- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.241
Yükledim canım buseye cevap verirken bir önceki sayfada
gördüm canım. Gittiğim zaman bakayım belki ondan da alirimGörmüşsün :) gra*** den aldım ben boyaların yanındaydı
Zaten menü yazmasak ohoo gitmez bu kilolar canimAaaaa bilmiyordum. İyi oldu söğlediğin. Zaten ipin ucu kaçardı bendd menü yazmadaydım.
Bence hedegine ulaşırsın canım. Azmin elinden ne kurtulmuş. Bu kış halledeceğiz bu kilo işini inşallah. Yaza bombeeeee
Canım zaten bol hol yürümüşsun. Trlafi etmişsindir. Anneciģin inşallah en kıs zamanda düzelecek.
Ćok güzel canım.
Bu se ver 50 - 55 kg lık hallerin ćok güzel. 48 i sevmedim. Çok zayıflığı sevmiyotum ben.
teşekkür ederim canım :)Canım zaten bol hol yürümüşsun. Trlafi etmişsindir. Anneciģin inşallah en kıs zamanda düzelecek.
al al hepsini alalımgördüm canım. Gittiğim zaman bakayım belki ondan da alirim
Zaten menü yazmasak ohoo gitmez bu kilolar canim
Kiz bi işe baslayimda rahat rahat alirimteşekkür ederim canım :)
al al hepsini alalım
Kiz bi işe baslayimda rahat rahat alirimşimdi erdem dır dır eder daha yeni aldın aynisindan diye
Eder o ederrretmesin enişte bey hiç dır dır etmesin dır dır dediğini evin hanımı eder
Kiz bi işe baslayimda rahat rahat alirimşimdi erdem dır dır eder daha yeni aldın aynisindan diye
Kızlar menum
Sabah 10
2 mürdüm erigi
Öğle 13
Yarım bardak ballı süt
Akşam 17:30
Bir domates
Yarım kase yoğurt
Bir kabak bir minik patates ( yumurta kadardi) 2 kk peynirden kavurma baharatlı
Su 2 litre
Spor 15 dk egzersiz yarım saat dans
canım az değil mi bu ya gündüz az olmuş akşam güzel afiyet olsunKızlar menum
Sabah 10
2 mürdüm erigi
Öğle 13
Yarım bardak ballı süt
Bir domates
Yarım kase yoğurt
Su 2 litre
canım yağda haşlanmış dediğin kızartma mı oluyor yani bir de karnıyarık kızartmamıydı afiyet olsun suya ekle ama az olmuşMenüm :
Sabah 10.00 : 1 tabak yağda haşlanmış biber domates eşliğinde. yarım çay bardağı badem , peynir ,2 bardak çay tükettim.
Öğlen 13.57 : Türk kahvesi sade
Akşam 18.00 : 1 tas yoğurt çorbası ,1 tane karnıyarık , 1 çay bardağından fazla badem , biraz haşlanmış biber , maden suyu .
1.5 litre su tükettm .
spor yok fakat biraz müzik eşliğinde dans ettim .
yağda annem öldürdü çok kızartmadı zaten .karnıyarık kızartma degıl :) su içmeye gene devam ederim şu an 6 bardak içtik yatana kadar 2 bardak eklerim üstünecanım az değil mi bu ya gündüz az olmuş akşam güzel afiyet olsun
canım yağda haşlanmış dediğin kızartma mı oluyor yani bir de karnıyarık kızartmamıydı afiyet olsun suya ekle ama az olmuş
tamamdır canım afiyet olsunyağda annem öldürdü çok kızartmadı zaten .karnıyarık kızartma degıl :) su içmeye gene devam ederim şu an 6 bardak içtik yatana kadar 2 bardak eklerim üstüne
Menüm :
Sabah 10.00 : 1 tabak yağda haşlanmış biber domates eşliğinde. yarım çay bardağı badem , peynir ,2 bardak çay tükettim.
Akşam 18.00 : 1 tas yoğurt çorbası ,1 tane karnıyarık , 1 çay bardağından fazla badem , biraz haşlanmış biber , maden suyu .
1.5 litre su tükettm .
Sabah Anneme Gidecektim Kahvaltıya Son Anda Iptal Oldu Bende Erik Yedim Öyle Işte CanımAman bu adamlar hep dırdır ediyor. Onlara göre hiç eksik yok. Herşey tam. Çanta alırsın çanta var ya derler. Sanki bir tane hetşeye oluyof.
Hilal ćok az bu menü kuzum. Azıcık kahvaltıyı zenginleştir.
