşallah ama mezuniyet haftaya sarkar belki.. Cumaya kadar ancak artıları atarım gibiKubra biz seni bu hafta mezun olursun diye beklerken neden hep gereksiz fazla yemeye basladin kuzum
Yapma bunu kendine ne guzel yuzmusun kuyruguna gelmisin birak yeme ya hedefini % 100 tamamlayip mezun olmaya odaklansana canim
Alinazik neydi yaMerhaba kızlar gün içinde giremiyorum kusuruma bakmayın lütfen bugün yardımcım vardı temizlik yaptık kuzım da üstten diş çıkarıyor wc ye bile gidemiyorum hep ağlıyor kuzumkucağımda sürekli evi gezdiriyorum :)
Bugünkü menüm
Sabah 09.30 1 bardak süt 1 şeftali
Öğle 12.30 1 kase alinazik
Akşam 19.30 1 tabak şehriye çorbası 1 bardak ayran
Su 3lt
Spor yok
O zaman 2 eylulde mezunsun onu bunu bilmemDoğru diyorsun canım son bikaç gündür salıverdim kendimi canım hep dolapta ne var diye bakıyor. Toparlanıyorum inşallah ama mezuniyet haftaya sarkar belki.. Cumaya kadar ancak artıları atarım gibi
Közlenmiş patlıcan ve yoğurt canım biraz da sarımsak var içinde :)) tamam gülloşum söz :)Alinazik neydi yamenun guzel olmus bugun nihayet bak ayni gruptayiz bu hafta yeme kubosum
Tamam canım benim :)))) senden korkumdan yemem zatenO zaman 2 eylulde mezunsun onu bunu bilmem
Mezun oluncada salmak yokkk antep guzeli
Kork bendenTamam canım benim :)))) senden korkumdan yemem zaten
hoşgeldin yaa özlemiştikkkızçeleeer sonunda geldiiim geçmiş 35 sayfa onu okumaya başlıycam şimdi....
net paketim yoktu. eve yeni girdik bugün yolda geçti.
kız hep şeker yemişin ya bir de ekmek beyaz inşalah yarından itibaren düzeltebilirsinmenüm
sabah 10.00
1 kase mercimek çorba
1 dilim beyaz ekmek
öğle 13.00
1 tane goah çikeleta
akşam 17.00
2 tane cevizli ev kadayıfı
2 lt su
spor yok
görücez bakalım çikicik kim kimi yiycek ay gerçi biz çiki yemiyoz yağ oliyiiiBörek ve cigkofte ciss olmus bonicik dikkat et cumaya yemeyelim sizi
afiyet olsuun :)Menum
sabah 11.00 2 yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 1 tb ekmek
ara 13.00 2 seftali
aksam 16.00 3 kofte 3 yk sebzeli bulgur
Ara 22.00 1 kase yogurt
su 2.5
spor 30 dk yuruyus
afiyet olsun :)Gunun menusu
Sabah10
1has.yumurta
Domates
Zeytin
Cay
Ogle14
3yk bulgur pilavi
Yoğurt
Ara15
Form cayi
Aksam19
1kase yayla çorbası
Avuc ici kadar haslama kirmizi et
Su2.5litr
Spor 30dk yuruyus
afiyet olsun canım güzel olmuş kolay gelsin bebişle şehriyeler fazla değildir inşallahMerhaba kızlar gün içinde giremiyorum kusuruma bakmayın lütfen bugün yardımcım vardı temizlik yaptık kuzım da üstten diş çıkarıyor wc ye bile gidemiyorum hep ağlıyor kuzumkucağımda sürekli evi gezdiriyorum :)
Bugünkü menüm
Su 3lt
Spor yok
kız ben burdayımEnee ben geldim herkez kacti huuu nere gittiniz
Sağolasın tatlım
Bizde burdaki herkes gibi eğlenerek zayıflıyoz işte Tabiki disiplinde işin içinde
Sen nasılsın neler yapıyosun
Sizin takım sakin bu aralar sıkıldığın zaman buraya sohbete gelebilirsin
hoşgeldin busemm ozlettin kendini yaakızçeleeer sonunda geldiiim geçmiş 35 sayfa onu okumaya başlıycam şimdi....
net paketim yoktu. eve yeni girdik bugün yolda geçti.
