Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın herkese
Günaydın canım
Günaydın abla ben Hilal 24 yaşındayım evliyim 3 yaşında oğlum var :)
Günaydın ececim
GÜ NAY DIIIIINNNNNNNNNN

regl oldum
Günaydın busem. Kız ne uzuluyorsun tatile gitmeden biter iste

Sağol busemm
Kizz beyazitin neresinde belki erdemi kandiririm bayramda götürür beni

Zeytinyagli tb unlu az karbonatli bi pogca.kabarmiyor acikcasi.peynirliydi.sert ama lezzetliydi
Menum
Sabah 11
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir bardak süt
Öğle 14
45 gr badem
Akşam 19
Peynirli salata büyük kase
Bir kase yoğurt
Su 2 yi gecti
Spor 2.5 saat yürüyüş
guzel olmus canim.afiyet olsun
Kizlar merhaba internetim cok az o yuzden giremiyorum hala gelmediler wifi yapmaya kilo bildrimimi yapayim kacayim hemen
Cuma:70.2
Bugun:71.0
Fark:+800

Boyle bi sonuc bekliyodum ama moral bozmak yok
kolay gelsin mervem.hadi ins bi an once gelirler.ozledik seni.kolay gelsin
offf guzel menu.bi de cilek cekti ki canim.himmm
huu huuu ben geldiiim

menüm

sabah 11.30
1 fincan sade türk kahvesi

öğle 15.30
4 köfte
3 yk yoğurt

akşam 19.30
4 köfte
az z.yağlı bol limonlu yeşil salata

su 3 lt
spor yok
afiyet olsun.sende ben gibi iki oguncusun:)
Pogaca guzeldi ama baya sertti tb unundan heralde:)sogan muvlcver de kabak yerine soganla yapiyosun.tam tarifini bilmiyorum annem yapti:)

Denemek lazim canım bi tarif bulayim :)

Ins cok daha iui olacak en yakin zamanda canim.acil sifalar insallah:)
hosgeldin abla.ben fatma.33 yasindayim.bi oglum var.ailemle yasiyorum.hedefim 7 agustos 2017de 42 bedende bol bi sekilde d.gunumu kutlamak:):)agir kilo veren biriyim.ama yilmadan devam etmeliyim
ohh masallah bol afiyet olsun canim.
eneemm hic bilmiim ya be.neresinde tarif et bizde gidip icelim ya.tam bir turk kahvesi hayraniyim:)

Denemek lazim canım bi tarif bulayim :)
tarif olan bana da yazsın
Kızlar dışarı çıkıyorum bi kreş daha var oraya bakicam. Geldiğimde görüşürüz
inşallah iyi bir yer bulursun canım en yakın zamanda
Ins cok daha iui olacak en yakin zamanda canim.acil sifalar insallah:)
eneemm hic bilmiim ya be.neresinde tarif et bizde gidip icelim ya.tam bir turk kahvesi hayraniyim:)
inşallah sağ ol :) ben yerini biliyomda gidecek kimse yok yalnızlıktan ölüciğim yakında

Erzurumlu musun canım sen
yok hayatim Bursa liyam.

ben yaparsam bizim gelin böyle yapıyor derler kız haaa haayyyttt. Dün konustuk görümcemle belli değil ev bulursam gelmeyiz dedi hayırlısı dedim çok sıkıntidayim makinam hala gelmedi çamaşırlar bi insan boyu oldu yoktum evde derin bi temizlik yapmalıyım kış hazırlıkları girdi araya pooffff yani.

tatlım bizim takımın kuralı ve buna uymak zorundasın kimse söylememis ben söyliyim.

Yok canım ya suistimal izin vermem o kadar da değil çizerim kız hazırlarda koruyucu katkı maddesi ne ararsan var. Yap bence.

Tamam canım elimden geldiğince bakarım bende baya meşgulum ama teftiş yaparım

Yok canım g.haneliler büyük görümcem 27 yıl küçüğü 15 yıl öğretmenlik yaptı Erzurum'da tayinleri çıktı geçen yıl sattılar o nedenle. Erzurumlu lari sevirem.

ahh ahhh. Bana hersey seni hatırlatıyor. Şarkısını yolluyorum sana.

inşallah gelir Rabbim şifa versin.

Ben Elif Beril im. 35 yaşında 2 delikanlınin anası yim. Mart sonunda katıldım 15 kilo verdim sanırım. İzinden döndüm bu hafta inşallah listeye giriyorum.

GÜ NAY DIIIIINNNNNNNNNN

regl oldum
Hos gelmiş. :)))

Kızlar dışarı çıkıyorum bi kreş daha var oraya bakicam. Geldiğimde görüşürüz
rast gelsin Hiloş

annem diyo ki goz karati.o yuzden tarif veremiyorum.o hep goz karari yapiyor cunku:):):)
Hadi ins denk gelsin canim.
kizlar ben de mola vermistim.temizlige devam ins.
Kolay gelsin Fatmam.

Sanırım anlatamayacagin bir şey hemen karar verme biraz bekle azıcık kendini dinle sonra takimcak konuşuruz dertlesiriz canım pes etme bu diyet kararı son olsun artık
Evet ece anlatmak istemiyorum. Gerçekten çok üzgünüm suan size de bi faydam olmaz. Takımı etkilemek istemiyorum

Annemin bugün gözleri açıkmiş teyzem biraz tepki verdi dedi ama doktorlar aralarında beyinde ödem gibi bir laf geçirmiş teyzem sorunca geri almışlar inşallah bayram oncesi çıkar yoğun bakımdan yaa
Inş çıkar canım gozlerinide açmış. Devamı gelir ınş

Kilo bildirimim:

Geçen cuma: 66.0
Bugün: 65.2
Fark: - 800

teşekkürler türkiyeeeeeeeeee

Eki Görüntüle 1881558
Harika geçmiş haftasonu :)
9. TAKIM KARNE NOTUMUZ 83

DİĞER TAKIMLARA FARK ATMIŞIIIIZZ

BOMBEEEEEEEEEEEE
Not mevzularini bilmesem de güzel bişey almisiz sanırım :)
Kusura bakma keşke daha önce yazabilseydim. Inşallah memnun kalırsın aldigindan. Güle güle kullan.
Muhabbeti okudum da eşinin senden onay almadan misafir çağırma olayina bende garip baktım. Sanki hep senden gidiyor gibi evliliginizde. Biz akşam çayına bile birbirimize sormadan ok demeyiz. Allahtan sevdiğin insanlarmış. Belki bi fırsatın olur annelere kaçamak yaparsın kışın vs. Ama kurban bayramında yatılı misafir gercekten zor. Allah kolaylik versin.
Cuma: 71.1
Bugün: 71
Fark 100 gr
En azından + değilsin hiLal
Esin canına okuma konusunda bende sendenim :)))
Offf hadi çamaşır hallolur da balkon baya sikintiymis. Kolay gelsin BACIM.
ya kızlar ben yemek yaktım tencere de hiç iyi durumda değil ağlamak üzereyimm
Amaaaan yaktigin yemek olsun canın yanmasinda. Sirke karbonat temizler tencereyi.
Verdim verdim. Hala soktayiz ((
ay ben her seferinde bildirim yapmaya giriyom çene çalıp çıkıyom kimse de sormamış gerçi gülecek yanım yok artıdayım ama olsun bildireyim de mi
cuma 72
bugün 72,5
neden böyle oldu ağnamadım
Odemdir o ödem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…