Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım dengesiz besleniyosun ve doğru dürüst spor yapmıyosun
Surekli spor yapamiyorum ewett hic yapamiosam yatmadan mekik cekiorum bacak hareketi yapiyorum. Sureklide duzenli yiyemiyorum canim istemio ewde olmyrm malzemem olmuo wss. Nasil yapicam ben yaaa skıldım artıkkk eksi olamamktan

Bu değişim instagramdan. Kızın ilk haline çok benziyor fiziğim, zayiflarsam bu hatun gibi olur muyum ki

Eki Görüntüle 1875010
Orti bu sismis resmen kastan.sanirsam sen daha uzun ince durur bu hatuna bin basarsin
Merhaba kizlar nasil gidiyor bakim bugun giremedm bizim ev islero biraz karisti kafami veremiyorum hic biseye
mervecim ins hakkinda hayirlisi olur.Ferahlatsin Rabbim
betul bu hafta guzel bi eksi gorursun insallah canim

canim guzel genel olarak.meyvw ve cikolata ikisi fazla olmus.1 incir =1 kare cikolata=1 porsiyon meyve.bi de bulguru ve bakliyati yarin tuketme ki sis cikmayasin.corbada kh oldugu icin.bulguru tuketmesen daha guzel olabilir

Kizlar bu arada bugun cok moralim duzgun yaaa.canta kaybetmistim ya.bulundu sukur.magaza icinde satista sanilip standa koymuslar:):):)evrak cantasiydi.teknosada o standda bulunmus:)cok sevindim fotolarima yaaa.
menum
sabah 9.00 1 yum.1 dilim tb ekmek.1 kk peynir
ara 13.00 1 kase yogurt 3 ceviz.1 yk yulaf ezmesi.tarcin.3 kuru kayisi karisrirdim
Ara 16.00 1 lokma borek 1 kare bitter 20 tane cam fistigi
aksam 19.00 150 gr somonla salata(planim)
Ara 1 bardak sekersiz nescafeli sut
su 3 litre
spor 45 dk yuruyus

Menünde kh çok olmuş bence bu gün mutlaka sporunu yap

sıkıntı veriyorsa kullanma canım. Allah korusun başka bişey çıkmasın sonra

Hoşgeldin mervem ya valla kiralık evler uçtu iyice bende arıyorum bitane

ay evet sen de arıyorsun dimi hala

Allah yardımcın olsun senin de canım..

vay canınaaa menü detox belliki süper :)

deniycem canım ben de yapmaz inşş :)

Yok ben patates yaptım canım

ooo bendensin hadi bakalım yuppiii :))

Mistik çayı bende içiyom cnm
Tarçını sevdiğim için onuda sevdim

Eğer sütle içersen Sadece onun kalorisi olur yoksa içindeki otlarun yok cnm

abla süt light olursa sorun olmaz bence çünkü bardağın çeyreği kadar süt koyuyormuş zaten. ben de merak ediyorum alıp deniycem ilk fırsatta :)

He buseninkinden mii ama gecen patates seni + cikarmistii

Geçen sefer perşembe yapmıştım canım kabızlık olmustu bende bu sefer carsamba dan yaptım yarin da bol bol sıvı tuketirsem sorun olmaz bence

Arti deilim ben ama inemiyorumda skldim artk ablamda bunu onerdi bana o yuzden yaptim ins fayda ederrrr

Oldu o zmn faydasni gorursen bunuda yapiciiim :)

yapın kızlar yapın hadi görim sizi gerçi siz çikiletasınız ama neyseeeeeeee

Amin canim sagol

Ucmus ki.ne ucmus bi tane buldum 800 dedi 750ye indrcek gibi bakalim

içine sindiyse inş düşer fiyatı..

Betusun yaptigi ayrann detoxu 2 gunde 2 kilo diyolar bende yapcaktm ama malzemem yoktu umarim iyi sonuc alirsn betusum

mervecim bu tarifteki bakliyatlar geceden suya konuyor mu nasıl tam tarif? ben de deneyebilirm duraklama yaşadığımda falan...

kilo vermek için menü gibi olmamış bayaa keyifle yenir bu yediklerin. hele kahvaltına bayıldım çok imrendim afiyet olsun canım..

kızz senin menünü cıslı görmeye hiç alışkın değilim o yüzden sana kızamıycam şimdi

vee çok sevindim çantan için yaaa

işte için temiz senin sana geri döndü... bir daha da kaybetmezsin inş canım hatıralar çok çok önemli gerçekten heleki böylesi..

Surekli spor yapamiyorum ewett hic yapamiosam yatmadan mekik cekiorum bacak hareketi yapiyorum. Sureklide duzenli yiyemiyorum canim istemio ewde olmyrm malzemem olmuo wss. Nasil yapicam ben yaaa skıldım artıkkk eksi olamamktan
Canimiz istemiyo diye yemiyoruz sonra aksam acikiyoruz dengesz oluyo o zamanda
Duzenli yemek yesen belki duser sabirli ol canini skma hiç mutlaka giderde iste biraz dikkat etmk lazm ac kalmadan saglikli yiyerek gidecek

Sabah sabah cikileta nerden geldi aklina kiz
Menun guzel ama kh fazla olmus biraz sporunuda yapmadan yatma emi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…