- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.221
Eceee dene hemen banada söyle nasıl olduğunu
eveet tebeşir, gelir gelmez denedim renk veriyor hafif bir sertleşme hissediyorum ama kalas gibi de olmamış foto çektim ama tam belli olmadı 6. takımla biraz ilgileneyim tekrar çekip atacağım kızlar pembesi ve turuncusu da vardı ama ben mavi aldııımmerakla bekliyorum ben anlamadım çünkü bunun ne olduğunuuuutebeşşir mi bu daaaaaaa
ben bugün günü kapattım daha doğrusu böyle kapatmak olur mu bilmiyorum sabah krize girdim sonunda annemi görmeye girdim yoğun bakıma kötü görünmüyordu ama bana tepki vermedi ve moralim çok bozuldu kaçamak yaptım hemde kocaman bir kaçamak ve diyeti bırakmayı düşündüm tabi sonra yürürken kendi kendimi ikna ettim ve pes etmemeyi başardım menümü yazayım sağlam bir zopa yiyeyim sizden yarın sabah da erkenden yürüyüşe çıkmayı planlıyorum hadi hayırlısı işte bugünün yüz karası menüsü...
09,00 1 activia
12,00 1 porsiyon profiterol
16,30 1 koca tabak kabak, 1 kase yoğurt
20,00 1 kase zencefil-zerdeçal ve tarçınlı yoğurt (planım bu)
spor: 1,5 saat yürüyüş, 100 mekik (mekik ceza olarak çektim)
su: 2 litre
tabi ki ideal bir menü böyle değil ve kaptan olarak yarın da cezalıyım
eveet tebeşir, gelir gelmez denedim renk veriyor hafif bir sertleşme hissediyorum ama kalas gibi de olmamış foto çektim ama tam belli olmadı 6. takımla biraz ilgileneyim tekrar çekip atacağım kızlar pembesi ve turuncusu da vardı ama ben mavi aldııım
buseb demekki genetik olarak şanslısın sen bu kadından da o kilodayken taşşan :) ben lise 1 deki halimi hatırlıyorum göbegim bile vardı 68 kılodayken kalçam gögsum bıle ufak olmasına ragmen .ben o kdar şanslı deglım malesef ::)
tamam :)canım ünideyken bende kilo aldım. sonra verdim ama evlenince geri aldım işin özü bu. şimdi senin için son 3 sene önce üni kilolarımı verdiğim halimi yükliycem bak bakalım :)
oouuvv
aynen böyle kapat canım günü anca kurtarırsın
annen için ne diyor doktorlar canım neden uyanmıyormuş?
anaa o koca pakette mavi mi var sadece kaç tane var 1 tane değildir heralde dimii
65 lik halin kötu degıl kı .diyet yapılırmı kız ::)
65 lik halin kötu degıl kı .diyet yapılırmı kız ::)
görülcek ne var ki.nerenden rahatsızsın sen :)ŞAKA MI YAPIYONNgörmüyon mu kızzzzzzz
Kiz rahat vermiyor yoksa sürekli cekistirip duruyor benicanım bu ne ki?? ben bundan da taştım bi dönem kilo aldım ünide sonra üni bitince yine verdim. 1,5 sene önce geri almaya başladımfoto paylaşırım senin için
hoşbulduk hilaliiim
kız beline bir şey olmasın alma artık sırtına çocuk 15 kg artık büyük yani dellenme
bence 3 verirsin ayda. azimli olursan spor eklersen 5 verirsin
merakla bekliyorum ben anlamadım çünkü bunun ne olduğunuuuutebeşşir mi bu daaaaaaa
Hadi betusummm izinde olsanda birakma kendini. Seviyorum senii7 EKIM HEDEF LISTESI
Kumral_kraker: 70.2
Eliya: 73.4 hedef 70
Alinin_annesi: 74.4 hedef 71
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66
Burnfat: 85.5
Semplice_signora: 84.4
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love: 86
Ecee kuzum yapma böyle ama sen annen için dik durmalisin.ben bugün günü kapattım daha doğrusu böyle kapatmak olur mu bilmiyorum sabah krize girdim sonunda annemi görmeye girdim yoğun bakıma kötü görünmüyordu ama bana tepki vermedi ve moralim çok bozuldu kaçamak yaptım hemde kocaman bir kaçamak ve diyeti bırakmayı düşündüm tabi sonra yürürken kendi kendimi ikna ettim ve pes etmemeyi başardım menümü yazayım sağlam bir zopa yiyeyim sizden yarın sabah da erkenden yürüyüşe çıkmayı planlıyorum hadi hayırlısı işte bugünün yüz karası menüsü...
