- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.641
Günaydın herkese annem ameliyatta ben kalakaldım hayırlısıyla bi atlatsak
Bin şükür. Yetiş dediğimde 2 eli kanda olsa gelir ikisi de.çocuğumu emanet edebildigim insanlar.Canim gecmis olsun.bi seferde biyiyo demek.sonra rahatlarsiniz.masallah cok sanslisin demek arkadas konusunda.zaten iki uc tane olsun kandan candan.gerisi hikaye
Allah hayirla gecirsin ins canim.refakatci daha cok uzuluyor hastadan.Allah sana da yardim etsin.
kizlar ben bugun bebek gormesine gidecegim.ama dikkat ettigimi soyledim.bugun pro gunu benim icin.tavugumu yanimda goturucem.ordan da yegenim sunnet olacak bugun oraya gecicem.aksam gec saatte ancak gelirim.tarti oncesi son gun ins bol bol eksiler gelsin:)
Amin canım :)akşam geç saatte patates salatası olmasa iyi olurmuş canım. patates kilo vermeyi çok etkiliyor. şişkinlikte yapıyor.
su spor güzel
afiyet olsun :)
canım çok geçmiş olsun bugün daha iyisindir inş.
merak etme ablaamm
ben bugün sebze günümdeyim. bütün gün aynı sebze yemeğini yiycem.
10 dan sonra su içmeyeyim bari bendee :)
bilemedim boşveerkalan sağlar bizimdir merviş
merveye katılıyorum çatlıycaz artık. kaçma ablaaa bak sormuş merve 75 den aşağımısın yukarı mısın onu söyle bariiiii
ay sensiz buralar çekilmeztez zamanda gelebilirsin inş kuzuum..
menünü çok az buldum canım nasıl doydun ki sen?
tartı konusunda inş evdeki tartındaki gibi çıkarsın :)
yumurtalar detoks gibiydi evet bir gün önce çok artıdaydım bir an önce yapışmadan kurtulmak istedim kilodan.
gizem canım bu gece kuruyemişi karpuzu üzümü ne kız? kilo alma topiğinde değilsin dikkat ett anacııım
maşallah canım sende iyi veriyorsun kilo hadi aynen devam :)
aman kv yesin de sen yeme cıslardan cumadan önceki son gün bugün anaam
ay diş konusunu hiç bilemiyom ama yorumlaman süper koptum
maşallah canım ne güzel dostların var Allah olmayan herkese nasip etsin :)
canım içini ferah tut. iyi haberlerini bekliyoruz...
fazla spor yaparsan tartı öncesi kasların şişer tartı için iyi olmaz canım. o yüzden 30 dk yürüyüşten fazla yapma bence.
oouuvv cıslara dikkkat et fatmam bugün cıslar içindesin işin zor
günaydın tatlış :))
Kızlaaar aranızda kaptan olmak isteyen var mı acaba ?
Gayet iyiymiş fiyat.bende de var top.hiç. denemedim :)) heves işte.Eki Görüntüle 1875507 Kızlar sizce alayım mi 22.5 lira kardiyo ağırlıklı spor yapacağım tabi ama daha sonra tekrar gelir mi acaba marketlere ne dersiniz
Maşallah. Güzel yapmışsın.menüm
5 günde 5 kilo diyetinin 2. günü
12.15
1 tabak türlü (kabak patlıcan domates ve soğanlı)
14.45
18.00
3,5 lt su
spor yok
acıkırsam yine aynısını yiycem.
