- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.181
Başkaları varsa diyet zor oluyor canım kendine başka çözümler bulmalisin mesela eşime ayrı kendime ayrı pişirdiğim zamanlar oluyor veya ona nohut pişirdiysem 3 kaşığını alıp salatama atıyorum. Dolapta közlenmiş patlıcan, biber,sivas kofte hep olur acil durum yemeğidir benim için yoğurtla karistiririm yerim közleri. Kiymaya yumurta da kirip yiyebilirsn en azindan uygun yiyecek yoksa. Zor oluyor yanindaki güzel lezzetli yemekleri yerken ama bizim durumumuz belli boyle kalmak mi istersin çıtı pıtı olmak mi düşün ve kendine bi yol çiz canım..Kizlar bu ay benim icin hic ama hic veri.li degildi.buseb alintilar gitti.tarih tam hatirlamiyorum ama duzenli olarak 19 haziran sonrasi oturdu menulerim.2.5 ay yaklasik.haftada yarim kiloydu hedefim.yani 83lerde olmam lazimdi bu hafta:/bilmiyorum ya.cok agir gidiyor.bi de bu ay cok odemem cikti hic kendime uygun alisveris yapamadim.hep peynir vardi agirlikli.cunku aile gemelde kh yiyor.bu da belki bana zarar verdi.salata yesillik ve sebze cok azaldi bu ay:/
menun Guzel sporuda hallettin mi kimse tutamaz seniBu günkü menüm.
Sabah 8.30
Yarım haş. Yumurta
1 kk peynit
Domates
Salatalık
2 dilim rkmek
Öğlsn 14.30
Közlenmiş biber
1 kasr yoğurt
Bol salats
1 dilim ekmfk
Akşsm 19.30
1 kasr mervimek çorbası
1 kase yoğurt
Bil sslata
3 litre su
Spor yok. Ćok hslsiz hissediyorum kendimi. Yatından donra dporu oturtacağım hayatıma.
öküz gibi ye nesi var yani, bende yerdim eskiden öküz gibi artık hanfendi gibi yiyorum.Sağol elifimm dusunmen yeter. Eniştem diyarbakır li orda kendileri yapıyorlar. Her sene yollardi bildiğin öküz gibi yerdim insan gibi degil yanibi oturusta bir kilo yeme kapasitem var sonrada bu toto niye büyüdü
Inş canım teşekkür ederim
Ekleyim listeye canım :)
Afiyet olsun canım cuma olmasına rağmen güzel olmuş menun
Afiyet olsun menü güzel şu füme yi hala bırakamadın mi Buse mmenüm
sabah:9.00
1 fincan yeşil çay
9.30
1 dilim tb ekmeği
3 zeytin
1 kk peynir
2 dilim hindi füme
yarım küçük domates
1 küçük salatalık
14.30
2 anjelik erik
3 tane siyah üzüm
17.00
100 gr yoğurt
20.00
1 yk patates salatası, yağlı baharatlı ve kurusoğanlı (2 küp patates vardı kaşıkta sadece)
2,5 lt su
spor yok
köme candiroo feci yürümüşsün aferim. başka kreş bakcan yani yada rica etsen işe başlayınca bi komşun baksa 2-3 hafta biraz para karşılığı sonrada o kreşe versen devletinkine yavruşu? var mı öyle samimi olduğun güvenilir bi komşun? kaç senedir o apartmandasın bilmiyorum gerçi..
ay kıyamam yaaaminn canım aminn
ay ne güzel yazmışsın çok sağ ol canım. sandviç çok işe yarar. ben de ızgara tercih ediyorum evet. şu midem ağrıyor taktiği süpermiş kullanırım bunu ohhh :))
evet canım normal süpersin :)
canım benimki conti ben çok memnunum.
ooo bekiyoruz seniii :))
merhaba canım. hoşgeldin. buse ben 27 yaşındayım evliyim bebiş yok. 5 kg verdim henüz 1,5 ayda. sen de verirsin canım 20 kg vermişsin zaten süpersin :)
canım güzel menü zaten çok yürümüşsün o da kaçamak hakkın olmuş. afiyet olsun :)
m. oldum canımm
rezaletim
menü konusunda uyarmış zaten arkadaşlarım. afiyet olsun canım.
