Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bnde yaziim menumu
Sabah 12.00: 2 yumurta
Ogle 15.00: 3 yk pilav yogurtlu (oglusun yemeginden artan ziyan olmasn die yedim )
Su 2bck lt
Spor az karin hareketi saymamisim nieyse
Aksami yazmayı unutmusun kız.
Sanki meyveleri sabah ya da öğlen gibi yesen daha iyi olurmuş afiyet olsun canım
Meyve değildi derdim de miniklere salata yaparken attım ağzıma. :)
Afiyet olsun güzel menu
Çok güzel. Afiyet olsun
kızçeleeer sonunda geldiiim geçmiş 35 sayfa onu okumaya başlıycam şimdi....

net paketim yoktu. eve yeni girdik bugün yolda geçti.
Hosgeldin bidenem
menüm

sabah 10.00
1 kase mercimek çorba
1 dilim beyaz ekmek

öğle 13.00
1 tane goah çikeleta

akşam 17.00
2 tane cevizli ev kadayıfı

2 lt su
spor yok
Of of. Hadi cikelata okey de kadayıf ne kız.
Menun cok iyi olmus tatlim ama aksamlari meyve tuketmemeye bak ogle ve aksam arasinda ara ogun oalrak yemen daha iyi olur
Miniklere meyve salatası yaparken kaçtı onlar hocam
Yimezdim akşam da miniklere salata yaparken kaçtı.
Menum
sabah 11.00 2 yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 1 tb ekmek
ara 13.00 2 seftali
aksam 16.00 3 kofte 3 yk sebzeli bulgur
Ara 22.00 1 kase yogurt
su 2.5
spor 30 dk yuruyus
Afiyet olsun.

95 sin sen

Gunun menusu
Sabah10
1has.yumurta
Domates
Zeytin
Cay

Ogle14
3yk bulgur pilavi
Yoğurt

Ara15
Form cayi

Aksam19
1kase yayla çorbası
Avuc ici kadar haslama kirmizi et

Su2.5litr
Spor 30dk yuruyus
Afiyet olsun.güzel menu.
Eki Görüntüle 1874181
Unutanlar icin tekrar yukledim yeni gelen arkadaslarda cuma gunu tekrar cekilis yaparz onlarda katilabilirler
Isimleri hatirlayamadik da nickleri belirtirmısın demeye calistiydik aslında. Concon kasıtlı yada ithafen söylenmiş bişey değildi. Öyle geldi yazdım. Alindiysan kusura bakma. Kız vs gibi bişey yerine kullandım.

Aaa kizlar ben sabah +400 dedim ya ben sanrm +400 degilim ya sabah farkli tartida tartilmistim bu aksam eve geldim az once tartildm tok karna 71.1 ciktm demekki diger tarti farkli tartti ohh bee simdi rahat yatabilirim
Mervem Niye Soylemedin Kız Farklı Tartı Olduğunu
Sağol canım

Hahaha gor bak ortaanin gözü bendezaten siz baslamissiniz ilk kavgalara col surmez ya ortakliginiz ballikayfe gel cnm ben yeni ortaaan olurum
Bak ya aramıza giremessin taaaaammmiiiii?

Sen değil orti diğer piiiiiissss nifakciya diyom.küçük dedik bagrimiza bastik yavru yılan çıktı.He yoldaslik et ok.hepimiz yoldasuk takimca.ben kuma kabul etmem bilesin.ya o ya ben. O kadar hıh :)
gız ortalık garıştırmaa ben hepinize yoldaş olurum gerçi bugün ki menüyle olmaz ama düzelecek elbet
Düzelir orti düzelir. Ben yanındayım. Bakma sen 2 günlük orti yandaslarina.
Noliyyy bakimm hemen el atiyorum bence 3lu orti olun olsun bitsin
Yooo olmaaaaaz. Orti Tektir tek kalacak.o benim. Virmem.
Nifak tohumuatiyom iste ne karisiyon semplice_signora seng seni ortak olarak diil yalniz arkadas olarak goruyomus sana soylemeye utaniyomus
Dün 1 bugün 2 kız sen nifakcimisin. Git başkasına sulan.valla fururum seni.sevdicegime yan gözle bakma leyyyynnnn.
Kavgami no no no bizim takimda kavga olmaz seker
Bence 3lu olmaniz problemi cozecektir
Ciks ol maz :)

Kızlar ben yatıyorum. Özet geçeyim anlamayanlar için.
ballikayfe benimdir benim kalacak.
Kıskanç gördüm kendimi :))))))
Mavi_yosun16 kuzum git yat sende hadi. Bak saat kaç oldu.küçücük kizsin kacirirlar falan.hadi guzum hadi Bidenem.yağ yakacaZ uyurken hepimiz.yat gız kime diyom.valla geliyo terlik.:)))) kaptırdım kendimi valla.durdurun beni.:)))))
Ben kaçar. Kuzularin sessizligi hakim eve.olaylar başlamadan uyuyum azıcık.
Eyu geceler fistiklar.

Iyi geceler canim

22 yaşındayım kuzum ben 93lüyüm
Nifak tohumuatiyom iste ne karisiyon semplice_signora seng seni ortak olarak diil yalniz arkadas olarak goruyomus sana soylemeye utaniyomus
cık cık cıkkkk
Kavgami no no no bizim takimda kavga olmaz seker
Bence 3lu olmaniz problemi cozecektir
aynen mantıklıı
Yanlız genç grup geldi takım canlandı valla
tabi biz işsiz bekarlar olaraktannnn

ah ortaam kopardın beniiii iyi gecelerr :)

Ciks olmaz heee mi ben sen ve sengle beraber danaya bile girerdim madem kabul etmiyon artik ebede kadar ortaagm falan olamazsın. Neyse sen yat mışıl mışıl ablacim biz gencler buralardayiz. ballikayfe ortaginda bende geri adim atmicaz anlasilan bu ise sen bi son nokta koy oyle ben hepinizle ortağım demekle olmuyo bu isler bak semplice kabul etmiyoelini sicak sudan soguk suya koymam kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…