Oo harika olmuş pro.günü.Sabah 11
2 haşlanmış yumurta
Yarım kk peynir
Bir bardak süt
Öğle 15
Bir kase yoğurt
Günün geri kalaninda bi litre ayran :)
Su 1.5 litre
Spor bir saat yürüyüş
Senin menüne yorum yapmicam bugün ben. O stresi öyle iyi bilirimkiAlıntıları tam yapamadım genel söyleyeyim bari aşırı tuzlu bir kaşara süzme yoğurdu tercih ettim ve simidi de gözümün önündeki diğer cıslara saldırmamak için tercih ettim o ruh halimle boşvermemek için kendimi epey zorladım her ne kadar kritik bir durum görünmese de sürekli arayan soran merak eden insanlarla ve hayat bu ne olacağı belli olmaz düşüncesiyle çok gerildim bugün o ayranların yerine de bir çok teklif aldım örneğin ama reddettim buna da şükür diyorum ve kabızlık durumum var üstünde durmamıştım ama z.yağlı kabak bile işe yaramadıysa ne ediciğim diye düşünüyorum zuhal aablanın önerisi aklımda onu da yapıcam dünden beri bekliyor kayısılarım
Tamam canımkızlar ben biraz ders çalışacağım aradığım tarih kitaplarını buldum tekrar baştan notları kontrol ederek ve çalışma notları hazırlayarak başlayacağım planlı bir şekilde ara ara uğrarım mutlaka
Inşallahcanım bugünki menün güzelmiş
belliki ödem tutmuşsun ya tuzdan ya başka bir yediğin bakliyattan. üzülme yarına eksi çıkacağını düşünüyorum bu menüyle
Toplam 5 saat durmadan dans ederseniz siz bunun 5 katı kuruyemis ve meyve yersiniz tahminimce:) kuruyemis demeyelim bir de. Kuruyemis çok geniş bir kavram. Ceviz ve badem kaliteli karbonhidratlsrdir ve vücuda enerji verir. Yaşam enerjisi sağlar diyebiliriz hatta. Meyveler de vücudun günlük ihtiyacı olan şekeri sağlamak için önemliakşam geç saatte patates salatası olmasa iyi olurmuş canım. patates kilo vermeyi çok etkiliyor. şişkinlikte yapıyor.
su spor güzel
afiyet olsun :)
canım çok geçmiş olsun bugün daha iyisindir inş.
merak etme ablaamm
ben bugün sebze günümdeyim. bütün gün aynı sebze yemeğini yiycem.
10 dan sonra su içmeyeyim bari bendee :)
bilemedim boşveerkalan sağlar bizimdir merviş
merveye katılıyorum çatlıycaz artık. kaçma ablaaa bak sormuş merve 75 den aşağımısın yukarı mısın onu söyle bariiiii
ay sensiz buralar çekilmeztez zamanda gelebilirsin inş kuzuum..
menünü çok az buldum canım nasıl doydun ki sen?
tartı konusunda inş evdeki tartındaki gibi çıkarsın :)
yumurtalar detoks gibiydi evet bir gün önce çok artıdaydım bir an önce yapışmadan kurtulmak istedim kilodan.
gizem canım bu gece kuruyemişi karpuzu üzümü ne kız? kilo alma topiğinde değilsin dikkat ett anacııım
maşallah canım sende iyi veriyorsun kilo hadi aynen devam :)
aman kv yesin de sen yeme cıslardan cumadan önceki son gün bugün anaam
ay diş konusunu hiç bilemiyom ama yorumlaman süper koptum
maşallah canım ne güzel dostların var Allah olmayan herkese nasip etsin :)
canım içini ferah tut. iyi haberlerini bekliyoruz...
fazla spor yaparsan tartı öncesi kasların şişer tartı için iyi olmaz canım. o yüzden 30 dk yürüyüşten fazla yapma bence.
oouuvv cıslara dikkkat et fatmam bugün cıslar içindesin işin zor
günaydın tatlış :))
5 saat danstan sonra bayılmak üzere olunca başka ne yenilebilir önerileri bekliyorum:)Gece karpuz ve uzum olmams canim 7den sonra meyve de dahil hic bisey tuketmemeye bak
Çok teşekkür ederim canımAkşam yediğin kuruyemiş fazla sanki canım. Spor müthiş olmuş tebrikler valla. Afiyet olsun canım
Hosbulduk Kübra:) önerin için çok teşekkür ederim dikkat edeceğimMerhabalar ben kübra ocaktan beri burdayım 10 aylık kızım var :)) aramıza hoşgeldin :)) menü biraz değişik olmuş karpuz ve turşu kısmı:)) bir de üzüm bana hep kalorisi yüksek gelir ve kaçınırım bana biraz fazla geldi.. Diğerleri iyi bence afiyet olsun:)
İyi gecelerKızlar bende bi dusalıp yatacagim öpüyorum hepinizi iyi geceler
Tebrikler. Ilk hafta güzel gidiyor.2.6 vermiştim bende 5 günde. Sonra böyle bi eksiye yaklasamadim bile. Akşam belli bi saatten sonra yenen meyve ve kuruyemiş yağa dönüşüyor. Bunu genelde bütün diyetisyenler söyler. Arkadaş o yüzden uyarmış.hepimiz gün içinde seninde bildiğin gibi kaliteli kuruyemiş alıyoruz. Spordan sonra ayran,kefir gibi bişey icebilirdin. Fikir :)Kızlar bugün diyette 3. Günüm. Başladığım gün 67.8 dimi bu sabah tartıldim 66.7 çıktım sudan gitmiş olsa bile motivasyon sağlayan 1 kilo 100 gram hem de 2 günde:)))
Sağ ol canımkız o kadar minikse bence sorun olmazkız valla canım çekti öyle minicik dolma ne güzeldir kız onun tadı ooff
kaç gündür menülerde simit görüyorum. şu 5 günlük diyetim bitsin yiycem yaa. bi de altımda dilek pastanesi var benim
ay ben de çok meraktayım 2 versem yeter bana yeteeeeeeerrrrrrrr göbek atarııım göbeeekk
evet toparladım çok şükür zor da olsa gıdım gıdım gidiyor kilolar :) kasıma kadar gitmesini istiyorum. hamişlik çalışmasına geçicem sonra
olur tabi canım. çok tuz atmamaya çalış. inş öyle yapmışsındır geç oldu cevabım çünkü :)
kız kimse olmazsa napcaz biz kaptansız mı kalcaz. olur olur
2 kilo verdirse göbek atarım enginlere sığmam taşarım
ayran senin klasiğin haline geldi bence hilalimkooo
güzel menü pro günü yapmışsın oohh
yarın güzel sonuç bekliyom senden sadece suyu arttır biraz.
