Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tekrardan hoşgeldin diyorum cnm.Ben topiğe geldiğimde sen yoktun ev taşıma sebebiyle biz demetle tanıştık.Birbiirmizi çok sevdikAma bende tam olarak topik kurallarını bilmiyorum yenı gelen arkadaşlarda var.Bunun üzerinden bi yazı yazarsan bizde seve seve uyarız cnm.

Ayrıca demetcim eger kıskanmazsan ortini ben alabilirim :81::86:

Takım içi eşler:

Soffty - Arseda

Fangy - Edda1985

Fadime02 - Hoppidicik

Mütedeyyin - Mursh

Fitsema izinli. Asya27 yeni üyemiz.Bu yüzden Asya,yı hep birlikte motive edeceğiz
.

Arkadaşlar eşleri seçerken kura olarak seçtim.Herkes eşlerini motive etsin ve artılarını eksilerini söylesin.Burası açık bir topik olduğu için, öğrendiğiniz bilgileri buradada paylaşın.Takım eşlerinizi hırslandırın.Örneğin aranızda bir hedef belirleyin ve haftaya o hedef kiloya ulasmaya calısın. Takım eşleri çok fazla girmeyen arkadaşlarımıza beraber destek olacağız...

Eveeet.... Statı verdim. Bugün herkes 2.5 lt. su + en az 30 dk. spor yapsın.. Akşama menülerinizi yazın, değerlendirmeye alacağız.

evet canım herkes hedef kilosunu yazacak liste yapılıp paylaşıma eklenecek. ben hemen yazayım eylül ayına kadar 68 olmak istiyorum.

kızlar duydunuzmu kiraz çıkmış kilosu da 75 TL miş

ahhh canım benim canın kiraz mı istedi. eğer aş eriyorsan yiyeceksin canım 75 değil 175 olsun al kirazını ye.

canım eda da var:44:

Yeni üyeler için kurallarımız:

1) Her Cuma saat 13.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 8. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.

Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

evet ya canım istedi ama rüyamdada yedim sabahda tesadüf haberlerde gösterdiler buralarda çıktımı bilmiyorum ama bulursam alıcam artık

Wwooowwuuwww işte kaptan diye ben buna derim.Hemde benim ortim olmuş ne büyük şansEeee artık arada torpil yaparsın bana heraldeBu şekilde giderse ben istediğim kiloya istediğim zamandan önce ulasırım hatunlarrr

Hedef Tarih 01.09.2011
Hedef Kilo 65

Şuanda 81 kiloyum önümde 4 ay var
Buda şu demek :44: 81-65 = 16 kilo vermem gerek
Buda = 16 kilo / 4 ay = Ayda 4 kilo yapar

Ooooo fazlasını verırım ben sorun yok o zmaan matematık yalan solemez :79::81:

ohhhh beee nihayet eskiye dönüyoruz.bugün spora gidicem zaten.şişemi doldurdum elime aldım bile. sabah kahvaltı da da nesfit yedim. tatlı yemek de yok artık.

inş. canım.. hepimiz atalım şu kiloları artık.. Fıstık gibi olmamız lazım :)
hedef tarih : aralık 26
hedef kilo : düz hesap 100 kg
Demet Allah iyiliğine versin
Seni artık listeye yazmayacağım Demet. Malum bebiş geliyo ya.. :)

9. Takım Üyelerinin Hedef Tablosu
Arseda: 68
Asya27: 48
Edda1985: 59
Fadime02: 70
Fangy: 65
Fitsema: 65
Hoppidicik: 70
Mursh: 65
Mütedeyyin: 50
Soffty: 55

Kilo çizelgelerine göre yazdım kızlar.Buna göre paylaşıma ekliyorum...

bizi seçmediğinize göre gruba alınmadık öyle mi

canım gruba alınmadın diye birşey yok yeni üye olduğun için ilk hafta deneme süresi oluyor ondan sonra listeye alınıyorsun. bazı üyeler geliyor bakıyoruz birkaç gün varlar sonra bir daha hiç gelmiyorlar. senin düzenli gelip gelmediğine bakılıp ona göre listeye ekleneceksin.

bizi seçmediğinize göre gruba alınmadık öyle mi

yok cnm yeni gelenler için 1 haftalık deneme surecı var.Paylasım ve topiği ziyaret etme sıklıgına gore onumuzdekı hafta eklıyecek kaptan senı lısteye.Sende 1 haftada gozlemlıyeceksın bızı bırbırımızı tanıyacagız.Daha saglıklı olacak boyle

daha anca kahvaltımı yapabıldım. bu düzensızlık benı maf edıyo.Ama soylede bı durum war kahvaltımı erken yaptıgımda karnım doymak bılmıyor cok sık acıkıyorum.Böle geç yaptıgımdada butun gun tok duruyorum.ama bı taraftanda duzensız.Kafam karıstı yaa iyimi kötümü bu durum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…