- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.661
Herseyin saati var ama dimiToplam 5 saat durmadan dans ederseniz siz bunun 5 katı kuruyemis ve meyve yersiniz tahminimce:) kuruyemis demeyelim bir de. Kuruyemis çok geniş bir kavram. Ceviz ve badem kaliteli karbonhidratlsrdir ve vücuda enerji verir. Yaşam enerjisi sağlar diyebiliriz hatta. Meyveler de vücudun günlük ihtiyacı olan şekeri sağlamak için önemlidiyet yapalım derken hasta olmayalım. Ceviz badem ve meyve dozajinda yendigi zaman hiçbir şey yapmaz kilo aldıracak yiyecekler değiller.
Sana onerim yok istedgini yiyebilirsin5 saat danstan sonra bayılmak üzere olunca başka ne yenilebilir önerileri bekliyorum:)
Olar canim ama abartma 1dilim ye odulun olsun sekermSabah pizza yesem olaar mikendi tarifim kafamda yarattım yarın deneyeceğim
Ooo bide kabaksa kesin yiyebilrsn canimDaha içeriğine tam karar veremedim ama tabanı kabak olacakyarın veririm
Menun guzel olmus canim bugun spor yapmıyoruz zatenMerhaba kızlar bugün kabak günüydü resmen
Sabah 11.00 1 kk peynir yarım dilim kavun domates salatalık
Öğle 16.00 1 tabak kabak çorbası 2 byük bardak ayran
Ara 3 kayısı
Akşam 20.00 1 tabak kabak yemeği 2 bardak ayran
Su 3 lt
Spor yok misafirim var hala
Sabah pizza yesem olaar mikendi tarifim kafamda yarattım yarın deneyeceğim
Olmus menun begendim canim..oynayamadnmi kiz olsun baska kinalarda oynarsinİyi akşamlar bayanlaar
Kınadan geliyorum bayağı oynarım demiştim ama arkadaşlarım götürmüştü onlar oynamadı başka da tanıdığım yoktu orada 3 saat oturdum geldim
Menüm
8:30 1 kk peynir 1 yumurta 1 domates
10:50 1 kuru kayısı
12:40 1 kase mantar yemeği
18:50 1 kase çorba 2 kaşık kabak
su 2 lt
spor 20 dk hafif pilates
Guzel gozukuyor kiz yapılabilir TeşekkürlerEce bak ben bu sabah denedim tadi harika oldu ve kalorisi cok düşük. Tabanina kabak rendeledim suyunu sıktım bi kasik un bi yumurta tuz ve baharatla yogurup tepsiye aldim uzerine de sucuk ve kasar koydum azicik. Mantar da guzel olir ustunde. Yanindakinide eşime yaptim :))
Dün akşam yediğim azıcık patates salatası mi şişlik yaptı bana yahu?iyi de kase dolusu falan yemedim ki.tuzu da çok az kullanıyorum. Ay baya stres oldum + çıkınca. ((((((
Toplam 5 saat durmadan dans ederseniz siz bunun 5 katı kuruyemis ve meyve yersiniz tahminimce:) kuruyemis demeyelim bir de. Kuruyemis çok geniş bir kavram. Ceviz ve badem kaliteli karbonhidratlsrdir ve vücuda enerji verir. Yaşam enerjisi sağlar diyebiliriz hatta. Meyveler de vücudun günlük ihtiyacı olan şekeri sağlamak için önemlidiyet yapalım derken hasta olmayalım. Ceviz badem ve meyve dozajinda yendigi zaman hiçbir şey yapmaz kilo aldıracak yiyecekler değiller.
Sağ ol canım
Doktor iyi geçti ama tabi Allah bilir demiş, yoğun bakım da bu gece daha tam kendine gelmemiş
niye öyle oldu ki yaaafiyet olsun
görüşürüz tatlım
merve olsun kaptan o zaman canım. Yada elif dönünce oda olabilir.
Kız fazla spor yapmaaa yarın yaparsın
sagol canim
Canim aksam kuruyemiş yemek iyi değil. Metabolizmamiz akşamları yavaşladığı için daha besleyici kalori yönünden daha düşük şeyler yersen vücut bunları depolamaz. Yani akşamları yakılan kalori az olduğu için yüksek kalorili şeyler tüketmek iyi degil :)
Oo tebrikler canım bu hafta 2 yi geçer o zaman
Merhaba kızlar bugün kabak günüydü resmen
Ara 3 kayısı
Su 3 lt
İyi akşamlar bayanlaar
Kınadan geliyorum bayağı oynarım demiştim ama arkadaşlarım götürmüştü onlar oynamadı başka da tanıdığım yoktu orada 3 saat oturdum geldim
Menüm
su 2 lt
spor 20 dk hafif pilates
Ece bak ben bu sabah denedim tadi harika oldu ve kalorisi cok düşük. Tabanina kabak rendeledim suyunu sıktım bi kasik un bi yumurta tuz ve baharatla yogurup tepsiye aldim uzerine de sucuk ve kasar koydum azicik. Mantar da guzel olir ustunde. Yanindakinide eşime yaptim :))
Yavrim kpss kitaplarim oldugu gibin duriyiidi.ihtiyacin var mi 2016 hepsikızlar ben biraz ders çalışacağım aradığım tarih kitaplarını buldum tekrar baştan notları kontrol ederek ve çalışma notları hazırlayarak başlayacağım planlı bir şekilde ara ara uğrarım mutlaka
Dunku patatesten olabilir canim.ben iki kasik bileyesem arti cikiyorum:/Benim moral çok düşük kızlar.