Canım Annen Az Bile Yağda öldürmüş olsa o kizartmaya girer haslamaya değil. Karniyarik Kizartmami derken patlicani kizartilipmi yapıldı yani canım :) biz kızartma yemiyoruz çünkü. Afiyet olsunMenüm :
1.5 litre su tükettm .
Afiyet olsun canım kurabiye hariç güzelBu günkü menü
Sabah 9.00
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
Salatslık
1 dilim ekmek
Ara : 1 elmalı kurabiye
Öğlen 14.30
1 yağı alınmış ton bslığı
Bol salats
1 dilim ekmek
Akşam 20.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2.5 litre su
Tüm gun ev temizledim hslı yıkadım cam sildim. Ama yatmadsn 40 dk bantta yürüyecdğim kararlıyım
aman o kadar dikkat etmiyorum ben böylede veriyorum :)Sabah Anneme Gidecektim Kahvaltıya Son Anda Iptal Oldu Bende Erik Yedim Öyle Işte Canım
Canım Annen Az Bile Yağda öldürmüş olsa o kizartmaya girer haslamaya değil. Karniyarik Kizartmami derken patlicani kizartilipmi yapıldı yani canım :) biz kızartma yemiyoruz çünkü. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım kurabiye hariç güzel
Canimcim eylul itibariyle artik mutfak butcem olacak ins.gectigimiz ay cok borc kapattim arabanin tamiri sigortasi ve muayenesi derken hic nakitim kalmadi malesef.o yuzden pwynire yuklendim.bizimkilerde de cok protein kulturu yoktur.sulu yemek vs de cok yagli oluyor yiyemiyorum.o yuzden eylull bekle beni anaciiimmmmBaşkaları varsa diyet zor oluyor canım kendine başka çözümler bulmalisin mesela eşime ayrı kendime ayrı pişirdiğim zamanlar oluyor veya ona nohut pişirdiysem 3 kaşığını alıp salatama atıyorum. Dolapta közlenmiş patlıcan, biber,sivas kofte hep olur acil durum yemeğidir benim için yoğurtla karistiririm yerim közleri. Kiymaya yumurta da kirip yiyebilirsn en azindan uygun yiyecek yoksa. Zor oluyor yanindaki güzel lezzetli yemekleri yerken ama bizim durumumuz belli boyle kalmak mi istersin çıtı pıtı olmak mi düşün ve kendine bi yol çiz canım..
eliptik dusunuyorum ama kilo fazlayken dizlere zararliymis diye alamadim.oyle mi acep ?Selam bibisler
Dün iribariyle spor sezonumu acmis bulunuyorum
30 dak Ekliptik
30 dak kürek cektim
Cumaya 4 gidecek o kadar
Simdi esofmanlar giyildi 10000 adim hedeflendi
Kizlar pzt evden yazisacaz simdilik idare edin anacim
ins eylulde canim mutfak butcesini ayarladim sukur:)Tabiki güzelim yaz olsun en azından izindeyken seni durdurur bu artı olmazsın
Can'ım biraz daha gayret bence yeme düzenini değiştirmelisin biraz protein de tüketebilirsin çok proteinsiz kalan bir vücut kilo veremez
Kolay olan Ne var Kı Can'ım ama çıtır Bi hatun olmak herşeye değer
Busem kusum 86.3 nerden cikti baciimm.moralimi bozma bak heeinş gönlüne sinen bir kreş bulursun canım. valla bi kaçamak yaptın spordan helak oldun
helal sana BOMBEEE
ay ben ona kıyamam bebişim yaaa
tabiki hedef belir tatlım senin neyin eksik
fatmam 86.3 le başlamışsın 2,5 aydır 2-3 kilo mu vermiş oluyorsun yani ben anlamadım
eğer öyleyse silkelenip kendine gel lütfen bu şekilde amacına ulaşamadan pes edersin. diyet bu kadar uzun olmaz 3-5 sene sürmez yani. evde aerobik spor yap bir şey yap. ucuz protein olarak tavuk tüketebilirsin. mercimek bol proteinki onu tüket. yani yoğurt ye yumurta ye bul bir şey kuzum yaa
evet öyle de güzel yapmışım ki anlatamam zor durdum
hesap kitappp hadi bakalımm
tünaydııınnn
melisa vücut 3 güne alışıyor süpersin tatlım
berill bombe gibisin bu nası sporr helaaall
evet canım kaçamak olmayacak inş bu hafta bıktım bu şişkoluktan
canım 7 ekim için hedefini belirle seni de ekleyelim listeye
Yani bence verirsin duzenli sporlaKızlarrrrrrr şubat basina kadar kaç kilo verebilirim sizce? kardeşimin nişanı olabilir benim için güzel bi hedef tarihi oldu.
