Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

melekcim hoşgeldin...

demetcim sana tavsiyem aman dikkat et yediklerine. daha çok yenisin bebek daha acıkmaz karnında. ilk 3 ay kilo almamaya calış. hamilelik psikolojisiyle bebek acıkıyor diye düşünüyorsun. ama bak sonraki aylarda neler olacak. tartıya çıkınca inanamayacaksın. ne yaptımki bu kadar kilo alacak diyeceksin. doğumdan sonra çok zor kilo vermesi. doğumdan sonrada süt olsun diye kesemiyorsun yediklerini. aman canım dikkat et. ben ilk başlarda hiç almadım. ilk 5 ay 3 kilo aldım. sonra kendime inanamadım. fazla yemediğim halde ayda 6-7 kilo alıp toplamda 21 kiloyla bitirdim. 8 ay oldu ben hala vereyim diye uğraşıyorum.

kızlar ya bende motıvasyon falan kalmadı ya artık rejım yapmak ıstemıyorum ve yapmıyorum da o yuzden menu falan yazamıyorum nolcak yaaaaaa

kızlar ya bende motıvasyon falan kalmadı ya artık rejım yapmak ıstemıyorum ve yapmıyorum da o yuzden menu falan yazamıyorum nolcak yaaaaaa

niye yapamıyosun bak ne guzel 2.5 kılo vermişsın kendıne dıyet yapıyorum dıye şartlama o zaman daha kolay oluyo bızmkıne dıyet denmez bıraz dikkat edıyoruz sadece hadı bı sılkelen bak fıstık gıbı hatun olucan

bak dıyt yapma sadece yaşam şeklını degıstır böyle düşün banada dıyet lafı çok soguk gelıyo sadece dıkkat edıyorum herseyden yıyorum ama ölçülü ekmek arsı dönerden tut hamburgere sütlü tatlılar bunları hep yedim ama ölçülü sende yapabılırsın sadece ölçülü ye

ayyy çok hoşşsun yaaa.hormonal durumlardan oluyor canım. ben de yakında ağzıma girecek diyordum ama birkaç hafta sonra düzeldi.

canım diyet yapıyorum deme zaten o zaman daha kötü oluyor. bazen ye bazen yeme. dikkat et sadece. benim de başlara göre motivasyonum bozuldu ama yine de devam ediyorum. bırakma sende ayda 1 kilo versen bile iyidir.

tamam kızlar sizin hatırınız ıcın dikkat edıcem sagolun destegınız ıcın ...bugun artık bırakıcam bu ısı dıyodum bıraz toparladınız beni

Günaydın kızlarrr

Ne O öle pes etmeler vazgeçmeler.duymamış olayım

Bende senınle nerdeyse aynı kıloda basladım.Hatta senden fazlam vardı.Bak sımdı 7lı rakamları gormeme cok az kaldı.We bu ole cokta zor olmadı.Ben anladım bu bogazı tutunmu bide ılave ole cok agır deıl takviye olacak kadar spor yaptınmı bu iş çok kolay.Birden gidiyo zaten sende anlayamıyosun.

Ben yeme içmeme dikkat ettım her aksam leslie ile evde yürüyüş yaptım 3 mil arkasından kondısyon bısıkletıne bındım 30 dk ve 37 gunde 6 kılo verdım.Ve arkasından dıkkat etmememe ragman verdıgım kıloları almadım.Spor cok onemlı.Bence ole yarımsaat yuruyusler felan yeterlı gelmıyo sende sonuc goremedıgın ıcın şevkin kırılıyor.Benden nacizane bi öneri sporu arttır ve yedıgıne ıctıgıne dıkkat et.Unutma bunlar diyet için deil sağlıklı yaşamak için zaten yapılması gerekenler.Bu şekilde düşün ve daha sık gel topiğe.Atıyorum canın bıseymı yemek ıstedı musaıtsen ac K.Kyı buraya yaz.Yada aklına kılon yuzunden yasadıgın sorunları getir.Bişeyler yap ama sakın vazgecme.

