- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.241
Beni de motive eden bi foto hele de zayıf hatunu gördükçePoni Bon Fotoğrafı kocaman bastırıp asmayi düşündüm teşekkürler :)
Sizle yarışmayı özledim gel gel ama sen cabuk verirsin40 dk yürüyüş yapılıp şimdide zencefil greyfurt çayı içiliyor efemmmmm
içtiğin suyada nane limon salatalık zencefil çubuk tarçın vs.koyarsan ödem atmana yardımcı olur. Bide yeşil çay
Ne sen sor ne ben söyleyim cnm
Izinden sonra görüşürüz artık
Beril listedeyken sen yoktun dimiSizle yarışmayı özledim gel gel ama sen cabuk verirsinberilceee de geliyormuş oh ne güzel azimli hatunlarin yaninda ezilicez
bende 2 mil yaptım bugün :)ay boniciiikk ben de sana güveniyorum yüzümüzü kara çikarmiyciiim çikeletalara yenilmek yoook
2 mil leslieeeee
Bravvo :) o çay ne kiii ne için hangi marka40 dk yürüyüş yapılıp şimdide zencefil greyfurt çayı içiliyor efemmmmm
içtiğin suyada nane limon salatalık zencefil çubuk tarçın vs.koyarsan ödem atmana yardımcı olur. Bide yeşil çay
Beni de motive eden bi foto hele de zayıf hatunu gördükçe
Pardon canm gözümdn kaçmış. 27 yasında bir çocuk annesiym,öğretmenim. Afyonluyum, Sivas geliniyim, 1 yıl önce başladım buraya 95 kiloyla 76 kiloyu gördüm 3 ay önce izne ayrıldım geri aldım maalesef
40 dk yürüyüş yapılıp şimdide zencefil greyfurt çayı içiliyor efemmmmm
Ne sen sor ne ben söyleyim cnm
Izinden sonra görüşürüz artık
Afiyet olsun canimGunun menusu
Sabah10
1has.yumurta
Domates
Zeytin
Cay
Ogle14
3yk bulgur pilavi
Yoğurt
Ara15
Form cayi
Aksam19
1kase yayla çorbası
Avuc ici kadar haslama kirmizi et
Su2.5litr
Spor 30dk yuruyus
oki.benim ilk hedef 79.cok direncli kilo benim 80:/Olalim canim,benimilk hedefim 70
Hosbulduk canım,taşındık ama bittikte ne zormus tasinmak.
İnşaallah hep beraber kurtulucaz kilolardan
Balayında nasıl 8 kilo aldn merak ettim
orti yavas yavas toparliycan yeni dondun tatilden:)Günaydın herkese,
Dun pek giremedim kızlar şiddetli boyun ve baş ağrısıyla hastanedeydim. Boynumda düzleşme varmış ağrıdan kasıyorum sanırım bugün de mr çektiricem.
Dünkü menüm
Kahvaltı 13:00 (yoldan gece geldiğimiz için geç uyandık)
1 halka sucuklu tavada 1 yumurta
Bol domates,salatalik
Ara minik bir kek (ilaçlar modemi mahvetti onun için)
Akşam 19.30 (hastane işiyle ugrasinca market alışverişi geçe kaldı)
1 d beyaz ekmek
1 buçuk sivas köfte (kıyma ve tuzdan yapılıyo)
3 çubuk patates
Domates,biber
2 üçgen d karpuz
Su1.5 lt
Spor
buse soka girdim sonradan dustu jetonkilom 59.4
2 gündür wc yoktu. sabah kiraz saplı lipton içtim. wc ye çıktım tekrar tartıldım.
içimdeki sulardan mı bilmiyorum 59.5
burdayim orti.yegenin sunneti var 4unde.sabah alisverise gittik annemle.3 aydir cikmiyordum.1 beden kuculmusum cok mutlu oldum yaaaa:)4 -5 beden kuculdugumuzu dusunsenize offf offfff
hosgeldiiinnn yasasin medeniyet:):)Şehre medeniyete geldik direk buraya geldim. Özledim sizi.