kııızz tabikide cuma listesi dışındaki tüm listelere girebilirsin
hediyeni yerim senin boniiim
eline sağlık hilaliiim
hedefim 63
simitçi güzeli afiyet olsun :)
canım Allah acil şifalar versin. iyi haberlerini bekliyorum.
afiyet olsun canım köme olmamış tabiki
hayırlı olsun canım memnun kalırsın inş :)
afiyet olsun bugünki en güzel menü sanırım :)
kömeci seniii
ahh Kıyamam ben çabucak iyileş sin kuzum. Çok geçmiş olsun Betül um.Saol caniim iyi gibii cok sukur son bi haftamz kaldi die dusunuyorum ins. Doktr kontrlmz var duzeldi derse kurtulck cocugum insallah. 3 basamak merdivenden dustu betona bi dktr catladi dedi bi doktor kirik dedi 10 15 gune kaynar duzelir bebek dediler beklioz bakalim
moral bozmak vazgeçmek yok aynen devam bazen cok gider bazen az gider inşallah bu ay kendine daha çok bütçe ayırabilirsin ve istediğin gibi bir düzen oturtursun.Kizlar bu ay benim icin hic ama hic veri.li degildi.buseb alintilar gitti.tarih tam hatirlamiyorum ama duzenli olarak 19 haziran sonrasi oturdu menulerim.2.5 ay yaklasik.haftada yarim kiloydu hedefim.yani 83lerde olmam lazimdi bu hafta:/bilmiyorum ya.cok agir gidiyor.bi de bu ay cok odemem cikti hic kendime uygun alisveris yapamadim.hep peynir vardi agirlikli.cunku aile gemelde kh yiyor.bu da belki bana zarar verdi.salata yesillik ve sebze cok azaldi bu ay:/
Ay bide ilçesi zor olmuştur hele o salı pazarı beni benden alıyor krize giriyorum resmen kesmekes karışıklık trafik bide erkeklerin parkları yolları işgal eden kahvehane merakı. Eşim de kızıyor kadınlar bunların arasından geçse bunlar vazgeçer oturmaktan diyor. Siron ve erişte on numara.Evet canım ilk oraya atandım hatta ilcesine, sironu güzel bak :)
Ve köme ile tanışın canlar.Eki Görüntüle 1880494
Sağol elifimm dusunmen yeter. Eniştem diyarbakır li orda kendileri yapıyorlar. Her sene yollardi bildiğin öküz gibi yerdim insan gibi degil yanibi oturusta bir kilo yeme kapasitem var sonrada bu toto niye büyüdü
Inş canım teşekkür ederim
Ekleyim listeye canım :)
Afiyet olsun canım cuma olmasına rağmen güzel olmuş menun
menüm
1 fincan yeşil çay
9.30
1 dilim tb ekmeği
3 zeytin
1 kk peynir
2 dilim hindi füme
yarım küçük domates
1 küçük salatalık
14.30
2 anjelik erik
3 tane siyah üzüm
17.00
100 gr yoğurt
20.00
1 yk patates salatası, yağlı baharatlı ve kurusoğanlı (2 küp patates vardı kaşıkta sadece)
2,5 lt su
spor yok
oo feci yürümüşsün aferim. başka kreş bakcan yani yada rica etsen işe başlayınca bi komşun baksa 2-3 hafta biraz para karşılığı sonrada o kreşe versen devletinkine yavruşu? var mı öyle samimi olduğun güvenilir bi komşun? kaç senedir o apartmandasın bilmiyorum gerçi..
ay kıyamam yaaaminn canım aminn
ay ne güzel yazmışsın çok sağ ol canım. sandviç çok işe yarar. ben de ızgara tercih ediyorum evet. şu midem ağrıyor taktiği süpermiş kullanırım bunu ohhh :))
evet canım normal süpersin :)
canım benimki conti ben çok memnunum.
ooo bekiyoruz seniii :))
merhaba canım. hoşgeldin. buse ben 27 yaşındayım evliyim bebiş yok. 5 kg verdim henüz 1,5 ayda. sen de verirsin canım 20 kg vermişsin zaten süpersin :)
canım güzel menü zaten çok yürümüşsün o da kaçamak hakkın olmuş. afiyet olsun :)
m. oldum canımm
rezaletim
menü konusunda uyarmış zaten arkadaşlarım. afiyet olsun canım.
