- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.541
Günaydın canımGünaydın herkese
Günaydın abla ben Hilal 24 yaşındayım evliyim 3 yaşında oğlum var :)Günaydin kizlar
Dün gec geldik yol yordu yattik hemen
Bugunde cadicim yuvaya basliyor sonra tosbisim eve geliyor
Ama aksama tüm ayrintiyla burdayim
Su Baba spor kafayi biraz karistirmis anlasilan
Neyse bugun itibari burdayim
Son durum bu ha birde tanisalim ya
Günaydın ececimGünaydınnnnnn
Günaydın busem. Kız ne uzuluyorsun tatile gitmeden biter isteGÜ NAY DIIIIINNNNNNNNNN
regl oldum
ay sen aşıksıııınn kıyamam kızzzay böyle esmer oluyorlar bir de gözleri çok güzel oluyor ya da benim eşimin gözü güzel diye bana öyle geliyo iştah açmak yok tam tersi çıtırlığa koşmalısın malesef erkekler bakmam desede fiziğe çok bakıyor
sağ ol tatlım da regl oldum iyi geçmez bugün sanki
sağ ol hilaliim :)
aay ayy ayyy tebriikkss :)
işte böyleeeeeeeee
annen için sevindim canım kıpırdanması çok büyük bir şey bence :) tez zamanda çıkacak inş evine gelecek..
abla tekrar tanıtayım kendimi sana. ben buse 27 yaşındayım 1 yıllık evliyim evlendim 12 kg aldım 1,5 ayda 5,5 kg verdimdaha da veriyorum.. bebiş yok kilo verince bebiş düşünüyorum. istanbuldayım.
sende tanıtır mısın kendini. yaş? evli misin? kaç çocuk vs.
günaydın poniler bonileer
Sağol busemmsağ ol tatlım. duş alıp çıkmam lazım. geç kalıcam sanırımkocişle öncesinde beyazıtta çorlulu ali paşa medresesinin meşhur t. kahvesini içicez. böyle kahve yok
ben kaçtım tatlişkolar
Zeytinyagli tb unlu az karbonatli bi pogca.kabarmiyor acikcasi.peynirliydi.sert ama lezzetliydiorasi oyle canim
Inş degilsindir canım
ayy valla elifim bence cirkefe bağla. Yoksa çok suistimal ederler seni
Kız valla hiç ugrasmam ben tursuyla filanyemek isteyen gider alır
bende ödem yapar diye biliyorum canim
Kız normal saç boyası aldım ben geçici değil
Kız küçük süt kuruyemiş filanda al yanına
ayy kiyamam hayvanciga yaa. Bisi olmamış en azindan
anlatmadin kizzz
Ben katılmıyorum dediğine. Sağlam kahvaltı yapilmaliki gün içinde hem enerji olsun hemde yenilen şeyler yakilsin. Ayrıca sismanlar bence de çok yerler. Çünkü mide genisleyebilen bi organ. Yedikçe kilo alırsın ve mide sürekli buyur. Millet boş yere tüp mide ameliyatı olup kilo vermiyor.
afiyet olsun canım kasarin açıklamasını yapmışsınonun haricinde sıkıntı yok bence
Kız pogacanin içinde neler vardı bakimmm
Afiyet olsun fatmam limonata ev yapımı olduğu için bisi demiyorum
afiyet olsun canım sabahki badem ne kadardı peki
Kizz kaçamaklar varrr fıstık ezmesi spagetti yapma ececim. Afiyet olsun
hahah ay sanslisin kizz ins bulur tasinirlar da gelmezler
Evet canım hafta sonu kacamaklarini engellemek için pazartesi de tartiliyoruz
guzel olmus canim.afiyet olsunMenum
Sabah 11
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir bardak süt
Öğle 14
45 gr badem
Akşam 19
Peynirli salata büyük kase
Bir kase yoğurt
Su 2 yi gecti
Spor 2.5 saat yürüyüş
kolay gelsin mervem.hadi ins bi an once gelirler.ozledik seni.kolay gelsinKizlar merhaba internetim cok az o yuzden giremiyorum hala gelmediler wifi yapmaya kilo bildrimimi yapayim kacayim hemen
Cuma:70.2
Bugun:71.0
Fark:+800
Boyle bi sonuc bekliyodum ama moral bozmak yok
offf guzel menu.bi de cilek cekti ki canim.himmmBu günkü menüm.
