Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

teşekkür ederim çok motive edici buldum sizleri.neden burda 5-6 kişi dönüp duruyor şimdi anlaşıldı gelenleri bu şekilde kaçırıyorsunuz.demek .söylediğiniz çok ayıp alın grubunuz kilolarınız sizin olsun.çok inciticisiniz.

Cnm sen bizi yanlıs anladın.bizim niyetimiz kımseyı dıslamak yada kırıcı olmak deıl.Sadece daha kalıcı daha onlıne uyeler bulmak amacımız.Daha cok paylasım olmasını saglamak.sadece 1 hafta hem sen bızı hem bız senı gozlemleyıp tanısma faslı olacaktı.Yanlış anladın bizi bence

ama ama ama almıyomusunuz beni aranıza neden ya :85::85::85:çok üzüldü ben
Kız ne gruba almaması? Sadece listeye yazmıcam.hamileyken zayıflıcak değilsin ya :)))
bizi seçmediğinize göre gruba alınmadık öyle mi
Arkadaşım.Her gelen yeni üyenin 1 haftalık deneme süresi olur.Paylaşımlara göre grubu alınacaksın.Bizde gectik bu yollardan.Tepkin çok anlamsız.
Kimseyi kaçırdığımız yok. 5 6 kişi dönüyorsa da bu takımın sorunu.Hem sizi motive edici buldum diyorsun,hem gelenleri kacırıyorsunuz diyorsun.Bunda bi çelişki yokmu? Kimse sana git mi dedi?Arkadaşlar izah etmiş ama hala üsteliyorsun.Ortada ayıp olan ve alınacak birşey yok.Beğenmediysen takım çok.. birine yazılabilirsin ama orda da deneme süren olacak..Bilgine...

yaa kızlar şimdi bir akupuntur merkezini aradım. 5 seans kavitasyon+ 5 seans powerplate+ 5 seans akupuntur+ diyet programı+ 2 seans eloktroakupuntur paket program halinde 750 tl dediler. çok tavsiye ettiler 2 ayda 10-15 kilo yağdan verdirtiyormuş.

canım çok ya bu fiyat netten iyice araştır daha uygunları var ben en sonnnn kavitasyona başladığımda tecrübem 1 defa oldu ama baya güzel sonuç almıştım ama bütün bu saydıklarının seansı 100 TL sen 5 defa gitsen zaten 500 TL. 750 TL çok para yani:26::26:

melekim bence bu tavrından dolayı arkadaşı hiç katma gruba alın başınıza çalın demek istemiş resmen,uyumsuz olacağı kanısındayım huzur kaçırmaya gerek yok.

ayyy bu ne yaaa çok komiksin. hem ne yapılacağını bilmiyorum yeni geldim diyorsun hem de anlatılanları anlamak istemezsin. sana listede neden olmadığını zaman ayırıp açıklıyoruz senin verdiğin tepkiye bak.

kesin sonuç alacağımdan emin olsam parası hiç önemli değil de güvenemiyorum. param boşa gitsin istemem. valla incecik olmak için neler vermem ki.

melekim bence bu tavrından dolayı arkadaşı hiç katma gruba alın başınıza çalın demek istemiş resmen,uyumsuz olacağı kanısındayım huzur kaçırmaya gerek yok.

ayyy evet ben de çok sinir oldum. tavrına bak yaaa.

Evet zaten öyle düşünüyorum bende.
Sen bana alınmadın dimi cicim ?

alındım ağlamaktan yeni sustum bi ara kendimi yerlere attımmeleğim neden alınayım kız siz beni kovsanız ben bacadan gelirim hem ne var altı üstü arada kalabalık yaparım meleğim gelene kadar onada bişey demezsiniz biliyorum alıştım ben size

anaaaaaaam 2.5 lıtre su mu bu saat oldu ben bı bardak bıle ıcmedım daha hemen baslamalıyım

yyaawww bende sabahtır anca yarım lıtre ıcebıldım.Çok çişim gelio yaa.Hiç susamıyomda nasıl iş bu anlamadım ben

kızlar benim laptop bozuldu..bu kızların bilgisayarı..ondada program var..kkya girmiyodu..her an atılabilirim..

hoşgeldin canım..cumaya kadar gelmesiydin senin için güzel planlarımızvardı...nihahahahaha

evet cnm cuma paylaşım alanında yazılmıştı...her takım bildirsin filan diye...
ben şimdi ortimden ayrılıcam mı
oy canım ortimmm..sen benim dünya ahiret ortimsinn..

valla çok onere ettin beni murç bacımmmmm(seda sayan bacımı)

ama ama ama almıyomusunuz beni aranıza neden ya :85::85::85:çok üzüldü ben
kız sen bizim demirbaşımızsın...sen olmadan 9. takım olmaaaazz..

kızlar sonunda bızım ıs yerının cevresınde yasam belırtılerı basladı A101 acıldı bı on sokagımıza temın oraya gıttım actıva yogurt kefır k-fleks felan aldım.artık oglen ıcın yemek sorunum kalmadı dıyebılırımAyrıca gayette ucuz geldı bana

afiyet olsun canım bende kahve molası verdim çok yoruldum birazdan işbaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…