- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.421
sıkıntı veriyorsa kullanma canım. Allah korusun başka bişey çıkmasın sonraiçi yanmak deriz ya hani dün geceden beri onu yaşıyorum arada bi kendi kendime terliyorum bugün ve tokluk hissettirdiğini de düşündüm ama tabi ben sürekli içmemeyi düşünüyorum böyle şeyleri
Hoşgeldin mervem ya valla kiralık evler uçtu iyice bende arıyorum bitaneMerhaba kizlar nasil gidiyor bakim bugun giremedm bizim ev islero biraz karisti kafami veremiyorum hic biseye
Kiralık evler çok pahalı canım ya evin varken kiraya dönmek zor olacaktır Allah kolaylık versinMerhaba kizlar nasil gidiyor bakim bugun giremedm bizim ev islero biraz karisti kafami veremiyorum hic biseye
Busecim bana yaptı ama herkese yapacak diye bir şey yok ama tabi ne bulursak denemeye alıştık artikin
vaaay bu mistik chia aklımda olsun o zamann
bu nası çay böyleeeeee içinde yok yoook
canım sana çarpıntı yapmış bu çaya dikkat etmek lazım
haftada 1-2 yeterli dediğin gibi. tadını da çok merak ettim ilk fırsatta alcam
Çok büyük değildi çarpıntı canım bi daha kine biraz daha az demleyecegim sadecesıkıntı veriyorsa kullanma canım. Allah korusun başka bişey çıkmasın sonra
Hoşgeldin mervem ya valla kiralık evler uçtu iyice bende arıyorum bitane
Afiyet olsun inşallah değer çabalarınaMerhaba kizlarrr menumu yazabilirm bnce cunku sabhtan beri ayni seyler kusucam birazdaaaann
Sabah 11.00: 1 yumurta
Saat 12.00: 1 kase ayran
Saat 14.00: 1 kase ayran
Saat 16.00: 1 kase ayran
Saat 18.00: 1 kase ayran
Saat 20.00: 1 kase ayran ( bunlarida icicem insallah)
Gelelim icerigine yarim kilo yogurt sulandrdim 2 salatalik rendeledim 4 yk bulgur 4 yk nohut tuz yok. Tatli krizinden geberip gidicem hastayken cok zoorrlaniom coookk
Su 2 lt suan aksama kdr 3 olur
Spor yok malesf ama genelde aksam 9 gbi yapiorum kizlar ins yine yaparim
Betusum sende ayran günü yapmışsın afiyet olsun KuzummmMerhaba kizlarrr menumu yazabilirm bnce cunku sabhtan beri ayni seyler kusucam birazdaaaann
Gelelim icerigine yarim kilo yogurt sulandrdim 2 salatalik rendeledim 4 yk bulgur 4 yk nohut tuz yok. Tatli krizinden geberip gidicem hastayken cok zoorrlaniom coookk
Insallah denemekten zarar gelmezzÇok büyük değildi çarpıntı canım bi daha kine biraz daha az demleyecegim sadece
Afiyet olsun inşallah değer çabalarına
Ewett caniiim saolasiiin sendemi ayran gunu yaptinBetusum sende ayran günü yapmışsın afiyet olsun Kuzummm
Yok ben patates yaptım canımEwett caniiim saolasiiin sendemi ayran gunu yaptin
Mistik çayı bende içiyom cnmbir çay fincanına 1/3 oranında süt, 2/3 oranında sıcak su karıştırıp, çay poşetini 2-3 dakika içinde bekletiyorsunuz ve kurabiyelerin ya da keklerin yanında misafirlerinize ikram ediyorsunuz ve onlar da bu lezzet şölenine en az sizin kadar hayran kalıyorlar!
içindekileri de yazayım tam olsun*
- siyah çay
- tarçın
- böğürtlen yaprakları
- zencefil
- doğal vanilya aroması
- hindiba kökü
- karanfil
- meyan kökü
- kakule meyvesi
- karabiber
sütle yapıldığında starbucks'ın chai tea lattesinine eşdeğer olan bitki çayı. şeklinde bir de yorum yapılmış. Ben beğendim sahlepin yerine içmeyi planlıyorum ama kalorisi var mı acaba onu araştırıyorumMefkurem Ablaa sende bir baksan içinde içmeyin diyeeğin bir şey var mı tecrübene bilgine ihtiyacım var
He buseninkinden mii ama gecen patates seni + cikarmistiiYok ben patates yaptım canım
Geçen sefer perşembe yapmıştım canım kabızlık olmustu bende bu sefer carsamba dan yaptımHe buseninkinden mii ama gecen patates seni + cikarmistii
Buna ayran aşı deniyor cnmMerhaba kizlarrr menumu yazabilirm bnce cunku sabhtan beri ayni seyler kusucam birazdaaaann
Patates artı çıkarmadı şekercimHe buseninkinden mii ama gecen patates seni + cikarmistii
Aynen abla bide kabiz olmasaydım daha fazla fark ederdiPatates artı çıkarmadı şekercim
Artısı normalde daha fazlaydı patatesle azaldı
Arti deilim ben ama inemiyorumda skldim artk ablamda bunu onerdi bana o yuzden yaptim ins fayda ederrrrBuna ayran aşı deniyor cnm
Sen niye yaptın artıdsmısın
Oldu o zmn faydasni gorursen bunuda yapiciiim :)Geçen sefer perşembe yapmıştım canım kabızlık olmustu bende bu sefer carsamba dan yaptımyarin da bol bol sıvı tuketirsem sorun olmaz bence
Tamam betusum bu sabah 71.8 dim sabittim yani. Cumaya bakalım ne kadar eksi olacakOldu o zmn faydasni gorursen bunuda yapiciiim :)
Hadi bakalmmm ins baya eksileri gorursun canmTamam betusum bu sabah 71.8 dim sabittim yani. Cumaya bakalım ne kadar eksi olacak
Inş betusummHadi bakalmmm ins baya eksileri gorursun canm
Amin canim sagolevet yaa hele istanbulda 1000 den aşağı ev yok
Allah yardımcınız olsun
Ucmus ki.ne ucmus bi tane buldum 800 dedi 750ye indrcek gibi bakalimsıkıntı veriyorsa kullanma canım. Allah korusun başka bişey çıkmasın sonra
Hoşgeldin mervem ya valla kiralık evler uçtu iyice bende arıyorum bitane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?