afiyet olsun
canım bugün için menün gayet güzel tabiki. özel bir durumun var sonuçta. tebrikler kendini iyi tutmuşsun.
kabızlık durumu için yeşil çay iç. kayısı ye. kayısılı su iç. ben de bilemiyorum o konuda çok başarılı değilim biliyorsun.
Allah zihin açıklığı versin
Doktor iyi geçti ama tabi Allah bilir demiş, yoğun bakım da bu gece daha tam kendine gelmemiş((( ameliyathane kapısında beklemek ne demek öyle iyi bilirim ki. Dr bilgi vermesi lazım. Gelmedi mi asistanlarindan biri falan?
Bin şükür. Yetiş dediğimde 2 eli kanda olsa gelir ikisi de.çocuğumu emanet edebildigim insanlar.
Amin canım :)
kendi adımıza üzüldüm ama senin adına sevindim.inşallah hayırlı bir yoldur gittiginiz yol.
Gayet iyiymiş fiyat.bende de var top.hiç. denemedim :)) heves işte.
Maşallah. Güzel yapmışsın.
Oo harika olmuş pro.günü.
Senin menüne yorum yapmicam bugün ben. O stresi öyle iyi bilirimki((( sen yine harika durmussun. Annen nasıl oldu.
Tamam canım
Inşallah(((
niye öyle oldu ki yaaBenim moral çok düşük kızlar.
Cuma 74.8
Ptesi 74.3
Çarşamba 74.1
Bugün 75.4 çıktım iyimi
(((( menulerde de büyük bi.kaçamak olmadı nerden çıktı 75 (((
Yarına benden bişey beklemeyin. + cikmazsam iyidir.
Bugünkü menu
08.30 kahvaltı
1 haslama yumurta
1 zeytin
2 çay
11 ara
1 bardak şekersiz sade süt
14 öğle
5 kuru köfte
1 domates
1 salatalık
3 yeşil biber
1 ayran
16 ara
1 kupa çay
18 akşam
2 çatal yeşil fasulye
Yarım domatesle salatalık
Su 2.5 olmuştur
Spor aksama kadar kapı cam perde hali koltuk temizleme .
görüşürüz tatlımÇocukları uyutup gelcem geçmiş için.
Nolur moral verecek bişey söyleyin. Yarına + cikarmiyim 74.1 gördüm ama ben.hatta 2 gün üstüste(( 200 daha veririmde 73leri görürüm ucundan diyordum.. kabızlık falan da yok.biraz midem ağrıyor bugün. Onu da neden bilmiyorum.