Cuma 74.8
Ptesi 74.3
Çarşamba 74.1
Bugün 75.4 çıktım iyimi
(((( menulerde de büyük bi.kaçamak olmadı nerden çıktı 75 (((
Yarına benden bişey beklemeyin. + cikmazsam iyidir.
Bugünkü menu
08.30 kahvaltı
1 haslama yumurta
1 zeytin
2 çay
11 ara
1 bardak şekersiz sade süt
14 öğle
5 kuru köfte
1 domates
1 salatalık
3 yeşil biber
1 ayran
16 ara
1 kupa çay
18 akşam
2 çatal yeşil fasulye
Yarım domatesle salatalık
Su 2.5 olmuştur
Spor aksama kadar kapı cam perde hali koltuk temizleme .
oohh gider o zamana kadar.hamis olursun ins:)ben ayrani hep tuzsuz iciyorum canim zatenkız o kadar minikse bence sorun olmazkız valla canım çekti öyle minicik dolma ne güzeldir kız onun tadı ooff
kaç gündür menülerde simit görüyorum. şu 5 günlük diyetim bitsin yiycem yaa. bi de altımda dilek pastanesi var benim
ay ben de çok meraktayım 2 versem yeter bana yeteeeeeeerrrrrrrr göbek atarııım göbeeekk
evet toparladım çok şükür zor da olsa gıdım gıdım gidiyor kilolar :) kasıma kadar gitmesini istiyorum. hamişlik çalışmasına geçicem sonra
olur tabi canım. çok tuz atmamaya çalış. inş öyle yapmışsındır geç oldu cevabım çünkü :)
kız kimse olmazsa napcaz biz kaptansız mı kalcaz. olur olur
2 kilo verdirse göbek atarım enginlere sığmam taşarım
ayran senin klasiğin haline geldi bence hilalimkooo
güzel menü pro günü yapmışsın oohh
yarın güzel sonuç bekliyom senden sadece suyu arttır biraz.
afiyet olsun
canım bugün için menün gayet güzel tabiki. özel bir durumun var sonuçta. tebrikler kendini iyi tutmuşsun.
kabızlık durumu için yeşil çay iç. kayısı ye. kayısılı su iç. ben de bilemiyorum o konuda çok başarılı değilim biliyorsun.
Allah zihin açıklığı versin
olabilir canimDün akşam yediğim azıcık patates salatası mi şişlik yaptı bana yahu?iyi de kase dolusu falan yemedim ki.tuzu da çok az kullanıyorum. Ay baya stres oldum + çıkınca. ((((((
sut ve meyve canim.ozellikle hareket sonrasi kuruyemis (her nekadar kabul etmesende onlar kuruyemis malesef:)5 saat danstan sonra bayılmak üzere olunca başka ne yenilebilir önerileri bekliyorum:)
ohhh hadi bakalim.ilk hafta bingosu:)Kızlar bugün diyette 3. Günüm. Başladığım gün 67.8 dimi bu sabah tartıldim 66.7 çıktım sudan gitmiş olsa bile motivasyon sağlayan 1 kilo 100 gram hem de 2 günde:)))
yarin kacamak gunuSabah pizza yesem olaar mikendi tarifim kafamda yarattım yarın deneyeceğim
vuhuu harikaaMerhaba kızlar bugün kabak günüydü resmen
Ara 3 kayısı
Su 3 lt
ayyy yazik sana ya.ben de kipir kipir oyunlarda sakince masada oturunca yoruluyorum:/İyi akşamlar bayanlaar
Menüm
su 2 lt
spor 20 dk hafif pilates
Ovvv atarli kusum biz seni bole seviyiiikkk.@erdemhilal canim ben olamam kaptan olmak icin fazla asabiyim
((( ameliyathane kapısında beklemek ne demek öyle iyi bilirim ki. Dr bilgi vermesi lazım. Gelmedi mi asistanlarindan biri falan?
Bin şükür. Yetiş dediğimde 2 eli kanda olsa gelir ikisi de.çocuğumu emanet edebildigim insanlar.
