- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.201
Geçmiş olsun. Düzenli hareketlerini yapmalısın.Bende de var ondan.Fizik tedaviye bile gittim bi dönem.Allah yardımcın olsun.Günaydın herkese,
Dun pek giremedim kızlar şiddetli boyun ve baş ağrısıyla hastanedeydim. Boynumda düzleşme varmış ağrıdan kasıyorum sanırım bugün de mr çektiricem.
Dünkü menüm
Kahvaltı 13:00 (yoldan gece geldiğimiz için geç uyandık)
1 halka sucuklu tavada 1 yumurta
Bol domates,salatalik
Ara minik bir kek (ilaçlar modemi mahvetti onun için)
Akşam 19.30 (hastane işiyle ugrasinca market alışverişi geçe kaldı)
1 d beyaz ekmek
1 buçuk sivas köfte (kıyma ve tuzdan yapılıyo)
3 çubuk patates
Domates,biber
2 üçgen d karpuz
Su1.5 lt
Spor
Günaydın fıstıkGünaydın kızlar
Takılıyorm öyle cnmseni zor duruma koyuyorum farkındayım ama eglendim yani dogruya dogru dunden beri taktım yani niye taktiysam artik onu bende bilmiyorum hep birlikte eğlenenelim iste bundan guzeli mi var bu arada zaman gectikce ortaaam ol diye bana yalvarcaksın (sanirim bi türlü duzelmicem)
Sağol busem aynen doğru yoldayim gidecek bu kilolar çıtır anne olacağım :)
valla alıntılarını okumaktan ben bile şaşı oldum
geçmiş birikince normal busem
Aynen ya bu hafta çok fazla kaçamak oldu çoğu kişide bende dahiltoparlamamiz gerecek
Iyi geceler tatlım
Yuzum yokta ne demek buse sacmalama hepimiz bazen menulerimizde kacamak yapiyoruz ama herkezede gerekn yorumu yapiyoruz sakin oyle dusunme uzulurum
Sende evine gelmissin artk duzene girersin bi kere basardin tekrar basaricaksn canim ben sana güveniyorum
Ohh hadi bismillah goster kendini bebism
2.takimdayim ececim ben. Bu arada kpss de bol şans.bende matematik Öğretmeniyim olurda sorun olursa adreaim 2.takim
Aaa kizlar ben sabah +400 dedim ya ben sanrm +400 degilim ya sabah farkli tartida tartilmistim bu aksam eve geldim az once tartildm tok karna 71.1 ciktm demekki diger tarti farkli tartti ohh beesimdi rahat yatabilirim
Of of. Hadi cikelata okey de kadayıf ne kız.
Nifak tohumuatiyom iste ne karisiyonsemplice_signora seng seni ortak olarak diil yalniz arkadas olarak goruyomus sana soylemeye utaniyomus
Kavgami no no no bizim takimda kavga olmaz seker
Bence 3lu olmaniz problemi cozecektir
Yanlız genç grup geldi takım canlandı valla
Oglus aksam erkenden uyuyakaldi bende onunla birlikte uyumusum simdi ise yeni uyandiiaman sabahlar olmasinnn buseb bilmiom canim durum nedir ama ins deildir haber vericegim size yaptgm zaman simdi sarj 2 bi sure giremicem
Aman hee yanlışlıkla kavga falan çıkmadan şakayla gerçeği bir deyiverin yahu
Günaydın herkese,
Dun pek giremedim kızlar şiddetli boyun ve baş ağrısıyla hastanedeydim. Boynumda düzleşme varmış ağrıdan kasıyorum sanırım bugün de mr çektiricem.
Dünkü menüm
Kahvaltı 13:00 (yoldan gece geldiğimiz için geç uyandık)
1 halka sucuklu tavada 1 yumurta
Bol domates,salatalik
Ara minik bir kek (ilaçlar modemi mahvetti onun için)
Akşam 19.30 (hastane işiyle ugrasinca market alışverişi geçe kaldı)
1 d beyaz ekmek
1 buçuk sivas köfte (kıyma ve tuzdan yapılıyo)
3 çubuk patates
Domates,biber
2 üçgen d karpuz
Su1.5 lt
Spor
Hadinnnn bakalım kaldı 3 günümüz
Işi biraz sıkı tutalım yoksa yine Listenin dibini boylarız
Lütfen kimsede kaçamak bakliyat bulgur vs.olmasın artık
Spor su yeşilçayınızı ihmal etmeyin
buseb Buse bildirimini korkuyla bekliyorum inşallah süpriz olur
Geçmiş olsun. Düzenli hareketlerini yapmalısın.Bende de var ondan.Fizik tedaviye bile gittim bi dönem.Allah yardımcın olsun.
Sucuğu görmedik diyelim.Kek,ekmek hem de beyaz,patates de kızartmadır yüzde yüz,bi de üstüne meyve. cıs listen baya kabarık. Azalır ama zamanla.En azından cısı sabah yada öğle yemeyi alışkanlık haline getirirsin zamanla. Afiyet olsun.
Günaydın fıstık
Günaydın bonibonlar ve çikelatalar
Son 3Nasıl gidiyor sporlar sular
Oğluşu babaanneye sattım bugün. Büroda işlerim var.Malum kdv haftası.