Ay ne çok konuştum gene

benimde bu ay şaştı..kesinlikle diyetle alakalı..

softy daha sık geell..

ooo..murçum bu ne azim, bu ne kararlılık..maaşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ya nasıl bilisel açıkladın öyleortim gurur duydum senleama benim göğüslerim kararmıyoki:26::26:şişti büyüdüler yeni tütüler alcam kendime artık:92::92::92::92:
sofim burdaki demet ben demet oluyorum dimiama artık hiç öyle bi sıkıntım yok 9 aylık bi çözüm buldumama doktoru ihmal etme b. git derim ben:44:

canım söylemeye utanıyorum ama şu an 80,5 kilolardayımbenimki aç gözlülük aslında ayların acısını çıkarıyorum ama bende bu sabah karar aldım daha dikkat edicem
tamam kızlar sizin hatırınız ıcın dikkat edıcem sagolun destegınız ıcın ...bugun artık bırakıcam bu ısı dıyodum bıraz toparladınız beni
bide takım toparlanabilse

canım çok kaptan gördüm senii

ooo..murçum bu ne azim, bu ne kararlılık..maaşallah...

walla cnm bu ıs ; ELE VERİR TALKIMI KENDİ YUTAR SALKIMI sözü gibi oldu.Azimliyim ama başklarına karşı.Hala doğum günümün etkisinden çıkamadım.Bugün silkindim bi onun gazı heralde

günaydın güzel hanımlar biz bugün çok enerjikiz içimde de bir temizlik yapma hevesi varkiabla sen bırak ben gelir yaparım

Ayyy temizlik yapmanında hevesimi olur bea Ben evleniyim kesin benim evi b.k götürür.Bu tembellikle:44:

canım çok kaptan gördüm senii

Sorma cnm birilerinin bu topiği gaza getirmesi gerek.Burası diyet topiğinden çok.Seda sayanın sabah programlarına döndü walla.

Sorma cnm birilerinin bu topiği gaza getirmesi gerek.Burası diyet topiğinden çok.Seda sayanın sabah programlarına döndü walla.

tamam yaw kızma dıkkat etcem bundan sonra bıraz daha
softty nın dedıgı gıbı fıstık gıbı hatun olcam
sevıyorum sızı kızlar

canım ya nasıl bilisel açıkladın öyleortim gurur duydum senleama benim göğüslerim kararmıyoki:26::26:şişti büyüdüler yeni tütüler alcam kendime artık:92::92::92::92:

ortim gebem pardon yanlış açıklama...belirginleşti deyince ben göğüs ucunun rengindeki belirginleşmeyi dediğini kastetmiştim..çünkü zamanla o renk daha koyulaşıyo ...herneyse onuda öğrenmiş oldun ..:13:büyüme meselesine gelirse sana hadef sütyen no nu belirttim..95 alabilirsin rahatlıkla..:92::92::92:sonra emzirme sütyenleride alıcan bak, onlarda aklında bulunsun..

Uzun bir aradan sonra bugun menümü yazmak istiyorum.Kimsede sormuyo neden yazmıyosun dıe ben kendi kendime soruyorum ;
Neden yazmadın mürş menünü ? Hı Hı Hı cevapp ver
Şeyy kemm kümm o öle dedi bu böle dedi bende öle yaptım :83:

Dünkü menüm ;

Sabah 1 litre su
tam buğdaylı çavdar ekmeginden yapılmıs peynırlı sand.
3 tane ceviz büyüklüğünde domates (Çok lezzetlilerdi yazın geldıgı havalardan olmasada domateslerden bellı oldu )
1 salatalık

ARA SU + YEŞİL ÇAY

Öğlen
k-fleks cukalatalı kucuk bır tabak
1 lıtre su

Akşam
4 tane kuru köfte
az pilav
salata

spor yok

Bide gözümüz aydın dün aksam hastalandımmm :44: çok ciddi kasıklarım ağrıyor.

Son düzenleme:
günaydın güzel hanımlar biz bugün çok enerjikiz içimde de bir temizlik yapma hevesi varkiabla sen bırak ben gelir yaparım
bizede geeeellll..

murçum aşığım seninde soracağın sorular var gibime geliyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…