Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın herkese annem ameliyatta ben kalakaldım hayırlısıyla bi atlatsak
((( ameliyathane kapısında beklemek ne demek öyle iyi bilirim ki. Dr bilgi vermesi lazım. Gelmedi mi asistanlarindan biri falan?
Bin şükür. Yetiş dediğimde 2 eli kanda olsa gelir ikisi de.çocuğumu emanet edebildigim insanlar.
Amin canım :)
Kızlaaar aranızda kaptan olmak isteyen var mı acaba ?
kendi adımıza üzüldüm ama senin adına sevindim.inşallah hayırlı bir yoldur gittiginiz yol.
Eki Görüntüle 1875507 Kızlar sizce alayım mi 22.5 lira kardiyo ağırlıklı spor yapacağım tabi ama daha sonra tekrar gelir mi acaba marketlere ne dersiniz
Gayet iyiymiş fiyat.bende de var top.hiç. denemedim :)) heves işte.
Maşallah. Güzel yapmışsın.
Sabah 11
2 haşlanmış yumurta
Yarım kk peynir
Bir bardak süt
Öğle 15
Bir kase yoğurt
Günün geri kalaninda bi litre ayran :)
Su 1.5 litre
Spor bir saat yürüyüş
Oo harika olmuş pro.günü.
Senin menüne yorum yapmicam bugün ben. O stresi öyle iyi bilirimki ((( sen yine harika durmussun. Annen nasıl oldu.
Tamam canım
canım bugünki menün güzelmiş
belliki ödem tutmuşsun ya tuzdan ya başka bir yediğin bakliyattan. üzülme yarına eksi çıkacağını düşünüyorum bu menüyle
Inşallah (((

Dün akşam yediğim azıcık patates salatası mi şişlik yaptı bana yahu? iyi de kase dolusu falan yemedim ki.tuzu da çok az kullanıyorum. Ay baya stres oldum + çıkınca. ((((((

Toplam 5 saat durmadan dans ederseniz siz bunun 5 katı kuruyemis ve meyve yersiniz tahminimce:) kuruyemis demeyelim bir de. Kuruyemis çok geniş bir kavram. Ceviz ve badem kaliteli karbonhidratlsrdir ve vücuda enerji verir. Yaşam enerjisi sağlar diyebiliriz hatta. Meyveler de vücudun günlük ihtiyacı olan şekeri sağlamak için önemli diyet yapalım derken hasta olmayalım. Ceviz badem ve meyve dozajinda yendigi zaman hiçbir şey yapmaz kilo aldıracak yiyecekler değiller.

Hosbulduk Kübra:) önerin için çok teşekkür ederim dikkat edeceğim

Kızlar bugün diyette 3. Günüm. Başladığım gün 67.8 dimi bu sabah tartıldim 66.7 çıktım sudan gitmiş olsa bile motivasyon sağlayan 1 kilo 100 gram hem de 2 günde:)))
Tebrikler. Ilk hafta güzel gidiyor.2.6 vermiştim bende 5 günde. Sonra böyle bi eksiye yaklasamadim bile. Akşam belli bi saatten sonra yenen meyve ve kuruyemiş yağa dönüşüyor. Bunu genelde bütün diyetisyenler söyler. Arkadaş o yüzden uyarmış.hepimiz gün içinde seninde bildiğin gibi kaliteli kuruyemiş alıyoruz. Spordan sonra ayran,kefir gibi bişey icebilirdin. Fikir :)

Sağ ol canım
Doktor iyi geçti ama tabi Allah bilir demiş, yoğun bakım da bu gece daha tam kendine gelmemiş

niye öyle oldu ki yaa afiyet olsun
görüşürüz tatlım
merve olsun kaptan o zaman canım. Yada elif dönünce oda olabilir.
menüme 1 mile leslie ekledim kızlar
Kız fazla spor yapmaaa yarın yaparsın
sagol canim
Canim aksam kuruyemiş yemek iyi değil. Metabolizmamiz akşamları yavaşladığı için daha besleyici kalori yönünden daha düşük şeyler yersen vücut bunları depolamaz. Yani akşamları yakılan kalori az olduğu için yüksek kalorili şeyler tüketmek iyi degil :)
Kızlar bugün diyette 3. Günüm. Başladığım gün 67.8 dimi bu sabah tartıldim 66.7 çıktım sudan gitmiş olsa bile motivasyon sağlayan 1 kilo 100 gram hem de 2 günde:)))
Oo tebrikler canım bu hafta 2 yi geçer o zaman

Merhaba kızlar bugün kabak günüydü resmen
Sabah 11.00 1 kk peynir yarım dilim kavun domates salatalık
Öğle 16.00 1 tabak kabak çorbası 2 byük bardak ayran
Ara 3 kayısı
Akşam 20.00 1 tabak kabak yemeği 2 bardak ayran
Su 3 lt
Spor yok misafirim var hala

Daha içeriğine tam karar veremedim ama tabanı kabak olacak yarın veririm
ayy gene mi kabak aslında tabanı patates yada kabak üstünde peynir mısır salça sos olabilir
Diyet yemekleriyle ilgili yarışma olsa keşke aklıma geliverdi birden
Yarışmalar kisminda belki diyet içinde yemek yarışması açarlar tam bilmiyorum

Afiyet olsun canım begendim menunu

ayy gene mi kabak aslında tabanı patates yada kabak üstünde peynir mısır salça sos olabilir

Yarışmalar kisminda belki diyet içinde yemek yarışması açarlar tam bilmiyorum
Patates ve kabak birlikte düşünüyorum üstüne de peynir ton balığı maydonoz biber sos da salça sos olur oh mis :) aranız nasıl eşinle bu arada inşallah bir daha sıkıntıniz olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…