Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Başkaları varsa diyet zor oluyor canım kendine başka çözümler bulmalisin mesela eşime ayrı kendime ayrı pişirdiğim zamanlar oluyor veya ona nohut pişirdiysem 3 kaşığını alıp salatama atıyorum. Dolapta közlenmiş patlıcan, biber,sivas kofte hep olur acil durum yemeğidir benim için yoğurtla karistiririm yerim közleri. Kiymaya yumurta da kirip yiyebilirsn en azindan uygun yiyecek yoksa. Zor oluyor yanindaki güzel lezzetli yemekleri yerken ama bizim durumumuz belli boyle kalmak mi istersin çıtı pıtı olmak mi düşün ve kendine bi yol çiz canım..

menun Guzel sporuda hallettin mi kimse tutamaz seni

öküz gibi ye nesi var yani, bende yerdim eskiden öküz gibi artık hanfendi gibi yiyorum.

Afiyet olsun menü güzel şu füme yi hala bırakamadın mi Buse m

köme candir

ahh Kıyamam ben çabucak iyileş sin kuzum. Çok geçmiş olsun Betül um.

moral bozmak vazgeçmek yok aynen devam bazen cok gider bazen az gider inşallah bu ay kendine daha çok bütçe ayırabilirsin ve istediğin gibi bir düzen oturtursun.

Evet canım ilk oraya atandım hatta ilcesine, sironu güzel bak :)
Ay bide ilçesi zor olmuştur hele o salı pazarı beni benden alıyor krize giriyorum resmen kesmekes karışıklık trafik bide erkeklerin parkları yolları işgal eden kahvehane merakı. Eşim de kızıyor kadınlar bunların arasından geçse bunlar vazgeçer oturmaktan diyor. Siron ve erişte on numara.

Ayyyy çok lezzetli bir yiyeceğe benziyor.

Teşekkür ederim hilalcim. Çok vermem gereken kilom var. Çok sinir oluyorum bu duruma. İnsanların kilolu insanlara ezik bakışlarından hiç hoşlanmıyorum.

Menü gayet güzel canım. Afiyet olsun.

Teşekkür ederim bisem.

Canım kilo verme uzadıkça uzaklaşıyor insan kilo vetmeden. Aman dikkat et kuzum. Bu kış kurtulalım kilolardan. Yaza bombeeeee

Kizçeler iyi haftasonları ben işe gidiyore kendimi hesap kitaba vurup geleyim. Opuldunuz.

Kolay geliuore elifim.
Ben de kızların odasına giriyore temizlik yspıyore.

Ben izne cikarsamda buraya dahil olcakmiyim kizlar ona gore bnde hedef yazarim yazsam nolck gram gtmio ama gidicek mecburrrrr
ol canım izinde olsan bile hedef için tutarsin kendini kuzumm
Eliff sesli güldüm valla
Bende artık hanımefendi gibi yiyorummm
Kizçeler iyi haftasonları ben işe gidiyore kendimi hesap kitaba vurup geleyim. Opuldunuz.
Kolay gelsin elifim
Günaydınlar kızlar.
Herkese musmutlu haftasonları.
Günaydın canım
verirsin canım burada ne kilo verenler gördük bizim neyimiz eksik
günaydınnn :)) bugün ne yediğimi akşam paylaşırım toptan.önceki menüler gibi yazmaya çalışıcam.dün spor yaptığım için ağrısını çekiyorum şu an .
Günaydın canım vücut spora alışkın olmadığı için öyle olmuştur alışır zamanla

akşam yemeğimi 4 30 5 gıbı tamamladım.karnıyarık ve cacık tükettim .birazdan kendime kahve yapıp onuda içicem bugunluk yedıklerım bunlar .

Can'ım bütün yediklerini alt alta saatleriyle su ve sporu da en altına yazarak yaz bugün Can'ım

beni de ekle banane banane bende buranın bir evladıyım bananeeeee güncel 72,0 bi daha ki ay 67,0

Sen gönlümüzün üyesisin yazılcan tabi güzellik

Güzel olmuş Can'ım afiyet olsun

Kaçamak akşam geç olmuş ama az olduğu için bişey demiyorum kaçamaksız bol eksili bir hafta olsun güzelim

Ellerine sağlık canım

günaydınnn :)) bugün ne yediğimi akşam paylaşırım toptan.önceki menüler gibi yazmaya çalışıcam.dün spor yaptığım için ağrısını çekiyorum şu an .