09,00 1 activia
Merak ettim kız bi an önce yükle resmieveet tebeşir, gelir gelmez denedim renk veriyor hafif bir sertleşme hissediyorum ama kalas gibi de olmamış foto çektim ama tam belli olmadı 6. takımla biraz ilgileneyim tekrar çekip atacağım kızlar pembesi ve turuncusu da vardı ama ben mavi aldııım
Kiz rahat vermiyor yoksa sürekli cekistirip duruyor benicanım bu ne ki?? ben bundan da taştım bi dönem kilo aldım ünide sonra üni bitince yine verdim. 1,5 sene önce geri almaya başladımfoto paylaşırım senin için
hoşbulduk hilaliiim
kız beline bir şey olmasın alma artık sırtına çocuk 15 kg artık büyük yani dellenme
bence 3 verirsin ayda. azimli olursan spor eklersen 5 verirsin
merakla bekliyorum ben anlamadım çünkü bunun ne olduğunuuuutebeşşir mi bu daaaaaaa
Hadi betusummm izinde olsanda birakma kendini. Seviyorum senii7 EKIM HEDEF LISTESI
Kumral_kraker: 70.2
Eliya: 73.4 hedef 70
Alinin_annesi: 74.4 hedef 71
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66
Burnfat: 85.5
Semplice_signora: 84.4
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love: 86
Ecee kuzum yapma böyle ama sen annen için dik durmalisin.ben bugün günü kapattım daha doğrusu böyle kapatmak olur mu bilmiyorum sabah krize girdim sonunda annemi görmeye girdim yoğun bakıma kötü görünmüyordu ama bana tepki vermedi ve moralim çok bozuldu kaçamak yaptım hemde kocaman bir kaçamak ve diyeti bırakmayı düşündüm tabi sonra yürürken kendi kendimi ikna ettim ve pes etmemeyi başardım menümü yazayım sağlam bir zopa yiyeyim sizden yarın sabah da erkenden yürüyüşe çıkmayı planlıyorum hadi hayırlısı işte bugünün yüz karası menüsü...
09,00 1 activia
Merak ettim kız bi an önce yükle resmieveet tebeşir, gelir gelmez denedim renk veriyor hafif bir sertleşme hissediyorum ama kalas gibi de olmamış foto çektim ama tam belli olmadı 6. takımla biraz ilgileneyim tekrar çekip atacağım kızlar pembesi ve turuncusu da vardı ama ben mavi aldııım
İnşallah canım sağ olballikayfe bence saçın harika görünüyor
annen için dua ediyorum canım.. Allah şifasını versin tez zamanda. en azından artık kıpırdanmaya başladı. sen yanında yokken de kıpırdıyordur. iyi düşünelim iyi olsun
Benimkinden iyi renk vermiş ece bende mavi hiç bellic olmadı
Yükledim canım buseye cevap verirken bir önceki sayfadaKiz rahat vermiyor yoksa sürekli cekistirip duruyor beni
Hadi betusummm izinde olsanda birakma kendini. Seviyorum senii
Ecee kuzum yapma böyle ama sen annen için dik durmalisin.
Yarın bol bol yuruyus yap kuzum telafi et
Merak ettim kız bi an önce yükle resmi
Görmüşsün :) gra*** den aldım ben boyaların yanındaydıBenimkinden iyi renk vermiş ece bende mavi hiç bellic olmadı
Bayramdada menü yazıyoruz zaten canim. Sadece fazla online olamıyoruz ama akşamları menü zorunlu
Kızlarrrrrrr şubat basina kadar kaç kilo verebilirim sizce? kardeşimin nişanı olabilir benim için güzel bi hedef tarihi oldu.
Ekim-kasim-aralik-ocak-şubat
Her ay ortalama 3 kilo versem hedefime ulasiyorum aslinda,her ay 4 versem tadından yenmez ama.
Bu takim olmasa verememde çok heyecanlandim
ben bugün günü kapattım daha doğrusu böyle kapatmak olur mu bilmiyorum sabah krize girdim sonunda annemi görmeye girdim yoğun bakıma kötü görünmüyordu ama bana tepki vermedi ve moralim çok bozuldu kaçamak yaptım hemde kocaman bir kaçamak ve diyeti bırakmayı düşündüm tabi sonra yürürken kendi kendimi ikna ettim ve pes etmemeyi başardım menümü yazayım sağlam bir zopa yiyeyim sizden yarın sabah da erkenden yürüyüşe çıkmayı planlıyorum hadi hayırlısı işte bugünün yüz karası menüsü...
09,00 1 activia
ŞAKA MI YAPIYONNgörmüyon mu kızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?