kııızz tabikide cuma listesi dışındaki tüm listelere girebilirsin
hediyeni yerim senin boniiim
eline sağlık hilaliiim
hedefim 63
simitçi güzeli afiyet olsun :)
canım Allah acil şifalar versin. iyi haberlerini bekliyorum.
afiyet olsun canım köme olmamış tabiki
hayırlı olsun canım memnun kalırsın inş :)
afiyet olsun bugünki en güzel menü sanırım :)
kömeci seniii
Kizlar bu ay benim icin hic ama hic veri.li degildi.buseb alintilar gitti.tarih tam hatirlamiyorum ama duzenli olarak 19 haziran sonrasi oturdu menulerim.2.5 ay yaklasik.haftada yarim kiloydu hedefim.yani 83lerde olmam lazimdi bu hafta:/bilmiyorum ya.cok agir gidiyor.bi de bu ay cok odemem cikti hic kendime uygun alisveris yapamadim.hep peynir vardi agirlikli.cunku aile gemelde kh yiyor.bu da belki bana zarar verdi.salata yesillik ve sebze cok azaldi bu ay:/
Kizçeler iyi haftasonları ben işe gidiyore kendimi hesap kitaba vurup geleyim. Opuldunuz.
ol canım izinde olsan bile hedef için tutarsin kendini kuzummBen izne cikarsamda buraya dahil olcakmiyim kizlar ona gore bnde hedef yazarim yazsam nolck gram gtmioama gidicek mecburrrrr
Eliff sesli güldüm vallamenun Guzel sporuda hallettin mi kimse tutamaz seni
öküz gibi ye nesi var yani, bende yerdim eskiden öküz gibi artık hanfendi gibi yiyorum.
Afiyet olsun menü güzel şu füme yi hala bırakamadın mi Buse m
köme candir
ahh Kıyamam ben çabucak iyileş sin kuzum. Çok geçmiş olsun Betül um.
moral bozmak vazgeçmek yok aynen devam bazen cok gider bazen az gider inşallah bu ay kendine daha çok bütçe ayırabilirsin ve istediğin gibi bir düzen oturtursun.
Ay bide ilçesi zor olmuştur hele o salı pazarı beni benden alıyor krize giriyorum resmen kesmekes karışıklık trafik bide erkeklerin parkları yolları işgal eden kahvehane merakı. Eşim de kızıyor kadınlar bunların arasından geçse bunlar vazgeçer oturmaktan diyor. Siron ve erişte on numara.
Kolay gelsin elifimKizçeler iyi haftasonları ben işe gidiyore kendimi hesap kitaba vurup geleyim. Opuldunuz.
Günaydın canımGünaydınlar kızlar.
Herkese musmutlu haftasonları.
verirsin canım burada ne kilo verenler gördük bizim neyimiz eksikAyyyy çok lezzetli bir yiyeceğe benziyor.
Teşekkür ederim hilalcim. Çok vermem gereken kilom var. Çok sinir oluyorum bu duruma. İnsanların kilolu insanlara ezik bakışlarından hiç hoşlanmıyorum.
Menü gayet güzel canım. Afiyet olsun.
Teşekkür ederim bisem.
Canım kilo verme uzadıkça uzaklaşıyor insan kilo vetmeden. Aman dikkat et kuzum. Bu kış kurtulalım kilolardan. Yaza bombeeeee
Kolay geliuore elifim.
Ben de kızların odasına giriyore temizlik yspıyore.
Günaydın canım vücut spora alışkın olmadığı için öyle olmuştur alışır zamanlagünaydınnn :)) bugün ne yediğimi akşam paylaşırım toptan.önceki menüler gibi yazmaya çalışıcam.dün spor yaptığım için ağrısını çekiyorum şu an .
akşam yemeğimi 4 30 5 gıbı tamamladım.karnıyarık ve cacık tükettim .birazdan kendime kahve yapıp onuda içicem bugunluk yedıklerım bunlar .
beni de ekle banane bananebende buranın bir evladıyım bananeeeee güncel 72,0 bi daha ki ay 67,0
Bu günkü menüm.
