Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün kresten dönerken bi iş ilanı gördüm. Çocuğu komsuma bıraktım. Oraya gittim. Adam döndü baktı sizin gibi birini alamayız çıkabilirsiniz dedi bunu soylerken yuzume bile bakmadi. Eve gelene kadar ağladım ya. Hayır bakımsız pasaklı biri de değilim. Ne kadar sinirlerim bozuldu. Başka iş ilanları da vardı gitmedim onlara gene aynı tepkiyi alirim diye

Ahahahhah bu seye dediklerine koptum ya :) yarın gidicemmm kararlıyım hatta yakında bir müze var oraya da gitcem birde vapur sefası yaparım oh mis :) hatta ben sabahtan çıkayım kız dur bi plan program yapayım
Canimmmm, arkadaşım, ablamm evet aslında buradaki herkesin kendini üzdüğü bir şey ama bunun için mi yiprattin bütün gün kendini nasıl yardımcı olabilirim ki içim gitti yaa . Bende bir çok kez yaşadım insanlar bu mu öğretmen olacak bu mu gelin olacak diyor. Sevdiğim kişi farkında değil miydi sanki onun için yaptıklarımı bir şans için her seferinde hakaretleri planları kaldırdığımi ama eminim bir neden de kilomdu Öyle ışte... bdv ye çevirdim bende iki aksam dir burayı ama oraya yazsam doğduğuna pişman ederler adamı burda ablalarim varken gerek yok sende bu gece sabret yarın daha iyi olacak düşüncesiz bi herif yüzünden uzun vadeli kazanca pes etme

Merhaba tontişler
öğlen 13:00 malesef bugun bu şekılde kalktım fazla uyudum : 1 tabak fasulya , 1 kase yogurt, soğan
akşam 18:45 gibi : 5 tane köfte , salatalık ,domates
20.00 : kahve (sade)
9 bardak suyumu tamamlıcam yatana kadar şu an tamamlamadım.
bugün dışarı cıktıgım için spor yapamadım .bunun telafisi yarın karşılıcam artık .
sağlıcaklaa kalınn ponpişler

10 kilo fazlalığın var diyemi böyle davrandıı abartmış iyicee.görende karşında obez var sanır

geldim kızlar :/ farketmedi kimse kilomu eşim dayanamamış abisine abi buse sence de biraz zayıflamamış mı demiş o da hafif zayıflamış sanki demiş. sonra bana zayıfladın mı dedi. ben de bilmiyorum ki olabilir dedim. eltim de aa ben nasıl farketmedim hiç dikkat etmemişim popon gitmiş vs bayaa vermişsin falan diye başladı çok vermişsin falan ama bilmiyorum yani şıp diye farkedilmedi moralim çok bozuk.

saçlarımı kestirdim bu arada kısa küt ona bile sevinemedim kilom farkedilmeyince

akşam menüm planladığım gibi olmadı. börek yapmış yemek zorunda kaldım ama ne kadar yediğimi söyleyeyim 2 serçe parçağı yanyana koyun o kadar. ıspanaklıydı. 2 yk da yoğurt yedim. çeyrek domates yedim bi de. börek öyle yağlıydıki ııyy ne zamandır börek falan yemediğim için o kadarı bile çok ağır geldi ağzıma attığım gibi pişmanlığım tepeme çıktı. bu arada açma gibi olan sandviçleri ve sosisli milföy böreğini ve aldığımız muzlu rulo pasta kii benim en sevdiğimdir ve meyveli turtaları reddettim

zaten bugün regl oldum tüm gün karın ağrısı çektim onu bahane ettim yemedim. ama börekten yemek zorunda kaldım. diyet yapıyor gibi görünmek istemedim çünkü ağıza sakız olmak en nefret ettiğim şey

geçmişe bakıp geliyorum.

Yavrucum yaa.bosver demek ki kadin vucudunun onde zekasinin geride oldugu bi pozisyonmus.uzulmene gerek yok.bak ben calisirken yapi fuarlarina katilirdik.ben hem kapali hem de kilolu oldugum icin beni direk arka bolume koyarlardi.one de tas gibi iki hostes.onlar musteriye benim onlara onceden anlttigim seyleri anlatip ikna ederler sonra bana getirirlerdi kayit icin.yani bi nevi ben aekreterlik yapardim onlar mimarlik:):):)muhim olan baskalarinin gozunde ne degerde oldugumuz degil su an gittigimiz yolun bize ne idade ettigi.malesef ben buu cok gec anladim.sendeki guzel kalbin bizler farkidayiz.gerisi teferruat
git tabi kizzzz.durdugun kabahat.tek basina takilmak da emin ol eglenceli oluyor
afiyet olsun canim
kusum sen normalde cok da sallamayan birisin bildigim kadariyla.ama esinin ailesi tarafindan begenilmeyi istemek de en dogal hakkin.bi sonraki gorusmede belli eden kiyafet giy.belki bol giydiysen farkedilmemistir

