Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tamam yaw kızma dıkkat etcem bundan sonra bıraz daha
softty nın dedıgı gıbı fıstık gıbı hatun olcam
sevıyorum sızı kızlar

Yok cnm benim yaa kızarmıyım hiç sana.Kelin merhemi olsa kendı basına surer.Bende cok saldım bu aralar diyet miyet hak getire.Azcık kendımede kızdım.Kızım sana sölüyom gelınım sen dınle hesabı yane

aslında cok ıı oldu bole bırbırımızı sılkelememız gerekıyo ara sıra
bu arada ben sabah kalkarkalkmaz 1 dılım pasta yedım
evde abur cubur olunca gozume uyku gırmıyo benım
bana bı ceza verın yaw

Aşk olsun cnm benim sana dicem ama bende sabah sabah yaş pasta yemeye bayılırım.Kahvaltı yerıne say onu artık.Eger cok acıkırsan bı kac saate yarım yağlı bi bardak sut ıc tok tutar.Kendine mukayet ol.Ve evdekı o abur cuburlardan kurtul bıran once.Kurtul dedım dıe hepsınıde yeme sakın haa Komsuna ver yada sakla unut nereye koydugunu.:86:

ıste onlardan kurtulma gıbı bı sansım yok aılemle yasıyorum abur cuburla burun burunayım:18:
ama söz verdım yemıcem iste bu bana en buyuk ceza bu hafta baska kacamak yooook

ıste onlardan kurtulma gıbı bı sansım yok aılemle yasıyorum abur cuburla burun burunayım:18:
ama söz verdım yemıcem iste bu bana en buyuk ceza bu hafta baska kacamak yooook

cnm sen kac yaşındasın ?

Bende ailemle yaşıyorum sınır oluyorum yaa bızımkılerın acayıp bı kızartma duskunlugu var sabah kalkar babam saatın 7 sınde kızartma yapar.Yemek kulturumuz ve damak zevkımız malesef cok gelısmız.Değişik değişik yaparlar onlarla bende yıyodum bu hale geldım.Ama sen once kendıne soz verıp ınanman lazım.Yoksa bızım burdan yazdıklarımız burda kalır.sen pc kapatınca gene kendınle kalıyorsun.

26 yasındayım gecen sene kardesım yuksek lısans yapıyodu afyonda ıkımız ev tuttuk eve hıcbısey sokmuyodum 40 gunde 7 kılo vermıstım
bızımkılerde yemegı o kadar cok sever kı anlatamam

26 yasındayım gecen sene kardesım yuksek lısans yapıyodu afyonda ıkımız ev tuttuk eve hıcbısey sokmuyodum 40 gunde 7 kılo vermıstım
bızımkılerde yemegı o kadar cok sever kı anlatamam

Ahhh kader arkadasım benım.Durumumuz cok zor ve vahım dıyım sana acıl kendımızı toparlamamız lazım.

Merhaba 9. takım çıtırları... Nasılsınız bugün bakalım :) Bizim net bozuldu bir hafta gelmedi,ondan giremedim.cuma günü kilomu bildirecektim ama net olmadığı için giremedim zaten yine 79 cıktım :26:
neyse bu haftadan sonra inş. bozulmaz da,bende bol bol sizinle beraber olurum :)

geliyor musun artık canım?takımın senin gibi bir kaptana ihtiyacı var. gel de toparla hepimizi.

anaaa ne kadar masraflı oldu yaa şimdiden:44::44::44:
sana ceza veriyorum pastayı al bana getir
cnm hoşgeldin

geliyor musun artık canım?takımın senin gibi bir kaptana ihtiyacı var. gel de toparla hepimizi.

Evet .İnş. artık nette bir sorunum olmazsa burdayım.Haber vermeden gelmedim mi anlayın ki net gitmiştir Neyse kızlar bugün ben tekrar eşleştirme yapacağım.Gelip gelmeyenlere falan bakacağım.Kuralları tekrar belirteyim ki,ona göre toparlanalım.

Bu arada hoppidicik bi yazı yazmıştı,takım kaptanları üyelerin hedef kilorını yazsın diye falan.. bilgisi olan varmı? ona göre liste yapıp yollayayım.

evet cnm cuma paylaşım alanında yazılmıştı...her takım bildirsin filan diye...
ben şimdi ortimden ayrılıcam mı

bu haftaki tatlı krizimden dolayı tartıya çıkmaya korkuyorum. ama artık yemeyeceğim. bu cuma olmaz da sonraki cuma için söz veriyorum 75 li rakamları görücem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…