Amin canım :)
kendi adımıza üzüldüm ama senin adına sevindim.inşallah hayırlı bir yoldur gittiginiz yol.
Gayet iyiymiş fiyat.bende de var top.hiç. denemedim :)) heves işte.
Maşallah. Güzel yapmışsın.
Oo harika olmuş pro.günü.
Senin menüne yorum yapmicam bugün ben. O stresi öyle iyi bilirimki((( sen yine harika durmussun. Annen nasıl oldu.
Tamam canım
Inşallah(((
Kizzz masallah iyi toparladin hee
kaptancim hakkinda hayirlisi olsun.kendi adima be takim icin uzuldum ama daha guzel kapilar acilir diye dusunuyorum.ins iyi olur:)
Gecmis olsun canim.bi sprun olsa soylenirdi.rutin bir yogun bakim bence
Mmm çok güzel görünüyor ellerine sağlık bakalım ben yarın ne yapacağım hele bir tartı geçsin de :)Ece bak ben bu sabah denedim tadi harika oldu ve kalorisi cok düşük. Tabanina kabak rendeledim suyunu sıktım bi kasik un bi yumurta tuz ve baharatla yogurup tepsiye aldim uzerine de sucuk ve kasar koydum azicik. Mantar da guzel olir ustunde. Yanindakinide eşime yaptim :))
@erdemhilal canim ben olamam kaptan olmak icin fazla asabiyim
Asabi güzelBurda kimse kimsenin ozel yasam kocu degil takim olarak yarisiyoruz yorumlara acik olmak gerekiyor
Kimse kusura bakmasinda ben yorumum kale alinmazsa o kisiye bidaha yorum yapmam net...
Yavrim kpss kitaplarim oldugu gibin duriyiidi.ihtiyacin var mi 2016 hepsi
Dunku patatesten olabilir canim.ben iki kasik bileyesem arti cikiyorum:/
oohh gider o zamana kadar.hamis olursun ins:)ben ayrani hep tuzsuz iciyorum canim zaten
olabilir canim
sut ve meyve canim.ozellikle hareket sonrasi kuruyemis (her nekadar kabul etmesende onlar kuruyemis malesef:))yaga donusur.en az spor bitiminden 1.5 -2 saat sonrasina kadarki yediklerin.netten agir spor sonrasi yenebilecekler diye aratabilirsin.cunku 5 saat dans da az degil agir spor bence:)bu tarz uzun sureli spor icin ozel sporcu protein barlar var.onlardan da olabilir
ohhh hadi bakalim.ilk hafta bingosu:)
yarin kacamak gunu
vuhuu harikaa
ayyy yazik sana ya.ben de kipir kipir oyunlarda sakince masada oturunca yoruluyorum:/
Ovvv atarli kusum biz seni bole seviyiiikkk.
Anaa kitaap :) olur valla ne kitapları var ben pek alamadım da kitapYavrim kpss kitaplarim oldugu gibin duriyiidi.ihtiyacin var mi 2016 hepsi
Dunku patatesten olabilir canim.ben iki kasik bileyesem arti cikiyorum:/
oohh gider o zamana kadar.hamis olursun ins:)ben ayrani hep tuzsuz iciyorum canim zaten
olabilir canim
sut ve meyve canim.ozellikle hareket sonrasi kuruyemis (her nekadar kabul etmesende onlar kuruyemis malesef:))yaga donusur.en az spor bitiminden 1.5 -2 saat sonrasina kadarki yediklerin.netten agir spor sonrasi yenebilecekler diye aratabilirsin.cunku 5 saat dans da az degil agir spor bence:)bu tarz uzun sureli spor icin ozel sporcu protein barlar var.onlardan da olabilir
ohhh hadi bakalim.ilk hafta bingosu:)
yarin kacamak gunu
vuhuu harikaa
ayyy yazik sana ya.ben de kipir kipir oyunlarda sakince masada oturunca yoruluyorum:/
Ovvv atarli kusum biz seni bole seviyiiikkk.
Atarini yiyim seninBurda kimse kimsenin ozel yasam kocu degil takim olarak yarisiyoruz yorumlara acik olmak gerekiyor
Kimse kusura bakmasinda ben yorumum kale alinmazsa o kisiye bidaha yorum yapmam net...
Katıldım bunaay inşş
ben ayranı tuzsuz içemiyorum hiç tat alamıyorum az da olsa atmam gerek
KumraL_KrakeR merve olamam demişsin ama bence kaptan dediğin senin gibi kodumu oturtcak
Yok canim mesaj gereken yere gitmistir diye düşünüyorumMmm çok güzel görünüyor ellerine sağlık bakalım ben yarın ne yapacağım hele bir tartı geçsin de :)
Asabi güzelay benlik bir şey var mi kız varsa duzelteyim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?