Hadi kaçtım gelirim
merve olsun kaptan o zaman canım. Yada elif dönünce oda olabilir.kız o kadar minikse bence sorun olmazkız valla canım çekti öyle minicik dolma ne güzeldir kız onun tadı ooff
kaç gündür menülerde simit görüyorum. şu 5 günlük diyetim bitsin yiycem yaa. bi de altımda dilek pastanesi var benim
ay ben de çok meraktayım 2 versem yeter bana yeteeeeeeerrrrrrrr göbek atarııım göbeeekk
evet toparladım çok şükür zor da olsa gıdım gıdım gidiyor kilolar :) kasıma kadar gitmesini istiyorum. hamişlik çalışmasına geçicem sonra
olur tabi canım. çok tuz atmamaya çalış. inş öyle yapmışsındır geç oldu cevabım çünkü :)
kız kimse olmazsa napcaz biz kaptansız mı kalcaz. olur olur
2 kilo verdirse göbek atarım enginlere sığmam taşarım
ayran senin klasiğin haline geldi bence hilalimkooo
güzel menü pro günü yapmışsın oohh
yarın güzel sonuç bekliyom senden sadece suyu arttır biraz.
afiyet olsun
canım bugün için menün gayet güzel tabiki. özel bir durumun var sonuçta. tebrikler kendini iyi tutmuşsun.
kabızlık durumu için yeşil çay iç. kayısı ye. kayısılı su iç. ben de bilemiyorum o konuda çok başarılı değilim biliyorsun.
Allah zihin açıklığı versin
Kız fazla spor yapmaaa yarın yaparsınmenüme 1 mile leslie ekledim kızlar
sagol canim((( ameliyathane kapısında beklemek ne demek öyle iyi bilirim ki. Dr bilgi vermesi lazım. Gelmedi mi asistanlarindan biri falan?
Bin şükür. Yetiş dediğimde 2 eli kanda olsa gelir ikisi de.çocuğumu emanet edebildigim insanlar.
Amin canım :)
kendi adımıza üzüldüm ama senin adına sevindim.inşallah hayırlı bir yoldur gittiginiz yol.
Gayet iyiymiş fiyat.bende de var top.hiç. denemedim :)) heves işte.
Maşallah. Güzel yapmışsın.
Oo harika olmuş pro.günü.
Senin menüne yorum yapmicam bugün ben. O stresi öyle iyi bilirimki((( sen yine harika durmussun. Annen nasıl oldu.
Tamam canım
Inşallah(((
Canim aksam kuruyemiş yemek iyi değil. Metabolizmamiz akşamları yavaşladığı için daha besleyici kalori yönünden daha düşük şeyler yersen vücut bunları depolamaz. Yani akşamları yakılan kalori az olduğu için yüksek kalorili şeyler tüketmek iyi degil :)Toplam 5 saat durmadan dans ederseniz siz bunun 5 katı kuruyemis ve meyve yersiniz tahminimce:) kuruyemis demeyelim bir de. Kuruyemis çok geniş bir kavram. Ceviz ve badem kaliteli karbonhidratlsrdir ve vücuda enerji verir. Yaşam enerjisi sağlar diyebiliriz hatta. Meyveler de vücudun günlük ihtiyacı olan şekeri sağlamak için önemlidiyet yapalım derken hasta olmayalım. Ceviz badem ve meyve dozajinda yendigi zaman hiçbir şey yapmaz kilo aldıracak yiyecekler değiller.
Oo tebrikler canım bu hafta 2 yi geçer o zamanKızlar bugün diyette 3. Günüm. Başladığım gün 67.8 dimi bu sabah tartıldim 66.7 çıktım sudan gitmiş olsa bile motivasyon sağlayan 1 kilo 100 gram hem de 2 günde:)))
Kizzz tarifi bize de verrrSabah pizza yesem olaar mikendi tarifim kafamda yarattım yarın deneyeceğim
Daha içeriğine tam karar veremedim ama tabanı kabak olacakKizzz tarifi bize de verrr
ayy gene mi kabakDaha içeriğine tam karar veremedim ama tabanı kabak olacakyarın veririm
Yarışmalar kisminda belki diyet içinde yemek yarışması açarlar tam bilmiyorumDiyet yemekleriyle ilgili yarışma olsa keşkeaklıma geliverdi birden
Afiyet olsun canım begendim menunuMerhaba kızlar bugün kabak günüydü resmen
Sabah 11.00 1 kk peynir yarım dilim kavun domates salatalık
Öğle 16.00 1 tabak kabak çorbası 2 byük bardak ayran
Ara 3 kayısı
Akşam 20.00 1 tabak kabak yemeği 2 bardak ayran
Su 3 lt
Spor yok misafirim var hala
Patates ve kabak birlikte düşünüyorum üstüne de peynir ton balığı maydonoz biber sos da salça sos olur oh mis :) aranız nasıl eşinle bu arada inşallah bir daha sıkıntıniz olmazayy gene mi kabakaslında tabanı patates yada kabak üstünde peynir mısır salça sos olabilir
Yarışmalar kisminda belki diyet içinde yemek yarışması açarlar tam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?