- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 103
- 29
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.201
Selam bibisler
Dün iribariyle spor sezonumu acmis bulunuyorum
30 dak Ekliptik
30 dak kürek cektim
Cumaya 4 gidecek o kadar
Simdi esofmanlar giyildi 10000 adim hedeflendi
Kizlar pzt evden yazisacaz simdilik idare edin anacim
Valla süper giriş yaptın abla :)
ne demek canım. Bu ara herkes yoğun bi faydam olsun dedim :)
Aynen canım bende geçtiğimiz ay çok kötü sonuç aldım bu ay bomba gibi gelicem :)
TÜ NAY DIIINNN
Bunu sen taddın canım çıtır bi hatun olmak nasıl birşey?Tabiki güzelim yaz olsun en azından izindeyken seni durdurur bu artı olmazsın
Can'ım biraz daha gayret bence yeme düzenini değiştirmelisin biraz protein de tüketebilirsin çok proteinsiz kalan bir vücut kilo veremez
Kolay olan Ne var Kı Can'ım ama çıtır Bi hatun olmak herşeye değer
2 kg ćok değil canım. İstersen çok rahat verirsin. Benim de ilk haftam dı geçdn hafta 3 kg vetdim.hedefim 84 haftaya cuma için :)
hoşgeldin busemmTÜ NAY DIIINNN
Canım haftalık hedeflerimizi cuma bildiriminde yapıyoruz. Bu liste aylık hedef listesimiz86 bşlıyorum ben cuma gunu 84 olsam mutlu olurum :)
Inş canimminş gönlüne sinen bir kreş bulursun canım. valla bi kaçamak yaptın spordan helak oldun
helal sana BOMBEEE
ay ben ona kıyamam bebişim yaaa
tabiki hedef belir tatlım senin neyin eksik
fatmam 86.3 le başlamışsın 2,5 aydır 2-3 kilo mu vermiş oluyorsun yani ben anlamadım
eğer öyleyse silkelenip kendine gel lütfen bu şekilde amacına ulaşamadan pes edersin. diyet bu kadar uzun olmaz 3-5 sene sürmez yani. evde aerobik spor yap bir şey yap. ucuz protein olarak tavuk tüketebilirsin. mercimek bol proteinki onu tüket. yani yoğurt ye yumurta ye bul bir şey kuzum yaa
evet öyle de güzel yapmışım ki anlatamam zor durdum
hesap kitappp hadi bakalımm
tünaydııınnn
melisa vücut 3 güne alışıyor süpersin tatlım
berill bombe gibisin bu nası sporr helaaall
evet canım kaçamak olmayacak inş bu hafta bıktım bu şişkoluktan
canım 7 ekim için hedefini belirle seni de ekleyelim listeye
Bekarken benim fizik böyleydi canım. Ama göğüsler ve toto biraz daha büyüktü benim. Boyda 5 cm daha kısaydı
boy:1.66 kilo:54 çok kıskandım fiziği bu tarz fiziğe kavuşmuş olan var mı acaba ??
Okullar acilana kadar çok dikkat et canım hiç kaçamak yapma. Ne kadar versen kardır sonuçtaKendimden utandım. Maşallah canım spora hayran kaldım. Beni de özendirdin. Cumaya 4 ten fazla gider bu hızla beril emin ol.
Benim de acil kurtulmam gereken kilolarım var çünkü okula giderken kıyafetim kslmadı. Pantolonlar dar geliyor. Onlara sığmam lazım hemen. 80 de sığıyorum bir grubuna. Doğer gruba 76 da sığıyorum. Evde her beden pantolon olunca grupladım.
Tünaydın bombemmmm
aylık listemi peki öyleyse .1 ayda kaç kilo verebilirim bi düşünim .) 82 olsun bakalım 4 kilo verebilcekmiyim :) kaç kiloydunki sen bekarken ? göbek var mıydı pekı _hoşgeldin busemm
Canım haftalık hedeflerimizi cuma bildiriminde yapıyoruz. Bu liste aylık hedef listesimiz
Inş canimm
Valla bugünde yarım saat dans ettik gene omzumda oğlum vardı. Sirtim agridi valla
Bekarken benim fizik böyleydi canım. Ama göğüsler ve toto biraz daha büyüktü benim. Boyda 5 cm daha kısaydı
kilo fazla olunca.ilk aylar haftalar fazla verilebiliyor.sonraki aylarda kilo verme hızı yavaşlıyor malesef2 kg ćok değil canım. İstersen çok rahat verirsin. Benim de ilk haftam dı geçdn hafta 3 kg vetdim.
50 55 arası gidip geliyordum canım. Evlendigimde 55 tim. Göbek çok az vardı. Her yerden kilo aldığım için direk göbek çıkmıyordu bende.aylık listemi peki öyleyse .1 ayda kaç kilo verebilirim bi düşünim .) 82 olsun bakalım 4 kilo verebilcekmiyim :) kaç kiloydunki sen bekarken ? göbek var mıydı pekı _
Okullar acilana kadar çok dikkat et canım hiç kaçamak yapma. Ne kadar versen kardır sonuçtabayramida kacamaksiz atlatmak lazim ama
kilo fazla olunca.ilk aylar haftalar fazla verilebiliyor.sonraki aylarda kilo verme hızı yavaşlıyor malesef[/QUOTE
Melisacığım dediğin çok doğru. Ama azim olursa yine de düzenli gider. En önemlisi benim için spor. Spor tapınca yememi dd frenliyorum. Boşuna mı yaptım diye. ]
50 55 arası gidip geliyordum canım. Evlendigimde 55 tim. Göbek çok az vardı. Her yerden kilo aldığım için direk göbek çıkmıyordu bende.