Menum
sabah 10.00 2 yumurta.1 kk peynir.1 tb pogaca.2 zeytin
ara 15.00 1 sb sut
aksam 18.00 2 kofte.1 tb ekmek.
su 2.5 litre
spor 45 dk yuruyus
kizlar evin temizligi bitti oglani da yeni uyuttum.gideyim kendime bi cay koyayim dehset yorgunum.herkese bol eksili geceler

Süper sin busem unutma reddetmek önemli.. iyice zayifladiginda ortadan ayrılır merak etme hem zaten onun görmesi önemli bile olmazz

Kuzenimle gidecektim ama tek gitmek en iyisi sabahtan çıkıp eminönü nden yürüyeceğim sonra da miş gibi kahve :) ogleyi de yer dönerim eve :) bu arada buseb Fatma abla haklı bol giydiysen belli olmamış hem boş ver kız eltin farketmesin zaten birden bire verdi diye dedikodu çıkar ne güzel

gerçekten çok rencide ediciydi başka insanlarda vardı orda. Ne kadar utandım üzüldüm
10 kilo fazlalığın var diyemi böyle davrandıı abartmış iyicee.görende karşında obez var sanır
Evet o kadar fazlam olmamasına rağmen bunu söyledi
Takma bu kadar busem belki anlayıp anlamamazliga gelmiştir eltin

gerçekten çok rencide ediciydi başka insanlarda vardı orda. Ne kadar utandım üzüldüm

Evet o kadar fazlam olmamasına rağmen bunu söyledi

Takma bu kadar busem belki anlayıp anlamamazliga gelmiştir eltin
abla yalnız değilsin.kim bilir bizlerede içlerinden neler diyordur veya arkamızdan .katana gibi olmuş niye zayıflamıyor diye .malesef toplum kilo fazlalığı olan insanlara karşı farklı bakıyorlar

gecte olsa gelebildim kizlar
sanirim kendimi tanitmistim.Sizleride okudum tesekkürler hanimlar ama bende bir balik geni var sanirim isim konusunda hafizam az biraz saka saka epeyce zayif ama olsun tanisacagiz zamanla.
heme ortak kilo derdinden birbirimize tanidigigiz degilmi.
gelelim konumuza sirineler cogunuz su baba sporu sormussunuz.....
oncelikle sunda anlasalim hareketli yasamla sporu hayatimiza katmak ayni seyler degil.
mesela ev temizledim ter icinde öldüm diye bir spor yok
yada avm gezdim felanca zaman buda spor olsun diye bir gercekte yok.bu yapilanlar harekete giriyor en masum tarifle.gunluk 10000 adim bizim vucudumuz icin harcanmasi gereken hareket.
sporsa vucudun bir tempoda nabzin yukselip alcalmasiyla kaslari calistirmadir, en az 35 dakikadan baslar ve gider.baba sporda en az 1-1,5 saat kas calistiran enerji harcamasidir bana gore.
yüksek kilolarda gezintiye bile spor deniyor ama kilo azaldikca yag orani degismiyorsa yanan kas ve glikozdur.
birde vucut 4-6 haftada yapilan spora gunluk aktivite olarak alistigi icin belli araliklarla yapilan sporun saati ve cesidiyle oynamak lazim.
Simdilik bu kadar spor konusu hem zamanla yeri geldigince tartisiriz.

benim yaptigim diyete gelince ben metabolik balans yapiyorum.bu diyetin 1.ayagi detoks ve bagirsagi bosa7ltmaktir ki ben bunu cuma ve cumartesi yaptim ilk gun patates, ikinci gun elma yedim.bu diyette tabiri yerindeyse vucuda format atiliyor canlar.yemeniz gerekenler listenizde ve gramla oluyor
mesela bugunku listem soyle
sabah
2 yumurta ve 80 gram sebze ben maydanoz yedim
gunluk 100 gram ekmek hakkimida sabah kullandim
115 gramda mango yedim
oglen
125 gram tavukla
115 gram ispanak
45 gram kuru erik
aksam
140 gram balik
115 gram yesil salata
1 elma
su 3 lt
spor ayrintili yazmayim 70 dakika

kisaca diyetimi de az biraz anlattigima gore soyle bir kac safafa sizi okuyayim

bana gore olmus bu menu lakin ictiginiz sekersiz cayi kahveyi sinirlandiriyormusunuz orasi anlamadim
cunku ben ictigim cayi kahveyi yazmiyorum

Ayy ne ka güzel bol keyifler sizee

sağ ol tatlım :)

kız beyazıt kapalı çarşı tramvay durağında in hemen 15 mt ilerde çorlulu ali paşa menderesesi diye sor herkes gösterir efsane bir kahvesi var 5 tl yanında gelen su 2,5 tl yanlız haberiniz ola. ama böyle bir kahve yok yok yoook kahve değil sanki mocha

afiyet olsun o zaman mücver ama kızartma olmuyor mu?

