Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bizim bi tanıdık doguma kadar ikiz dogurcagını bilmiyordu dr görememiş dogunca bakmışlar bitana daha var

okumadımki okumadımki...terbüyesüzzzzzz...yiyen var yiyemeyen var..

nihayet buluştuk ortim , gebem.....
evet ya ama gidicem ben birazdan
hahaha baya oynak bi bebekmişsen neden gittin doktora abla:44::44:
bizim bi tanıdık doguma kadar ikiz dogurcagını bilmiyordu dr görememiş dogunca bakmışlar bitana daha var

baya baya milli piyango bu ya

bugün halıları yıkamaya vercem adam gelmedi bitürlü ev çıplar yarın büyük temizlik yapıcam kilolarım gider inşallah 6 cam silicemtavanlar küflenmiş onlarıda silerim çok işim var çok

demet şaka maka fazla yeme canım..doktorun sana bir beslenme programı hazırlamadımı?sonra vermesi çoook zor oluyor...

demet şaka maka fazla yeme canım..doktorun sana bir beslenme programı hazırlamadımı?sonra vermesi çoook zor oluyor...

yok cnm ya özellikle sordum ne istersen ye dedi zaten ilk 3 ay yediklerinden gelişmez dedi sonrası için de kendini çok sıkma dedi ben 90 kilodan düşünce kadın sen oto kontrolü çok kuvvetli birisin zaten vereceksin doğum sonrasında inanıyorum dedi ya bende bugün abarttımda zaten ama geceleri midem gırıl gırıl onu nasıl yapıcam bilmiyorum bi ayayğım lavobada bi ayağım mutfakta

canım benimki 5. haftada göründü 6. haftada kalp atışlarını duyduk meleğimino nasıl oluyo ya acaba bi dahamı hamile kaldı kadın:44::44:
canım benimdekalp atışını 7. haftada duymuştuk..sebep:geç döllenme ve karnımın yağlı olması..usg bile işlemedi karnıma yaw..bir daha hamile kalma nasıl oluyo demoşum?yumurta döllendiği anda vücut başka yumurta üretmez..doğuma kadar böyle çooook şehir efsaneleri dinlersin..sen ortine sor, doktorluğu geçtim doçentliğe doğru ilerliyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…