- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.441
Tatlım dengesiz besleniyosun ve doğru dürüst spor yapmıyosunArti deilim ben ama inemiyorumda skldim artk ablamda bunu onerdi bana o yuzden yaptim ins fayda ederrrr
Mervecim şu anda Kira vermiyosunuz Bide işin içine Kira girince daha çok sıkışmazmısınızAmin canim sagol
Ucmus ki.ne ucmus bi tane buldum 800 dedi 750ye indrcek gibi bakalim
Herkesede yaramıyor cnm bakliyat olduğu için kimiside artı oluyorBetusun yaptigi ayrann detoxu 2 gunde 2 kilo diyolar bende yapcaktm ama malzemem yoktu umarim iyi sonuc alirsn betusum
Insallah kiiiz ablaaBetusun yaptigi ayrann detoxu 2 gunde 2 kilo diyolar bende yapcaktm ama malzemem yoktu umarim iyi sonuc alirsn betusum
Yaaa bunu hicc duymamıştım bennn insallah dedigin gbi olmazHerkesede yaramıyor cnm bakliyat olduğu için kimiside artı oluyor
Ben o yüzden cesaret edemedim yapmaya
Bünye meselesi
Valla öyle canım. Annemlerin olduğu yer sezonluk bakalım sezon bitsin kira fiyatları düşer o zaman tasinicam bendeAmin canim sagol
Surekli spor yapamiyorum ewett hic yapamiosam yatmadan mekik cekiorum bacak hareketi yapiyorum. Sureklide duzenli yiyemiyorum canim istemio ewde olmyrm malzemem olmuo wss. Nasil yapicam ben yaaa skıldım artıkkk eksi olamamktanTatlım dengesiz besleniyosun ve doğru dürüst spor yapmıyosun
Sağ ol ablacim sahlep yerine onu icecegim bende bu kışMistik çayı bende içiyom cnm
Tarçını sevdiğim için onuda sevdim
Eğer sütle içersen Sadece onun kalorisi olur yoksa içindeki otlarun yok cnm
Orti bu sismis resmen kastan.sanirsam sen daha uzun ince durur bu hatuna bin basarsinBu değişim instagramdan. Kızın ilk haline çok benziyor fiziğim, zayiflarsam bu hatun gibi olur muyum ki
Eki Görüntüle 1875010
mervecim ins hakkinda hayirlisi olur.Ferahlatsin RabbimMerhaba kizlar nasil gidiyor bakim bugun giremedm bizim ev islero biraz karisti kafami veremiyorum hic biseye
betul bu hafta guzel bi eksi gorursun insallah canimMerhaba kizlarrr menumu yazabilirm bnce cunku sabhtan beri ayni seyler kusucam birazdaaaann
Sabah 11.00: 1 yumurta
Saat 12.00: 1 kase ayran
Saat 14.00: 1 kase ayran
Saat 16.00: 1 kase ayran
Saat 18.00: 1 kase ayran
Saat 20.00: 1 kase ayran ( bunlarida icicem insallah)
Gelelim icerigine yarim kilo yogurt sulandrdim 2 salatalik rendeledim 4 yk bulgur 4 yk nohut tuz yok. Tatli krizinden geberip gidicem hastayken cok zoorrlaniom coookk
Su 2 lt suan aksama kdr 3 olur
Spor yok malesf ama genelde aksam 9 gbi yapiorum kizlar ins yine yaparim
canim guzel genel olarak.meyvw ve cikolata ikisi fazla olmus.1 incir =1 kare cikolata=1 porsiyon meyve.bi de bulguru ve bakliyati yarin tuketme ki sis cikmayasin.corbada kh oldugu icin.bulguru tuketmesen daha guzel olabilirMerhaba herkese
08:30
Sütlü kahve
2 kare bitter
2 yaş incir
11:00
1 d ekmek
1 tavada yum
1 kk peynir
Domates,salatalik,tere,biber
3 üçgen dilim karpuz
18:00
2 yk bulgur p
1 kase mercimek çorbası
Yarim kase yoğurt
Salata
Su,2 olur
Spor henüz yok
Ooo daha iyi bile olursun sen yeter ki inanBu değişim instagramdan. Kızın ilk haline çok benziyor fiziğim, zayiflarsam bu hatun gibi olur muyum ki
Eki Görüntüle 1875010
Menünde kh çok olmuş bence bu gün mutlaka sporunu yapMerhaba herkese
Sütlü kahve
2 kare bitter
2 yaş incir
1 d ekmek
1 tavada yum