Çalışayım ben azıcık.
Gunaydinn
Eee Hadi bekliyommmben ve alıntılarım
Bende dün öyle oldum.Aç tartımdan daha fazla çıktım 2 günlük wc ihtiyacımı giderdikten sonra. Sonra düşündüm.Kahvaltı,kür,su,çay derken çıkardığımdan çok yemişim dedim.kilom 59.4
2 gündür wc yoktu. sabah kiraz saplı lipton içtim. wc ye çıktım tekrar tartıldım.
içimdeki sulardan mı bilmiyorum 59.5
Sen ne ara 5 lere düştün fıstığımkilom 59.4
2 gündür wc yoktu. sabah kiraz saplı lipton içtim. wc ye çıktım tekrar tartıldım.
Kolay gelsiin yiyemedim zati tıka basa tok hissediyorum su an orti ben burdaydim ama kimseler yok başkaSaatlerdir burdayım kimse yazmıyor ben gidince çeneniz düşmesin.Okuması zor oluyor valla.
İşlerimi ayarladım. Çıkıyorum ben. Çok darım bu aralar.
Kapalı alanda durasım yok,gezesim yok.Ay napsamki ben bugün.
Evi mok götürüyor,akşama yemek yok,okunacak kitap çok,puzzle a da başladım o da yarım.
Uuuuuufffff çıkayım bakalım ayaklarım nereye götürecek beni
Öptüm şekerler.Az yiyin ha boniboncular
Bende dün öyle oldum.Aç tartımdan daha fazla çıktım 2 günlük wc ihtiyacımı giderdikten sonra. Sonra düşündüm.Kahvaltı,kür,su,çay derken çıkardığımdan çok yemişim dedim.
1 saattir kahvaltı yiyorum kızlar gına geldialtı üstü iki yumurta bi tutan maydanoz ama bitmediii yeşilçay da termosa yaptım bakalım daha ne extrem şeyler yaraticiim bugün buseb He ya gel de bi çözüm ol ama dikkat yir bunlar seni
Saatlerdir burdayım kimse yazmıyor ben gidince çeneniz düşmesin.Okuması zor oluyor valla.
Evi mok götürüyor,akşama yemek yok,okunacak kitap çok,puzzle a da başladım o da yarım.
Sen ne ara 5 lere düştün fıstığım
2 günde nerdeyse 10 kilo vermişin
Cumaya Göre ne kadar artısın cnm
Kolay gelsiin yiyemedim zati tıka basa tok hissediyorum su an orti ben burdaydim ama kimseler yok başka
ölek mi biz buseeesana güveniyorum çok istikrarlı gidiyorsun canım
kız fenaydı fenaaa gözlerim ağrıdı uyudum yani geçsin diye
toparlıyorum valla delirdim tartıdaki rakama
ay merveem moral oldun bana yeminle tartı gözümü kör ettibomba gibi geliyorum ama bundan sonrasına eksiye geçmezsem buse demesinler bana dobik desinler
selaaam hoşgelmişsiin isim ne? buse ben :)
oo matematiğim berbatçok saygı duyuyorum iyi olan insanlar
eneem pek sevindim ohh ohh
gadayıflar beni gadayıfladı anam
ay ben ne güldüm size yaaa
yaa mervee bunlar napmış yaaa kıskandım yaa herkesin ortisi mi var yaa benim ortim nerde yaaa yokki
sus gıss biz yaşımıyak
kız öyle deme bi dene de kız gelir belkim
alemsin ece ikisine de yar etmez ben kaparmışım seni
günaydın canım tanışamadık seninle.
buse ben 27 yaşında evliyim bebiş henüz yok.
bende de düzleşme var. yapmadık egzersiz falan arada ağrıyor. yapcek bi şey yok tembellik işte
menün bencede ilk gün için fena değil. sucuk kek beyaz ekmek patates ve geç saatte yediğin karpuz dışında. ama onları da bilinçlisin ki hep azar azar yemişsin. afiyet ollsun tatlış
ben geberatooo geberatoooooooooo
anam sende de mi var bende de vaar
günaydın ciciş kolaylar gelsin. bugünden itibaren ben toparladım durmak yok uleeen
günaydın orti
Kız bi an dedim hani kilo almıştı nere gitmiş bunun kilolarkilom 59.4
Kolay gelsin canım eve dön baya bi iş seni bekleyecek sanırımSaatlerdir burdayım kimse yazmıyor ben gidince çeneniz düşmesin.Okuması zor oluyor valla.
Buseee naptin kız sennnnbende sudan sanırımkilomu da yanlış yazmışım epeey
vallah yir ben hiç bulaşmiiiim
az yiyom az merak yok
abla Allah yazdırdı vallahey gidi heey nerdeeeeee
geçen hafta 67.8
bugün 69.4
geberatoooooooooooooo
yettim kız burdayımmm
ölek mi biz buseee
Kız bi an dedim hani kilo almıştı nere gitmiş bunun kilolar
Kolay gelsin canım eve dön baya bi iş seni bekleyecek sanırım
Buseee naptin kız sennnn
busiş sen yokken daha sessiz kaldı buralar nasıl evini özlemiş misin :) kocişe de kavuştun gözün aydınvallah yir ben hiç bulaşmiiiim
yettim kız burdayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?