- Konu Sahibi Handandandan
-
- #16.101
kızlar ben gruba bugün başladım da ne yapıyorsunuz bi bilgilendirimisiniz
hoşgeldin aramıza...kızlar ben gruba bugün başladım da ne yapıyorsunuz bi bilgilendirimisiniz
ben şu an diyetisyen kontrolünde zayıflıyorum.akşam da sizlerle diyet listemi paylaşırım.
sağol canım..sen elinden geleni yaptın zaten..kızlar kaptanlık konusunu bana sormak istemişsiniz. ben zaten kaptan olmak istememiştim ki. melek gelene kadar kaptanlık boşta kalmasın diye bu görevi geçici olarak üstlenmiştim. benim küçük bebeğim var çok sakin bir bebek değil sürekli ilgi istiyor. bakın bu saatte ancak açabildim bilgisayarı. buraya her zaman düzenli girip, kontrolleri yapacak fırsatım olmuyor. cuma günü hesaplamalarınızı yaparım ama sizin istediğiniz şekilde kaptanlık yapamam.melek çok güzel kaptanlık yapıyordu. bence biraz sabredip onu bekleyelim. dediğim gibi ben melek gelene kadar cuma hesaplamalarını yaparım. sonuçta bana cuma gelsen yeter demiştiniz.
kız sen gelde milleti boşver..iyiyim canım..pisküvit ve çay keyfi yapıyorum..slm hopdicik nasılsın diyet nasıl gidiyor kimse yok nerde bu millet
nihayet buluştuk ortim , gebemburdayım:79:burdayım
muhahahaha...3 aylıkken iki kese olsa görülürdü..demeki tek kese=tekil gebelik..facede varsın dedim bu kaçak nerde baktım ordasın napıyosun bu gün bir kadın gördüm hastanede kadın 3 . çocuguna hamile 3 aylıkken gitmiş bebek kız demişler kadın diyo karnımda iki tane oynuyor acaba ikizmi
kız sen gelde milleti boşver..iyiyim canım..pisküvit ve çay keyfi yapıyorum..
muhahahaha...3 aylıkken iki kese olsa görülürdü..demeki tek kese=tekil gebelik..
çileklerin büyüklerini yedin bitirdin..şimdi küçükler banamısın demedi tabii..bende hastaneden geldim acıkmışım çilek yedim banamısın demedi şimdi badem yerine cevizle süt içiyorum ceviz unutkanlıga iyiymiş
ben o doktorun..bizim bi tanıdık doguma kadar ikiz dogurcagını bilmiyordu dr görememiş dogunca bakmışlar bitana daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?