- Konu Sahibi Handandandan
-
- #16.181
tamam yaw kızma dıkkat etcem bundan sonra bıraz daha
softty nın dedıgı gıbı fıstık gıbı hatun olcam
sevıyorum sızı kızlar
Yok cnm benim yaa kızarmıyım hiç sana.Kelin merhemi olsa kendı basına surer.Bende cok saldım bu aralar diyet miyet hak getire.Azcık kendımede kızdım.Kızım sana sölüyom gelınım sen dınle hesabı yane
aslında cok ıı oldu bole bırbırımızı sılkelememız gerekıyo ara sıra
bu arada ben sabah kalkarkalkmaz 1 dılım pasta yedım
evde abur cubur olunca gozume uyku gırmıyo benım
bana bı ceza verın yaw
ıste onlardan kurtulma gıbı bı sansım yok aılemle yasıyorum abur cuburla burun burunayım:18:
ama söz verdım yemıcem iste bu bana en buyuk ceza bu hafta baska kacamak yooook
26 yasındayım gecen sene kardesım yuksek lısans yapıyodu afyonda ıkımız ev tuttuk eve hıcbısey sokmuyodum 40 gunde 7 kılo vermıstım
bızımkılerde yemegı o kadar cok sever kı anlatamam
kesınlıkle cok zorneyse canım ben cıkıyorum sonra gorusuruz
Merhaba 9. takım çıtırları... Nasılsınız bugün bakalım :) Bizim net bozuldu bir hafta gelmedi,ondan giremedim.cuma günü kilomu bildirecektim ama net olmadığı için giremedim zaten yine 79 cıktım :26:
neyse bu haftadan sonra inş. bozulmaz da,bende bol bol sizinle beraber olurum :)
anaaa ne kadar masraflı oldu yaa şimdiden:44::44::44:ortim gebem pardon yanlış açıklama...belirginleşti deyince ben göğüs ucunun rengindeki belirginleşmeyi dediğini kastetmiştim..çünkü zamanla o renk daha koyulaşıyo ...herneyse onuda öğrenmiş oldun ..:13:büyüme meselesine gelirse sana hadef sütyen no nu belirttim..95 alabilirsin rahatlıkla..:92::92::92:sonra emzirme sütyenleride alıcan bak, onlarda aklında bulunsun..
sana ceza veriyorum pastayı al bana getiraslında cok ıı oldu bole bırbırımızı sılkelememız gerekıyo ara sıra
bu arada ben sabah kalkarkalkmaz 1 dılım pasta yedım
evde abur cubur olunca gozume uyku gırmıyo benım
bana bı ceza verın yaw
cnm hoşgeldinMerhaba 9. takım çıtırları... Nasılsınız bugün bakalım :) Bizim net bozuldu bir hafta gelmedi,ondan giremedim.cuma günü kilomu bildirecektim ama net olmadığı için giremedim zaten yine 79 cıktım :26:
neyse bu haftadan sonra inş. bozulmaz da,bende bol bol sizinle beraber olurum :)
geliyor musun artık canım?takımın senin gibi bir kaptana ihtiyacı var. gel de toparla hepimizi.
Evet .İnş. artık nette bir sorunum olmazsa burdayım.Haber vermeden gelmedim mi anlayın ki net gitmiştirNeyse kızlar bugün ben tekrar eşleştirme yapacağım.Gelip gelmeyenlere falan bakacağım.Kuralları tekrar belirteyim ki,ona göre toparlanalım.
Bu arada hoppidicik bi yazı yazmıştı,takım kaptanları üyelerin hedef kilorını yazsın diye falan.. bilgisi olan varmı? ona göre liste yapıp yollayayım.[/COLOR][/FONT]
kızlar duydunuzmu kiraz çıkmış kilosu da 75 TL miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?