- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #161.041
Valla oyleymis abla bi ara ne bunalimlar yasadim simdi hepsini unutturdu Allahim cok sukurDemekki kul Dara düşmeyince hızır yetişmeşmiş canısı.
Bende senin mutlu olmana sevindim
ayy ne güzel haber bunlar evinde hayırlı olsun canım şimdi sırada taşınma telaşın var bol hareket geliyorKizlarrr geldim nihayet bugun ne kadar guzel bi gun bole yabu sabah tartida 6lari gordum yeni evimi tuttum ve esim cokkk guzell Allahim sukurler olsun yaa vee esim aradi yarin sabah ereğliye gidicekmisiz tekneyle acilcakmisiz felan sonunda sesimi duyan oldu
Yediklerin pek olmamış tabii ama 6 ları görünce yemissin çok mu bu hafta senden bomba bekliyoruzMenumude yaziyim 6lari gorunce hamburger yicem demistim yedimm
Sabah11:00
1tavada yumurta 2.3 tane sucuk
Kk peynir
Zeytin
Yarim dilim tb ekmk
Cay
Ogle15
1 burgerdan hamburger menu dabilli bisi
Patates kizartmasinida yedim
Kolasinida ictim
Sogan halkasinida yedim 2tane
Ohh dunya varmış
Aksam yok ee olmasinda bence
Su 2.5
Spor 2 saat yürüyüş
30 dk parktaki spor aletlerinde spor
afiyet olsun busemmenüm
bugün diyetin 4. günü meyve günüydü muz yasaktı bi tek. yarın son güüünnnnnnn
sabah 10.30
1 nektarin
2 anjelik erik
1 yaş incir
öğle 15.45
1 nektarin
1 anjelik erik
1 yaş incir
akşam 19.00
1 nektarin
2 anjelik erik
1 yaş incir
40 dk yürüyüş
su henüz 2 lt yatana kadar 3 yapıcam
Mervemmm çok sevindim yaaa. Hep yüzün gülsün böyle canım benimmKizlarrr geldim nihayet bugun ne kadar guzel bi gun bole yabu sabah tartida 6lari gordum yeni evimi tuttum ve esim cokkk guzell Allahim sukurler olsun yaa vee esim aradi yarin sabah ereğliye gidicekmisiz tekneyle acilcakmisiz felan sonunda sesimi duyan oldu
Kız bari cuma yi bekleseydinMenumude yaziyim 6lari gorunce hamburger yicem demistim yedimm
Kk peynir
Zeytin
Yarim dilim tb ekmk
Cay
Ogle15
Kolasinida ictim
Ohh dunya varmış
Su 2.5
Spor 2 saat yürüyüş
suğuk rüzgarların tadını çıkarmışsın abla yaaİyi akşamlar kızlar napiyosunuz. esimle tartıştık evde soğuk rüzgarlar esiyo bizim. Kendimi domatese patlıcana verdim kışlıkları hazırladım
afiyet olsun canım çok güzel menünBen de geldimm bugün gezmeli bir gün oldu menümü yazayım sonra geçmişee
8:50 1 dlm ekmek 1 kk peynir 1 yumurta 1 domates
10:50 yarım elma
12:50 yarım kase yoğurt 2 domates
15:30 yarım elma
18:30 yarım kase yoğurt 2 kşk hşl et 1 dlm ekmek
Bu 3 hafta kaçamaksız geçirmeye çalışacam
Su 1,5 lt ama içecem
Spor 35 dk pilates 35 dk koşu bandında yürüyüş
Başına bi iş gelmeden menumu yazayım
08.30 kahvaltı
2 haşlama yumurta
2 çay
3 zeytin
2 uzun muratbey burgu peynir
13 ara
1 bardak ayran
16 ara
1 sade Nescafe kendim süt döktüm
17 aksam
1 küçük karniyarik. (Patlıcan kozleme.az tereyağı ile kiymayi kavurdum)
2 bardak ayran
Acikirsam ayran veya süt içerim. Katı. Bişey yemek gelmiyor içimden
Su 2 lt
Spor temizlik utu(bitse de leslie yürüyüş vs yazsam)
Afiyet olsun bayanlarBende yazayım menumu
12.00 3 yk patlıcan 4 yk yoğurt 1 dl etimek (hala bitmedi)
15.00 3 fındık 2 kuru kayısı
17.30. Yoğurtlu kabak, salata
2.5 lt su
20 dk yürüyüş, 50 mekik , 50 sopa hareketi, 50 ip atlama
Busee bugün meyve günü müydümenüm
bugün diyetin 4. günü meyve günüydü muz yasaktı bi tek. yarın son güüünnnnnnn
