- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.141
hoşgeldiiin :) gel gel arada kaynatırız iade-i ziyarete de geliriz hangi takımdaydın sen :)Olur tabi gelirimsizin takimi kendimce kardes takim tayin ettim zeten paylasimlarinizi takip ediyorum. Hepinizin enerjisi cok guzel
aman kız nazar etmeSen zaten hep burdasin fistik aferin takimimza sahip cik bos birakma buralari
ben de öyle gezerdim eskiden ama artık kpss ağırlık veriyorumOyyy kiyamam canimmmhoşgeldin takimimiza komsu grubumu ovmek gibi olmasnda evet enerjimiz cok iyidr nazar degmesin bende Grupları gezerm surekli merakliyimdir biras
Sağol busem aynen doğru yoldayim gidecek bu kilolar çıtır anne olacağım :)
ben yataktan kalkamıom ki ağrıdan nerde hareket mareket
ay ne güzel tepkiler yaa darısı başımaa
hahahaaa itirafçı gısganç kocAAA
Doğru yoldasın demektiiir
tekrar hoşgeldiin :) oo boylu poslu hatunsun vesselam. yine verirsin sorun yok :)
ben buse 27 yaşında evliyim çocuk yok. evdeyim. inş beraber kurtulcaz bu kilolardan.
ne güzel konuşmuşsun yine ablam aynen öyle sağlık sağlık sağlıkk
aha tam benlik bakarım ben ona
ohh yani tam benlik
ucuz atlatmışsın :)
ay canım hayırdır? çok geçmiş olsun
merhaba yosuuun :)
bence de diyet etkiliyor canım
ooh çıtır olasın inş sen dee :) doğru yerdesinn
çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. iyi haberlerini bekliyorum inş.
o nedir ki hiç bilmiyorum açıklamışsın bence de para tuzağıı
oo ne diyorsun yeter de artaar çok zor o :)
berbaat
bence güzell :)
oo merhabaaa
iyiyim evime geldim ben de oh artık daha iyiyim
Allah yardımcın olsun kpss zor
yok artık kız beyza daha nolsun maşallahhh
iyidir iyii
oo bombaaaaaaaaaaaa
vışş toparlanma zamanııı
tebrikler güzel başlangıç
olsun canım artı değilsin en azından
ben boniiiiii
merhabaaa ben buse 27 yaşındayım evliyim bebiş yok. evdeyim. hep beraber vericez kiloları çok aşırı almamışsın işi sıkı tutarsan hemen kurtulursun tatlım :)
vıışş toparlanma vaktiii
artı olmaktan iyidir oohh :)
ooovvv fenaaa toparlanma vakti amaniiin
merhabaa :)
kız arkadaşlarda yazmış bende hamişmisin diye şüphelendim valla :)
geçen haftaki benim halim :/ sevindim canım oohh gitsin kilolar
ay anca geldim geçmişi okumaktan bittim. sabah tartılamadım telaştan yarın tartılıp bildircem bittim beeen
vışş ne desem bilemedim sağlık olsun canım..
keşke benim de kesileydi
anam yoldaydım yaa
ay amin kuzum inşşş :/
evet canım yolda fenaydı menü yarın çok güzel olacak ama
yüzüm yok canım yorum yapmaya ama ben beğendim menünü
afiyet olsunn
gözlerim geçmişi okumaktan şaşı oldu sanırım kızlar
valla alıntılarını okumaktan ben bile şaşı oldumkızlar yarın menüm çok güzel olacak alışveriş de yapıcam. kimsenin menüsüne yorum yapmaya yüzüm yok açıkcası. kaçamaklar gördüm bolca. sonradan toparlamışsınız ama. inş hepimiz kilo veririz bu hafta acil toparlanmalıyız bence. fakat çocugunuzda kilo vermişsiniz. tebrikler. yarın tartılıcam ayvayı yedim ben .
cici rüyalar bonicikçok yorgunum affedin bugünlük bu kadar
iyi geceler kızlar
geçmiş birikince normal busemgözlerim geçmişi okumaktan şaşı oldu sanırım kızlar
Aynen ya bu hafta çok fazla kaçamak oldu çoğu kişide bende dahilkızlar yarın menüm çok güzel olacak alışveriş de yapıcam. kimsenin menüsüne yorum yapmaya yüzüm yok açıkcası. kaçamaklar gördüm bolca. sonradan toparlamışsınız ama. inş hepimiz kilo veririz bu hafta acil toparlanmalıyız bence. fakat çocugunuzda kilo vermişsiniz. tebrikler. yarın tartılıcam ayvayı yedim ben .