Kuzum olmamış an sende dagittin iyice kendini yaamenüm
sabah 10.00
1 kase mercimek çorba
1 dilim beyaz ekmek
öğle 13.00
1 tane goah çikeleta
akşam 17.00
2 tane cevizli ev kadayıfı
2 lt su
spor yok
bilmiyordum bunu canım teşekkür ederimBenim sol gogsum agriyordu ustune yatamiyodum hamismisim megerbazen vucut direnci dustugunde de agrilar artiyor gerci
Yani benim en az 1 yilim var canim.okeydir hayde ortak olalim.kilolar yakin.hedefin jac?isminin alt kismina bizdeki gibi detayli yazar misin?daha guzel ve akilda kalici oluyor
Haa haa ilahi ya.
guzel canim.afiyet olsun
meyve ikindide olsa daha iyi.aksam seker yaga donusuyormus direk.
gayet guzel canim.tarti oncesi pilav.sekerli seyler ve bakliyat tuketmiyoruz haberin olsun.yani pazar ve persembe
Ayyyy guzel gelmis aksam cok fena olmus ya:/
kiz betus iyice azalmis canim yemen.meyve koy direncin artsin canim
gayet guzel afiyet olsun
hilalim guzel olmus.tadimca 2 eyve+1 bardak sute esit
ayy yoldayken bene dehset acikiyorum ya.neyse yarindn itibaren yine basliycaksin sanirim
kuruyemisli ballı ara öğün gibi birşey canımTadimca ne kiz cikiletami yoksa oglen yedigin icin bide bise yemdgn icin bise demiyorum cano afiyt olsun
afiyet olsun fatmacimMenum
sabah 11.00 2 yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 1 tb ekmek
ara 13.00 2 seftali
aksam 16.00 3 kofte 3 yk sebzeli bulgur
Ara 22.00 1 kase yogurt
su 2.5
spor 30 dk yuruyus
görüşürüz canım iyi geceler kolay gelsinKizlar bana musade.oglan yatti.bugun yegenler bizeydi.ev rezalet.evi toparliyim.opuyorum herkesi.bol eksili uykular.sabaha herkes eksi 200 uyansin ins:)
afiyet olsun mervem pilav az ama bu hafta yeme bence artı cikmistin kuzumGunun menusu
Sabah10
1has.yumurta
Domates
Zeytin
Cay
Ogle14
3yk bulgur pilavi
Yoğurt
Ara15
Form cayi
Aksam19
1kase yayla çorbası
Su2.5litr
Spor 30dk yuruyus
geçmiş olsun canımMerhaba kızlar gün içinde giremiyorum kusuruma bakmayın lütfen bugün yardımcım vardı temizlik yaptık kuzım da üstten diş çıkarıyor wc ye bile gidemiyorum hep ağlıyor kuzumkucağımda sürekli evi gezdiriyorum :)
Bugünkü menüm
Su 3lt
Spor yok
Mervemmmm ben geldim kizzzEnee ben geldim herkez kacti huuu nere gittiniz
Sen zaten hep burdasin fistik aferin takimimza sahip cik bos birakma buralarihoşgeldin yaa özlemiştikk
kız hep şeker yemişin ya bir de ekmek beyaz inşalah yarından itibaren düzeltebilirsin
görücez bakalım çikicik kim kimi yiycek ay gerçi biz çiki yemiyoz yağ oliyiii
afiyet olsuun :)
afiyet olsun :)
afiyet olsun canım güzel olmuş kolay gelsin bebişle şehriyeler fazla değildir inşallah
kız ben burdayım
Oyyy kiyamam canimmmOlur tabi gelirimsizin takimi kendimce kardes takim tayin ettim zeten paylasimlarinizi takip ediyorum. Hepinizin enerjisi cok guzel
Kız buse hiç olmamış kuzum yaa
Iyi geceler beybisiiiii
Gözleme pilav cokokrem tehlikeli ama tabi kendimden pay bicip zopayi rafa kaldırdım da sen yine de dikkat et bonicik
Kızlar yan hareketi özellikle ağırlıkla ve mekik regl ağrılarını biraz dengeliyor diye düşünüyorum.. aklınızda bulunsun
ohhhh ohhhh menu senligi:)ne ettin kiz bu ne yavvv
Gozleme fazla olmus gec oldugu icin canim ama sanada bişe demiyom ben bole fazla yiyince yorum yapamiyirum ya
Kızlar size söylemeyi unuttum. Babam beni bayadir görmemişti. Geçenlerde gittiğimde gördü. Bayramdada tatildeydi o gormemistim yani o zaman da. Adam beni görünce şok oldukızım bu ne hal sana evde ekmek vermiyorlarmi nasıl zayiflamissin sen dedi pek bi havaya girmiştim
Dün aksam da erdem geldi senin bele nolmus yav nere gitmiş dedi yaa
Sağol kuzum. Valla böyle şeyler duyunca acayip havaya giriyorum dahada hirslaniyorum. Bide bekarliktan kalma bi pantolonum vardı. Onu hala saklıyorum diyete başlamadan önce dizden yukarı çıkmıyordu. Suan totoma giriyor ama önü iliklenmiyor hedef ona girmek. Bidaha o pantolonu giymem ama hedefim var en azindan
Heee unutmadan erdem sonunda itiraf etti bide zayiflamami istemiyormuş kiskaniyormusondan hergün eve abur cubur getiriyormuş
Vuuu maşallah kuzum tebrikler.