Sabah 8.30
Peynirli 2 dilim ekmekli sandviç
Öğle 14.00
Fırında 2 parça tavuk
1 kasr yoğurt
Ara 16.30
1 avuç çilek
Akşam 19.30
3 kanat ızgara
2 köfte ızgara
Bol salata
2.5 litre su
35 dk yürüyüş
afiyet olsun.sende ben gibi iki oguncusun:)huu huuu ben geldiiim
menüm
sabah 11.30
1 fincan sade türk kahvesi
öğle 15.30
4 köfte
3 yk yoğurt
akşam 19.30
4 köfte
az z.yağlı bol limonlu yeşil salata
su 3 lt
spor yok
Pogaca guzeldi ama baya sertti tb unundan heralde:)sogan muvlcver de kabak yerine soganla yapiyosun.tam tarifini bilmiyorum annem yaptikaşarı vs. anlatmışsın zaten canım. menü güzel :) afiyet olsun. bir de yarım ceviz ne kız1 tane tamm yiyivereydin zaten sabah nolcaktı sanki
ye kız ye yoğurt candır. hem tok tutuyor hem kalorisi az hem de meto hızlandırıcı etkisi varmış.
ay evet giricem o elbiseye çok feci gazlı durumdayımmm
vay anam poğaçanın tadı nasıldı? soğan mücver nasıl oluyor canım onu ilk kez duydum? afiyet olsun akşam güzel :)
su artarsa iyi olur onun doşında güzel canım. bir de sabah sabah nasıl yedin kız bezelyeyi
oo labneler falannn uslanmadın mı sen bonim
spagetti de 1 çatal olduğu için ses etmiyorum. çok azimliydin sanki azmin biraz kırıldı mı kız?? kendine gel kaptansın kız sen kaptaanafiyet olsun spor güzel. suyu da arttır tamamdır.
kızz benim eşim tarafı erzurumlu seninkiler de mi erzurumluuu?? hadi inşş..
tatlım tartı al bu cuma o tartıyla bildirim yapıcaksın. gramlı bir şekilde kilo bildirimin gerekli. tartılma konusunda da bu takım kuralı istisnası yok canım. moralimiz de bozulsa modumuzda düşse zaten burda birbirimize destek olup toparlıyoruz kendimize geliyoruz kaçamak da yaptıysak. o yüzden bu konuya çok takılma biz seni kendine getiririz
ay fatmam daha fazla buralarda ol. özlüyorum kız ben seniii
iyi geceler..
bombastik bir menü afiyet olsun hilaliim
mervem buna şükür cumaya kadar - ol ama gözünü seveyim
şu işlerin bitsinde gel kız artık aaa zopalarını özledi bu takım
güzel menü afiyet olsun kuzuum
Denemek lazim canım bi tarif bulayim :)Zeytinyagli tb unlu az karbonatli bi pogca.kabarmiyor acikcasi.peynirliydi.sert ama lezzetliydi
guzel olmus canim.afiyet olsun
kolay gelsin mervem.hadi ins bi an once gelirler.ozledik seni.kolay gelsin
offf guzel menu.bi de cilek cekti ki canim.himmm
afiyet olsun.sende ben gibi iki oguncusun:)
Pogaca guzeldi ama baya sertti tb unundan heralde:)sogan muvlcver de kabak yerine soganla yapiyosun.tam tarifini bilmiyorum annem yapti:)
Ins cok daha iui olacak en yakin zamanda canim.acil sifalar insallah:)Yok canım hüzünlenmedim :) artık daha çok sabırsızlanıyorum bugün babama tepki vermiş sanırım babam neler söyledi merak ediyorum ama adam başından saviyor huysuz nolcak inşallah iyileşir de gelir tez zamanda
hosgeldin abla.ben fatma.33 yasindayim.bi oglum var.ailemle yasiyorum.hedefim 7 agustos 2017de 42 bedende bol bi sekilde d.gunumu kutlamak:):)agir kilo veren biriyim.ama yilmadan devam etmeliyimGünaydin kizlar
ohh masallah bol afiyet olsun canim.sağ ol tatlım. duş alıp çıkmam lazım. geç kalıcam sanırımkocişle öncesinde beyazıtta çorlulu ali paşa medresesinin meşhur t. kahvesini içicez. böyle kahve yok
ben kaçtım tatlişkolar
Denemek lazim canım bi tarif bulayim :)
annem diyo ki goz karati.o yuzden tarif veremiyorum.o hep goz karari yapiyor cunku:):):)Kızlar dışarı çıkıyorum bi kreş daha var oraya bakicam. Geldiğimde görüşürüz
