Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yükledim canım buseye cevap verirken bir önceki sayfada

Görmüşsün :) gra*** den aldım ben boyaların yanındaydı
gördüm canım. Gittiğim zaman bakayım belki ondan da alirim
Zaten menü yazmasak ohoo gitmez bu kilolar canim

Kızlar menum
Sabah 10
2 mürdüm erigi
Öğle 13
Yarım bardak ballı süt
Akşam 17:30
Bir domates
Yarım kase yoğurt
Bir kabak bir minik patates ( yumurta kadardi) 2 kk peynirden kavurma baharatlı
Su 2 litre
Spor 15 dk egzersiz yarım saat dans

Kiz bi işe baslayimda rahat rahat alirim şimdi erdem dır dır eder daha yeni aldın aynisindan diye

Aman bu adamlar hep dırdır ediyor. Onlara göre hiç eksik yok. Herşey tam. Çanta alırsın çanta var ya derler. Sanki bir tane hetşeye oluyof.

Hilal ćok az bu menü kuzum. Azıcık kahvaltıyı zenginleştir.

Menüm :
Sabah 10.00 : 1 tabak yağda haşlanmış biber domates eşliğinde. yarım çay bardağı badem , peynir ,2 bardak çay tükettim.
Öğlen 13.57 : Türk kahvesi sade
Akşam 18.00 : 1 tas yoğurt çorbası ,1 tane karnıyarık , 1 çay bardağından fazla badem , biraz haşlanmış biber , maden suyu .
1.5 litre su tükettm .
spor yok fakat biraz müzik eşliğinde dans ettim .

canım az değil mi bu ya gündüz az olmuş akşam güzel afiyet olsun
canım yağda haşlanmış dediğin kızartma mı oluyor yani bir de karnıyarık kızartmamıydı afiyet olsun suya ekle ama az olmuş

canım az değil mi bu ya gündüz az olmuş akşam güzel afiyet olsun

canım yağda haşlanmış dediğin kızartma mı oluyor yani bir de karnıyarık kızartmamıydı afiyet olsun suya ekle ama az olmuş
yağda annem öldürdü çok kızartmadı zaten .karnıyarık kızartma degıl :) su içmeye gene devam ederim şu an 6 bardak içtik yatana kadar 2 bardak eklerim üstüne

Bu günkü menü
Sabah 9.00
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
Salatslık
1 dilim ekmek

Ara : 1 elmalı kurabiye

Öğlen 14.30
1 yağı alınmış ton bslığı
Bol salats
1 dilim ekmek

Akşam 20.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt

2.5 litre su
Tüm gun ev temizledim hslı yıkadım cam sildim. Ama yatmadsn 40 dk bantta yürüyecdğim kararlıyım

Canım menü güzel. Yağ kısmı çok az olması gerekir.

Sabah Anneme Gidecektim Kahvaltıya Son Anda Iptal Oldu Bende Erik Yedim Öyle Işte Canım
Canım Annen Az Bile Yağda öldürmüş olsa o kizartmaya girer haslamaya değil. Karniyarik Kizartmami derken patlicani kizartilipmi yapıldı yani canım :) biz kızartma yemiyoruz çünkü. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım kurabiye hariç güzel

aman o kadar dikkat etmiyorum ben böylede veriyorum :)

Canimcim eylul itibariyle artik mutfak butcem olacak ins.gectigimiz ay cok borc kapattim arabanin tamiri sigortasi ve muayenesi derken hic nakitim kalmadi malesef.o yuzden pwynire yuklendim.bizimkilerde de cok protein kulturu yoktur.sulu yemek vs de cok yagli oluyor yiyemiyorum.o yuzden eylull bekle beni anaciiimmmm
Selam bibisler
Dün iribariyle spor sezonumu acmis bulunuyorum
30 dak Ekliptik
30 dak kürek cektim
Cumaya 4 gidecek o kadar
Simdi esofmanlar giyildi 10000 adim hedeflendi
Kizlar pzt evden yazisacaz simdilik idare edin anacim
eliptik dusunuyorum ama kilo fazlayken dizlere zararliymis diye alamadim.oyle mi acep ?
ins eylulde canim mutfak butcesini ayarladim sukur:)

Busem kusum 86.3 nerden cikti baciimm.moralimi bozma bak heeetiketime bak sekerim buse:):)88.6 ile basladim canim.aslinda ilk hafta 82idim.dikkat ettim 2.hafta buraya geldim.yani ilk hafta kilolari gittikten sonra baspadim burda yazmaya:)ramazandan bi hafta onceydi.25 mayisti sanirim yanlis hatirlamiyorsam.tarihlerde kotuyum.3 ayda 92 den 85 diyim.ama bu sabah adet oldum.bir de arada dikkat etmemiaim 2 gundur kabizlik vardi.bugun sukur.hic yasamazdim pazar sinavim var onun stresi sanirim.ydsye girecem yarin nasipse kizlar dua edin.net 3 ayda 7 kilo diyelim.haftada 0.5di hedefim bu ay duzgun alisveris yapamadim mutfak icin.iste oyleolumsuz etkiledi beni

7 EKIM HEDEF LISTESI
Kumral_kraker: 70.2
Eliya: 73.4 hedef 70
Alinin_annesi: 74.4
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66 hedef 63
Burnfat: 85.5 hedef 81
Semplice_signora: 84.4
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love

Yani bence verirsin duzenli sporla

Bi profiterol de esasli kacamak olmus ama en azindan saati erkenmis.kuzucum tebesiri kaca aldin.cok hos durmus.annen konusunda uzulme iyi olacak insallah.hemsireler vs de mi bisey demiyor?aciklama yapmiyor mu drniz
ayyy evet ya ben de butun lise hayatimda 68-65 arasiydim.offf offf
Eki Görüntüle 1880788

NASIL AMA İYİ BAŞARMIŞIM DİMİ

YİNE YAPCAAAM
buse ben zayifligi seviyorum.belki hic o kiloda olmadigim icin.48 kiloki halin en sekeri bence:)
murdumcu seni.guzel menu:)
Canim biz tanismadik de mi kusura bakma ya.yegenin sunneti var yarin.bi de ydsye gircem.okudum ama yazmayi unuttum.ben fatma.33 yasindayim.3.5 yasinda oglum var.7 agustos 2017deki d.gunume cok daha hafif girneyi planliyorum:)ins hep beraber gitcek bu kilolar
afiyet olsun canim.kurabiye var ama temizlikte yakmissindir ins

en ustteki 82 92 olcak.kafam karisik.hizli yazarken ilkini yanlis yazmisim

buseb kusum.iyiki hatirlattin simdi baktim bak.18 haziranda 92 to 55 diye durum bildirmisim forumda.ordan hesap edersin iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…