- 14 Ağustos 2016
- 172
- 321
- 18
- 32
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.181
Bu semplice kabul etmediNoliyyy bakimm hemen el atiyorum bence 3lu orti olun olsun bitsin
kız o zaman kabulleneceniz birbiriniziYok bendesemplice_signora da gayet ciddi sen bizi oyaliyon mu kız semplice bu bizimle dalga geciyo ortaklık duygularimiznan oynuyon
Toparlanacağım yoksa olmayacak böyle
ben yataktan kalkamıom ki ağrıdan nerde hareket mareket
ay ne güzel tepkiler yaa darısı başımaa
hahahaaa itirafçı gısganç kocAAA
Doğru yoldasın demektiiir
tekrar hoşgeldiin :) oo boylu poslu hatunsun vesselam. yine verirsin sorun yok :)
ben buse 27 yaşında evliyim çocuk yok. evdeyim. inş beraber kurtulcaz bu kilolardan.
ne güzel konuşmuşsun yine ablam aynen öyle sağlık sağlık sağlıkk
aha tam benlik bakarım ben ona
ohh yani tam benlik
ucuz atlatmışsın :)
ay canım hayırdır? çok geçmiş olsun
merhaba yosuuun :)
bence de diyet etkiliyor canım
ooh çıtır olasın inş sen dee :) doğru yerdesinn
çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. iyi haberlerini bekliyorum inş.
o nedir ki hiç bilmiyorum açıklamışsın bence de para tuzağıı
oo ne diyorsun yeter de artaar çok zor o :)
berbaat
bence güzell :)
oo merhabaaa
iyiyim evime geldim ben de oh artık daha iyiyim
Allah yardımcın olsun kpss zor
yok artık kız beyza daha nolsun maşallahhh
iyidir iyii
oo bombaaaaaaaaaaaa
vışş toparlanma zamanııı
tebrikler güzel başlangıç
olsun canım artı değilsin en azından
ben boniiiiii
merhabaaa ben buse 27 yaşındayım evliyim bebiş yok. evdeyim. hep beraber vericez kiloları çok aşırı almamışsın işi sıkı tutarsan hemen kurtulursun tatlım :)
vıışş toparlanma vaktiii
artı olmaktan iyidir oohh :)
ooovvv fenaaa toparlanma vakti amaniiin
merhabaa :)
kız arkadaşlarda yazmış bende hamişmisin diye şüphelendim valla :)
geçen haftaki benim halim :/ sevindim canım oohh gitsin kilolar
ay anca geldim geçmişi okumaktan bittim. sabah tartılamadım telaştan yarın tartılıp bildircem bittim beeen
vışş ne desem bilemedim sağlık olsun canım..
keşke benim de kesileydi
anam yoldaydım yaa
ay amin kuzum inşşş :/
evet canım yolda fenaydı menü yarın çok güzel olacak ama
yüzüm yok canım yorum yapmaya ama ben beğendim menünü
afiyet olsunn
Oluuuuurrrkız o zaman kabulleneceniz birbirinizişimdi kimseyi yarı yolda bırakamam beni yakın bulmuş birini de geri çeviremeyeceğime göre ben aradan çıkayım siz orti olun bari
Kardes gibi yakın hemideeekız o zaman kabulleneceniz birbirinizişimdi kimseyi yarı yolda bırakamam beni yakın bulmuş birini de geri çeviremeyeceğime göre ben aradan çıkayım siz orti olun bari
Oluuuuurrr
Diyemiycem sensiz dadı cikmazseni taktim kafaya ya ortim olacan yada neysiiiiiiiii
Anacimm ben korkmaya başladım :) ama ni yazık ki benim önceden belirli bir ortim var cano :)Kardes gibi yakın hemideeebak sana turku soylüyom semplice_signora sana hic serenat yaptimi ne bicim ortak
Kız Hem Bekar Hem Işsiz Daha Ne Istiyon Bende Öyle Olaydim Daha Bisi Istemezdim Valla22 yaşındayım kuzum ben 93lüyüm
cık cık cıkkkk
aynen mantıklıı
tabi biz işsiz bekarlar olaraktannnn
ah ortaam kopardın beniiiiiyi gecelerr :)
Iyi geceler tatlımBen yatar kızlar akşam ikinci yürüyüşe çıkamadım ama suyu içtim iyi gecelerr
Takiliyorm oyle cnmAnacimm ben korkmaya başladım :) ama ni yazık ki benim önceden belirli bir ortim var cano :)
Takılıyorm öyle cnmAnacimm ben korkmaya başladım :) ama ni yazık ki benim önceden belirli bir ortim var cano :)
Olalim canim,benimilk hedefim 70Benim sol gogsum agriyordu ustune yatamiyodum hamismisim megerbazen vucut direnci dustugunde de agrilar artiyor gerci
Yani benim en az 1 yilim var canim.okeydir hayde ortak olalim.kilolar yakin.hedefin jac?isminin alt kismina bizdeki gibi detayli yazar misin?daha guzel ve akilda kalici oluyor
Haa haa ilahi ya.