Zeytinyagli tb unlu az karbonatli bi pogca.kabarmiyor acikcasi.peynirliydi.sert ama lezzetliydi
guzel olmus canim.afiyet olsun
kolay gelsin mervem.hadi ins bi an once gelirler.ozledik seni.kolay gelsin
offf guzel menu.bi de cilek cekti ki canim.himmm
afiyet olsun.sende ben gibi iki oguncusun:)
Pogaca guzeldi ama baya sertti tb unundan heralde:)sogan muvlcver de kabak yerine soganla yapiyosun.tam tarifini bilmiyorum annem yapti:)
tarif olan bana da yazsınDenemek lazim canım bi tarif bulayim :)
inşallah iyi bir yer bulursun canım en yakın zamandaKızlar dışarı çıkıyorum bi kreş daha var oraya bakicam. Geldiğimde görüşürüz
inşallah sağ ol :) ben yerini biliyomda gidecek kimse yokIns cok daha iui olacak en yakin zamanda canim.acil sifalar insallah:)
eneemm hic bilmiim ya be.neresinde tarif et bizde gidip icelim ya.tam bir turk kahvesi hayraniyim:)
yaparken tepesine tüneyiverannem diyo ki goz karati.o yuzden tarif veremiyorum.o hep goz karari yapiyor cunku:):):)
Hadi ins denk gelsin canim.
kizlar ben de mola vermistim.temizlige devam ins.
yok hayatim Bursa liyam.Erzurumlu musun canım sen
ben yaparsam bizim gelin böyle yapıyor derler kız haaa haayyyttt. Dün konustuk görümcemle belli değil ev bulursam gelmeyiz dedi hayırlısı dedimBizim gelin hep oyle yapiyo bize ordan cok sey ogreniyorum:):):)annesinin yanina gitneyi 1,5-2 ay onceden kesinlestiriyo.abim gitmese de ben gidecegim cok ozledim diyor.tarigi de tam belirtiyor ki su koymayalim.biz de mal dilmisiz ordan anladim:):):):)bazen karsinin gercek duygularini soylenmeyince farkedemiyor insan.bi sekilde hatirlatmak lazim
p.tesi tartisi haftasonu kacamak yapmayalim diye iyi oluyor acikcasi
tatlım bizim takımın kuralı ve buna uymak zorundasın kimse söylememis ben söyliyim.zaten burda yazıyoruz ne yedığımızı.ne kadar verebilirizki zaten 2 gun ıcınde.ben yenı basladıgım ıcın verdım mesela.3 4 aylık surecım olucak.bu donemde kılom durucak ve yavaslama olucak ben devamlı tartılırsam moral olarak çökerim hevesim kalmaz .bana kalsa 15 gun de bır daha mantklı tartılmak yada hafta da 1 .ben sizlere haftada 1 söylerim sonucum.tartıya cıkmamım amacı degısımın ne kadar eksıldıgını görmek.2 gun yaparsam bunu o zaman şişkinliğim olur ya da tuvalete cıkmam fazla cıkarım ve ya aksam gec su ıcıyorum ben yatana kadar bu da sabahları sanrım şişlik yapıyor .bu yuzden dolayı bugun yasadıgım ıcın moralım bozuldu dıyetı bırakasım geldı resmen .hafta da 1 sonucumu yazarım sıze.yedıklerımı zaten paylastıgım ıcın yasak yersem azarlarsınız daha dıkkat ederım
Yok canım ya suistimal izin vermem o kadar da değil çizerimorasi oyle canim
Inş degilsindir canım
ayy valla elifim bence cirkefe bağla. Yoksa çok suistimal ederler seni
Kız valla hiç ugrasmam ben tursuyla filanyemek isteyen gider alır
bende ödem yapar diye biliyorum canim
Kız normal saç boyası aldım ben geçici değil
Kız küçük süt kuruyemiş filanda al yanına
ayy kiyamam hayvanciga yaa. Bisi olmamış en azindan
anlatmadin kizzz
Ben katılmıyorum dediğine. Sağlam kahvaltı yapilmaliki gün içinde hem enerji olsun hemde yenilen şeyler yakilsin. Ayrıca sismanlar bence de çok yerler. Çünkü mide genisleyebilen bi organ. Yedikçe kilo alırsın ve mide sürekli buyur. Millet boş yere tüp mide ameliyatı olup kilo vermiyor.
