Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayy ne güzel haber bunlar evinde hayırlı olsun canım şimdi sırada taşınma telaşın var bol hareket geliyor
Yediklerin pek olmamış tabii ama 6 ları görünce yemissin çok mu bu hafta senden bomba bekliyoruz afiyet olsun

afiyet olsun busem
Mervemmm çok sevindim yaaa. Hep yüzün gülsün böyle canım benimm
Kız bari cuma yi bekleseydin

Ben de geldimm bugün gezmeli bir gün oldu menümü yazayım sonra geçmişee

8:50 1 dlm ekmek 1 kk peynir 1 yumurta 1 domates
10:50 yarım elma
12:50 yarım kase yoğurt 2 domates
15:30 yarım elma
18:30 yarım kase yoğurt 2 kşk hşl et 1 dlm ekmek

Bu 3 hafta kaçamaksız geçirmeye çalışacam

Su 1,5 lt ama içecem
Spor 35 dk pilates 35 dk koşu bandında yürüyüş

İyi akşamlar kızlar napiyosunuz. esimle tartıştık evde soğuk rüzgarlar esiyo bizim. Kendimi domatese patlıcana verdim kışlıkları hazırladım
suğuk rüzgarların tadını çıkarmışsın abla yaa kışın da oturur karşılıklı yersiniz :)
afiyet olsun canım çok güzel menün

Bende yazayım menumu
12.00 3 yk patlıcan 4 yk yoğurt 1 dl etimek (hala bitmedi )
15.00 3 fındık 2 kuru kayısı
17.30. Yoğurtlu kabak, salata
2.5 lt su
20 dk yürüyüş, 50 mekik , 50 sopa hareketi, 50 ip atlama
Afiyet olsun bayanlar

Busee bugün meyve günü müydü
maşallah iyi gidiyosun yaa
gitsin kilolarrr

Daha da güzelleri gelsin başına Mervee ama tekne gezisi yani iyiymiş iyi gezmeler

Afiyet olsun

Maalesef Can'ım artık iş işten geçmiş vaziyette
Bakalım nolcak pazartesi bankayla görüşmemiz var tanıdık var ama yardımcı olunamıyor maalesef

Kız nesi az :)

Tok musun peki kız ay zormus bu diyet

tokum canım bugün sanırım midem küçüldü ama tavsiye etmem çok zor :)

Pazartesiye kadar yoğun bakımda abla yarın göreceğim inşallah ama hala pek değişiklik yok

Tüh bilseydim alırdım :) sağ ol

Allah acil şifalar versin..

vay canınaaa çok sevindim canım senin içinnn oohh süperrr tatilde yapıyorsun evi de hallettin ohh

merveee cozutmuşsun 6 ların hatrına bi şey demiyom yarın toparlaman şartıyla
su spor güzell afiyet olsun

afiyet olsun busem

Mervemmm çok sevindim yaaa. Hep yüzün gülsün böyle canım benimm

Kız bari cuma yi bekleseydin

sağ ol tatlım

İyi akşamlar kızlar napiyosunuz. esimle tartıştık evde soğuk rüzgarlar esiyo bizim. Kendimi domatese patlıcana verdim kışlıkları hazırladım

ay öp barışın kızz

anam çok az bu menü bence aynı benimkine benzemiş
suyu iç evet spor güzel
afiyet olsun tatlıım

Afiyet olsun bayanlar

Busee bugün meyve günü müydü
maşallah iyi gidiyosun yaa
gitsin kilolarrr

Daha da güzelleri gelsin başına Mervee ama tekne gezisi yani iyiymiş iyi gezmeler

Afiyet olsun

kız evet meyve günüydü ama çok zor valla
yarın son gün bitsin artıkkk

ay ben yaaa yine buldum bulacağımı
Eki Görüntüle 1876990

valla buldun yine

aynı ben asııllllllll bu kiloya gelene kadar kendimi sivri biber sandım

tokum canım bugün sanırım midem küçüldü ama tavsiye etmem çok zor :)

Allah acil şifalar versin..
valla buldun yine aynı ben asııllllllll bu kiloya gelene kadar kendimi sivri biber sandım
zordur valla ben normal yediğim halde kazınmaya başladım ama bugün kendimi çok hafif hissediyorum.. sağ ol canım şifa dileğin için kendimizi sivriltiyoruz o laf söyleyenlerin ağzı dili fena yanacak