Sabah 8.30
Yarım haş. Yumurta
1 kk peynit
Domates
Salatalık
2 dilim rkmek
Öğlsn 14.30
Közlenmiş biber
1 kasr yoğurt
Bol salats
1 dilim ekmfk
Akşsm 19.30
1 kasr mervimek çorbası
1 kase yoğurt
Bil sslata
3 litre su
Spor yok. Ćok hslsiz hissediyorum kendimi. Yatından donra dporu oturtacağım hayatıma.
menüm
1 fincan yeşil çay
9.30
1 dilim tb ekmeği
3 zeytin
1 kk peynir
2 dilim hindi füme
yarım küçük domates
1 küçük salatalık
14.30
2 anjelik erik
3 tane siyah üzüm
17.00
100 gr yoğurt
20.00
2,5 lt su
spor yok
7 EKIM HEDEF LISTESI
Kumral_kraker: 70.2
Eliya: 73.4 hedef 70
Alinin_annesi: 74.4
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66
Burnfat: 85.5
Semplice_signora: 84.4
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love: 86
günaydınnn :)) bugün ne yediğimi akşam paylaşırım toptan.önceki menüler gibi yazmaya çalışıcam.dün spor yaptığım için ağrısını çekiyorum şu an .
Kızlaar menüüm
11,30 çeyrek simit
13,30 çeyrek simit
15,00 1 elma
16,45 1 tabak yayla çorbası
22,00 1 kase yoğurt
2 lt su
45 dk yürüyüş, 50 yan hareketi
sabah türbe ziyareti yaptım biraz da uyuyakalmışım koştururken hepten aç kalmıyım dedim
Selam bibisler
Dün iribariyle spor sezonumu acmis bulunuyorum
30 dak Ekliptik
30 dak kürek cektim
Cumaya 4 gidecek o kadar
Simdi esofmanlar giyildi 10000 adim hedeflendi
Kizlar pzt evden yazisacaz simdilik idare edin anacim
Kizlar makinam çalıştı eşim yaptı. Tam sevindim attım çamaşırları içinden su boşaldı yine. Böyle olmaz dedi eşim makina bakmaya başladık netten AEG Siemens ve miele arasında kalıp Siemens aldım 9kg kapasiteli 1400 devir 2700 liraya p.tesi kargo da salı çarşamba elimize gecer inşallah bayram üstü hiç iyi olmadi. Benimki Samsung a sıcak bakmadı hotpoint ede öyle ille bilindik olucak mis. Kurutmali kesinlikle olmaz ayrı aliriz gerekirse dedi. Öyle işte :))))
Ben izne cikarsamda buraya dahil olcakmiyim kizlar ona gore bnde hedef yazarim yazsam nolck gram gtmioama gidicek mecburrrrr
Kizlar bu ay benim icin hic ama hic veri.li degildi.buseb alintilar gitti.tarih tam hatirlamiyorum ama duzenli olarak 19 haziran sonrasi oturdu menulerim.2.5 ay yaklasik.haftada yarim kiloydu hedefim.yani 83lerde olmam lazimdi bu hafta:/bilmiyorum ya.cok agir gidiyor.bi de bu ay cok odemem cikti hic kendime uygun alisveris yapamadim.hep peynir vardi agirlikli.cunku aile gemelde kh yiyor.bu da belki bana zarar verdi.salata yesillik ve sebze cok azaldi bu ay:/
Başkaları varsa diyet zor oluyor canım kendine başka çözümler bulmalisin mesela eşime ayrı kendime ayrı pişirdiğim zamanlar oluyor veya ona nohut pişirdiysem 3 kaşığını alıp salatama atıyorum. Dolapta közlenmiş patlıcan, biber,sivas kofte hep olur acil durum yemeğidir benim için yoğurtla karistiririm yerim közleri. Kiymaya yumurta da kirip yiyebilirsn en azindan uygun yiyecek yoksa. Zor oluyor yanindaki güzel lezzetli yemekleri yerken ama bizim durumumuz belli boyle kalmak mi istersin çıtı pıtı olmak mi düşün ve kendine bi yol çiz canım..
günaydınnn :)) bugün ne yediğimi akşam paylaşırım toptan.önceki menüler gibi yazmaya çalışıcam.dün spor yaptığım için ağrısını çekiyorum şu an .
