Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ortim yurt dışında bi kadın 5 aylık hamileyken tekrar hamile kalmıştı gözümle gördüm haberlerde ordan tahmin yürüttüm olabilirmi diye ya karın yağlanması diye bişey yok dedi sevgili doktorum bebek istediğinde kendini gösterir dedi ayyy ne iyimser bi doktorum var ya

ortim bebek ilk 3 ay senin yediklerinden beslenir..yani senin yediklerin ona yeter..3 aydan sonra vitaminlere başlarsın...karnın çok acıktığında ya meyva yada grissini tarzı kilo aldırmayan şeyler ye...

canım o milyonda bir olan bir olay..bende okudum..ama usg de iki kesenin görülmemesi..komik...ben gebe kaldığımda 93 kiloydum ve doktor kilolu olduğum için keseyi geç gördü..bu arada benim doktor seninkini döver..

kızlar ben gider eveeee
hepinize iyi akşamlar yarın olamıyabilirim bizim yeni açılacak hastaneye geçeceğiz.. ama akşam nöbetçiyim geleceğimmm.. Kendinize iyi bakınnnnnn

hee canım 93 kilo benim 76 kiloma göre biraz fazla evetyok cnm iki kesenin görülmemiş olması imkansız hadi keseyi görmedi doğmadan hiçmi bakmadılar dimi.

uzman doçent doktorum ortim bişiy sorcem peki göğüs uçları neden belirginleşiyo ya :26::26:göğsüm kadar ucu var artık ikisinde birden ne giysemde saklasam diye düşünüyorum bu durum ne zaman geçer veya 85 cik olan göğüslerim için 115 lik tütüler alayımmı

kızlar ben gider eveeee
hepinize iyi akşamlar yarın olamıyabilirim bizim yeni açılacak hastaneye geçeceğiz.. ama akşam nöbetçiyim geleceğimmm.. Kendinize iyi bakınnnnnn
akşam akşam kimle muhabbet edicen bacım..gündüz kimse yokki akşam olsun..

baba bana çüğolata pesküvet al
..Bazi insanlar püskevite 'Bisküvi' dior. Arkadaşlar Lütfen Türkçemize sahip çıkalım.

mrb kızlar ben 29 yaşındayım şuan 61.3 kiloyum ve 53 kiloya kadar hedefim var.4 yıl önce evlendiğimde 50 kilodum şimdi 68.5 oldum 7 haftadır diyetisyene gidiyorum ve şuanda 61.3 kilo oldum.bakalım haziran sonuna kadar 53 olsam süper olacak yaa

sevgili ortim..sana cevabımı bir laz fıkrası ile veriyorum:temele oğlu sormu:baba sen nasıl oldun?temel cevap vermiş:sen küçüksün sonra anlatırım...oğlu yine sormuş:baba annem nasıl olmuş?temel cevap vermiş:sen daha küçüksün sonra anlatırım..oğlu yine sormuş..baba ben nasıl oldum?sen küçüksün sonra anlatırım..oğlu bu sefer dayanamamış:baba çokmu soru soruyorum?temel cevap vermiş:sor oğlum sor ki öğrenesin.şimdi ortim bende sana diyorumki sor sor ki öğrenesin..ama sorunun cevabını bilmiyorum yani göğüslerin neden karadığını..hormanlarla alakalı büyük ihtimal..ve tabii ki 95 beden sütyende alabilirisn..ama böyle sallama sakın..

inşallah..hep beraber olucaz..

kızlar ben kaçar..size son sözüm:Bana bir Püskevit alanın gırk yıl kölesi olurum
muhahahahaaaaaa.....

Olursun cnm olursun merak etme hepimizin amacı burda bulunma nedenı bu zaten.Tabi bazılarının amacıda senın sımdıkı kılona ınebılmek

kızlar bı alemsızı valla sohbet konuları okurken gulmekten öldüm
yeni gelen arkadaşım hosgeldın maşallah 7 haftada bayagı kılo vermişsin ya kızlar bugun regl oldum ama nerdeyse 4 gun önce geldı 3 aydır27 gunde bır oluyodum şimdi 23. gunde oldum ama devamı gelmedı acaba bendemi bi demet olma yolundayım bılemıyorum yani bugunkı menumu yazayım
sabah 4 kayısı kurusu 1 haşlanmiş yumurta peynir bal 3 k ekmeği şekersiz çay3 tane sucuk
ara 1 kase sütlaç 1 avuç leblebi
ara fırında çupra salata yagsız
akşam zeytınyaglı pazı yemegi yogurt yerim belkı sonra meyve su saymıyorum susadıkça içiyorum spor yarım saat yürüyüş evde ip atlama

aayyy softycım sorma bende gecen cuma acayıp bı karın agrısıyla uyandım karnım tas gıbıydı.Çok az kan gelır gıbı oldu.Hastalandım sandım.Arkası yok.bugunde asagıdan bıseyler oluyo 28 gun oldu benım hıc sasmazdı.Bu ay neden bole oldu anlamadım.Stresten heralde diyorum

işin garip tarafı ne karın agrım var ne adet sancım normalde 25 gunde bırdı şu an üç aydırdır 27 oldu şimdide 23 anlamadım oncerı mıde ilacı içerdim dıyete başladıgımdan beri 1 kere içtim o mu yaptı bilmiyorum beklemedegım şimdilik
ben bı semt pazarına çıkayım geleyım kızlar görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…