Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sizle yarışmayı özledim gel gel ama sen cabuk verirsin berilceee de geliyormuş oh ne güzel azimli hatunlarin yaninda ezilicez

Sizle yarışmayı özledim gel gel ama sen cabuk verirsin berilceee de geliyormuş oh ne güzel azimli hatunlarin yaninda ezilicez
Beril listedeyken sen yoktun dimi
O da bi başladımı çok güzel yapar hele Sporu
Ben onun kadar yapamıyom

Neyse bi Allahın izniyle bi gidip geleyimde cnm bakalım sonuç ne olacak

ay boniciiikk ben de sana güveniyorum yüzümüzü kara çikarmiyciiim çikeletalara yenilmek yoook

2 mil leslieeeee
bende 2 mil yaptım bugün :)
40 dk yürüyüş yapılıp şimdide zencefil greyfurt çayı içiliyor efemmmmm

içtiğin suyada nane limon salatalık zencefil çubuk tarçın vs.koyarsan ödem atmana yardımcı olur. Bide yeşil çay
Bravvo :) o çay ne kiii ne için hangi marka çok meraak ettim
Beni de motive eden bi foto hele de zayıf hatunu gördükçe

ay olsun çok almamışsın verirsin kiii :) boyun kaç?

onları yapamam da yeşil çay içerim :)

abla sen kaç kilo aldığını söylemiyorsun ama o zaman bari menülerini yaz verirsin böylece daha çabucak

sporumu da yaptım arkadaşımla konuşmaya dalmışım uğrayamadım akşam yemeğini erken yiyeceğim bugün annemin yanına hastaneye gidicem işi şansa bırakmıyım dedim akşamda yoğurt yerim oh mis ya ben bugün ara yapamadım midem almadı yaa yeşilçay içtim bi tek

Gunun menusu
Sabah10
1has.yumurta
Domates
Zeytin
Cay

Ogle14
3yk bulgur pilavi
Yoğurt

Ara15
Form cayi

Aksam19
1kase yayla çorbası
Avuc ici kadar haslama kirmizi et

Su2.5litr
Spor 30dk yuruyus
Afiyet olsun canim
Olalim canim,benimilk hedefim 70

Hosbulduk canım,taşındık ama bittikte ne zormus tasinmak.
İnşaallah hep beraber kurtulucaz kilolardan
Balayında nasıl 8 kilo aldn merak ettim
oki.benim ilk hedef 79.cok direncli kilo benim 80:/
orti yavas yavas toparliycan yeni dondun tatilden:)
kilom 59.4

2 gündür wc yoktu. sabah kiraz saplı lipton içtim. wc ye çıktım tekrar tartıldım.
içimdeki sulardan mı bilmiyorum 59.5
buse soka girdim sonradan dustu jeton
Selam kizlar. Mr sonucum iyi çıktı şükür stres yorgunluk filan sebep olabilir dedi ilaç yazdi.
B burnfat55 Neredesin orti nasıl gidiyor
burdayim orti.yegenin sunneti var 4unde.sabah alisverise gittik annemle.3 aydir cikmiyordum.1 beden kuculmusum cok mutlu oldum yaaaa:)4 -5 beden kuculdugumuzu dusunsenize offf offfff
Şehre medeniyete geldik direk buraya geldim. Özledim sizi.
hosgeldiiinnn yasasin medeniyet:):)

canim gecmis olsun oldumu ameliyat?durum ne oldu?

bende 2 mil yaptım bugün :)

Bravvo :) o çay ne kiii ne için hangi marka çok meraak ettim

eskiden kilo verdiğimdede yapıyordum leslie iyi oluyor

kız bak biz orti olak bence hem ikimizde eskiden ideal kilomuza ulaştık sonra geri aldık. senin halinden ben anlarım eceee nerdesin ayşeeeeee bak ortini kaparım hee semplice_signora bitmedi mi işler güçlerRR

canim gecmis olsun oldumu ameliyat?durum ne oldu?
sağ oll :) yok yarın olacak inşallah
kalbine indirceniz ortimin yahuuu

canım durumu haberdar et bize deee

ben de saf saf yazmışım valla Allah o kiloları da göstersin inş

Selam kizlar. Mr sonucum iyi çıktı şükür stres yorgunluk filan sebep olabilir dedi ilaç yazdi.
B burnfat55 Neredesin orti nasıl gidiyor
tekrar geçmiş olsun canım sonucun iyi çıkmasına sevindim
Aynen çıtır hatunlar olakkk
Hadi ınş cumaya toparlarsin yaa
Kizlar nabersiniz?

Şehre medeniyete geldik direk buraya geldim. Özledim sizi.
Elifim hosgeldin canım biz ayniyiz sende ne var ne yok canım
valla oyle yaa azmettikten sonra hiç bisi kurtulamaz bizden
Kizlaar spor ne durumda bakayım yapmayan var mi? Boniler ne durumdasinizz ?
Islerim daha yeni bitti fırsat olursa yürüyüşe çıkacağım ben

kızlaaarr kolunuza taş bağlıycam burda tutacam sizi bi yere gidemiyceeeniz

ben yarın 5 günde 5 kg diyetine başlıyorum Mefkurem in de görüşü doğrultusunda

var mı bana katılcak olan bakim???

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR. Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

inş canım yaa :)

kizz yapılabilir aslında bu yaa kolay gibi

canım durumu haberdar et bize deee

ben de saf saf yazmışım valla Allah o kiloları da göstersin inş
Aminnn hep beraber
Olcaz tabi.iki uc cocukla tig gibin dolasanlardan neyimiz eskikya bu zor geliyo bana iste.ben ufak ufak herseyden yemeliyim:)simdi dil hi 5 kilo daha veriyim aonra direnci kirarken yapcam ins.80de yani:)
ballikayfe ins cok kolay olcak.hic merak etme canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…