Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben bugün günü kapattım daha doğrusu böyle kapatmak olur mu bilmiyorum sabah krize girdim sonunda annemi görmeye girdim yoğun bakıma kötü görünmüyordu ama bana tepki vermedi ve moralim çok bozuldu kaçamak yaptım hemde kocaman bir kaçamak ve diyeti bırakmayı düşündüm tabi sonra yürürken kendi kendimi ikna ettim ve pes etmemeyi başardım menümü yazayım sağlam bir zopa yiyeyim sizden yarın sabah da erkenden yürüyüşe çıkmayı planlıyorum hadi hayırlısı işte bugünün yüz karası menüsü...

09,00 1 activia
12,00 1 porsiyon profiterol
16,30 1 koca tabak kabak, 1 kase yoğurt
20,00 1 kase zencefil-zerdeçal ve tarçınlı yoğurt (planım bu)
spor: 1,5 saat yürüyüş, 100 mekik (mekik ceza olarak çektim)
su: 2 litre

tabi ki ideal bir menü böyle değil ve kaptan olarak yarın da cezalıyım

Eceee dene hemen banada söyle nasıl olduğunu

merakla bekliyorum ben anlamadım çünkü bunun ne olduğunuuuu tebeşşir mi bu daaaaaaa
eveet tebeşir, gelir gelmez denedim renk veriyor hafif bir sertleşme hissediyorum ama kalas gibi de olmamış foto çektim ama tam belli olmadı 6. takımla biraz ilgileneyim tekrar çekip atacağım kızlar pembesi ve turuncusu da vardı ama ben mavi aldııım

buseb demekki genetik olarak şanslısın sen bu kadından da o kilodayken taşşan :) ben lise 1 deki halimi hatırlıyorum göbegim bile vardı 68 kılodayken kalçam gögsum bıle ufak olmasına ragmen .ben o kdar şanslı deglım malesef ::)

oouuvv

aynen böyle kapat canım günü anca kurtarırsın

annen için ne diyor doktorlar canım neden uyanmıyormuş?

anaa o koca pakette mavi mi var sadece kaç tane var 1 tane değildir heralde dimii

canım ünideyken bende kilo aldım. sonra verdim ama evlenince geri aldım işin özü bu. şimdi senin için son 3 sene önce üni kilolarımı verdiğim halimi yükliycem bak bakalım :)

ballikayfe bence saçın harika görünüyor

annen için dua ediyorum canım.. Allah şifasını versin tez zamanda. en azından artık kıpırdanmaya başladı. sen yanında yokken de kıpırdıyordur. iyi düşünelim iyi olsun

Kiz rahat vermiyor yoksa sürekli cekistirip duruyor beni
Hadi betusummm izinde olsanda birakma kendini. Seviyorum senii
Ecee kuzum yapma böyle ama sen annen için dik durmalisin.
Yarın bol bol yuruyus yap kuzum telafi et
Merak ettim kız bi an önce yükle resmi

Kiz rahat vermiyor yoksa sürekli cekistirip duruyor beni
Hadi betusummm izinde olsanda birakma kendini. Seviyorum senii
Ecee kuzum yapma böyle ama sen annen için dik durmalisin.
Yarın bol bol yuruyus yap kuzum telafi et
Merak ettim kız bi an önce yükle resmi

Yükledim canım buseye cevap verirken bir önceki sayfada

Bayramdada menü yazıyoruz zaten canim. Sadece fazla online olamıyoruz ama akşamları menü zorunlu

Aaaaa bilmiyordum. İyi oldu söğlediğin. Zaten ipin ucu kaçardı bendd menü yazmadaydım.

Bence hedegine ulaşırsın canım. Azmin elinden ne kurtulmuş. Bu kış halledeceğiz bu kilo işini inşallah. Yaza bombeeeee

Canım zaten bol hol yürümüşsun. Trlafi etmişsindir. Anneciģin inşallah en kıs zamanda düzelecek.

Eki Görüntüle 1880788

NASIL AMA İYİ BAŞARMIŞIM DİMİ

YİNE YAPCAAAM

Ćok güzel canım.

ŞAKA MI YAPIYONN görmüyon mu kızzzzzzz

Bu se ver 50 - 55 kg lık hallerin ćok güzel. 48 i sevmedim. Çok zayıflığı sevmiyotum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…