Aynen Can'ım dün paylaşılan menülere bak örnek olsun sana

Kız çeyreğini yedin sonra dayanamadın diğer çeyreğini de yedin dimi :) simit kaçamak Hakkı sanırım afiyet olsun hadi taze kaptanım artık senin örnek menüler yazman gerekiyor

Selam bibisler
Dün iribariyle spor sezonumu acmis bulunuyorum
30 dak Ekliptik
30 dak kürek cektim
Cumaya 4 gidecek o kadar
Simdi esofmanlar giyildi 10000 adim hedeflendi
Kizlar pzt evden yazisacaz simdilik idare edin anacim

Ooooo maşallah hızlı başlangıç olmuş kolay gelsin bol yağ yakmalar canım

Güle güle kullan Can'ım annemin makinesi Siemens o sorun yaşamadı hiç Siemens iyi bir marka zaten bir an önce gelsin de kullan inşallah sorunsuz

Ben izne cikarsamda buraya dahil olcakmiyim kizlar ona gore bnde hedef yazarim yazsam nolck gram gtmio ama gidicek mecburrrrr

Tabiki güzelim yaz olsun en azından izindeyken seni durdurur bu artı olmazsın

Can'ım biraz daha gayret bence yeme düzenini değiştirmelisin biraz protein de tüketebilirsin çok proteinsiz kalan bir vücut kilo veremez

Kolay olan Ne var Kı Can'ım ama çıtır Bi hatun olmak herşeye değer

Vücüt alışık değil ya canım. O yüzden ağrı yapar. Ama spor yapmak gibisi var mı.

Kesinliklr. Neyimiz eksik. Bunu ne kadar kısa zamanda başarırsak o kadar mutlu olacağım.

Selam bibisler
30 dak Ekliptik
30 dak kürek cektim
Cumaya 4 gidecek o kadar
Valla süper giriş yaptın abla :)
ne demek canım. Bu ara herkes yoğun bi faydam olsun dedim :)
Vücüt alışık değil ya canım. O yüzden ağrı yapar. Ama spor yapmak gibisi var mı.

Kesinliklr. Neyimiz eksik. Bunu ne kadar kısa zamanda başarırsak o kadar mutlu olacağım.
Aynen canım bende geçtiğimiz ay çok kötü sonuç aldım bu ay bomba gibi gelicem :)

7 EKIM HEDEF LISTESI
Kumral_kraker: 70.2
Eliya: 73.4 hedef 70
Alinin_annesi: 74.4
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66 hedef 63
Burnfat: 85.5
Semplice_signora: 84.4
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love

Kızlar doldurun bakalımmlisteyi

inş gönlüne sinen bir kreş bulursun canım. valla bi kaçamak yaptın spordan helak oldun
helal sana BOMBEEE

Eklemiş bile
Tamamdir canım benim iyi geceler bende öptüm seniii

ay ben ona kıyamam bebişim yaaa

tabiki hedef belir tatlım senin neyin eksik

fatmam 86.3 le başlamışsın 2,5 aydır 2-3 kilo mu vermiş oluyorsun yani ben anlamadım

eğer öyleyse silkelenip kendine gel lütfen bu şekilde amacına ulaşamadan pes edersin. diyet bu kadar uzun olmaz 3-5 sene sürmez yani. evde aerobik spor yap bir şey yap. ucuz protein olarak tavuk tüketebilirsin. mercimek bol proteinki onu tüket. yani yoğurt ye yumurta ye bul bir şey kuzum yaa

Ben çok severim patates salatasının,bir kaşık alınca devamı gelirdi supersin,iradelisin

evet öyle de güzel yapmışım ki anlatamam zor durdum

hesap kitappp hadi bakalımm

Günaydınlar kızlar.
Herkese musmutlu haftasonları.

Selam bibisler
30 dak Ekliptik
30 dak kürek cektim
Cumaya 4 gidecek o kadar

tünaydııınnn

melisa vücut 3 güne alışıyor süpersin tatlım

berill bombe gibisin bu nası sporr helaaall

evet canım kaçamak olmayacak inş bu hafta bıktım bu şişkoluktan

86 bşlıyorum ben cuma gunu 84 olsam mutlu olurum :)

canım 7 ekim için hedefini belirle seni de ekleyelim listeye

hedefim 84 haftaya cuma için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…