sabah 10.30
1 nektarin
2 anjelik erik
1 yaş incir
öğle 15.45
1 nektarin
1 anjelik erik
1 yaş incir
akşam 19.00
1 nektarin
2 anjelik erik
1 yaş incir
40 dk yürüyüş
su henüz 2 lt yatana kadar 3 yapıcam
Daha da güzelleri gelsin başına Mervee ama tekne gezisi yani iyiymişKizlarrr geldim nihayet bugun ne kadar guzel bi gun bole yabu sabah tartida 6lari gordum yeni evimi tuttum ve esim cokkk guzell Allahim sukurler olsun yaa vee esim aradi yarin sabah ereğliye gidicekmisiz tekneyle acilcakmisiz felan sonunda sesimi duyan oldu
Afiyet olsunMenumude yaziyim 6lari gorunce hamburger yicem demistim yedimm
Kk peynir
Zeytin
Yarim dilim tb ekmk
Cay
Ogle15
Kolasinida ictim
Ohh dunya varmış
Su 2.5
Spor 2 saat yürüyüş
Aynen canim.bakiyorum zayiflar hep sorumluluklari ustunden atmis zayif.biz de hep en cok poset tasiyan en cok ikram yapan en cok arayip soran.bu iste bi terslik var yahu:):)
orti yuru ya kim tutar.tarcinli sut yogurta asil.benim krizi cok cabuk geciriyor
gunaydinn kaptanim.osgelsin beya
seyda kaptanim orda tanidik turklwrden biei yok mu ki ya.yardimci olsun.
vuhuuu mervee azmin zaferiii
cok gecmia olsun canim.geldimi hepsi birden geliyorbi nees alsan keske.senindi dwgil mi kankalar coxuklari biraksan 1 saat sakin bi sekilde bi yerde 2 fincan cay icip eve gelsen ve sifirlansan.bana cok iyi gelir mesela
Kaptancim kolay gelsin yaa.o surec cok yorucu.kardesimin 5 yil oncesinde odenmemis 30 tllik son faturasi kalmis.faiz binmis takipe alinmis.o da orda epey ugrasti musteri hizmetlerini vs aradi.oype kalletti.spor salonunun muhasebecisiylehalledebilir misiniz acep?bilemedim ki
Kötü olmuş simdi ne yapmayı düşünüyosunuz
Yok ona vermicem kışın kendim yicem beni sinir ettisuğuk rüzgarların tadını çıkarmışsın abla yaakışın da oturur karşılıklı yersiniz :)
afiyet olsun canım çok güzel menün
Yok ona vermicem kışın kendim yicem beni sinir etti
Kız nesi az :)
Tok musun peki kız ay zormus bu diyet
Pazartesiye kadar yoğun bakımda abla yarın göreceğim inşallah ama hala pek değişiklik yok
Tüh bilseydim alırdım :) sağ ol
Kizlarrr geldim nihayet bugun ne kadar guzel bi gun bole yabu sabah tartida 6lari gordum yeni evimi tuttum ve esim cokkk guzell Allahim sukurler olsun yaa vee esim aradi yarin sabah ereğliye gidicekmisiz tekneyle acilcakmisiz felan sonunda sesimi duyan oldu
Menumude yaziyim 6lari gorunce hamburger yicem demistim yedimm
Kk peynir
Zeytin
Yarim dilim tb ekmk
Cay
Ogle15
Kolasinida ictim
Ohh dunya varmış
Su 2.5
Spor 2 saat yürüyüş
afiyet olsun busem
Mervemmm çok sevindim yaaa. Hep yüzün gülsün böyle canım benimm
Kız bari cuma yi bekleseydin
İyi akşamlar kızlar napiyosunuz. esimle tartıştık evde soğuk rüzgarlar esiyo bizim. Kendimi domatese patlıcana verdim kışlıkları hazırladım
Ben de geldimm bugün gezmeli bir gün oldu menümü yazayım sonra geçmişee
Su 1,5 lt ama içecem
Afiyet olsun bayanlar
Busee bugün meyve günü müydü
maşallah iyi gidiyosun yaa
gitsin kilolarrr
Daha da güzelleri gelsin başına Mervee ama tekne gezisi yani iyiymişiyi gezmeler
Afiyet olsun
zordur valla ben normal yediğim halde kazınmaya başladımtokum canım bugün sanırım midem küçüldü ama tavsiye etmem çok zor :)
Allah acil şifalar versin..