Iyi geceler tatlımçok yorgunum affedin bugünlük bu kadar
iyi geceler kızlar
Yuzum yokta ne demek buse sacmalama hepimiz bazen menulerimizde kacamak yapiyoruz ama herkezede gerekn yorumu yapiyoruz sakin oyle dusunme uzulurum
ben yataktan kalkamıom ki ağrıdan nerde hareket mareket
ay ne güzel tepkiler yaa darısı başımaa
hahahaaa itirafçı gısganç kocAAA
Doğru yoldasın demektiiir
tekrar hoşgeldiin :) oo boylu poslu hatunsun vesselam. yine verirsin sorun yok :)
ben buse 27 yaşında evliyim çocuk yok. evdeyim. inş beraber kurtulcaz bu kilolardan.
ne güzel konuşmuşsun yine ablam aynen öyle sağlık sağlık sağlıkk
aha tam benlik bakarım ben ona
ohh yani tam benlik
ucuz atlatmışsın :)
ay canım hayırdır? çok geçmiş olsun
merhaba yosuuun :)
bence de diyet etkiliyor canım
ooh çıtır olasın inş sen dee :) doğru yerdesinn
çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. iyi haberlerini bekliyorum inş.
o nedir ki hiç bilmiyorum açıklamışsın bence de para tuzağıı
oo ne diyorsun yeter de artaar çok zor o :)
berbaat
bence güzell :)
oo merhabaaa
iyiyim evime geldim ben de oh artık daha iyiyim
Allah yardımcın olsun kpss zor
yok artık kız beyza daha nolsun maşallahhh
iyidir iyii
oo bombaaaaaaaaaaaa
vışş toparlanma zamanııı
tebrikler güzel başlangıç
olsun canım artı değilsin en azından
ben boniiiiii
merhabaaa ben buse 27 yaşındayım evliyim bebiş yok. evdeyim. hep beraber vericez kiloları çok aşırı almamışsın işi sıkı tutarsan hemen kurtulursun tatlım :)
vıışş toparlanma vaktiii
artı olmaktan iyidir oohh :)
ooovvv fenaaa toparlanma vakti amaniiin
merhabaa :)
kız arkadaşlarda yazmış bende hamişmisin diye şüphelendim valla :)
geçen haftaki benim halim :/ sevindim canım oohh gitsin kilolar
ay anca geldim geçmişi okumaktan bittim. sabah tartılamadım telaştan yarın tartılıp bildircem bittim beeen
vışş ne desem bilemedim sağlık olsun canım..
keşke benim de kesileydi
anam yoldaydım yaa
ay amin kuzum inşşş :/
evet canım yolda fenaydı menü yarın çok güzel olacak ama
yüzüm yok canım yorum yapmaya ama ben beğendim menünü
afiyet olsunn
Oyyy kiyamam canimmmhoşgeldin takimimiza komsu grubumu ovmek gibi olmasnda evet enerjimiz cok iyidr nazar degmesin bende Grupları gezerm surekli merakliyimdir biras
Benimki yedi bileAynen ya telefon kafayı yiyor arada
Ohh hadi bismillah goster kendini bebismkızlar yarın menüm çok güzel olacak alışveriş de yapıcam. kimsenin menüsüne yorum yapmaya yüzüm yok açıkcası. kaçamaklar gördüm bolca. sonradan toparlamışsınız ama. inş hepimiz kilo veririz bu hafta acil toparlanmalıyız bence. fakat çocugunuzda kilo vermişsiniz. tebrikler. yarın tartılıcam ayvayı yedim ben .
Du bakim hemen yazayim vatsaptanYaa betusum nerde benimmm. Betussss buraya gel kizzzz
Aynen farkettim canım. Benim tel de kafasına göre kapatıp açıyor kendini tuş kilidi tuşu bozuldu kullanamiyorum onuBenimki yedi bilefarkindaysan artik tek tek cevap yaziyorum cunku olmiyy anacim diger sayfaya geliyom siliniyo hepsi
Bende yazayım uyumamistir daha oDu bakim hemen yazayim vatsaptan
Iyi geceler mervemBen yatiyom canlar uyucam yorgunum biraz sabh görüşürüz herkeze iyi geceler opuldunuz
Hmmm allah kolaylik versin zor bi durum.yok yok birşey kaçırmadınben kabızım sürekli kilo vermede iyi birşey olmadığı için stres yapıyorum kabız olduğum günler kilo veremeyecek miyim diye stresten yiyemiyorum o da hiç iyi birşey değil vücut iyice depolamaya başlıyo
TabikiTabiki bu kaçamak cuma öğlen Yada sabah yapılacak fıstık
Aman yok bende nefis koreltme olayı sıfır. Ya yicem ya hiç el surmicem. Duramiyorum ben.Ins ablacim
tadina bakinca nefsin koreliyor ama vermen cok yavasliyor biliyor musun?ilk iki hafta oyle yapiyordum baya yavaslatti beni
hosgeldin canim.ben de kendime bi kilodas ariyodum:)yakin sayiliriz.kapisalim mi guzelimyanliz ben agir veriyorum bunu bil yani.isin kolay:)boy yas kac bu arada
spora asil bu hafta canim.artin cok cikmis
betul ayni seyi bende dusundum.hamis olmayasin kiz?gosun agriyo.miden bulaniyo falan?
Vaaay 96liya bak.kafa gitmiş. Kız profil resmimin altında yazıyor yaş boy kg vs.Seng senin bu ortaaan kac yasinda tanistik mi hatirlamiyorum da
Nere istiyon kimi istiyon ???????