afiyet olsun canım kasarin açıklamasını yapmışsınonun haricinde sıkıntı yok bence
Kız pogacanin içinde neler vardı bakimmm
Afiyet olsun fatmam limonata ev yapımı olduğu için bisi demiyorum
afiyet olsun canım sabahki badem ne kadardı peki
Kizz kaçamaklar varrr fıstık ezmesi spagetti yapma ececim. Afiyet olsun
hahah ay sanslisin kizz ins bulur tasinirlar da gelmezler
Evet canım hafta sonu kacamaklarini engellemek için pazartesi de tartiliyoruz
Tamam canım elimden geldiğince bakarım bende baya meşgulum ama teftiş yaparım
Yok canım g.haneliler büyük görümcem 27 yıl küçüğü 15 yıl öğretmenlik yaptı Erzurum'da tayinleri çıktı geçen yıl sattılar o nedenle. Erzurumlu lari sevirem.kaşarı vs. anlatmışsın zaten canım. menü güzel :) afiyet olsun. bir de yarım ceviz ne kız1 tane tamm yiyivereydin zaten sabah nolcaktı sanki
ye kız ye yoğurt candır. hem tok tutuyor hem kalorisi az hem de meto hızlandırıcı etkisi varmış.
ay evet giricem o elbiseye çok feci gazlı durumdayımmm
vay anam poğaçanın tadı nasıldı? soğan mücver nasıl oluyor canım onu ilk kez duydum? afiyet olsun akşam güzel :)
su artarsa iyi olur onun doşında güzel canım. bir de sabah sabah nasıl yedin kız bezelyeyi
oo labneler falannn uslanmadın mı sen bonim
spagetti de 1 çatal olduğu için ses etmiyorum. çok azimliydin sanki azmin biraz kırıldı mı kız?? kendine gel kaptansın kız sen kaptaanafiyet olsun spor güzel. suyu da arttır tamamdır.
kızz benim eşim tarafı erzurumlu seninkiler de mi erzurumluuu?? hadi inşş..
tatlım tartı al bu cuma o tartıyla bildirim yapıcaksın. gramlı bir şekilde kilo bildirimin gerekli. tartılma konusunda da bu takım kuralı istisnası yok canım. moralimiz de bozulsa modumuzda düşse zaten burda birbirimize destek olup toparlıyoruz kendimize geliyoruz kaçamak da yaptıysak. o yüzden bu konuya çok takılma biz seni kendine getiririz
ay fatmam daha fazla buralarda ol. özlüyorum kız ben seniii
iyi geceler..
bombastik bir menü afiyet olsun hilaliim
mervem buna şükür cumaya kadar - ol ama gözünü seveyim
şu işlerin bitsinde gel kız artık aaa zopalarını özledi bu takım
güzel menü afiyet olsun kuzuum
ahh ahhh. Bana hersey seni hatırlatıyor. Şarkısını yolluyorum sana.Ne bileyim ya bişey oldu bana bugün
Afiyet olsun kiiz yukarıda ne okudum ben öyle. Sevdiğim geldi aklıma ne kadar onsuzlugu kabullenmeye çalışsam da her an gel dese de kossam diye bekliyorum Erzurumlu o daay iyice iştah im açıldı uyumaya çalışayım bari (
inşallah gelir Rabbim şifa versin.Yok canım hüzünlenmedim :) artık daha çok sabırsızlanıyorum bugün babama tepki vermiş sanırım babam neler söyledi merak ediyorum ama adam başından saviyor huysuz nolcak inşallah iyileşir de gelir tez zamanda
Ben Elif Beril im. 35 yaşında 2 delikanlınin anası yim. Mart sonunda katıldım 15 kilo verdim sanırım. İzinden döndüm bu hafta inşallah listeye giriyorum.Günaydin kizlar
Hos gelmiş. :)))GÜ NAY DIIIIINNNNNNNNNN
regl oldum
rast gelsin HiloşKızlar dışarı çıkıyorum bi kreş daha var oraya bakicam. Geldiğimde görüşürüz
Kolay gelsin Fatmam.annem diyo ki goz karati.o yuzden tarif veremiyorum.o hep goz karari yapiyor cunku:):):)
Hadi ins denk gelsin canim.