Yuhhh o ne ya? Gelinliği kaça aldıki o zaman
semplice_signora @mefkurem bugün daha haber almadım. Soracağım şimdi ama kötü bir durum olsa yayılmış olurdu dün akşam iyiydi tam ayilmamisti bize gostermiyorlar
Aklımda sürekli annen canım.Kötü düşünme.Yoğun bakım iyidir.Dışarıda olan için kötü ama olsun hijyen bi ortam en azından.Sıkma canını

Bu haftaki bonibonlar ve cikiletalar arasinda duzenlenen kilo verme yarismamizin sonuclari acikliyorum kizlarrrrr
Cikiletalar
Toplam verilen kilo:2.3 % 0.644

Bonibonlar

Toplam verilen kilo:2.6 % 0.746

Boniler tebrikler yarismayi siz kazandiniz

Vuuuuu huuuuuuu
Çikelatalaaaar
Bilmem kuzu yapalimmi istiyormusunuz hanimlarr
Ben varım
Hayırdır kız nişadır mı sürdün?Baştan yapıyorum derken bi daha mı temizliyorsun,düzenliyorsun?

Eki Görüntüle 1876197
Kızlar geçen sene olmayan kabanim farka bakın
Vavvvvvv muhteşem zayıflamışsın

Oyyyyy bi ben değilmişim ev işlerinde boğulan.Gelin anam beraber boğulalım.Keşke yakın olsak da bi eve çocukları doldursak birimiz baksa diğer evleri temizlesek sırayla.
Orti başlamış sıkı programa spora.Hadi kasına kuvvet
Üzülme bitanem.Dua ediyorum ben hep senin ve annen için. Herşey güzel olacak inşallah.

aa canım niye kavga ettinizki ciddi biseymi yaa
Begendim canın spor ve menü güzel suyun artması lazim afiyet olsun
ay ben yaaa yine buldum bulacağımı
Eki Görüntüle 1876990
kız ece sende bunlari mi arıyorsun
Nişadır ne canım hiç bilmiyorum. Komple temizlik yaptım eşyaların yerini değiştirdim canım. Evde yatmaktan iyidir diyerek işe giriştim

Menum
Sabah 11
Bir dilim kızarmış tb ekmeği
Bir parça pişmiş cecil peyniri
Bir bardak süt
Akşama kadar yarım litre ayran
Akşam 19:30
Bir kase yoğurt
Yarım bardak meyve suyu
Su 2 litre
Spor yarım saat egzersiz

menüm

12.15
1 büyük konserve light ton balığı

16.45
1 büyük konserve light ton balığı

18.15
1 fincan zencefilli limonlu yeşilçay

3 lt su
spor yok

CurukElma resmi goremiyorum yaf su an:/
Menu:
Saat 8.30 1 yumurta.1 kk peynir bol domatesle menemen.1.5 ekmek.
ara 11.30 1 sb sekersiz nescafe
ogle(kacamak) 1 hamburger
acikirsam yogurt veya ayran icerim
su 2 litre
spor 30 dk yuruyus

Kızlar menülerinize bayıldım.Haftaya sıkı başlamışsınız tebrikler
Hoşgeldin Elif.Ben Ayşe. 2 minik kuzu da ende bende var. İnşallah hedefıne çabuk ulaşırsın ve orda kalırsın uzuuun uzuuun yıllar :)

((((( Düzen bozulmanın yada düzensizliğin ne demek olduğunu en iyi ben bilirim diyebilecek kadar çok çektim Allah sabır ve güç versin. İştahı nasıl?Aç olan çocuk uyumaz derler. Bir de gündüz uykusu yoksa gece berbat geçiyor.Kaç yaşında oğlun,düzeni nasıldır bilmiyorum ama benim kızım öğlen uykusunu az alsın yada hiç yatmasın gece teror estirir. Bir de ilgi var. Çok samimi ve tvsiz oyuncaksız bir ilgi alamadığında çocuğum çok agresif oluyor benim. Belki çözüm olur sana da fikirlerim

Anam isimleri değil de nickleri yaz diyecektim.Benim isim hafızam sıfır hatırlayamıyorum kim bizde kim değil
Bende 44 beden almam diye ağlamıştım evde saatlerce.O kabinin içindeki 44 bedeni 36 deniyormuşum gibi hissettim ya.Unutamam o anı.Yemin ettim zayıflamadan almam diye.5 kg verdim 42 aldım :) Hedef 40 :)
boniler çikileri yidiii
Afiyet bal şeker olsun bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…