canim gecmis olsun oldumu ameliyat?durum ne oldu?sporumu da yaptım arkadaşımla konuşmaya dalmışım uğrayamadımakşam yemeğini erken yiyeceğim bugün annemin yanına hastaneye gidicem işi şansa bırakmıyım dedim akşamda yoğurt yerim oh mis ya ben bugün ara yapamadım midem almadı yaa yeşilçay içtim bi tek
bende 2 mil yaptım bugün :)
Bravvo :) o çay ne kiii ne için hangi markaçok meraak ettim
sağ oll :) yok yarın olacak inşallahcanim gecmis olsun oldumu ameliyat?durum ne oldu?
kalbine indirceniz ortimin yahuuueskiden kilo verdiğimdede yapıyordum leslie iyi oluyor
kız bak biz orti olak bence hem ikimizde eskiden ideal kilomuza ulaştık sonra geri aldık. senin halinden ben anlarım eceeenerdesin ayşeeeeee bak ortini kaparım hee semplice_signora bitmedi mi işler güçlerRR
sporumu da yaptım arkadaşımla konuşmaya dalmışım uğrayamadımakşam yemeğini erken yiyeceğim bugün annemin yanına hastaneye gidicem işi şansa bırakmıyım dedim akşamda yoğurt yerim oh mis ya ben bugün ara yapamadım midem almadı yaa yeşilçay içtim bi tek
Afiyet olsun canim
oki.benim ilk hedef 79.cok direncli kilo benim 80:/
orti yavas yavas toparliycan yeni dondun tatilden:)
buse soka girdim sonradan dustu jeton
burdayim orti.yegenin sunneti var 4unde.sabah alisverise gittik annemle.3 aydir cikmiyordum.1 beden kuculmusum cok mutlu oldum yaaaa:)4 -5 beden kuculdugumuzu dusunsenize offf offfff
hosgeldiiinnn yasasin medeniyet:):)
tekrar geçmiş olsun canım sonucun iyi çıkmasına sevindim
Aynen çıtır hatunlar olakkkcanım çok geçmiş olsun sevindim senin için :)
töbeee ne ölmesi kız çıtır çıtır yaşıyak hepimiz
sorma bittim ben şok şok şoook
yumurta günü yapıyom bugün sadece haşl yum. yicem yarına ne çıkacak bakalım
Kizlar nabersiniz?
Elifim hosgeldin canım biz ayniyiz sende ne var ne yok canımŞehre medeniyete geldik direk buraya geldim. Özledim sizi.
valla oyle yaa azmettikten sonra hiç bisi kurtulamaz bizden
Islerim daha yeni bitti fırsat olursa yürüyüşe çıkacağım benKizlaar spor ne durumda bakayım yapmayan var mi? Boniler ne durumdasinizz ?
tekrar geçmiş olsun canım sonucun iyi çıkmasına sevindim
Aynen çıtır hatunlar olakkk
Hadi ınş cumaya toparlarsin yaa
Elifim hosgeldin canım biz ayniyiz sende ne var ne yok canım
valla oyle yaa azmettikten sonra hiç bisi kurtulamaz bizden
Islerim daha yeni bitti fırsat olursa yürüyüşe çıkacağım ben
Evetttt tabikide öyle olacaz kizzzsinir oluyorum zayıf çocuklu gacılara siniiir
siz de mi öyle olacaaanız başıma heeeeeeeeeKumraL_KrakeR semplice_signora Alinin_Annesi CurukElma B burnfat55
sakın ben zayıflamadan öyle olmayın gözüm kalır heeeeeee
kizz yapılabilir aslında bu yaa kolay gibikızlaaarr kolunuza taş bağlıycam burda tutacam sizi bi yere gidemiyceeeniz
ben yarın 5 günde 5 kg diyetine başlıyorumMefkurem in de görüşü doğrultusunda
var mı bana katılcak olan bakim???
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR. Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
sağ ol canım ederim tabiicanım durumu haberdar et bize deee
ben de saf saf yazmışım vallaAllah o kiloları da göstersin inş
Aminnn hep berabercanım durumu haberdar et bize deee
ben de saf saf yazmışım vallaAllah o kiloları da göstersin inş
Olcaz tabi.iki uc cocukla tig gibin dolasanlardan neyimiz eskiksinir oluyorum zayıf çocuklu gacılara siniiir
siz de mi öyle olacaaanız başıma heeeeeeeeeKumraL_KrakeR semplice_signora Alinin_Annesi CurukElma B burnfat55
sakın ben zayıflamadan öyle olmayın gözüm kalır heeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?