Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öne cekeriz biz yine canım

Dolmada pirinç var ve geç yemissin canım onun haricinde güzel afiyet olsun
biber dolması bugün olmasa daha iyidir sanki. -100 olduğun için azcık şişlikle + çıkabilirsin. onun dışında gayet güzel. afiyet olsun canıım :)
Dogru soluyosunz kizlar yemek yapamadm ise daldim acikinca bitane attim agzima o kadar miniktiki ceviz kadar falandi koy biberi

07.00 25 gr süzme peynir 1 dl kepekli ekmek, salatalık
09.00 1 bardak ayran
12.30 1 bardak ayran
14.50 çeyrek simit
16.30 birer tane badem kaju fındık
18.00 başlama kabak yoğurt
1.5 lt su
Spor yok
Afiyt olsun canim ahh benim canimda kac gundur simit cekiyo ya

Sonucunu cok merak ediyorum yani 5.gunun sonunda kac kilo vercen bakalim

Tabiko gelecegini dusunmek zorundasin umarim hersey guzel olur senin icin

-200 oldum bugün kızlaaar :) bugünde 300 falan giderse yarına -500 inş

Eki Görüntüle 1875428
Kizzz masallah iyi toparladin hee
Evet bitanem Almanya'da bir sürü bürokrasi işim var bir süre daha Burdayım 4 5 ay sonra temelli buraya gelmeyi planlıyorum o yüzden aşırı derece de yoğunum
kaptancim hakkinda hayirlisi olsun.kendi adima be takim icin uzuldum ama daha guzel kapilar acilir diye dusunuyorum.ins iyi olur:)
Gecmis olsun canim.bi sprun olsa soylenirdi.rutin bir yogun bakim bence

Bitanem temelli buraya yerleşme işlerim var ve bu işlerimin arasında buraya gelmek çok zor oluyor o yüzden sizleri çok seviyorum lğtfrn yanlış anlamayın beni
yok canım yanlış anlama olmaz sende haklısın. Hakkında hayırlısı olsun canım
evet valla iyi toparladım şükürr

kızz sen olsana kaptaaan
Kız yok ben becerememki yaa
Yok Can'ım planım yoktu aslknda

Gezmeye geldim ama farklı işler oldu bakalım Can'ım daha hiç bişey bekli değil tam olarak
Almanca kursuna gidicem Almanya da ilk önce
Anladım canım
Rutin yoğun bakimdir canım. Ameliyattan çıkan hastaları direk yoğun bakıma alırlar. Vücut kendini toplasın diye
Eki Görüntüle 1875507 Kızlar sizce alayım mi 22.5 lira kardiyo ağırlıklı spor yapacağım tabi ama daha sonra tekrar gelir mi acaba marketlere ne dersiniz
Fiyatı çok uygun geldi bana
dolma olmasa olurmuş mervem tartı öncesi afiyet olsun
07.00 25 gr süzme peynir 1 dl kepekli ekmek, salatalık
09.00 1 bardak ayran
12.30 1 bardak ayran
14.50 çeyrek simit
16.30 birer tane badem kaju fındık
18.00 başlama kabak yoğurt
1.5 lt su
Spor yok
simit olmasaydı keşke canım afiyet olsun
hadi sonuç ne çıkacak bakalım afiyet olsun busecim
Kizlar bugun pro gunu.sabah yumurta ogle tavuk yedim.aksam icin evde sadece peynir var.ayran yapsam olur mu aksam?
Olur bence canım

Alıntıları tam yapamadım genel söyleyeyim bari aşırı tuzlu bir kaşara süzme yoğurdu tercih ettim ve simidi de gözümün önündeki diğer cıslara saldırmamak için tercih ettim o ruh halimle boşvermemek için kendimi epey zorladım her ne kadar kritik bir durum görünmese de sürekli arayan soran merak eden insanlarla ve hayat bu ne olacağı belli olmaz düşüncesiyle çok gerildim bugün o ayranların yerine de bir çok teklif aldım örneğin ama reddettim buna da şükür diyorum ve kabızlık durumum var üstünde durmamıştım ama z.yağlı kabak bile işe yaramadıysa ne ediciğim diye düşünüyorum zuhal aablanın önerisi aklımda onu da yapıcam dünden beri bekliyor kayısılarım