1 kk peynir
3 üçgen dilim karpuz
2 yk bulgur p
1 kase mercimek çorbası
Yarim kase yoğurt
Salata
Su,2 olur
Spor henüz yok
sıkıntı veriyorsa kullanma canım. Allah korusun başka bişey çıkmasın sonra
Hoşgeldin mervem ya valla kiralık evler uçtu iyice bende arıyorum bitane
Merhaba kizlarrr menumu yazabilirm bnce cunku sabhtan beri ayni seyler kusucam birazdaaaann
Sabah 11.00: 1 yumurta
Saat 12.00: 1 kase ayran
Saat 14.00: 1 kase ayran
Saat 16.00: 1 kase ayran
Saat 18.00: 1 kase ayran
Saat 20.00: 1 kase ayran ( bunlarida icicem insallah)
Gelelim icerigine yarim kilo yogurt sulandrdim 2 salatalik rendeledim 4 yk bulgur 4 yk nohut tuz yok. Tatli krizinden geberip gidicem hastayken cok zoorrlaniom coookk
Su 2 lt suan aksama kdr 3 olur
Spor yok malesf ama genelde aksam 9 gbi yapiorum kizlar ins yine yaparim
Kiralık evler çok pahalı canım ya evin varken kiraya dönmek zor olacaktır Allah kolaylık versin
Busecim bana yaptı ama herkese yapacak diye bir şey yok ama tabi ne bulursak denemeye alıştık artikindoğuş marka aldım ben başka markanın varsa bilmiyorum bu arada
Yok ben patates yaptım canım
Mistik çayı bende içiyom cnm
Tarçını sevdiğim için onuda sevdim
Eğer sütle içersen Sadece onun kalorisi olur yoksa içindeki otlarun yok cnm
He buseninkinden mii ama gecen patates seni + cikarmistii
Geçen sefer perşembe yapmıştım canım kabızlık olmustu bende bu sefer carsamba dan yaptımyarin da bol bol sıvı tuketirsem sorun olmaz bence
Arti deilim ben ama inemiyorumda skldim artk ablamda bunu onerdi bana o yuzden yaptim ins fayda ederrrr
Oldu o zmn faydasni gorursen bunuda yapiciiim :)
Amin canim sagol
Betusun yaptigi ayrann detoxu 2 gunde 2 kilo diyolar bende yapcaktm ama malzemem yoktu umarim iyi sonuc alirsn betusum
Merhaba herkese
Sütlü kahve
2 kare bitter
2 yaş incir
1 d ekmek
1 tavada yum
1 kk peynir
3 üçgen dilim karpuz
2 yk bulgur p
1 kase mercimek çorbası
Yarim kase yoğurt
Salata
Su,2 olur
Spor henüz yok
Kizlar bu arada bugun cok moralim duzgun yaaa.canta kaybetmistim ya.bulundu sukur.magaza icinde satista sanilip standa koymuslar:):):)evrak cantasiydi.teknosada o standda bulunmus:)cok sevindim fotolarima yaaa.
menum
sabah 9.00 1 yum.1 dilim tb ekmek.1 kk peynir
ara 13.00 1 kase yogurt 3 ceviz.1 yk yulaf ezmesi.tarcin.3 kuru kayisi karisrirdim
Ara 16.00 1 lokma borek 1 kare bitter 20 tane cam fistigi
aksam 19.00 150 gr somonla salata(planim)
Ara 1 bardak sekersiz nescafeli sut
su 3 litre
spor 45 dk yuruyus
Suan verdigimiz eve gidiyodu kira oder gibi ev sahibi olduk yani ama isler biraz karisti abla ozel nedenlerden satmak zorundayizMervecim şu anda Kira vermiyosunuz Bide işin içine Kira girince daha çok sıkışmazmısınız
Canimiz istemiyo diye yemiyoruz sonra aksam acikiyoruz dengesz oluyo o zamandaSurekli spor yapamiyorum ewett hic yapamiosam yatmadan mekik cekiorum bacak hareketi yapiyorum. Sureklide duzenli yiyemiyorum canim istemio ewde olmyrm malzemem olmuo wss. Nasil yapicam ben yaaa skıldım artıkkk eksi olamamktan
Sabah sabah cikileta nerden geldi aklina kizMerhaba herkese
Sütlü kahve
2 kare bitter
2 yaş incir
1 d ekmek
1 tavada yum
1 kk peynir
3 üçgen dilim karpuz
2 yk bulgur p
1 kase mercimek çorbası
Yarim kase yoğurt
Salata
Su,2 olur
Spor henüz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?