kizlar ben de mola vermistim.temizlige devam ins.
kız o niye şimdiii takım tenha olmaya başlamışkenElifim ben izne ayrılmak istiyorum
Canımı sikacak birkac şey oldu suan devam edebilecegimi sanmıyorumkız o niye şimdiii takım tenha olmaya başlamışkenne olduu
takım da mı canım çözmeye çalışalım içine atmaCanımı sikacak birkac şey oldu suan devam edebilecegimi sanmıyorum
Yok burda değil canım bosver gerçekten kreste bakmıyorum artık. Çalışmaktan vazgeçtim kafa dinlemek en iyisitakım da mı canım çözmeye çalışalım içine atma
Sanırım anlatamayacagin bir şey hemen karar verme biraz bekle azıcık kendini dinle sonra takimcak konuşuruz dertlesiriz canım pes etme bu diyet kararı son olsun artıkYok burda değil canım bosver gerçekten kreste bakmıyorum artık. Çalışmaktan vazgeçtim kafa dinlemek en iyisi
Evet ece anlatmak istemiyorum. Gerçekten çok üzgünüm suan size de bi faydam olmaz. Takımı etkilemek istemiyorumSanırım anlatamayacagin bir şey hemen karar verme biraz bekle azıcık kendini dinle sonra takimcak konuşuruz dertlesiriz canım pes etme bu diyet kararı son olsun artık
Canım hemen bırakma kendini ne olur tamam anlatma ama sıkıntı yi da içine gömme lütfennnEvet ece anlatmak istemiyorum. Gerçekten çok üzgünüm suan size de bi faydam olmaz. Takımı etkilemek istemiyorum
Inş çıkar canım gozlerinide açmış. Devamı gelir ınşAnnemin bugün gözleri açıkmiş teyzem biraz tepki verdi dedi ama doktorlar aralarında beyinde ödem gibi bir laf geçirmiş teyzem sorunca geri almışlar inşallah bayram oncesi çıkar yoğun bakımdan yaa
Harika geçmiş haftasonu :)Kilo bildirimim:
Geçen cuma: 66.0
Bugün: 65.2
Fark: - 800
teşekkürler türkiyeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 1881558
Not mevzularini bilmesem de güzel bişey almisiz sanırım :)9. TAKIM KARNE NOTUMUZ 83
DİĞER TAKIMLARA FARK ATMIŞIIIIZZ
BOMBEEEEEEEEEEEE
Kusura bakma keşke daha önce yazabilseydim. Inşallah memnun kalırsın aldigindan. Güle güle kullan.bu bilgiyi siparişler önce görseydim 7 kg luk secerdimbosch Siemens arası gidip geldim sonra AEG ve miele girdi devreye ilk makinam miele di çok memnundum eltim bunun içinde küçük küçük kadınlar var citiliyo bence derdi :)))) inşallah Siemensten de memnun kalırım. Buz dolabım çok elektrik harcıyor yoksa değişmez dim bugün almışsın gibi. Dolapta da bosch veya siemeNS düşünüyorum aydınlatTigin için merci baby si
Muhabbeti okudum da eşinin senden onay almadan misafir çağırma olayina bende garip baktım. Sanki hep senden gidiyor gibi evliliginizde. Biz akşam çayına bile birbirimize sormadan ok demeyiz. Allahtan sevdiğin insanlarmış. Belki bi fırsatın olur annelere kaçamak yaparsın kışın vs. Ama kurban bayramında yatılı misafir gercekten zor. Allah kolaylik versin.Dünden beri başım çatlıyor canım sıkıldı sinirlerim zipladi. Küçük gorumcemin eşi aradı Denizli deler, bayramda ordaysaniz gelicez diye. Tabiki buyrun gelin başımla beraber ama bütün yaz gezdiler yurt dışı yurt içi ben ne yaptım annelerinin yanında kaldım yaz boyu bir tanesi de görseydim yok Elif varya niye gidelim. Benimde anam babam var birlikte bayram yapmak gezmek toz mak istiyorum zaten dibine kadar gezmissiniz bırakında bizde tatil yapalım. Esimde üstüne Zonguldak'ta ki abisini çağırdı sizde gelin diye napim ben şimdi okul açılıyor anneme gidip uzun soluklu bi tatil yapamam bu son fırsatti. Tabiki arada gidiyorum ama işe gitmekten annemle zaman geciremiyorum. Napim ben şimdi yaaa. Kafanızı da şisirdim dicem ama banane şişsin ben burda tek başıma sisirmiyim kafamı
Dua edin de vazgecsinler gelmekten
En azından + değilsin hiLalCuma: 71.1
Bugün: 71
Fark 100 gr
Esin canına okuma konusunda bende sendenim :)))canım 3 sorum olacak sana
1. madem bu kadar etkilenecektin kendine vakit ayırmak istiyordun, ki bu senin hakkın, o zaman neden gelmelerine tamam dedin??
