Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiz mefkus sultan aklima birsey takildi sindiiiiiii
Ben denemedeyim ya bak eve gidince felan diyon
Yani 3. cuma listedemiyim degilmiyim
Kidemli Kilo verici ve hakiki klavyesi düsük bir Kari oldugum fözönünde tutulup bir tolerans olacakmi
Yoksam eve gidince bir 3 cuma daha deyip beni cumalara küstürecen mi

busiş sen yokken daha sessiz kaldı buralar nasıl evini özlemiş misin :) kocişe de kavuştun gözün aydın

kızz evim evim güzel eviimmm ev gibisi var mı yoookkk

kociş zaten cuma gecesi gelmişti ankaraya beraber döndük

2 hafta cok uzundu gerçekten 500 gr verdim bu büyük başarıydı orda ama gelirayak batırmışım kiloyu

bugün silkelendim kendime geldim. şuan 1.6 + durumdayım hedefim cumaya kadar -200

Kizlar nabersiniz?

Sorma cano Dört tarafım dağlarla çevrili ne tlf çekiyor ne net :) p.tesi dönüyoruz evimize çok şükür.

iyiyiiizz :)) seni gördük daha iyi oldukkk

kız ben de döndün evine sandımmm. ben dün akşam döndüm şükür :))

Bencede mantikli olani yapmissin umarm hersey iyi olur senin icin bu arada gecmis olsun canim sonuclar temiz cikar inşallah

Günaydın bonibonlar ve çikelatalar
Son 3 Nasıl gidiyor sporlar sular
Oğluşu babaanneye sattım bugün. Büroda işlerim var.Malum kdv haftası.
Çalışayım ben azıcık.
Günaydın canim simdilik iyi gidiyor birazdan yuruyuse cikcam hem ev bakcm hem yurucem
Bi önceki mesajinada cevap veriyim yanls anlamadm kiz concon yumusak erkeklere denir gibi ya o yuzden sordm

abla Allah yazdırdı valla hey gidi heey nerdeeeeee

geçen hafta 67.8
Buse Kız ne yap ne et cuma eksi çık
Bak 2 haftadır zaten az veriyon

Selam kizlar. Mr sonucum iyi çıktı şükür stres yorgunluk filan sebep olabilir dedi ilaç yazdi.
@burnfat55 Neredesin orti nasıl gidiyor
Çok şükür tatlım
Tabi hepsi etken olabilir

Şehre medeniyete geldik direk buraya geldim. Özledim sizi.
boşver medeniyeti Kuzum ne güzel mis gibi dağ havası Herşey bahceden daha ne olsun

Sende sec bi tane orti kiz kimi istiyon bakem

Exs kaptaniçem sen bi cuma tartılmazsan, 1 haftalık sonuç diye ne yazacaz listeye
Olmadı yine eczaneye falan git bari
Eve gelmeden 1 hafta önce

Buse Kız ne yap ne et cuma eksi çık
Bak 2 haftadır zaten az veriyon

Çok şükür tatlım
Tabi hepsi etken olabilir

boşver medeniyeti Kuzum ne güzel mis gibi dağ havası Herşey bahceden daha ne olsun

vericem eksi çıkcaaaaamm

abla 2 haftalık tatilde almadım verdim bu da bir şey değil mi yaa bi şey dimi bi şeeeeeeeyyyyyyyyy

Sende sec bi tane orti kiz kimi istiyon bakem

kimin ortisi yok bakeem kim ortisiz ben de orti istiyom

vuuuuu bombastiik

kızz sana kendimi tanıttım. sen de bana tanıtırmısın görmedin sanırım alıntımı devasa bi alıntıydı gerçi nasıl görmedin

Bugün +1.6 çıkan kimdi acaba

Sorma cano Dört tarafım dağlarla çevrili ne tlf çekiyor ne net :) p.tesi dönüyoruz evimize çok şükür.
:) son günlerin kıymetini bol o zaman canım beklemedeyiz biz
Verirsin canım ben sana güveniyorum bonicik

Bugün +1.6 çıkan kimdi acaba

ya ama onlar dünki çikeleta ve kadayıflarkiii sen beni yarın sabah gör aplaaaaaam

:) son günlerin kıymetini bol o zaman canım beklemedeyiz biz

Verirsin canım ben sana güveniyorum bonicik

ay boniciiikk ben de sana güveniyorum yüzümüzü kara çikarmiyciiim çikeletalara yenilmek yoook

Kizlaar spor ne durumda bakayım yapmayan var mi? Boniler ne durumdasinizz ?

2 mil leslieeeee

Pardon canm gözümdn kaçmış. 27 yasında bir çocuk annesiym,öğretmenim. Afyonluyum, Sivas geliniyim, 1 yıl önce başladım buraya 95 kiloyla 76 kiloyu gördüm 3 ay önce izne ayrıldım geri aldım maalesef

Kizlaar spor ne durumda bakayım yapmayan var mi? Boniler ne durumdasinizz ?
40 dk yürüyüş yapılıp şimdide zencefil greyfurt çayı içiliyor efemmmmm

ya ama onlar dünki çikeleta ve kadayıflarkiii sen beni yarın sabah gör aplaaaaaa
içtiğin suyada nane limon salatalık zencefil çubuk tarçın vs.koyarsan ödem atmana yardımcı olur. Bide yeşil çay

Kesinlikle ne yaparsak kendimize yapıyoruz. Mefkusum sen ne yaptın kilonu koruyabildin mi en son 68 kiloydun sanırım
Ne sen sor ne ben söyleyim cnm
Izinden sonra görüşürüz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…