Iyi geceler tatlış
Dondurma pilav gözleme. Hep üstüste sanki. Afiyet olsun. :)
Kısaca kendımı tanıtayım
39 dıye kımlıkte bır sayı olsada yasımı gösteren
Ben bazen 7 bazen 70 olabilme potansıyeline sahibim
Cok cocukluyum masallah zayıflama yerıne üremeyi tercih edenlerdenım
Emekli ilkokul öğretmeniyim şimdilerde en sevdıgım isi yapıyorum arabalarla uğraşıyorum sanırım azıcık erkek fatmalık var içimde
Ikızler üniye başlıyor bır ıkı haftaya
Kalan sıpacıklarda benı büyütmeyle meşgul
Öküz modunda yemek yer hayvan gıbı spor yaparım hıc ortam yok kızceler anlayacagınız
Ha bırde meşhur herıfımle olan maceralarım var bu yüzden içip içip mefkusu uykusuz bıraktığım cok oldu
Gelelim zurnanın zırt dedıgı yere 176 boyunda 116 koloda yürüyen filden halliceyım
34 beden 64 kılodan buraya Nasıl geldıgımse brazılya dızısı tadında olup özetleyemıyecegim bir konu
Başka ne yazsam bılemedım yol uzun tanışırız nasılsa
Kaptanlar 5 mesajdan fazlasını listeye kadar beklemeyın haaaaa
Çokta kısamam denemede burda tatıldeyken yesem icmesem o bıle yeter
Sindik kaçtım
Oooo asabi Kadın gelmişşş
Paralıda olmuyor be güzelim
Görüyoz çok zenginlerde intihar edip gidiyolar
O yüzden önce sağlık
Bide elimizdekilere şükretmeyi bilmemiz lazım
Sürekli olumsuzluklara odaklanırsak bunalımdan çıkamayız
Buda kendimizi kötü hissetmekten başka işe yaramaz
ballikayfe basari hikayeni okurken yukardaki dierlerini de okudum.kizlar birisi 5 gunde 5 kilo diyeti yapmis.ne dusunuyosunuz bu konuda?
