- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.621
Hayirdir canim ya sendemi gidiyosun
Hakkinda hayırlısı olsun o zaman seydacim
@mefkurem yine kaptanimiz olurmusun
Öne cekeriz biz yine canım
Dolmada pirinç var ve geç yemissin canım onun haricinde güzel afiyet olsun
Dogru soluyosunz kizlar yemek yapamadm ise daldim acikinca bitane attim agzima o kadar miniktiki ceviz kadar falandi koy biberibiber dolması bugün olmasa daha iyidir sanki. -100 olduğun için azcık şişlikle + çıkabilirsin. onun dışında gayet güzel. afiyet olsun canıım :)
Afiyt olsun canim ahh benim canimda kac gundur simit cekiyo ya07.00 25 gr süzme peynir 1 dl kepekli ekmek, salatalık
09.00 1 bardak ayran
12.30 1 bardak ayran
14.50 çeyrek simit
16.30 birer tane badem kaju fındık
18.00 başlama kabak yoğurt
1.5 lt su
Spor yok
Sonucunu cok merak ediyorum yani 5.gunun sonunda kac kilo vercen bakalimmenüm
5 günde 5 kilo diyetinin 2. günü
12.15
1 tabak türlü (kabak patlıcan domates ve soğanlı)
14.45
18.00
3,5 lt su
spor yok
acıkırsam yine aynısını yiycem.
Tabiko gelecegini dusunmek zorundasin umarim hersey guzel olur senin icinEvet Can'ım maalesef
Aynı teklifi yaptım çok yoğunmuş bugün akşam ya da yarın giricek cevabını verir sanırım Can'ım
Çok teşekkürler ayrıca Can'ım bazen geleceğimizi düşünmek zorundayız
Tabiko gelecegini dusunmek zorundasin umarim hersey guzel olur senin icin
Kizzz masallah iyi toparladin hee
kaptancim hakkinda hayirlisi olsun.kendi adima be takim icin uzuldum ama daha guzel kapilar acilir diye dusunuyorum.ins iyi olur:)Evet bitanemAlmanya'da bir sürü bürokrasi işim var bir süre daha Burdayım 4 5 ay sonra temelli buraya gelmeyi planlıyorum o yüzden aşırı derece de yoğunum
Gecmis olsun canim.bi sprun olsa soylenirdi.rutin bir yogun bakim benceKızlar annem çıktı hiç göstermeden yoğun bakıma aldılar kritik bir şey olsa haberimiz olurdu diye düşünüyorum beklemedeyiz şimdi. @seydan94 kaptanım gitmene çok üzüldüm kalma şansın yok mu hiç ? Ay ama ben çok huzunleniyorum takımdan biri gidincce
yok canım yanlış anlama olmaz sende haklısın. Hakkında hayırlısı olsun canımBitanem temelli buraya yerleşme işlerim var ve bu işlerimin arasında buraya gelmek çok zor oluyor o yüzden sizleri çok seviyorum lğtfrn yanlış anlamayın beni
Kız yok ben becerememki yaaevet valla iyi toparladım şükürr
kızz sen olsana kaptaaan
Anladım canımYok Can'ım planım yoktu aslknda
Gezmeye geldim ama farklı işler oldu bakalım Can'ım daha hiç bişey bekli değil tam olarak
Almanca kursuna gidicem Almanya da ilk önce
Rutin yoğun bakimdir canım. Ameliyattan çıkan hastaları direk yoğun bakıma alırlar. Vücut kendini toplasın diyeKızlar annem çıktı hiç göstermeden yoğun bakıma aldılar kritik bir şey olsa haberimiz olurdu diye düşünüyorum beklemedeyiz şimdi. @seydan94 kaptanım gitmene çok üzüldüm kalma şansın yok mu hiç ? Ay ama ben çok huzunleniyorum takımdan biri gidincce
Fiyatı çok uygun geldi banaEki Görüntüle 1875507 Kızlar sizce alayım mi 22.5 lira kardiyo ağırlıklı spor yapacağım tabi ama daha sonra tekrar gelir mi acaba marketlere ne dersiniz
dolma olmasa olurmuş mervem tartı öncesi afiyet olsunMenum
Sabah10
1has.yumurta
1bardak sut icine 1 kasik kestane bali attim
Ogle15
1 biber dolma
1kase yogurt
Aksam 19 gibi
4,5 tane kofte yicem
Salata yapicam
Su 2litre oldu
Spor yok
Gece acikirsam 1 bardak sut daha icerim vaktim varken yazaym dedim
simit olmasaydı keşke canım afiyet olsun07.00 25 gr süzme peynir 1 dl kepekli ekmek, salatalık
09.00 1 bardak ayran
12.30 1 bardak ayran
14.50 çeyrek simit
16.30 birer tane badem kaju fındık
18.00 başlama kabak yoğurt
1.5 lt su
Spor yok
hadi sonuç ne çıkacak bakalım afiyet olsun busecimmenüm
5 günde 5 kilo diyetinin 2. günü
12.15
14.45
18.00
3,5 lt su
spor yok
acıkırsam yine aynısını yiycem.