valla buldun yineaynı ben asııllllllll bu kiloya gelene kadar kendimi sivri biber sandım
Yuhhh o ne ya? Gelinliği kaça aldıki o zaman0.4 fark bence yine de çok güzel belki bu hafta regl dönemindeysen vücut geçici olarak depolamış olabilir her yediğini ben de tam bilgili sayılmam ama inş gelecek haftaya hedefinden de eksi çıkarsın
bir de ablam yoğurtla birlikte varsa 1 tatlı kaşığı öğütülmemiş keten tohumu da feci iştah kesiyor
diyetisyen önermişti bana hem bağırsakları çalıştırıyor hem metabolizmayı. Hiç de iştahım kalmıyor yiyince
Hadi bakalım bence bu hafta da gayet iyi tebrikler canım
Tebrikleer buse diyetinin 2. gününde misin bugün? Ben o diyetten vazgeçtim ya şu sıralar kafam dönüp duruyor biraz daha normal diyet yapıp öyle yapacağım
-600 de çok güzel Merve tebrikler
Yakında 70'leri göreceksinnvalla ben de ödem mödem hiç umrumda değil vermiş olsam yeter hem ödem atmak da birçok diyetin amacı zaten
Hem de çok pahalı bir adet ya kıyafetlerin tanesi 3.000 tl diye duydum ben o paraya ev döşerim bea
Tamam çağırıyomm nasıl oynanırmış öğretelim oradakilere
Aklımda sürekli annen canım.Kötü düşünme.Yoğun bakım iyidir.Dışarıda olan için kötü ama olsun hijyen bi ortam en azından.Sıkma canınısemplice_signora @mefkurem bugün daha haber almadım. Soracağım şimdi ama kötü bir durum olsa yayılmış olurdu dün akşam iyiydi tam ayilmamisti bize gostermiyorlar
Bu haftaki bonibonlar ve cikiletalar arasinda duzenlenen kilo verme yarismamizin sonuclari acikliyorum kizlarrrrr
Cikiletalar
Toplam verilen kilo:2.3 % 0.644
Bonibonlar
Toplam verilen kilo:2.6 % 0.746
Boniler tebrikler yarismayi siz kazandiniz
Ben varımBilmem kuzu yapalimmi istiyormusunuz hanimlarr
Hayırdır kız nişadır mı sürdün?Baştan yapıyorum derken bi daha mı temizliyorsun,düzenliyorsun?Kızlar gene geldiler bana komple yatak odasını baştan yapıyorum dinleniyorum suan ama suyum çıktı resmen. Gardirobu döktüm yerini değiştirdim yatağın yerini değiştirdim. Çamaşırları baştan katladim. Şimdi bi ortalığı toplicam sonra sıra küçük odaya gelecekk
Vavvvvvv muhteşem zayıflamışsın
Oyyyyy bi ben değilmişim ev işlerinde boğulan.Gelin anam beraber boğulalım.Keşke yakın olsak da bi eve çocukları doldursak birimiz baksa diğer evleri temizlesek sırayla.CurukElma Bana da yolla onlardan :) dun aldığım domateslarin kabukları soyulacak pişirilip dondurucuya atılacak,patlıcanlarda közlenicek,çamaşırların serilip kuruyanlarin katlanması gerek,bulaşık makinesi boşaltılıp tezgahtakiler atılacak ve en önemlisi kızımın uyanmasına az kaldı onunla ilgilenmem gerek. Canım hic birşey istemiyor depresyonda miyim ne püff
Orti başlamış sıkı programa spora.Hadi kasına kuvveto zamaan menü :)
09,30 kk peynir domates
13,30 1 kabak, soğan, 2 dl bayat ekmek, 1 yumurta (birlikte pişirdim)
15,00 tarçınlı kahve
18,30 ton balıklı salata, maydonoz suyu
21,00 mistik çay-sütle
2 lt su
2 mil leslie, 100 mekik, 100 yan hareketi
Üzülme bitanem.Dua ediyorum ben hep senin ve annen için. Herşey güzel olacak inşallah.Kızlar gece annemin durumu pek iyi değilmiş diyaliz yapmışlar düzelmiş biraz bugün de çıkmayacak yoğun bakımdan büyük ihtimal biraz düzelse bile yarında çıkarmazlar solunum durumu biraz iyi olursa biriyle görüştürürz demişler moralim bozuldu birazşimdi spor yapiciğim gelirim yine
aa canım niye kavga ettinizki ciddi biseymi yaaİyi akşamlar kızlar napiyosunuz. esimle tartıştık evde soğuk rüzgarlar esiyo bizim. Kendimi domatese patlıcana verdim kışlıkları hazırladım
Begendim canın spor ve menü güzel suyun artması lazimBen de geldimm bugün gezmeli bir gün oldu menümü yazayım sonra geçmişee
Su 1,5 lt ama içecem
kız ece sende bunlari mi arıyorsun
Nişadır ne canım hiç bilmiyorum. Komple temizlik yaptım eşyaların yerini değiştirdim canım. Evde yatmaktan iyidir diyerek işe giriştimVuuuuu huuuuuuu
Çikelatalaaaar
Ben varım
Hayırdır kız nişadır mı sürdün?Baştan yapıyorum derken bi daha mı temizliyorsun,düzenliyorsun?