2. karı koca ilişkisine karışılmaz ama eşin sana danışmadan nasıl ikinizin yerine gelin diyebiliyor, hem de yatılı misafire üstelik?
3. kayınvalidene sen mi bakıyorsun, gelip gitme sıklığınız ne? bundan memnun değilsen azaltamaz mısın?
bunun dışında ben olsam müsait olmadığımı bütün yaz kendime vakit ayıramadığımı ve anneme gideceğimi güzelce söylerdim. eşim benden habersiz evet dediyse de, lafın başına, eşim size gelin demiş ama böyle bir durumumuz vardı unutmuş, kusura bakmayın der, yine diyeceğimi derdim. çünkü dinlenmek, tatil bir ihtiyaçtır.
eşimin canına da okurdum o apayrı konu
anladım canım tayt olmaz tabi.
5 tl olan ne?
hiç yoktan iyidir canım ya üzülme
hee demesi kolaysonra niye az yiyon deme ama
Offf hadi çamaşır hallolur da balkon baya sikintiymis. Kolay gelsin BACIM.semplice_signora ay neler yasamissiniz canım benim Rabbim bir daha yasatmasin. Tüylerim diken diken oldu okurken. Resmen bir kara bulut geçmiş üstünüzden üst üste gelmiş. Ağlayıp ta iyi yapmışsın için rahatlamistir.
İslerimi kolaylayamadim makinam yok :))))) dev gibi çamaşır yığını. Balkonda 3 kasa domates, domates suyu olmayı bekliyor. 30 kilo erik, erik suyu olmayı bekliyor. 8 kıloda kornison um turşu olmayı bekliyor bende başagrısından ölüyorum. :))))) değmeyin keyfine.
Amaaaan yaktigin yemek olsun canın yanmasinda. Sirke karbonat temizler tencereyi.ya kızlar ben yemek yaktım tencere de hiç iyi durumda değilağlamak üzereyimm
Verdim verdim. Hala soktayizCanım neler olmuş öğle. Ćok geçmiş olsun. Bazen olabiliyor. Aģlayınca rahatlıyor insan. İyi yapmışsın.
Bir sadaka ver canım. Başınıza grlenler hiç normal değil. Nazar değmiş de olabilir. Aman nazar duası oku.
Süper canım..
Ben dd artıdayım inşallah eksiye geçeceğiz kuxum cumaya.
B7sem bombeeeeee
Sen yaparsın busecim. Hadi bu hafta gör -2 kg mı. Senin giden kilolsr artık yağdandır zaten. Gönder yaģları fit kuzu ol
İnşallah vazgeçerler. Bayramda ben de misafiri sevmiyorum. Tam manasıyla tatil yapmak istiyor insan. Bir de kurban bayramı telaşlı oluyor.
Hadi hilal cumaya iyi bir eksi gelecek inşallah.
Elifim kolay gelsin. İßin çok.
Elif tam beni anlatmışsın. Bende diyemem hiç. Kendimi üzdüğümle kalırım. Sonrası malüm kendimi yemeye veririm. Ama bu yıl bunu değißtireceğim. Yemiyeceğim.
Kız niye ağlıyon. Boşver. Olur öģle şeyler.
Ben ne cezveler yaktım. Saysam sayılmaz.
Odemdir o ödem :)ay ben her seferinde bildirim yapmaya giriyom çene çalıp çıkıyomkimse de sormamış gerçi gülecek yanım yok artıdayım ama olsun bildireyim de mi
cuma 72
bugün 72,5
neden böyle oldu ağnamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?