- Konu Sahibi Handandandan
-
- #16.141
canım benimdekalp atışını 7. haftada duymuştuk..sebep:geç döllenme ve karnımın yağlı olması..usg bile işlemedi karnıma yaw..bir daha hamile kalma nasıl oluyo demoşum?yumurta döllendiği anda vücut başka yumurta üretmez..doğuma kadar böyle çooook şehir efsaneleri dinlersin..sen ortine sor, doktorluğu geçtim doçentliğe doğru ilerliyorum..
bisküvi değil o püskevitli pasta..
ortim bebek ilk 3 ay senin yediklerinden beslenir..yani senin yediklerin ona yeter..3 aydan sonra vitaminlere başlarsın...karnın çok acıktığında ya meyva yada grissini tarzı kilo aldırmayan şeyler ye...yok cnm ya özellikle sordum ne istersen ye dedi zaten ilk 3 ay yediklerinden gelişmez dedi sonrası için de kendini çok sıkma dedi ben 90 kilodan düşünce kadın sen oto kontrolü çok kuvvetli birisin zaten vereceksin doğum sonrasında inanıyorum dediya bende bugün abarttımda zaten ama geceleri midem gırıl gırıl onu nasıl yapıcam bilmiyorum bi ayayğım lavobada bi ayağım mutfakta
canım o milyonda bir olan bir olay..bende okudum..ama usg de iki kesenin görülmemesi..komik...ben gebe kaldığımda 93 kiloydum ve doktor kilolu olduğum için keseyi geç gördü..bu arada benim doktor seninkini döver..ortim yurt dışında bi kadın 5 aylık hamileyken tekrar hamile kalmıştı gözümle gördüm haberlerdeordan tahmin yürüttüm olabilirmi diye ya karın yağlanması diye bişey yok dedi sevgili doktorum bebek istediğinde kendini gösterir dedi ayyy ne iyimser bi doktorum var ya
tavsiye etsemmi etmesemmi bilemedim ya
bisküvi değil o püskevitli pasta..
baba benim neden pesküvetim yok
ortim bebek ilk 3 ay senin yediklerinden beslenir..yani senin yediklerin ona yeter..3 aydan sonra vitaminlere başlarsın...karnın çok acıktığında ya meyva yada grissini tarzı kilo aldırmayan şeyler ye...
canım o milyonda bir olan bir olay..bende okudum..ama usg de iki kesenin görülmemesi..komik...ben gebe kaldığımda 93 kiloydum ve doktor kilolu olduğum için keseyi geç gördü..bu arada benim doktor seninkini döver..
Walla önce bi hayırlısıyla evleniyimde gerisi kolay
Yaaa kızlar koptum ama gülmektenellerinde çikolatalar püskevitlerr
kızlar ben gider eveeee
hepinize iyi akşamlar yarın olamıyabilirim bizim yeni açılacak hastaneye geçeceğiz.. ama akşam nöbetçiyim geleceğimmm.. Kendinize iyi bakınnnnnn
akşam akşam kimle muhabbet edicen bacım..gündüz kimse yokki akşam olsun..kızlar ben gider eveeee
hepinize iyi akşamlar yarın olamıyabilirim bizim yeni açılacak hastaneye geçeceğiz.. ama akşam nöbetçiyim geleceğimmm.. Kendinize iyi bakınnnnnn
..Bazi insanlar püskevite 'Bisküvi' dior. Arkadaşlar Lütfen Türkçemize sahip çıkalım.
baba bana çüğolata pesküvet al
sevgili ortim..sana cevabımı bir laz fıkrası ile veriyorum:temele oğlu sormu:baba sen nasıl oldun?temel cevap vermiş:sen küçüksün sonra anlatırım...oğlu yine sormuş:baba annem nasıl olmuş?temel cevap vermiş:sen daha küçüksün sonra anlatırım..oğlu yine sormuş..baba ben nasıl oldum?sen küçüksün sonra anlatırım..oğlu bu sefer dayanamamış:baba çokmu soru soruyorum?temel cevap vermiş:sor oğlum sor ki öğrenesin.uzman doçent doktorum ortim bişiy sorcem peki göğüs uçları neden belirginleşiyo ya :26::26:göğsüm kadar ucu var artık ikisinde birden ne giysemde saklasam diye düşünüyorum bu durum ne zaman geçer veya 85 cik olan göğüslerim için 115 lik tütüler alayımmı
inşallah..hep beraber olucaz..mrb kızlar ben 29 yaşındayım şuan 61.3 kiloyum ve 53 kiloya kadar hedefim var.4 yıl önce evlendiğimde 50 kilodum şimdi 68.5 oldum 7 haftadır diyetisyene gidiyorum ve şuanda 61.3 kilo oldum.bakalım haziran sonuna kadar 53 olsam süper olacak yaa
mrb kızlar ben 29 yaşındayım şuan 61.3 kiloyum ve 53 kiloya kadar hedefim var.4 yıl önce evlendiğimde 50 kilodum şimdi 68.5 oldum 7 haftadır diyetisyene gidiyorum ve şuanda 61.3 kilo oldum.bakalım haziran sonuna kadar 53 olsam süper olacak yaa
kızlar ben kaçar..size son sözüm:Bana bir Püskevit alanın gırk yıl kölesi olurum
muhahahahaaaaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?