Tamam canım ekleyelim listeye
Maşallah kız fıstıkmışın. Ben de ünivetsite yıllarıma çok özeniyorum. 170 cm ve 62 kg çok iyi dutuyordum. Kot bedenim 27 - 28 di düşünsene. Şimdi hayal bile edemiyorum. Fıstık gibi istediğimi alıyorfum. Bit mağazsya girince size uygun bedenimiz yok demiyotlar. Helr şu bazıatkalar 4e den büyük pantolon çıkarmıyotlar ys sinir oluyorum.
Bayramdada menü yazıyoruz zaten canim. Sadece fazla online olamıyoruz ama akşamları menü zorunluBayramda kaçamaksız aylaymak zor ama çabalayacaģım. Yoksa emekler boşa gider. Bir de buraya yazacağım zaman kendimi kısıtlıyorum. Bayram boyinca da menü yazmaya devam edeceğim. Bu şekilde bir progrsm yaptım kenfime.
yakın olsak ta tatsaniz keşke :)) kolay gelsin baby siAyyyy çok lezzetli bir yiyeceğe benziyor.
Teşekkür ederim hilalcim. Çok vermem gereken kilom var. Çok sinir oluyorum bu duruma. İnsanların kilolu insanlara ezik bakışlarından hiç hoşlanmıyorum.
Menü gayet güzel canım. Afiyet olsun.
Teşekkür ederim bisem.
Canım kilo verme uzadıkça uzaklaşıyor insan kilo vetmeden. Aman dikkat et kuzum. Bu kış kurtulalım kilolardan. Yaza bombeeeee
Kolay geliuore elifim.
Ben de kızların odasına giriyore temizlik yspıyore.
Sağol Hilal im. Gül kız gülmek iyidir.ol canım izinde olsan bile hedef için tutarsin kendini kuzumm
Eliff sesli güldüm valla
Bende artık hanımefendi gibi yiyorummm
Kolay gelsin elifim
Günaydın canım
verirsin canım burada ne kilo verenler gördük bizim neyimiz eksik
Günaydın canım vücut spora alışkın olmadığı için öyle olmuştur alışır zamanla
Vayy spora gel. Cano sen bizi silip süpürür sun inşallah.Selam bibisler
Dün iribariyle spor sezonumu acmis bulunuyorum
30 dak Ekliptik
30 dak kürek cektim
Cumaya 4 gidecek o kadar
Simdi esofmanlar giyildi 10000 adim hedeflendi
Kizlar pzt evden yazisacaz simdilik idare edin anacim
Sağol canım inşallah sorunsuz ulaşır.Güle güle kullan Can'ım annemin makinesi Siemens o sorun yaşamadı hiç Siemens iyi bir marka zaten bir an önce gelsin de kullan inşallah sorunsuz
sagol elifimmyakın olsak ta tatsaniz keşke :)) kolay gelsin baby si
Sağol Hilal im. Gül kız gülmek iyidir.
Vayy spora gel. Cano sen bizi silip süpürür sun inşallah.
Sağol canım inşallah sorunsuz ulaşır.
Tam hedefini bilmiyorum ama süre uzun bence ulasirsin canım :)Kızlarrrrrrr şubat basina kadar kaç kilo verebilirim sizce? kardeşimin nişanı olabilir benim için güzel bi hedef tarihi oldu.
Ekim-kasim-aralik-ocak-şubat
Her ay ortalama 3 kilo versem hedefime ulasiyorum aslinda,her ay 4 versem tadından yenmez ama.
Bu takim olmasa verememde çok heyecanlandim
Canım simidin yarısı kaldı yarısını da ikiye bölüp yedimCan'ım bütün yediklerini alt alta saatleriyle su ve sporu da en altına yazarak yaz bugün Can'ım
Sen gönlümüzün üyesisin yazılcan tabi güzellik
Güzel olmuş Can'ım afiyet olsun
Kaçamak akşam geç olmuş ama az olduğu için bişey demiyorum kaçamaksız bol eksili bir hafta olsun güzelim
Ellerine sağlık canım
Aynen Can'ım dün paylaşılan menülere bak örnek olsun sana
Eceee dene hemen banada söyle nasıl olduğunuEki Görüntüle 1880760 Kizlaar ben ne aldiiim
boy:1.66 kilo:54 çok kıskandım fiziği bu tarz fiziğe kavuşmuş olan var mı acaba ??
Kendimden utandım. Maşallah canım spora hayran kaldım. Beni de özendirdin. Cumaya 4 ten fazla gider bu hızla beril emin ol.
Benim de acil kurtulmam gereken kilolarım var çünkü okula giderken kıyafetim kslmadı. Pantolonlar dar geliyor. Onlara sığmam lazım hemen. 80 de sığıyorum bir grubuna. Doğer gruba 76 da sığıyorum. Evde her beden pantolon olunca grupladım.
Tünaydın bombemmmm
hoşgeldin busemm
Canım haftalık hedeflerimizi cuma bildiriminde yapıyoruz. Bu liste aylık hedef listesimiz
Inş canimm
Valla bugünde yarım saat dans ettik gene omzumda oğlum vardı. Sirtim agridi valla
Kızlarrrrrrr şubat basina kadar kaç kilo verebilirim sizce? kardeşimin nişanı olabilir benim için güzel bi hedef tarihi oldu.
Ekim-kasim-aralik-ocak-şubat
Her ay ortalama 3 kilo versem hedefime ulasiyorum aslinda,her ay 4 versem tadından yenmez ama.
Bu takim olmasa verememde çok heyecanlandim
Eki Görüntüle 1880760 Kizlaar ben ne aldiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?