guzel canim.afiyet olsun
meyve ikindide olsa daha iyi.aksam seker yaga donusuyormus direk.
gayet guzel canim.tarti oncesi pilav.sekerli seyler ve bakliyat tuketmiyoruz haberin olsun.yani pazar ve persembe
Ayyyy guzel gelmis aksam cok fena olmus ya:/
kiz betus iyice azalmis canim yemen.meyve koy direncin artsin canim
gayet guzel afiyet olsun
hilalim guzel olmus.tadimca 2 eyve+1 bardak sute esit
ayy yoldayken bene dehset acikiyorum ya.neyse yarindn itibaren yine basliycaksin sanirim
Hosbulduk canım,taşındık ama bittikte ne zormus tasinmak.Ponicim hosgeldin canim haziranda ayrilmistn sen izne dimi 2ayda 8 kilo almis olman cokta abez bi durum degil ben 10gunluk balayinda 8kilo alip gelmiştim bu kadar uzulme yine verirsn
Yanlis hatırlamıyorsam Sivasa tayin cikmisti yerlestinizmi canim nasil gecti
Ilk gün için iyi tatlımGünaydın herkese,
Dun pek giremedim kızlar şiddetli boyun ve baş ağrısıyla hastanedeydim. Boynumda düzleşme varmış ağrıdan kasıyorum sanırım bugün de mr çektiricem.
Dünkü menüm
Kahvaltı 13:00 (yoldan gece geldiğimiz için geç uyandık)
1 halka sucuklu tavada 1 yumurta
Bol domates,salatalik
Ara minik bir kek (ilaçlar modemi mahvetti onun için)
Akşam 19.30 (hastane işiyle ugrasinca market alışverişi geçe kaldı)
1 d beyaz ekmek
1 buçuk sivas köfte (kıyma ve tuzdan yapılıyo)
3 çubuk patates
Domates,biber
2 üçgen d karpuz
Su1.5 lt
Spor
Gunaydin Canım Toparlarsin ZamanlaGünaydın herkese,
Dun pek giremedim kızlar şiddetli boyun ve baş ağrısıyla hastanedeydim. Boynumda düzleşme varmış ağrıdan kasıyorum sanırım bugün de mr çektiricem.
Dünkü menüm
Bol domates,salatalik
1 d beyaz ekmek
3 çubuk patates
Domates,biber
2 üçgen d karpuz
Su1.5 lt
Spor
Haftaya basliyo abla bizim okullar. Bekledigim gibi olmadı eşimin ailesiyle çok sıkı fıkı değiliz şükür arada görüşüyoruz ama kızıma KV bakacak kimseye güvenemedim inşaallah daha iyi olur herşeyIlk gün için iyi tatlım
Heralde tb ekmeklerini almışındır
Bu sıcaklardada suyunu ihmal etme
Kv yle durumlar Nasıl sen işe başladınmı
Ayy güzelim yazmayı unutmuşum geçmiş olsunHaftaya basliyo abla bizim okullar. Bekledigim gibi olmadı eşimin ailesiyle çok sıkı fıkı değiliz şükür arada görüşüyoruz ama kızıma KV bakacak kimseye güvenemedim inşaallah daha iyi olur herşey
Geçmiş olsun canım menüde biraz sıkıntılar var kek gibi patates kızartma mıydı ama hastane işim olduğu için idare edebilir afiyet olsunGünaydın herkese,
Dünkü menüm
Bol domates,salatalik
1 d beyaz ekmek
3 çubuk patates
Domates,biber
2 üçgen d karpuz
Su1.5 lt
Spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?