Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar yarın menüm çok güzel olacak alışveriş de yapıcam. kimsenin menüsüne yorum yapmaya yüzüm yok açıkcası. kaçamaklar gördüm bolca. sonradan toparlamışsınız ama. inş hepimiz kilo veririz bu hafta acil toparlanmalıyız bence. fakat çocugunuzda kilo vermişsiniz. tebrikler. yarın tartılıcam ayvayı yedim ben .

Olur tabi gelirim sizin takimi kendimce kardes takim tayin ettim zeten paylasimlarinizi takip ediyorum. Hepinizin enerjisi cok guzel
hoşgeldiiin :) gel gel arada kaynatırız iade-i ziyarete de geliriz hangi takımdaydın sen :)
Sen zaten hep burdasin fistik aferin takimimza sahip cik bos birakma buralari
aman kız nazar etme
Oyyy kiyamam canimmm hoşgeldin takimimiza komsu grubumu ovmek gibi olmasnda evet enerjimiz cok iyidr nazar degmesin bende Grupları gezerm surekli merakliyimdir biras
ben de öyle gezerdim eskiden ama artık kpss ağırlık veriyorum

Sağol busem aynen doğru yoldayim gidecek bu kilolar çıtır anne olacağım :)

gözlerim geçmişi okumaktan şaşı oldu sanırım kızlar

valla alıntılarını okumaktan ben bile şaşı oldum

gözlerim geçmişi okumaktan şaşı oldu sanırım kızlar
geçmiş birikince normal busem
Aynen ya bu hafta çok fazla kaçamak oldu çoğu kişide bende dahil toparlamamiz gerecek
çok yorgunum affedin bugünlük bu kadar

iyi geceler kızlar
Iyi geceler tatlım

Yuzum yokta ne demek buse sacmalama hepimiz bazen menulerimizde kacamak yapiyoruz ama herkezede gerekn yorumu yapiyoruz sakin oyle dusunme uzulurum
Sende evine gelmissin artk duzene girersin bi kere basardin tekrar basaricaksn canim ben sana güveniyorum

Ohh hadi bismillah goster kendini bebism

Benimki yedi bile farkindaysan artik tek tek cevap yaziyorum cunku olmiyy anacim diger sayfaya geliyom siliniyo hepsi
Aynen farkettim canım. Benim tel de kafasına göre kapatıp açıyor kendini tuş kilidi tuşu bozuldu kullanamiyorum onu
Du bakim hemen yazayim vatsaptan
Bende yazayım uyumamistir daha o
Ben yatiyom canlar uyucam yorgunum biraz sabh görüşürüz herkeze iyi geceler opuldunuz
Iyi geceler mervem

Hmmm allah kolaylik versin zor bi durum.
Tabiki bu kaçamak cuma öğlen Yada sabah yapılacak fıstık
Tabiki
Aman yok bende nefis koreltme olayı sıfır. Ya yicem ya hiç el surmicem. Duramiyorum ben.
Seng senin bu ortaaan kac yasinda tanistik mi hatirlamiyorum da
Vaaay 96liya bak.kafa gitmiş. Kız profil resmimin altında yazıyor yaş boy kg vs.
Nere istiyon kimi istiyon ???????
O zaman eline çiçeğini çukulatını Al
semplice_signora Dan iste
Bakalım verecekmi
Ha haayt kimmiş o ?????
Yok anam değil dana deve kurban etsen vermem ben ortimi. Hade canım hade. Başka kapıya. :)))))))))) yalnız ne güldüm 7li danaya :))))))
Menüm

9:10 1 yumurta 1kk peynir 3 zeytim 1 dlm ekmek
12:50 1 kase lahana 1 bardak yoğurt
15:30 2 kuru kayısı
19:10 1 kase çorba 1 yumurta kadar balık yarım bardak yoğurt
Spor 1,5 saat parkta yürüdüm
2,5 lt su
Afiyet olsun güzel menu.
Kızlaaaaar ilk menum
Kahvaltı:
1 kk peynir
3 zeytin
Salatalik domates
Cay sekersiz
Ara
1 seftali
Ogle
2 parca tavuk
3 kasik pilav
Booll salata
Aksam
Yarim kase meecimek corbasi
Su 2.5lt
Spor 30 dk yürüyüş
Pilav ciss şekerim. Ortime göz dikecegine menune bak sen.hıh :)
Yok ondan değil kendince evhamlara giriyor yemedi diye hatirlamiyim ölürüm falan gibi söyleniyor

Koptum akşam akşam yarım kilo da gülerken gitti
Noluyo kız. Hoşuna mi gitti isteyen olunca.gönlün varsa goygit.aha kapı işte sapı. Beni istemeyeni ben hiiic istemem. Hıh :)
Su böreği cigkofte ooohhh. 3 kg verdim diye salmissin dicem ama annecigine yazık. Kırma onu.ye de 3 dilim de değil canım.

Hahaha gor bak ortaanin gözü bendezaten siz baslamissiniz ilk kavgalara col surmez ya ortakliginiz ballikayfe gel cnm ben yeni ortaaan olurum

Ben yatiyom canlar uyucam yorgunum biraz sabh görüşürüz herkeze iyi geceler opuldunuz
bol çikiletalı rüyalar çikicik
2.takimdayim ececim ben. Bu arada kpss de bol şans.bende matematik Öğretmeniyim olurda sorun olursa adreaim 2.takim
enee beni tanıyo teşekkür ederiim :)
nefis köreltme durumu bende de öyle, ayrıcana ortim ben 96lı değilim yoh kızz beni seni bırakıp da gitmem ama onlada yoldaşlık ederim :)
Aaa kizlar ben sabah +400 dedim ya ben sanrm +400 degilim ya sabah farkli tartida tartilmistim bu aksam eve geldim az once tartildm tok karna 71.1 ciktm demekki diger tarti farkli tartti ohh bee simdi rahat yatabilirim
oh rahat rahat uyu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…