Olur bence canımKizlar bugun pro gunu.sabah yumurta ogle tavuk yedim.aksam icin evde sadece peynir var.ayran yapsam olur mu aksam?
kolay gelsin canımkızlar ben biraz ders çalışacağım aradığım tarih kitaplarını buldum tekrar baştan notları kontrol ederek ve çalışma notları hazırlayarak başlayacağım planlı bir şekilde ara ara uğrarım mutlaka
Olur bence canimKizlar bugun pro gunu.sabah yumurta ogle tavuk yedim.aksam icin evde sadece peynir var.ayran yapsam olur mu aksam?
Neden bu kadar fazla ciktinki bende anlamadm regl tarihinmiBenim moral çok düşük kızlar.
Cuma 74.8
Ptesi 74.3
Çarşamba 74.1
Bugün 75.4 çıktım iyimi
(((( menulerde de büyük bi.kaçamak olmadı nerden çıktı 75 (((
Yarına benden bişey beklemeyin. + cikmazsam iyidir.
Bugünkü menu
08.30 kahvaltı
1 haslama yumurta
1 zeytin
2 çay
11 ara
1 bardak şekersiz sade süt
14 öğle
5 kuru köfte
1 domates
1 salatalık
3 yeşil biber
1 ayran
16 ara
1 kupa çay
18 akşam
2 çatal yeşil fasulye
Yarım domatesle salatalık
Su 2.5 olmuştur
Spor aksama kadar kapı cam perde hali koltuk temizleme .
Aysonunda çıkıyor regl tarihi. Pek değişmez siklusumNeden bu kadar fazla ciktinki bende anlamadm regl tarihinmi
Dogru soluyosunz kizlar yemek yapamadm ise daldim acikinca bitane attim agzima o kadar miniktiki ceviz kadar falandi koy biberi
Afiyt olsun canim ahh benim canimda kac gundur simit cekiyo ya
Sonucunu cok merak ediyorum yani 5.gunun sonunda kac kilo vercen bakalim
Kizzz masallah iyi toparladin hee
kaptancim hakkinda hayirlisi olsun.kendi adima be takim icin uzuldum ama daha guzel kapilar acilir diye dusunuyorum.ins iyi olur:)
Gecmis olsun canim.bi sprun olsa soylenirdi.rutin bir yogun bakim bence
Kizlar bugun pro gunu.sabah yumurta ogle tavuk yedim.aksam icin evde sadece peynir var.ayran yapsam olur mu aksam?
yok canım yanlış anlama olmaz sende haklısın. Hakkında hayırlısı olsun canım
Kız yok ben becerememki yaa
Anladım canım
Rutin yoğun bakimdir canım. Ameliyattan çıkan hastaları direk yoğun bakıma alırlar. Vücut kendini toplasın diye
Fiyatı çok uygun geldi bana
dolma olmasa olurmuş mervem tartı öncesi afiyet olsun
simit olmasaydı keşke canım afiyet olsun
hadi sonuç ne çıkacak bakalım afiyet olsun busecim
Olur bence canım
Sabah 11
2 haşlanmış yumurta
Yarım kk peynir
Bir bardak süt
Öğle 15
Bir kase yoğurt
Günün geri kalaninda bi litre ayran :)
Su 1.5 litre
Spor bir saat yürüyüş
Alıntıları tam yapamadım genel söyleyeyim bari aşırı tuzlu bir kaşara süzme yoğurdu tercih ettim ve simidi de gözümün önündeki diğer cıslara saldırmamak için tercih ettim o ruh halimle boşvermemek için kendimi epey zorladım her ne kadar kritik bir durum görünmese de sürekli arayan soran merak eden insanlarla ve hayat bu ne olacağı belli olmaz düşüncesiyle çok gerildim bugün o ayranların yerine de bir çok teklif aldım örneğin ama reddettim buna da şükür diyorum ve kabızlık durumum var üstünde durmamıştım ama z.yağlı kabak bile işe yaramadıysa ne ediciğim diye düşünüyorum zuhal aablanın önerisi aklımda onu da yapıcam dünden beri bekliyor kayısılarım
kızlar ben biraz ders çalışacağım aradığım tarih kitaplarını buldum tekrar baştan notları kontrol ederek ve çalışma notları hazırlayarak başlayacağım planlı bir şekilde ara ara uğrarım mutlaka
Benim moral çok düşük kızlar.
Cuma 74.8
Ptesi 74.3
Çarşamba 74.1
Bugün 75.4 çıktım iyimi
(((( menulerde de büyük bi.kaçamak olmadı nerden çıktı 75 (((
Yarına benden bişey beklemeyin. + cikmazsam iyidir.
Bugünkü menu
08.30 kahvaltı
1 haslama yumurta
1 zeytin
2 çay
11 ara
1 bardak şekersiz sade süt
14 öğle
5 kuru köfte
1 domates
1 salatalık
3 yeşil biber
1 ayran
16 ara
1 kupa çay
18 akşam
2 çatal yeşil fasulye
Yarım domatesle salatalık
Su 2.5 olmuştur
Spor aksama kadar kapı cam perde hali koltuk temizleme .
Çocukları uyutup gelcem geçmiş için.
Nolur moral verecek bişey söyleyin. Yarına + cikarmiyim 74.1 gördüm ama ben.hatta 2 gün üstüste(( 200 daha veririmde 73leri görürüm ucundan diyordum.. kabızlık falan da yok.biraz midem ağrıyor bugün. Onu da neden bilmiyorum.
Hadi kaçtım gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?