Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herseyin saati var ama dimi
5 saat danstan sonra bayılmak üzere olunca başka ne yenilebilir önerileri bekliyorum:)
Sana onerim yok istedgini yiyebilirsin
Boyle yorumlari kale almayanlara yorum yapmak istemiyorum

Menun guzel olmus canim bugun spor yapmıyoruz zaten

İyi akşamlar bayanlaar
Kınadan geliyorum bayağı oynarım demiştim ama arkadaşlarım götürmüştü onlar oynamadı başka da tanıdığım yoktu orada 3 saat oturdum geldim

Menüm
8:30 1 kk peynir 1 yumurta 1 domates
10:50 1 kuru kayısı
12:40 1 kase mantar yemeği
18:50 1 kase çorba 2 kaşık kabak
su 2 lt
spor 20 dk hafif pilates

Sabah pizza yesem olaar mi kendi tarifim kafamda yarattım yarın deneyeceğim

Ece bak ben bu sabah denedim tadi harika oldu ve kalorisi cok düşük. Tabanina kabak rendeledim suyunu sıktım bi kasik un bi yumurta tuz ve baharatla yogurup tepsiye aldim uzerine de sucuk ve kasar koydum azicik. Mantar da guzel olir ustunde. Yanindakinide eşime yaptim :))

Eklentiler

• Not_20160825_231131_01.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 38
Olmus menun begendim canim..oynayamadnmi kiz olsun baska kinalarda oynarsin

Guzel gozukuyor kiz yapılabilir Teşekkürler

Dün akşam yediğim azıcık patates salatası mi şişlik yaptı bana yahu? iyi de kase dolusu falan yemedim ki.tuzu da çok az kullanıyorum. Ay baya stres oldum + çıkınca. ((((((

azıcık da olsa o yapmıştır canım. yarına iyi sonuç alırsın üzülme :)

hee öyle afiyet ola

Sağ ol canım

Doktor iyi geçti ama tabi Allah bilir demiş, yoğun bakım da bu gece daha tam kendine gelmemiş

geçmiş olsun canım tekrar. yarın çıkacaktır inş.

oooo pizzaa süpermiş hee

yok canım 15 dk yaptım ısındım bi süre sonra bıraktım

afiyet olsun kabakçılar beğendim.

beyza kına da kuruyemiş falan yememeni de tebrik ediyorum.

vay canınaa sucuk kaşar ama biraz cıss olmuş

afiyet olsun canım :)

Yavrim kpss kitaplarim oldugu gibin duriyiidi.ihtiyacin var mi 2016 hepsi
Dunku patatesten olabilir canim.ben iki kasik bileyesem arti cikiyorum:/
oohh gider o zamana kadar.hamis olursun ins:)ben ayrani hep tuzsuz iciyorum canim zaten
Dün akşam yediğim azıcık patates salatası mi şişlik yaptı bana yahu? iyi de kase dolusu falan yemedim ki.tuzu da çok az kullanıyorum. Ay baya stres oldum + çıkınca. ((((((
olabilir canim
5 saat danstan sonra bayılmak üzere olunca başka ne yenilebilir önerileri bekliyorum:)
sut ve meyve canim.ozellikle hareket sonrasi kuruyemis (her nekadar kabul etmesende onlar kuruyemis malesef:))yaga donusur.en az spor bitiminden 1.5 -2 saat sonrasina kadarki yediklerin.netten agir spor sonrasi yenebilecekler diye aratabilirsin.cunku 5 saat dans da az degil agir spor bence:)bu tarz uzun sureli spor icin ozel sporcu protein barlar var.onlardan da olabilir
Kızlar bugün diyette 3. Günüm. Başladığım gün 67.8 dimi bu sabah tartıldim 66.7 çıktım sudan gitmiş olsa bile motivasyon sağlayan 1 kilo 100 gram hem de 2 günde:)))
ohhh hadi bakalim.ilk hafta bingosu:)
yarin kacamak gunu
vuhuu harikaa
ayyy yazik sana ya.ben de kipir kipir oyunlarda sakince masada oturunca yoruluyorum:/
@erdemhilal canim ben olamam kaptan olmak icin fazla asabiyim
Ovvv atarli kusum biz seni bole seviyiiikkk.

İnşallah Can'ım

Mmm çok güzel görünüyor ellerine sağlık bakalım ben yarın ne yapacağım hele bir tartı geçsin de :)
@erdemhilal canim ben olamam kaptan olmak icin fazla asabiyim

Burda kimse kimsenin ozel yasam kocu degil takim olarak yarisiyoruz yorumlara acik olmak gerekiyor
Kimse kusura bakmasinda ben yorumum kale alinmazsa o kisiye bidaha yorum yapmam net...
Asabi güzel ay benlik bir şey var mi kız varsa duzelteyim kendimi

ay inşş

ben ayranı tuzsuz içemiyorum hiç tat alamıyorum az da olsa atmam gerek

KumraL_KrakeR merve olamam demişsin ama bence kaptan dediğin senin gibi kodumu oturtcak

Anaa kitaap :) olur valla ne kitapları var ben pek alamadım da kitap

Burda kimse kimsenin ozel yasam kocu degil takim olarak yarisiyoruz yorumlara acik olmak gerekiyor
Kimse kusura bakmasinda ben yorumum kale alinmazsa o kisiye bidaha yorum yapmam net...
Atarini yiyim seninama taşma dugmeni bu kadar belli etme merve.kolay kullanirlar seni sinir ederek.yipratmasin kimse seni.sal ipini kusum benim

Mmm çok güzel görünüyor ellerine sağlık bakalım ben yarın ne yapacağım hele bir tartı geçsin de :)

Asabi güzel ay benlik bir şey var mi kız varsa duzelteyim kendimi
Yok canim mesaj gereken yere gitmistir diye düşünüyorum
Zaten olsa solerim merak etme dobralik ruhumda var kimileri bunu kotuymusum gibi algilasada ben boyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…