Ha haayt kimmiş o ?????
Yok anam değil dana deve kurban etsen vermem ben ortimi. Hade canım hade. Başka kapıya. :)))))))))) yalnız ne güldüm 7li danaya :))))))semplice_signora cikolata yok dondurmamı bide cicek olmadigi icin bayragimi aldım senden ballikayfe i istiyorum isteesen üclü ortakta olabiliriz hatta 7 kisi danayada girebiliriz ballikayfe varsa olur her türlü
Afiyet olsun güzel menu.Menüm
9:10 1 yumurta 1kk peynir 3 zeytim 1 dlm ekmek
12:50 1 kase lahana 1 bardak yoğurt
15:30 2 kuru kayısı
19:10 1 kase çorba 1 yumurta kadar balık yarım bardak yoğurt
Spor 1,5 saat parkta yürüdüm
2,5 lt su
Pilav ciss şekerim. Ortime göz dikecegine menune bak sen.hıh :)Kızlaaaaar ilk menum
Kahvaltı:
1 kk peynir
3 zeytin
Salatalik domates
Cay sekersiz
Ara
1 seftali
Ogle
2 parca tavuk
3 kasik pilav
Booll salata
Aksam
Yarim kase meecimek corbasi
Su 2.5lt
Spor 30 dk yürüyüş
Noluyo kız. Hoşuna mi gitti isteyen olunca.gönlün varsa goygit.aha kapı işte sapı. Beni istemeyeni ben hiiic istemem. Hıh :)Yok ondan değil kendince evhamlara giriyor yemedi diye hatirlamiyim ölürüm falan gibi söyleniyor
Koptum akşam akşam yarım kilo da gülerken gitti
Su böreği cigkofte ooohhh. 3 kg verdim diye salmissin dicem ama annecigine yazık. Kırma onu.ye de 3 dilim de değil canım.11.40 küçük bir kase sulu köfte bir kase kabak 1 yk yoğurt
14.30 1 çay br kefir
16.30 1 ayran
18.30 3 küçük kare su böreği , 3 çiğköfte , marul, 1 br ayran
Kabak yaptım ama yetişmedi anamla aglasirken unutmusum
3 saat yürüyüş, akşam yine çıkma ihtimalim var
50ser yan hareketi, 50 kol hareketi
Su 3 litre
Hahaha gor bak ortaanin gözü bendeHmmm allah kolaylik versin zor bi durum.
Tabiki
Aman yok bende nefis koreltme olayı sıfır. Ya yicem ya hiç el surmicem. Duramiyorum ben.
Vaaay 96liya bak.kafa gitmiş. Kız profil resmimin altında yazıyor yaş boy kg vs.
Ha haayt kimmiş o ?????
Yok anam değil dana deve kurban etsen vermem ben ortimi. Hade canım hade. Başka kapıya. :)))))))))) yalnız ne güldüm 7li danaya :))))))
Afiyet olsun güzel menu.
Pilav ciss şekerim. Ortime göz dikecegine menune bak sen.hıh :)
Noluyo kız. Hoşuna mi gitti isteyen olunca.gönlün varsa goygit.aha kapı işte sapı. Beni istemeyeni ben hiiic istemem. Hıh :)
Su böreği cigkofte ooohhh. 3 kg verdim diye salmissin dicem ama annecigine yazık. Kırma onu.ye de 3 dilim de değil canım.
bol çikiletalı rüyalar çikicikBen yatiyom canlar uyucam yorgunum biraz sabh görüşürüz herkeze iyi geceler opuldunuz
enee beni tanıyo2.takimdayim ececim ben. Bu arada kpss de bol şans.bende matematik Öğretmeniyim olurda sorun olursa adreaim 2.takim
nefis köreltme durumu bende de öyle, ayrıcana ortim ben 96lı değilimHmmm allah kolaylik versin zor bi durum.
Tabiki
Aman yok bende nefis koreltme olayı sıfır. Ya yicem ya hiç el surmicem. Duramiyorum ben.
Vaaay 96liya bak.kafa gitmiş. Kız profil resmimin altında yazıyor yaş boy kg vs.
Ha haayt kimmiş o ?????
Yok anam değil dana deve kurban etsen vermem ben ortimi. Hade canım hade. Başka kapıya. :)))))))))) yalnız ne güldüm 7li danaya :))))))
Afiyet olsun güzel menu.
Pilav ciss şekerim. Ortime göz dikecegine menune bak sen.hıh :)
Noluyo kız. Hoşuna mi gitti isteyen olunca.gönlün varsa goygit.aha kapı işte sapı. Beni istemeyeni ben hiiic istemem. Hıh :)
Su böreği cigkofte ooohhh. 3 kg verdim diye salmissin dicem ama annecigine yazık. Kırma onu.ye de 3 dilim de değil canım.
oh rahat rahat uyu şimdiAaa kizlar ben sabah +400 dedim ya ben sanrm +400 degilim ya sabah farkli tartida tartilmistim bu aksam eve geldim az once tartildm tok karna 71.1 ciktm demekki diger tarti farkli tartti ohh beesimdi rahat yatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?