Benim moral çok düşük kızlar.
Cuma 74.8
Ptesi 74.3
Çarşamba 74.1
Bugün 75.4 çıktım iyimi
(((( menulerde de büyük bi.kaçamak olmadı nerden çıktı 75 (((
Yarına benden bişey beklemeyin. + cikmazsam iyidir.
Bugünkü menu
08.30 kahvaltı
1 haslama yumurta
1 zeytin
2 çay

11 ara
1 bardak şekersiz sade süt

14 öğle
5 kuru köfte
1 domates
1 salatalık
3 yeşil biber
1 ayran

16 ara
1 kupa çay

18 akşam
2 çatal yeşil fasulye
Yarım domatesle salatalık

Su 2.5 olmuştur
Spor aksama kadar kapı cam perde hali koltuk temizleme .

Neden bu kadar fazla ciktinki bende anlamadm regl tarihinmi

Çocukları uyutup gelcem geçmiş için.
Nolur moral verecek bişey söyleyin. Yarına + cikarmiyim 74.1 gördüm ama ben.hatta 2 gün üstüste (( 200 daha veririmde 73leri görürüm ucundan diyordum.. kabızlık falan da yok.biraz midem ağrıyor bugün. Onu da neden bilmiyorum.
Hadi kaçtım gelirim

Dogru soluyosunz kizlar yemek yapamadm ise daldim acikinca bitane attim agzima o kadar miniktiki ceviz kadar falandi koy biberi

kız o kadar minikse bence sorun olmaz kız valla canım çekti öyle minicik dolma ne güzeldir kız onun tadı ooff

Afiyt olsun canim ahh benim canimda kac gundur simit cekiyo ya

kaç gündür menülerde simit görüyorum. şu 5 günlük diyetim bitsin yiycem yaa. bi de altımda dilek pastanesi var benim

Sonucunu cok merak ediyorum yani 5.gunun sonunda kac kilo vercen bakalim

ay ben de çok meraktayım 2 versem yeter bana yeteeeeeeerrrrrrrr göbek atarııım göbeeekk

Kizzz masallah iyi toparladin hee

kaptancim hakkinda hayirlisi olsun.kendi adima be takim icin uzuldum ama daha guzel kapilar acilir diye dusunuyorum.ins iyi olur:)

Gecmis olsun canim.bi sprun olsa soylenirdi.rutin bir yogun bakim bence

evet toparladım çok şükür zor da olsa gıdım gıdım gidiyor kilolar :) kasıma kadar gitmesini istiyorum. hamişlik çalışmasına geçicem sonra

Kizlar bugun pro gunu.sabah yumurta ogle tavuk yedim.aksam icin evde sadece peynir var.ayran yapsam olur mu aksam?

olur tabi canım. çok tuz atmamaya çalış. inş öyle yapmışsındır geç oldu cevabım çünkü :)

kız kimse olmazsa napcaz biz kaptansız mı kalcaz. olur olur

2 kilo verdirse göbek atarım enginlere sığmam taşarım

Sabah 11
2 haşlanmış yumurta
Yarım kk peynir
Bir bardak süt
Öğle 15
Bir kase yoğurt
Günün geri kalaninda bi litre ayran :)
Su 1.5 litre
Spor bir saat yürüyüş

ayran senin klasiğin haline geldi bence hilalimkooo

güzel menü pro günü yapmışsın oohh

yarın güzel sonuç bekliyom senden sadece suyu arttır biraz.

afiyet olsun

canım bugün için menün gayet güzel tabiki. özel bir durumun var sonuçta. tebrikler kendini iyi tutmuşsun.

kabızlık durumu için yeşil çay iç. kayısı ye. kayısılı su iç. ben de bilemiyorum o konuda çok başarılı değilim biliyorsun.

Allah zihin açıklığı versin

canım bugünki menün güzelmiş
belliki ödem tutmuşsun ya tuzdan ya başka bir yediğin bakliyattan. üzülme yarına eksi çıkacağını düşünüyorum bu menüyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…