Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

senin adına sevindimm

afiyet olsun canım bende kahve molası verdim çok yoruldum birazdan işbaşı
yeni ortim bi yere kaybolma bakiimm..bundan sonra peşindeyim..benden kurtulamazsın..

yemek yedikçay içtikgeldik
affiyet olsun..can olsun , kan olsun, löp löp yağ olsuuunn..

slm kızlar çok yoruldum anca 2 odayı bittirdim daha 2 oda mutfak duruyor arada yemek yapıp ara verince geç bittiyo işler
menüm sabah 2 bardak limonlu ballı ılk su
kahvaltı peynir domates salatalık çay
sade türk kahvesi
ara 1 bardak süt 1 avuç çilek
ögle 1 kase mercimek çorbası 3 kaşık pazı kavurma. salatanın içinde 2 kaşık barbunya .4 kaşık yogurt 1 dilim ç ekmek
ara yeşil çay 2 tam ceviz 3 k kayısı
2.ara 7 çilek
akşam 1 kase nohut yemegi 2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim ç ekmek 3 kaşık yogurt
sonra yeşil çayla leblebi yerim 2.5 su bitti spor yok temizlik yapıyorum

bu aralar çok yediğim için bugün çok acıktım. aklım hep yemekteydi.
bugünkü menüm:
kahvaltı: light sütle hazırlanmış nesfit
ara: yok
öğle: yoğurt çorbası + 1 dlm kepek ekmeği
ara: yeşil çay+ 5 bisküvi+ 5 fındık
akşam: 1tabak taze fasulye+ 1 kase yoğurt+ 1 dlm kepek ekmeği

şimdiye kadar 2 lt su içtim. birazdan spora gidicem. yatana kadar da sadece meyve yerim, süt içerim.

Kalkarkalkmaz: :81:

Kahvaltıdan önce meyve:

Kahvaltı: :81:

İlk ara: :81:

Öğle: :81:

İkinci ara: :81:

Akşam: :81:

Su: :81:

Bitki çayı: :81:

Spor: Temizlik yapmışsın,yeter o sana :81:

Kitap:

Halime abla süpersin..Bakalım cuma günü kilolar gidecek mi

kaptanım melegım hosgeldın yeni kurallarda hemen gelmiş sefa gelmiş hoışgelmiş
arseda yenı ortim sensin inş birbirimizi ve takım arkadaşlarımızı bol bol motıve ederız
ya kızlar bugun çok erken kalktım kızlarımı dişçiye göturdum sabah kahvaltı yapmadım yemegı taaaaa 13.30da yedım ama ne yedım hala agzım durmuyor duzenım bozulunca toparlanamıyom daha bi şey yemiyecem dıyorum inş yemem
kaptanım yarım saatten fazla yurudum bugun bıde dişçide 2 saat ayakta bekledım şimdide ip atlarım 50 tane yeterlı olurmu spor için ya su olayına gelıce kanal d de doktorum programına katılan bı diyetisyen 60 70 kılo olan bayanların gun içinde en fazla 1.5 2 lt su içmelerını onerıyo fazlası mıneral kaybı yapıyormus diye söyledi bende zaten en fazla o kadar içebiliyorum bugun menum cok sacma ve berbat
kahvaltı ne bulduysam yedım ne siz sorun ne ben soyleyım ara kuruyemiş çilek bunlardada sınır yok doyana kadar yedim

Kalkarkalkmaz:

Kahvaltıdan önce meyve:

Kahvaltı: :81: Seda açıkçası kahvaltını çok çok az yapmışsın.Birde emziriyorsun sen.Kahvaltınızı kral gibi yapmalısın.En az 400 cl. olmalı ki, diğer öğünlerde acıkmayasın.Dikkat et gülüm...

1.ara:

Öğle: :81:

2. ara: :81:

Akşam: :81: Hani bunun salatası Öğle yememişsin, akşam yeseydin keşke...

Su: :81:

Bitki çayı: :81:

Spor: :81:

Kitap:

Protein alman güzel... Ama kahvaltını daha fazla yap.. Bozuşuruz yoksa :)

hoşbuldum... geçmiş olsun bu arada... tamam o zaman sen o kadar su iç.. biz malum 80 lerde geziniyoruz :))

bugün çok halsizim içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. hala pijamalarla geziyorum. havadan mıdır, diyetten midir bilmem. birazdan spora gitmem lazım ama miskinlikten kalkıp giyinesim bile gelmiyor.

haklısın kaptancım. işte kahvaltıyı az yapınca böyle gün boyu bitkin düştüm. tembellikten salata yapmaya bile üşendim açıkçası. yarın çok güzel bir kahvaltı yapacağım.

haklısın kaptancım. işte kahvaltıyı az yapınca böyle gün boyu bitkin düştüm. tembellikten salata yapmaya bile üşendim açıkçası. yarın çok güzel bir kahvaltı yapacağım.

canım sakın kahvaltıyı küçümseme krallar gibi bı kahvaltı yap vucudun enrji toplasın

Gözünüz menü görsün ;

Sabah ;

yarım litre su

Tam tahıllı ekmekten peynırlı sand.
2 adet cevız buyuklugunde domates
1 adet salatalık

Ara ;

yeşil çay su

Öğle ;

3 adet çiğ köfte
yoğurt+ meyveli müsli
3-4 kasık konserve mısır

Ara;
1 avuc fındık badem karısık kuruyemıs
actıve kahvaltı yourt

Akşam ;

1 kase mercımek corbası

Su şimdiye kadar 2 litre içtim tamamlarım 2.5
Eve gidince 30 dk kondisyon bisikleti binecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…