Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam bibisler
Dün iribariyle spor sezonumu acmis bulunuyorum
30 dak Ekliptik
30 dak kürek cektim
Cumaya 4 gidecek o kadar
Simdi esofmanlar giyildi 10000 adim hedeflendi
Kizlar pzt evden yazisacaz simdilik idare edin anacim

Kendimden utandım. Maşallah canım spora hayran kaldım. Beni de özendirdin. Cumaya 4 ten fazla gider bu hızla beril emin ol.

Valla süper giriş yaptın abla :)

ne demek canım. Bu ara herkes yoğun bi faydam olsun dedim :)

Aynen canım bende geçtiğimiz ay çok kötü sonuç aldım bu ay bomba gibi gelicem :)

Benim de acil kurtulmam gereken kilolarım var çünkü okula giderken kıyafetim kslmadı. Pantolonlar dar geliyor. Onlara sığmam lazım hemen. 80 de sığıyorum bir grubuna. Doğer gruba 76 da sığıyorum. Evde her beden pantolon olunca grupladım.

Tünaydın bombemmmm

Bunu sen taddın canım çıtır bi hatun olmak nasıl birşey?

hoşgeldin busemm
86 bşlıyorum ben cuma gunu 84 olsam mutlu olurum :)
Canım haftalık hedeflerimizi cuma bildiriminde yapıyoruz. Bu liste aylık hedef listesimiz
Inş canimm
Valla bugünde yarım saat dans ettik gene omzumda oğlum vardı. Sirtim agridi valla
  • boy:1.66 kilo:54 çok kıskandım fiziği bu tarz fiziğe kavuşmuş olan var mı acaba ??
Bekarken benim fizik böyleydi canım. Ama göğüsler ve toto biraz daha büyüktü benim. Boyda 5 cm daha kısaydı

Okullar acilana kadar çok dikkat et canım hiç kaçamak yapma. Ne kadar versen kardır sonuçta bayramida kacamaksiz atlatmak lazim ama

aylık listemi peki öyleyse .1 ayda kaç kilo verebilirim bi düşünim .) 82 olsun bakalım 4 kilo verebilcekmiyim :) kaç kiloydunki sen bekarken ? göbek var mıydı pekı _

aylık listemi peki öyleyse .1 ayda kaç kilo verebilirim bi düşünim .) 82 olsun bakalım 4 kilo verebilcekmiyim :) kaç kiloydunki sen bekarken ? göbek var mıydı pekı _
50 55 arası gidip geliyordum canım. Evlendigimde 55 tim. Göbek çok az vardı. Her yerden kilo aldığım için direk göbek çıkmıyordu bende.
Tamam canım ekleyelim listeye

7 EKIM HEDEF LISTESI
Kumral_kraker: 70.2
Eliya: 73.4 hedef 70
Alinin_annesi: 74.4
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66 hedef 63
Burnfat: 85.5
Semplice_signora: 84.4
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love: 86 hedef 82

Okullar acilana kadar çok dikkat et canım hiç kaçamak yapma. Ne kadar versen kardır sonuçta bayramida kacamaksiz atlatmak lazim ama

Bayramda kaçamaksız aylaymak zor ama çabalayacaģım. Yoksa emekler boşa gider. Bir de buraya yazacağım zaman kendimi kısıtlıyorum. Bayram boyinca da menü yazmaya devam edeceğim. Bu şekilde bir progrsm yaptım kenfime.

Bayramdada menü yazıyoruz zaten canim. Sadece fazla online olamıyoruz ama akşamları menü zorunlu

yakın olsak ta tatsaniz keşke :)) kolay gelsin baby si

Sağol Hilal im. Gül kız gülmek iyidir.

Selam bibisler
Dün iribariyle spor sezonumu acmis bulunuyorum
30 dak Ekliptik
30 dak kürek cektim
Cumaya 4 gidecek o kadar
Simdi esofmanlar giyildi 10000 adim hedeflendi
Kizlar pzt evden yazisacaz simdilik idare edin anacim
Vayy spora gel. Cano sen bizi silip süpürür sun inşallah.

Güle güle kullan Can'ım annemin makinesi Siemens o sorun yaşamadı hiç Siemens iyi bir marka zaten bir an önce gelsin de kullan inşallah sorunsuz
Sağol canım inşallah sorunsuz ulaşır.

Kızlarrrrrrr şubat basina kadar kaç kilo verebilirim sizce? kardeşimin nişanı olabilir benim için güzel bi hedef tarihi oldu.
Ekim-kasim-aralik-ocak-şubat
Her ay ortalama 3 kilo versem hedefime ulasiyorum aslinda,her ay 4 versem tadından yenmez ama.
Bu takim olmasa verememde çok heyecanlandim

yakın olsak ta tatsaniz keşke :)) kolay gelsin baby si

Sağol Hilal im. Gül kız gülmek iyidir.

Vayy spora gel. Cano sen bizi silip süpürür sun inşallah.

Sağol canım inşallah sorunsuz ulaşır.
sagol elifimm
Tam hedefini bilmiyorum ama süre uzun bence ulasirsin canım :)

Canım simidin yarısı kaldı yarısını da ikiye bölüp yedim

• boy:1.66 kilo:54 çok kıskandım fiziği bu tarz fiziğe kavuşmuş olan var mı acaba ??

canım bu ne ki?? ben bundan da taştım bi dönem kilo aldım ünide sonra üni bitince yine verdim. 1,5 sene önce geri almaya başladım foto paylaşırım senin için

hoşbulduk hilaliiim

kız beline bir şey olmasın alma artık sırtına çocuk 15 kg artık büyük yani dellenme

bence 3 verirsin ayda. azimli olursan spor eklersen 5 verirsin

merakla bekliyorum ben anlamadım çünkü bunun ne olduğunuuuu tebeşşir mi bu daaaaaaa

7 EKIM HEDEF LISTESI
Kumral_kraker: 70.2
Eliya: 73.4 hedef 70
Alinin_annesi: 74.4 hedef 71
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66
Burnfat: 85.5
Semplice_signora: 84.4
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love: 86

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…