Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yarım kilo ödem mi olur diyecektim ki olur valla bende fazlası bile oluyor kabız olduğumda 2-3 kilo bile hafifliyorum sonradan

söz kıyafetim var misafirliğe uygun. bayramda onu giymek istiyorum inş bana olur o zamana kadar lütfen ya lütfen ilk bayramda giymiştim yine istiyorum değişmedim kilo almadım hissiyatı vermek istiyorum
1 haftada 2 kg hatta 3 kg verilebiliyor gördük bunu geçen hafta. Sikarsan rahatça giyersin bence o giysini
semplice_signora geçmiş olsun canm başına gelmeyen kalmamış
((( hemde ne.
Bence de tam tersi.en agiri kahvaltı en hafifi akşam yemeği olmalı. Çok şişman olup da az yiyen çok insan tanıyorum. Hormonel durumlarla açligin alakası yok çünkü. Protein zayıflatır mi bilmem ama iyi tok tutuyor bence :) light urunler bana da mantıklı gelmiyor. Yağ önemli bi durum.ölçüsünde alınmazsa ciddi problem yaratabilir.
Bence masum geldi poğaça. Unsuz vs. Menü güzel. Afiyet olsun.
Kız sabah 7den akşam 5 e kadar nasıl durdun? ??
Su az bence de.afiyet olsun

tarif olan bana da yazsın

inşallah iyi bir yer bulursun canım en yakın zamanda

inşallah sağ ol :) ben yerini biliyomda gidecek kimse yok yalnızlıktan ölüciğim yakında
Neden fincani cift kisi olmayinca vermiiler migit ic kahveni hatta eline de guzel bi kitap alip okurken ic be gulum
Canımı sikacak birkac şey oldu suan devam edebilecegimi sanmıyorum
biraz zaman ver kendine olayi sindirmek icin canim 1-2 gun.sonra konusmak istersen biz her daim burdayiz
Annemin bugün gözleri açıkmiş teyzem biraz tepki verdi dedi ama doktorlar aralarında beyinde ödem gibi bir laf geçirmiş teyzem sorunca geri almışlar inşallah bayram oncesi çıkar yoğun bakımdan yaa
bak cok sukur biraz daha iyi oluyor demek ki
9 Sayfam var geçmiş okuyorum. 1 2 3 tip oynayın azıcık.yetişemiyorum son sayfaya. :))
geceye kadar tipp::)ben gidiyim gece gelirim yine

ayy di mii hazır bayram tatili başlamadan gideyim ben

berilceee ben Poniponna nickim değişti. Gecen yıl katılmıştım brovnili menülerim vardı bizle dalga mi geciyon filan demiştin devam etmeyecegimi düşünmüştünüz yanılttım sizi 19 kilo verdim yaz tatilinde 7 kilosunu geri aldm simdi tekrar basladim 3 kilosunu geri verdim listeye girmeye çalışıyorum.
Aramızda olmana çok seviniyorum

geçmişe bakamıyorum suan. eltimdeyiz ve kilom için hiç bişey demedi totalde 5.6 kg verdim hiç belli olmaz mı kızlar yaa daha eşimin abisi gelmedi bakayım o fark edicek mi gelince :/ moralim bozuldu biraz

buraya gelmeden öğleni yedim dışarda. bu kez börek yapmış kurabiye yapmış şaşırttı bizi yine dışardan pizza söylemiycekler en azından :)) ama ben yemiycem tabiki akşam menüm evinde varsa salata ve 1 meyve

menüm

10.00
1 orta t. kahvesi
1 dilim kızarmış kepek ekmeği

15.00 dışarda
ızgara dana köfte 1 porsiyon
çoban salata bol limon çok az z. yağlı

akşam saat kaçta olur bilmiyorum ama kafamdaki menüyü yazayım

1 elma ya da başka bir meyve ne varsa artık
yanına salata
ya da hiçbiri yoksa yoğurt

su 2,5 lt
40 dk yürüyüş

canım benimde belli olmuyor biraz daha sabretmek ve spora daha fazla ağırlık vermek gerek afiyet olsun

nasıl oldun canım

Canım öfkeyle kalkan zararla oturur yapma izne ayrılma ben gibi kilo alıp dönersin. Bizimle paylaş paylaşmak istemezsen bir kaç gün bekle öyle karar ver

çok kirildim çok üzüldüm kendimi tutabilir miyim bilmiyorum. Oğlumla boyama yapıyoruz suan sakinlesmeye ihtiyacım var
Cekemiyorsa ondan dir

Grip iyiden indi bugün.
Geçmiş yine bitmedi
Menü
08 kahvaltı
Yarım ceviz
1 dilim etimek
1 kk peynir
2 çay k. Bal
2 cb ihlamur

12 öğle
1 sb ılık ballı süt
1 dilim etimek
1 kk peynir
2 çay kaşığı bal

13 ara
1 kupa çay şekersiz

15 ara
2 tane gong parçası
1 ayran

16 ara
1 ayran

19 akşam
3 yk mercimek çorbası
2 çatal makarna
5 6 yk yoğurt

Su 2.5 lt.
Spor 14 ile 17.30 arası bisiklet sürme. Yarım saat mola vardı sadece

ayy di mii hazır bayram tatili başlamadan gideyim ben
aynen ya.yarin oburgun evlatciklarla keyif yapamiyon cok bak.git keyfini cikar
hey Allah bosverkiz ne bozuyon moralini.eltin tarti olmadigina ve bu gruptaolmadigina gore kilo konuaunda da moral ve destek beklemene gerekyok beybi.yene yeme.yanina koydur cuma yer yorum yaparsin kiz.bu firsat kacmaz.bi daha teeeee ne zaman yapcak kim bilir hatta buzlukta biraz sakla.ilerde evlatciklarina gosterirsin:):):)
hepsini bisiklet sporun silmis supurmus be yavrum.masallah:)

CurukElma canimin ici kiz sinirlen hatta vazo kir.cam kapi indir de kizmani diyeti birakarak eyleme gecirme be canim.birakmak icin tek sartin zayif olmayi istemeyen ve kilolari umursamadan buyuk beden giymeye razi bi hilal varsa olsun sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…