Sen bunları bana sorcan şekercim
Yeni başlıyanlar için değil ama uzun süredir diyet yapanlar arada vücudu şaşırtmak için yapabilir diye düşünüyorum
Çünkü şok diyetler gibi miktar kısıtlaması yok hemde 5 gün her besinden tüketmiş oluyosun Sadece birbirine karıştırmıyosun
Ama yapması o kadar kolay değil
Tabi Bide sonrasında dikkat edilmesi lazımki verilen geri alınmasın
Beni zorla nikaha getirdiler
Yemekliymis
Help
Karışmak gıbı olmasında acının her rengını ıyı tanırım
Caya şeker dıye katar oldum o denlı
Benım durumum cok ıyı şükürler olsun ama aylardır kızım hastane kapılarında bır tek nefesıne dünyayı yakarım oysa para belkı lazım ama paranında yapamadığı seyler var
Merbalar bende yarindan itibaren aranızdayim artık :)
Kızlar regl oldum sanırım ondan bu hafta fazla kilo verememistim. 3 4 gün erken oldum kilo vermek regl dongumu bozdu sanırım normalde hiç sasmazdi günleri
Tesekkurler kızlar1.62 boyunda 67 kiloyum hedefim 54 kilo olmak bu sene bahar ayında dukan diyetiyle 58e kadar indim sonra bi baktım 9 kilo almısım acilen bu kilolardan kurtulmam lazım verecek 13 kilom var 20 yaşındayım umarım hep beraber veririz kiloları
kızlar çarşamba gününden itibaren hastane işlerim var. Kendime kilitli poşet aldım. Yanıma peynir domates salatalık ve türevi alıcam bir de salı günü ara öğün alışverişi yapıcam. Hastaneye yakın marketlerde var süt yoğurt almak için inşallah işlerimiz uzamaz annem hemen iyileşirde bir haftaya eve geçeriz. internet paketi de yaptım hızlı bitmezse buradan da kopmayacağım uyku düzenim de el mahkum en fazla 6-8 saat olacak hem stresliyim hem heyecanla bekliyorum cuma günki kilomu :)
kızlar bir de 7 günlük lipton teatox diye bir şey var ara öğünler için arkadaşım almış ama benim kafama hiç yatmadı bi de size sorayım dedim. yani yanındaki atıştırmalıklar hazır sonuçta
ALINTIDIR
Sade Yeşil Çay:
Lipton Sade Yeşil Çay, yeşil çayın bütün zenginliklerini bir araya getiren lezzetiyle bir çay klasiği...
Yaseminli Yeşil Çay:
Yasemin çiçeğinin harika kokusu ve lezzeti yeşil çaya ayrı bir güzellik katıyor. Lipton Yaseminli Yeşil Çay hem lezzetli hem de hoş kokulu yapısı ile yeşil çay keyfine keyif katıyor.
Lipton Moroccan Mint Yeşil Çay:
Lipton Moroccan Mint Yeşil Çay’daki %50 nane içeriği, yeşil çay yapraklarının yoğun tadını dengeliyor ve yeşil çaya yumuşak içim özelliği katıyor. Bu ferahlatıcı çay ve nane birleşiminin enfes lezzetini denemelisiniz!
Elmalı Tarçınlı Bar:
Elma, hurma, chia tohumu(%22.2), ceviz, kuru üzüm, tarçın. himalaya tuzu. Eser miktarda kabuklu kuruyemiş, kuruyemiş kabuğu ve çekirdeği içerebilir.
Kırmızı Orman Meyveli Bar:
Hurma, kiraz, chia tokumu(%22.2), yaban mersini, kaju, himalaya tuzu. Eser miktarda kabuklu kuruyemiş, kuruyemiş kabuğu ve çekirdeği içerebilir.
Çikolatalı Bar:
Hurma, chia tohumu (%22.1), badem, kaju, kakao, ceviz, himalaya tuzu, tarçın. Eser miktarda kabuklu kuruyemiş, kuruyemiş kabuğu ve çekirdeği içerebilir.
Bir kutu içinde 21 adet atıştırmalık ve 21 adet yeşilçay bulabilirsiniz. Teatox paketi 7 günlük bir programdır.
Kuşluk:
Sade yeşil çay ve kırmızı meyveli ve chia tohumlu atıştırmalık.
İkindi:
Moroccan Mint yeşil çay ve nane karışımı ve kakaolu chia tohumlu atıştırmalık.
Gece:
Yaseminli yeşil çay ve elmalı tarçınlı chia tohumlu atıştırmalık.
her ara öğün 40 kaloriymiş ama bana içerikleri hiç uygun gelmedi
Isim soylemesem sorun olur mu yosun deyin bana spor icin hergün jillian yapsam yetermi
sevgili çikiler ve boniler yarın ki tartı için ne düşünüyorsunuz? nasıl hissediyorsunuz?
