- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.221
Kizlar nabersiniz?
Nerelerdesin anacim sen :)Şehre medeniyete geldik direk buraya geldim. Özledim sizi.
Sorma cano Dört tarafım dağlarla çevrili ne tlf çekiyor ne net :) p.tesi dönüyoruz evimize çok şükür.Nerelerdesin anacim sen :)
busiş sen yokken daha sessiz kaldı buralar nasıl evini özlemiş misin :) kocişe de kavuştun gözün aydın
Kizlar nabersiniz?
Sorma cano Dört tarafım dağlarla çevrili ne tlf çekiyor ne net :) p.tesi dönüyoruz evimize çok şükür.
Bencede mantikli olani yapmissin umarm hersey iyi olur senin icin bu arada gecmis olsun canim sonuclar temiz cikar inşallahHaftaya basliyo abla bizim okullar. Bekledigim gibi olmadı eşimin ailesiyle çok sıkı fıkı değiliz şükür arada görüşüyoruz ama kızıma KV bakacak kimseye güvenemedim inşaallah daha iyi olur herşey
Günaydın canim simdilik iyi gidiyor birazdan yuruyuse cikcam hem ev bakcm hem yurucemGünaydın bonibonlar ve çikelatalar
Son 3Nasıl gidiyor sporlar sular
Oğluşu babaanneye sattım bugün. Büroda işlerim var.Malum kdv haftası.
Çalışayım ben azıcık.
Buse Kız ne yap ne et cuma eksi çıkabla Allah yazdırdı vallahey gidi heey nerdeeeeee
geçen hafta 67.8
Çok şükür tatlımSelam kizlar. Mr sonucum iyi çıktı şükür stres yorgunluk filan sebep olabilir dedi ilaç yazdi.
@burnfat55 Neredesin orti nasıl gidiyor
boşver medeniyeti Kuzum ne güzel mis gibi dağ havası Herşey bahceden daha ne olsunŞehre medeniyete geldik direk buraya geldim. Özledim sizi.
Sende sec bi tane orti kiz kimi istiyon bakemsana güveniyorum çok istikrarlı gidiyorsun canım
kız fenaydı fenaaa gözlerim ağrıdı uyudum yani geçsin diye
toparlıyorum valla delirdim tartıdaki rakama
ay merveem moral oldun bana yeminle tartı gözümü kör ettibomba gibi geliyorum ama bundan sonrasına eksiye geçmezsem buse demesinler bana dobik desinler
selaaam hoşgelmişsiin isim ne? buse ben :)
oo matematiğim berbatçok saygı duyuyorum iyi olan insanlar
eneem pek sevindim ohh ohh
gadayıflar beni gadayıfladı anam
ay ben ne güldüm size yaaa
yaa mervee bunlar napmış yaaa kıskandım yaa herkesin ortisi mi var yaa benim ortim nerde yaaa yokki
sus gıss biz yaşımıyak
kız öyle deme bi dene de kız gelir belkim
alemsin ece ikisine de yar etmez ben kaparmışım seni
günaydın canım tanışamadık seninle.
buse ben 27 yaşında evliyim bebiş henüz yok.
bende de düzleşme var. yapmadık egzersiz falan arada ağrıyor. yapcek bi şey yok tembellik işte
menün bencede ilk gün için fena değil. sucuk kek beyaz ekmek patates ve geç saatte yediğin karpuz dışında. ama onları da bilinçlisin ki hep azar azar yemişsin. afiyet ollsun tatlış
ben geberatooo geberatoooooooooo
anam sende de mi var bende de vaar
günaydın ciciş kolaylar gelsin. bugünden itibaren ben toparladım durmak yok uleeen
günaydın orti
Exs kaptaniçem sen bi cuma tartılmazsan, 1 haftalık sonuç diye ne yazacaz listeyeKiz mefkus sultan aklima birsey takildi sindiiiiiii
Ben denemedeyim ya bak eve gidince felan diyon
Yani 3. cuma listedemiyim degilmiyim
Kidemli Kilo verici ve hakiki klavyesi düsük bir Kari oldugum fözönünde tutulup bir tolerans olacakmi
Yoksam eve gidince bir 3 cuma daha deyip beni cumalara küstürecen mi
Aynen bebek
Buse Kız ne yap ne et cuma eksi çık
Bak 2 haftadır zaten az veriyon
Çok şükür tatlım
Tabi hepsi etken olabilir
boşver medeniyeti Kuzum ne güzel mis gibi dağ havası Herşey bahceden daha ne olsun
Sende sec bi tane orti kiz kimi istiyon bakem
Bugün +1.6 çıkan kimdi acabavericem eksi çıkcaaaaamm
abla 2 haftalık tatilde almadım verdim bu da bir şey değil mi yaabi şey dimi bi şeeeeeeeyyyyyyyyy
kimin ortisi yok bakeem kim ortisiz ben de orti istiyom
vuuuuu bombastiik
kızz sana kendimi tanıttım. sen de bana tanıtırmısın görmedin sanırım alıntımı devasa bi alıntıydı gerçi nasıl görmedin
:) son günlerin kıymetini bol o zaman canım beklemedeyiz bizSorma cano Dört tarafım dağlarla çevrili ne tlf çekiyor ne net :) p.tesi dönüyoruz evimize çok şükür.
Verirsin canım ben sana güveniyorum bonicikkızz evim evim güzel eviimmm ev gibisi var mı yoookkk
kociş zaten cuma gecesi gelmişti ankaraya beraber döndük
2 hafta cok uzundu gerçekten 500 gr verdim bu büyük başarıydı orda ama gelirayak batırmışım kiloyu
bugün silkelendim kendime geldim. şuan 1.6 + durumdayım hedefim cumaya kadar -200
iyiyiiizz :)) seni gördük daha iyi oldukkk
kız ben de döndün evine sandımmm. ben dün akşam döndüm şükür :))
Bugün +1.6 çıkan kimdi acaba
:) son günlerin kıymetini bol o zaman canım beklemedeyiz biz
Verirsin canım ben sana güveniyorum bonicik
Kizlaar spor ne durumda bakayım yapmayan var mi? Boniler ne durumdasinizz ?
Kesinlikle ne yaparsak kendimize yapıyoruz. Mefkusum sen ne yaptın kilonu koruyabildin mi en son 68 kiloydun sanırımAynen bebek
Insanın kaybetmesine kendisinden başka bişey Engel olamaz
vericem eksi çıkcaaaaamm
abla 2 haftalık tatilde almadım verdim bu da bir şey değil mi yaabi şey dimi bi şeeeeeeeyyyyyyyyy
kimin ortisi yok bakeem kim ortisiz ben de orti istiyom
vuuuuu bombastiik
kızz sana kendimi tanıttım. sen de bana tanıtırmısın görmedin sanırım alıntımı devasa bi alıntıydı gerçi nasıl görmedin
40 dk yürüyüş yapılıp şimdide zencefil greyfurt çayı içiliyor efemmmmmKizlaar spor ne durumda bakayım yapmayan var mi? Boniler ne durumdasinizz ?
içtiğin suyada nane limon salatalık zencefil çubuk tarçın vs.koyarsan ödem atmana yardımcı olur. Bide yeşil çayya ama onlar dünki çikeleta ve kadayıflarkiii sen beni yarın sabah gör aplaaaaaa
Ne sen sor ne ben söyleyim cnmKesinlikle ne yaparsak kendimize yapıyoruz. Mefkusum sen ne yaptın kilonu koruyabildin mi en son 68 kiloydun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?