Ekim-kasim-aralik-ocak-şubat
Her ay ortalama 3 kilo versem hedefime ulasiyorum aslinda,her ay 4 versem tadından yenmez ama.
Bu takim olmasa verememde çok heyecanlandim
Eki Görüntüle 1880760 Kizlaar ben ne aldiiim
Bi profiterol de esasli kacamak olmus ama en azindan saati erkenmis.kuzucum tebesiri kaca aldin.cok hos durmus.annen konusunda uzulme iyi olacak insallah.hemsireler vs de mi bisey demiyor?aciklama yapmiyor mu drnizben bugün günü kapattım daha doğrusu böyle kapatmak olur mu bilmiyorum sabah krize girdim sonunda annemi görmeye girdim yoğun bakıma kötü görünmüyordu ama bana tepki vermedi ve moralim çok bozuldu kaçamak yaptım hemde kocaman bir kaçamak ve diyeti bırakmayı düşündüm tabi sonra yürürken kendi kendimi ikna ettim ve pes etmemeyi başardım menümü yazayım sağlam bir zopa yiyeyim sizden yarın sabah da erkenden yürüyüşe çıkmayı planlıyorum hadi hayırlısı işte bugünün yüz karası menüsü...
09,00 1 activia
12,00 1 porsiyon profiterol
16,30 1 koca tabak kabak, 1 kase yoğurt
20,00 1 kase zencefil-zerdeçal ve tarçınlı yoğurt (planım bu)
spor: 1,5 saat yürüyüş, 100 mekik (mekik ceza olarak çektim)
su: 2 litre
tabi ki ideal bir menü böyle değil ve kaptan olarak yarın da cezalıyım
ayyy evet ya ben de butun lise hayatimda 68-65 arasiydim.offf offfbuseb demekki genetik olarak şanslısın sen bu kadından da o kilodayken taşşan :) ben lise 1 deki halimi hatırlıyorum göbegim bile vardı 68 kılodayken kalçam gögsum bıle ufak olmasına ragmen .ben o kdar şanslı deglım malesef ::)
buse ben zayifligi seviyorum.belki hic o kiloda olmadigim icin.48 kiloki halin en sekeri bence:)
murdumcu seni.guzel menu:)Kızlar menum
Sabah 10
2 mürdüm erigi
Öğle 13
Yarım bardak ballı süt
Bir domates
Yarım kase yoğurt
Su 2 litre
Canim biz tanismadik de mi kusura bakma ya.yegenin sunneti var yarin.bi de ydsye gircem.okudum ama yazmayi unuttum.ben fatma.33 yasindayim.3.5 yasinda oglum var.7 agustos 2017deki d.gunume cok daha hafif girneyi planliyorum:)ins hep beraber gitcek bu kilolarMenüm :
1.5 litre su tükettm .
afiyet olsun canim.kurabiye var ama temizlikte yakmissindir insBu günkü menü
Sabah 9.00
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
Salatslık
1 dilim ekmek
Ara : 1 elmalı kurabiye
Öğlen 14.30
1 yağı alınmış ton bslığı
Bol salats
1 dilim ekmek
Akşam 20.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2.5 litre su
Tüm gun ev temizledim hslı yıkadım cam sildim. Ama yatmadsn 40 dk bantta yürüyecdğim kararlıyım
en ustteki 82 92 olcak.kafam karisik.hizli yazarken ilkini yanlis yazmisimBusem kusum 86.3 nerden cikti baciimm.moralimi bozma bak heeetiketime bak sekerim buse:):)88.6 ile basladim canim.aslinda ilk hafta 82idim.dikkat ettim 2.hafta buraya geldim.yani ilk hafta kilolari gittikten sonra baspadim burda yazmaya:)ramazandan bi hafta onceydi.25 mayisti sanirim yanlis hatirlamiyorsam.tarihlerde kotuyum.3 ayda 92 den 85 diyim.ama bu sabah adet oldum.bir de arada dikkat etmemiaim 2 gundur kabizlik vardi.bugun sukur.hic yasamazdim pazar sinavim var onun stresi sanirim.ydsye girecem yarin nasipse kizlar dua edin.net 3 ayda 7 kilo diyelim.haftada 0.5di hedefim bu ay duzgun alisveris yapamadim mutfak icin.iste oyleolumsuz etkiledi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?