yarın için kahvaltıya haşlama yumurta salatası, öğlen patatesli köfteli kabak (sulu köfteden ayıracağım köfteleri sade kıyma), akşama da zeytinyağlı kabak düşünüyorum ara öğün için de kefir ve meyve var birde yarın hem sabah hem akşam yürüyüşüm var oh miss acayip gaza geldim şu an da kaynamış ılık su içiyorum cumaya kadar tekrar bomba olacağım bekleyin çikilerrrrr ben geliyoruumm boniler tutmayın beni
Almanya'dan herkese merhaba :) nasılsınız
Ayy biri kısır mi dedii canım çok çekiyor yaa .. kızlar ben Kpss maratonuna an itibariyle giriş yaptım inşallah devam ettirebilirim bu konuda desteginize ihtiyacım var azıcık da bunun için dürtüverin beni
Geçen cuma: 59.1
Bugün: 58.7
Fark: -0.4
Fark yüzdesi: %0.676
Cuma hedef kilom: 58
Çok verememişim
Cuma 71.9
Bugün 71.8
Fark 100 gr
-500 ile günaydın :) Geçmiş okuyorum döncem anacım
Geçen cuma: 71.4
Bu gün: 72
Fark: +600 gr
Yok bir daha pasta masta
Bu aralar karnımda şişlik var inşallah ondandır ya
Cuma :84.9
P.tesi :84.6
Fark :-300
Sabit 73.5 kızlar suyu akşam ağırlıklı içtim gece yarım litre içtim ve wc çıktım ama bilemiycem etkisini az eksi çıktım diyenler bence hiç az değil artı çıkanlar da üzülmesin önümüzde cuma var :)
Boninon hanımlar
Listede isimlerle yazılmış ben de hep nicklerle tanıdığım için bonibonları pek bilmiyorum iyi gidiyor muyuz şimdiye kadar
Günaydın herkese, ben Poni eski yarışmacılardan. Kazenden izin alarak nickimi degistirdim.
Yeni arkadaşlar için kendimi tanitayim. 27 yasında bir çocuk annesi öğretmenim.
TakımımızlaMefkuşumun sayesinde tam bir yıl önce 95 kiloyken tanıştım. Aralarda al verilerle 19 kilo verip 76 kiloya düştüm sonra ailevi problemler ve psikolojik olarak yorgunluk sebebiyle izne ayrıldım şu an 83 kiloyum tatilden gece döndük ve buraya geldim. Uzun zamandır böyle üzülmemiştim tartıda çok kötü oldum.
Günaydın hanimlar +400 cktm malesef cumaya toparlicm inşallah bu hafta baklava ve kisr beni sisirdi tutamdm bogazimi napim
Gunaydin kizlarrr sabitimm
Cuma 65,3
Bugün 66,5
Eminim cumaya eksi olacağım
Merhaba arkadaşlar. .
Bugun disari cikicaktim hem yuruyus olur dedim ama bu aralar cok migdem bulaniyo yatiorum biseyde yiyemiorum dogru belli pek bsy yapamiyorummm
Ablam 5 gündür tuvalete çıkamıyorum diye strese girdim 3-4 gündür aç duruyorum bunalımdan tam da bu sabah tuvaletimi bayağı iyi yapınca vermişimdir artık o kadar aç kaldım demiştimondan yani bence de -400 iyi epey
Ay kızlar ben felaket bir durudayim evde çiğköfte ve su böreği vardı annem ince yerimden vurdu bak iki güne ameliyat olacağım falan diye girdi konuya oraya kadar direnmistim ama içime dokundu hali yedim bende .. abartmadim tabi ama fazla oldu yapastaya direniyorum ama bu pismanlikla dayanabilirim diye umuyorum
Yeni geldimm yorumları okumaya geçiyom
bayanlar iyice iştahım kesildi ya zorla tıkıyorum boğazımdan neden ki stresim falan da yok
Buse noluyo kiz sana ilk haftalarda ne guzel menuler veriyodun bunlar ne artık toparlan canim
Kizlar bana musade.oglan yatti.bugun yegenler bizeydi.ev rezalet.evi toparliyim.opuyorum herkesi.bol eksili uykular.sabaha herkes eksi 200 uyansin ins:)
Gunun menusu
Sabah10
1has.yumurta
Domates
Zeytin
Cay
Ogle14
3yk bulgur pilavi
Yoğurt
Ara15
Form cayi
Aksam19
1kase yayla çorbası
Su2.5litr
Spor 30dk yuruyus
Aynen ya telefon kafayı yiyor aradaHilal alintin yarimmi kaldi kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?