ol canım izinde olsan bile hedef için tutarsin kendini kuzumm
Eliff sesli güldüm valla
Bende artık hanımefendi gibi yiyorummm
Kolay gelsin elifim
Günaydın canım
verirsin canım burada ne kilo verenler gördük bizim neyimiz eksik
Günaydın canım vücut spora alışkın olmadığı için öyle olmuştur alışır zamanla
Valla süper giriş yaptın abla :)Selam bibisler
30 dak Ekliptik
30 dak kürek cektim
Cumaya 4 gidecek o kadar
ne demek canım. Bu ara herkes yoğun bi faydam olsun dedim :)Can'ım bütün yediklerini alt alta saatleriyle su ve sporu da en altına yazarak yaz bugün Can'ım
Sen gönlümüzün üyesisin yazılcan tabi güzellik
Güzel olmuş Can'ım afiyet olsun
Kaçamak akşam geç olmuş ama az olduğu için bişey demiyorum kaçamaksız bol eksili bir hafta olsun güzelim
Ellerine sağlık canım
Aynen Can'ım dün paylaşılan menülere bak örnek olsun sana
Aynen canım bende geçtiğimiz ay çok kötü sonuç aldım bu ay bomba gibi gelicem :)Vücüt alışık değil ya canım. O yüzden ağrı yapar. Ama spor yapmak gibisi var mı.
Kesinliklr. Neyimiz eksik. Bunu ne kadar kısa zamanda başarırsak o kadar mutlu olacağım.
Ve bir buse alintisi ile karsinizdayiz
Maalesef busem öyle bi komşum yok
Başka yerlere bakıyorum 2 tane daha buldum onlarda yakın sayılır oralara bakicam
Valla spor güzeldi bugün bide extra bir saat dans var ve omzumda 15 kg luk oğlumla yaptımdibine vurdum sporun yanii
Ekliyorum listeye kuzumm
Eklemiş bile
Tamamdir canım benim iyi geceler bende öptüm seniii
Saol caniim iyi gibii cok sukur son bi haftamz kaldi die dusunuyorum ins. Doktr kontrlmz var duzeldi derse kurtulck cocugum insallah. 3 basamak merdivenden dustu betona bi dktr catladi dedi bi doktor kirik dedi 10 15 gune kaynar duzelir bebek dediler beklioz bakalim
Ben izne cikarsamda buraya dahil olcakmiyim kizlar ona gore bnde hedef yazarim yazsam nolck gram gtmioama gidicek mecburrrrr
Ben çok severim patates salatasının,bir kaşık alınca devamı gelirdi supersin,iradelisin
Kizçeler iyi haftasonları ben işe gidiyore kendimi hesap kitaba vurup geleyim. Opuldunuz.
Günaydınlar kızlar.
Herkese musmutlu haftasonları.
Selam bibisler
30 dak Ekliptik
30 dak kürek cektim
Cumaya 4 gidecek o kadar
Can'ım bütün yediklerini alt alta saatleriyle su ve sporu da en altına yazarak yaz bugün Can'ım
Sen gönlümüzün üyesisin yazılcan tabi güzellik
Güzel olmuş Can'ım afiyet olsun
Kaçamak akşam geç olmuş ama az olduğu için bişey demiyorum kaçamaksız bol eksili bir hafta olsun güzelim
Ellerine sağlık canım
Aynen Can'ım dün paylaşılan menülere bak örnek olsun sana
86 bşlıyorum ben cuma gunu 84 olsam mutlu olurum :)
hedefim 84 haftaya cuma için :)inş gönlüne sinen bir kreş bulursun canım. valla bi kaçamak yaptın spordan helak oldun
helal sana BOMBEEE
ay ben ona kıyamam bebişim yaaa
tabiki hedef belir tatlım senin neyin eksik
fatmam 86.3 le başlamışsın 2,5 aydır 2-3 kilo mu vermiş oluyorsun yani ben anlamadım
eğer öyleyse silkelenip kendine gel lütfen bu şekilde amacına ulaşamadan pes edersin. diyet bu kadar uzun olmaz 3-5 sene sürmez yani. evde aerobik spor yap bir şey yap. ucuz protein olarak tavuk tüketebilirsin. mercimek bol proteinki onu tüket. yani yoğurt ye yumurta ye bul bir şey kuzum yaa
evet öyle de güzel yapmışım ki anlatamam zor durdum
hesap kitappp hadi bakalımm
tünaydııınnn
melisa vücut 3 güne alışıyor süpersin tatlım
berill bombe gibisin bu nası sporr helaaall
evet canım kaçamak olmayacak inş bu hafta bıktım bu şişkoluktan
canım 7 ekim için hedefini belirle seni de ekleyelim listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?