- Konu Sahibi Handandandan
-
- #16.201
Evet .İnş. artık nette bir sorunum olmazsa burdayım.Haber vermeden gelmedim mi anlayın ki net gitmiştirNeyse kızlar bugün ben tekrar eşleştirme yapacağım.Gelip gelmeyenlere falan bakacağım.Kuralları tekrar belirteyim ki,ona göre toparlanalım.
Bu arada hoppidicik bi yazı yazmıştı,takım kaptanları üyelerin hedef kilorını yazsın diye falan.. bilgisi olan varmı? ona göre liste yapıp yollayayım.[/COLOR][/FONT]
Evet .İnş. artık nette bir sorunum olmazsa burdayım.Haber vermeden gelmedim mi anlayın ki net gitmiştirNeyse kızlar bugün ben tekrar eşleştirme yapacağım.Gelip gelmeyenlere falan bakacağım.Kuralları tekrar belirteyim ki,ona göre toparlanalım.
Bu arada hoppidicik bi yazı yazmıştı,takım kaptanları üyelerin hedef kilorını yazsın diye falan.. bilgisi olan varmı? ona göre liste yapıp yollayayım.[/COLOR][/FONT]
kızlar duydunuzmu kiraz çıkmış kilosu da 75 TL miş
Takım içi eşler:
Soffty - Arseda
Fangy - Edda1985
Fadime02 - Hoppidicik
Mütedeyyin - Mursh
Fitsema izinli. Asya27 yeni üyemiz.Bu yüzden Asya,yı hep birlikte motive edeceğiz.
Arkadaşlar eşleri seçerken kura olarak seçtim.Herkes eşlerini motive etsin ve artılarını eksilerini söylesin.Burası açık bir topik olduğu için, öğrendiğiniz bilgileri buradada paylaşın.Takım eşlerinizi hırslandırın.Örneğin aranızda bir hedef belirleyin ve haftaya o hedef kiloya ulasmaya calısın. Takım eşleri çok fazla girmeyen arkadaşlarımıza beraber destek olacağız...
Eveeet.... Statı verdim.Bugün herkes 2.5 lt. su + en az 30 dk. spor yapsın.. Akşama menülerinizi yazın, değerlendirmeye alacağız.
canım eda da var:44:
evet canım herkes hedef kilosunu yazacak liste yapılıp paylaşıma eklenecek. ben hemen yazayım eylül ayına kadar 68 olmak istiyorum.
ahhh canım benim canın kiraz mı istedi. eğer aş eriyorsan yiyeceksin canım 75 değil 175 olsun al kirazını ye.
edda yazılı :26:
körlükte başladıbide serpil geldi dün ama:26:
Takım içi eşler:
Soffty - Arseda
Fangy - Edda1985
Fadime02 - Hoppidicik
Mütedeyyin - Mursh
Fitsema izinli. Asya27 yeni üyemiz.Bu yüzden Asya,yı hep birlikte motive edeceğiz.
Arkadaşlar eşleri seçerken kura olarak seçtim.Herkes eşlerini motive etsin ve artılarını eksilerini söylesin.Burası açık bir topik olduğu için, öğrendiğiniz bilgileri buradada paylaşın.Takım eşlerinizi hırslandırın.Örneğin aranızda bir hedef belirleyin ve haftaya o hedef kiloya ulasmaya calısın. Takım eşleri çok fazla girmeyen arkadaşlarımıza beraber destek olacağız...
Eveeet.... Statı verdim.Bugün herkes 2.5 lt. su + en az 30 dk. spor yapsın.. Akşama menülerinizi yazın, değerlendirmeye alacağız.
Takım içi eşler:
Soffty - Arseda
Fangy - Edda1985
Fadime02 - Hoppidicik
Mütedeyyin - Mursh
inş. canım.. hepimiz atalım şu kiloları artık.. Fıstık gibi olmamız lazım :)Wwooowwuuwww işte kaptan diye ben buna derim.Hemde benim ortim olmuş ne büyük şansEeee artık arada torpil yaparsın bana heralde Bu şekilde giderse ben istediğim kiloya istediğim zamandan önce ulasırım hatunlarrr
Hedef Tarih 01.09.2011
Hedef Kilo 65
Şuanda 81 kiloyum önümde 4 ay var
Buda şu demek :44: 81-65 = 16 kilo vermem gerek
Buda = 16 kilo / 4 ay = Ayda 4 kilo yapar
Ooooo fazlasını verırım ben sorun yok o zmaan matematık yalan solemez:79::81:
Demet Allah iyiliğine versinhedef tarih : aralık 26
hedef kilo : düz hesap 100 kg
inş. canım.. hepimiz atalım şu kiloları artık.. Fıstık gibi olmamız lazım :)
Demet Allah iyiliğine versin
Seni artık listeye yazmayacağım Demet. Malum bebiş geliyo ya.. :)
bizi seçmediğinize göre gruba alınmadık öyle mi
bizi seçmediğinize göre gruba alınmadık öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?