evet canım bu ara geç uyanıyom 2 öğün oluyo :)

Kızlar dışarı çıkıyorum bi kreş daha var oraya bakicam. Geldiğimde görüşürüz

ne yaptın canım kreş olmamış sanırım dimi?

kız beyazıt kapalı çarşı tramvay durağında in hemen 15 mt ilerde çorlulu ali paşa menderesesi diye sor herkes gösterir efsane bir kahvesi var 5 tl yanında gelen su 2,5 tl yanlız haberiniz ola. ama böyle bir kahve yok yok yoook kahve değil sanki mocha

ben de söyledim canım takım kuralı olduğunu p.tesi tartısının

ben de sevirem diyemiycem eehh diyebilirem

Elifim ben izne ayrılmak istiyorum

Canımı sikacak birkac şey oldu suan devam edebilecegimi sanmıyorum

Yok burda değil canım bosver gerçekten kreste bakmıyorum artık. Çalışmaktan vazgeçtim kafa dinlemek en iyisi

Evet ece anlatmak istemiyorum. Gerçekten çok üzgünüm suan size de bi faydam olmaz. Takımı etkilemek istemiyorum

çok kirildim çok üzüldüm kendimi tutabilir miyim bilmiyorum. Oğlumla boyama yapıyoruz suan sakinlesmeye ihtiyacım var

Cekemiyorsa ondan dir

gerizekalinin teki canımı sıktı

kıskandı gibi hissettim çünkü sonradan aa çok vermişsin şöyle böyle abarttı. o zaman nasıl farketmedin dedim içimden??

hilalcim bir mal yüzünden mi kendini bu kadar yıprattın?? inan eşinle bir şey oldu sandım ve çok korktum. Allaha şükür salağın tekiymiş problem. canım özel olmazsa neresiydi bu gittiğin yer ve pozisyon neydi bana söyler misin? seninle ben yakın oturuyoruz açıkcası sana bunu yaşatana yaşatmak istediğim çok pis bir şey var ve seninle gitmek isterim oraya iş görüşmesine

Annemin bugün gözleri açıkmiş teyzem biraz tepki verdi dedi ama doktorlar aralarında beyinde ödem gibi bir laf geçirmiş teyzem sorunca geri almışlar inşallah bayram oncesi çıkar yoğun bakımdan yaa

canım ya harika bir haber bu çok sevindim

arada eşin canına okumak iyidir hakettiğinde

inş veririm bugün çok hırslandım kilom farkedilmedi dellendim

Selam kızlar misafirim gelecek aksama anca fırsat bulabildm. Sabah tartildim 200 gr artidayim kabizim ve regl olucam ona bağlıyorum artık,

inş cumaya eksi olursun canım. regl çok etkiliyor. ben de bugün oldum kurtuldum.

canım benimde belli olmuyor biraz daha sabretmek ve spora daha fazla ağırlık vermek gerek afiyet olsun

bak varya bugünden sonra diyet benim için yeni başlıyor öyle hırslıyımki anlatamam

ballar makarna olmamış, gong ne anlamadım?

malesef yedim canım ama bi tanesinden ve minik ay dimi alaydım göstereydim yok ya normalde yapardı zaten bi tek geçen sefer yapmadı bizi şok etti bu kez kendine gelmiş bence :)

afiyet olsun canım. geçmişe bakıyor musun? sana yazılanlar var onlara bakıp cevap vermen gerekiyor. bir de biraz daha paylaşımını arttırmaya çalış canım

canım ben eşimin ailesi diye kafama takmadı. beni 1 aydır görmüyorlar ben ondan taktım farkedilmeyince kendime kızdım kendimi sevmedim moralim bozuldu onların bi suçu yok yani bol giymiştim evet zaten bu fizikle nasıl dar giyilir ben giyemem normalde yaty giyip tunik giyebilirdim ama bu kez altımda boldu belki de ondandır diyelim ama bunu da geç yüzümde mi fark etmedi? yok anam 5.6 hiçbir işe yaramamış henüz bu bu demek malesef

güzel menü fatmam hatta az valla yaa afiyetler olsun.

amannnnnnnnnnnn buseb takma öyle denyolari sanki cokta tinnnnnnnn kim ne demis
tartiyi biliyorsun, hacminde kuculduyse salla gitsin kim ne dediyse.bunlara kafa yormaya bile degmez ya.........
mutlaka sacin cok hos olmustur gule gule kullan

bana gore olmus bu menu lakin ictiginiz sekersiz cayi kahveyi sinirlandiriyormusunuz orasi anlamadim
cunku ben ictigim cayi kahveyi yazmiyorum
bazıları mesela orta şekerlı kahve felan içiyor yazıyor bende sade 1 tane turk kahvesi içiyorum mumkunse evde olunca her gün .maden suyu ıcsemde yazıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…