- Konu Sahibi Handandandan
-
- #16.221
Kız ne gruba almaması? Sadece listeye yazmıcam.hamileyken zayıflıcak değilsin ya :)))ama ama ama almıyomusunuz beni aranızaneden ya :85::85::85:çok üzüldü ben
Arkadaşım.Her gelen yeni üyenin 1 haftalık deneme süresi olur.Paylaşımlara göre grubu alınacaksın.Bizde gectik bu yollardan.Tepkin çok anlamsız.bizi seçmediğinize göre gruba alınmadık öyle mi
teşekkür ederim çok motive edici buldum sizleri.neden burda 5-6 kişi dönüp duruyor şimdi anlaşıldı gelenleri bu şekilde kaçırıyorsunuz.demek .söylediğiniz çok ayıp alın grubunuz kilolarınız sizin olsun.çok inciticisiniz.
yaa kızlar şimdi bir akupuntur merkezini aradım. 5 seans kavitasyon+ 5 seans powerplate+ 5 seans akupuntur+ diyet programı+ 2 seans eloktroakupuntur paket program halinde 750 tl dediler. çok tavsiye ettiler 2 ayda 10-15 kilo yağdan verdirtiyormuş.
teşekkür ederim çok motive edici buldum sizleri.neden burda 5-6 kişi dönüp duruyor şimdi anlaşıldı gelenleri bu şekilde kaçırıyorsunuz.demek .söylediğiniz çok ayıp alın grubunuz kilolarınız sizin olsun.çok inciticisiniz.
melekim bence bu tavrından dolayı arkadaşı hiç katma gruba alın başınıza çalın demek istemiş resmen,uyumsuz olacağı kanısındayım huzur kaçırmaya gerek yok.
canım çok ya bu fiyat netten iyice araştır daha uygunları var ben en sonnnn kavitasyona başladığımda tecrübem 1 defa oldu ama baya güzel sonuç almıştım ama bütün bu saydıklarının seansı 100 TL sen 5 defa gitsen zaten 500 TL. 750 TL çok para yani:26::26:
melekim bence bu tavrından dolayı arkadaşı hiç katma gruba alın başınıza çalın demek istemiş resmen,uyumsuz olacağı kanısındayım huzur kaçırmaya gerek yok.
Evet zaten öyle düşünüyorum bende.
Sen bana alınmadın dimi cicim ?
Takım içi eşler:
Soffty - Arseda
Fangy - Edda1985
Fadime02 - Hoppidicik
Mütedeyyin - Mursh
Fitsema izinli. Asya27 yeni üyemiz.Bu yüzden Asya,yı hep birlikte motive edeceğiz.
Arkadaşlar eşleri seçerken kura olarak seçtim.Herkes eşlerini motive etsin ve artılarını eksilerini söylesin.Burası açık bir topik olduğu için, öğrendiğiniz bilgileri buradada paylaşın.Takım eşlerinizi hırslandırın.Örneğin aranızda bir hedef belirleyin ve haftaya o hedef kiloya ulasmaya calısın. Takım eşleri çok fazla girmeyen arkadaşlarımıza beraber destek olacağız...
Eveeet.... Statı verdim.Bugün herkes 2.5 lt. su + en az 30 dk. spor yapsın.. Akşama menülerinizi yazın, değerlendirmeye alacağız.
muhahahah..delüüüüü...yyaawww bende sabahtır anca yarım lıtre ıcebıldım.Çok çişim gelio yaa.Hiç susamıyomda nasıl iş bu anlamadım ben
hoşgeldin canım..cumaya kadar gelmesiydin senin için güzel planlarımızvardı...nihahahahahaMerhaba 9. takım çıtırları... Nasılsınız bugün bakalım :) Bizim net bozuldu bir hafta gelmedi,ondan giremedim.cuma günü kilomu bildirecektim ama net olmadığı için giremedim zaten yine 79 cıktım :26:
neyse bu haftadan sonra inş. bozulmaz da,bende bol bol sizinle beraber olurum :)
oy canım ortimmm..sen benim dünya ahiret ortimsinn..evet cnm cuma paylaşım alanında yazılmıştı...her takım bildirsin filan diye...
ben şimdi ortimden ayrılıcam mı
valla çok onere ettin beni murç bacımmmmm(seda sayan bacımı)Tekrardan hoşgeldin diyorum cnm.Ben topiğe geldiğimde sen yoktun ev taşıma sebebiyle biz demetle tanıştık.Birbiirmizi çok sevdikAma bende tam olarak topik kurallarını bilmiyorum yenı gelen arkadaşlarda var.Bunun üzerinden bi yazı yazarsan bizde seve seve uyarız cnm.
Ayrıca demetcim eger kıskanmazsan ortini ben alabilirim :81::86:
kız sen bizim demirbaşımızsın...sen olmadan 9. takım olmaaaazz..ama ama ama almıyomusunuz beni aranızaneden ya :85::85::85:çok üzüldü ben
kızlar sonunda bızım ıs yerının cevresınde yasam belırtılerı basladıA101 acıldı bı on sokagımıza temın oraya gıttım actıva yogurt kefır k-fleks felan aldım.artık oglen ıcın yemek sorunum kalmadı dıyebılırım Ayrıca gayette ucuz geldı bana
afiyet olsun canım bende kahve molası verdim çok yoruldum birazdan işbaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?