Vavvvvvv muhteşem zayıflamışsın
Oyyyyy bi ben değilmişim ev işlerinde boğulan.Gelin anam beraber boğulalım.Keşke yakın olsak da bi eve çocukları doldursak birimiz baksa diğer evleri temizlesek sırayla.
Orti başlamış sıkı programa spora.Hadi kasına kuvvet
Üzülme bitanem.Dua ediyorum ben hep senin ve annen için. Herşey güzel olacak inşallah.
menüm
12.15
1 büyük konserve light ton balığı
16.45
1 büyük konserve light ton balığı
18.15
1 fincan zencefilli limonlu yeşilçay
3 lt su
spor yok
CurukElma resmi goremiyorum yaf su an:/
Menu:
Saat 8.30 1 yumurta.1 kk peynir bol domatesle menemen.1.5 ekmek.
ara 11.30 1 sb sekersiz nescafe
ogle(kacamak) 1 hamburger
acikirsam yogurt veya ayran icerim
su 2 litre
spor 30 dk yuruyus
Kızlar menülerinize bayıldım.Haftaya sıkı başlamışsınız tebriklerMenümm
8:30 1kk peynir 1 yumurta 1 dlm ekmek
12:50 yarım kase yoğurt 1 kase patlıcan yemeği
16:20 1 light tonbalığı (80 gr) yarım kase yoğurt
2,5 lt su
35 dk pilates
şimdi de yürüyüşe gidiyom sonra da yatışlara geçerim herhalde hayırlı akşamlaar
Hoşgeldin Elif.Ben Ayşe. 2 minik kuzu da ende bende var. İnşallah hedefıne çabuk ulaşırsın ve orda kalırsın uzuuun uzuuun yıllar :)Kızlar merhaba. Ben elif . Yaklaşık 1 ay önce kisa bir süre yazmıştım. Ama sonra kızımı her gün kursa götürdüğüm için zor olmuştu benim için. Kesinlikle geri dönmem gerekir. Çünkü bir ayda 4 - 5 kg sldım. O zsman listeye girmemştim. Girmeden ayrılmıştım. ßimdi düzenli paylaşımlar yaptığimda listeye girebilit miyim.
Ya sinir oldum.benim oglan uyumuyor yaaa.kac saattir ugrasiyorum yok.artikkriz gecirdim popoya bi tane patlattim yaaa:/:/evlatli citirlar bana bi fikir verinne yapiyim ya?yatakta yatma diye bisey yok.surekli hareket halinde evde de surekli misafir sirkulasyonu.canimdan hezdim ya babaya 2 haftada bi ayda bi gittiginde surekli gezme eglenme oyun.bende de hep stres.bu oglan benden sogurmu cok canim sıkkin.caresizlikten yaziyorum ya hakkinizi helal edin
Anam isimleri değil de nickleri yaz diyecektim.Benim isim hafızam sıfır hatırlayamıyorum kim bizde kim değilcanım bana yardımcı olur musun şimdi hatırladıklarımı söyliycem sana senin başka aklına gelen olursa ekle.
merve
betül
hilal
fatma
buse
ece
ayşe
beyza (golcn..
kübra (bayankokosh)
poni (muamii...
gizem
başka var mı kızlar eklemem gereken biri?
kura çekicem merve benden rica etti işi var onun
Bende 44 beden almam diye ağlamıştım evde saatlerce.O kabinin içindeki 44 bedeni 36 deniyormuşum gibi hissettim ya.Unutamam o anı.Yemin ettim zayıflamadan almam diye.5 kg verdim 42 aldım :) Hedef 40 :)sağ ol tatlıışş
ay biliyo musun benim şuan bana olan pantolonum yok. taytlarım var sadece bir de bedensiz kıyafetlerim var her bedene olan. yediremedim ben 11 aydır kendime bir şeycik almadım bir hırka dışındaevdeki herşeyim xs s 34 ve 36 beden 1 tane 38 beden pantolon var o da bana olmuyor zati
boniler çikileri yidiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?