- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.581
Ahahahhah bu seye dediklerine koptum ya :) yarın gidicemmm kararlıyım hatta yakında bir müze var oraya da gitcem birde vapur sefası yaparım oh mis :) hatta ben sabahtan çıkayım kız dur bi plan program yapayımaynen ya.yarin oburgun evlatciklarla keyif yapamiyon cok bak.git keyfini cikar
hey Allah bosverkiz ne bozuyon moralini.eltin tarti olmadigina ve bu gruptaolmadigina gore kilo konuaunda da moral ve destek beklemene gerekyok beybi.yene yeme.yanina koydur cuma yer yorum yaparsin kiz.bu firsat kacmaz.bi daha teeeee ne zaman yapcak kim bilir hatta buzlukta biraz sakla.ilerde evlatciklarina gosterirsin:):):)
hepsini bisiklet sporun silmis supurmus be yavrum.masallah:)
Canimmmm, arkadaşım, ablamm evet aslında buradaki herkesin kendini üzdüğü bir şey ama bunun için mi yiprattin bütün gün kendiniBugün kresten dönerken bi iş ilanı gördüm. Çocuğu komsuma bıraktım. Oraya gittim. Adam döndü baktı sizin gibi birini alamayız çıkabilirsiniz dedibunu soylerken yuzume bile bakmadi. Eve gelene kadar ağladım ya. Hayır bakımsız pasaklı biri de değilim. Ne kadar sinirlerim bozuldu. Başka iş ilanları da vardı gitmedim onlara gene aynı tepkiyi alirim diye
10 kilo fazlalığın var diyemi böyle davrandıı abartmış iyicee.görende karşında obez var sanırBugün kresten dönerken bi iş ilanı gördüm. Çocuğu komsuma bıraktım. Oraya gittim. Adam döndü baktı sizin gibi birini alamayız çıkabilirsiniz dedibunu soylerken yuzume bile bakmadi. Eve gelene kadar ağladım ya. Hayır bakımsız pasaklı biri de değilim. Ne kadar sinirlerim bozuldu. Başka iş ilanları da vardı gitmedim onlara gene aynı tepkiyi alirim diye
Yavrucum yaa.bosver demek ki kadin vucudunun onde zekasinin geride oldugu bi pozisyonmus.uzulmene gerek yok.bak ben calisirken yapi fuarlarina katilirdik.ben hem kapali hem de kilolu oldugum icin beni direk arka bolume koyarlardi.one de tas gibi iki hostes.onlar musteriye benim onlara onceden anlttigim seyleri anlatip ikna ederler sonra bana getirirlerdi kayit icin.yani bi nevi ben aekreterlik yapardim onlar mimarlik:):):)muhim olan baskalarinin gozunde ne degerde oldugumuz degil su an gittigimiz yolun bize ne idade ettigi.malesef ben buu cok gec anladim.sendeki guzel kalbin bizler farkidayiz.gerisi teferruatBugün kresten dönerken bi iş ilanı gördüm. Çocuğu komsuma bıraktım. Oraya gittim. Adam döndü baktı sizin gibi birini alamayız çıkabilirsiniz dedibunu soylerken yuzume bile bakmadi. Eve gelene kadar ağladım ya. Hayır bakımsız pasaklı biri de değilim. Ne kadar sinirlerim bozuldu. Başka iş ilanları da vardı gitmedim onlara gene aynı tepkiyi alirim diye
git tabi kizzzz.durdugun kabahat.tek basina takilmak da emin ol eglenceli oluyorAhahahhah bu seye dediklerine koptum ya :) yarın gidicemmm kararlıyım hatta yakında bir müze var oraya da gitcem birde vapur sefası yaparım oh mis :) hatta ben sabahtan çıkayım kız dur bi plan program yapayım
Canimmmm, arkadaşım, ablamm evet aslında buradaki herkesin kendini üzdüğü bir şey ama bunun için mi yiprattin bütün gün kendininasıl yardımcı olabilirim ki içim gitti yaa . Bende bir çok kez yaşadım insanlar bu mu öğretmen olacak bu mu gelin olacak diyor. Sevdiğim kişi farkında değil miydi sanki onun için yaptıklarımı bir şans için her seferinde hakaretleri planları kaldırdığımi ama eminim bir neden de kilomdu Öyle ışte... bdv ye çevirdim bende iki aksam dir burayı ama oraya yazsam doğduğuna pişman ederler adamı burda ablalarim varken gerek yok sende bu gece sabret yarın daha iyi olacak düşüncesiz bi herif yüzünden uzun vadeli kazanca pes etme
afiyet olsun canimMerhaba tontişler
öğlen 13:00 malesef bugun bu şekılde kalktım fazla uyudum: 1 tabak fasulya , 1 kase yogurt, soğan
akşam 18:45 gibi : 5 tane köfte , salatalık ,domates
20.00 : kahve (sade)
9 bardak suyumu tamamlıcam yatana kadar şu an tamamlamadım.
bugün dışarı cıktıgım için spor yapamadım .bunun telafisi yarın karşılıcam artık .
sağlıcaklaa kalınn ponpişler
kusum sen normalde cok da sallamayan birisin bildigim kadariyla.ama esinin ailesi tarafindan begenilmeyi istemek de en dogal hakkin.bi sonraki gorusmede belli eden kiyafet giy.belki bol giydiysen farkedilmemistirgeldim kızlar :/ farketmedi kimse kilomueşim dayanamamış abisine abi buse sence de biraz zayıflamamış mı demiş o da hafif zayıflamış sanki demiş. sonra bana zayıfladın mı dedi. ben de bilmiyorum ki olabilir dedim. eltim de aa ben nasıl farketmedim hiç dikkat etmemişim popon gitmiş vs bayaa vermişsin falan diye başladı çok vermişsin falan ama bilmiyorum yani şıp diye farkedilmedi moralim çok bozuk.
saçlarımı kestirdim bu arada kısa küt ona bile sevinemedim kilom farkedilmeyince
akşam menüm planladığım gibi olmadı. börek yapmış yemek zorunda kaldım ama ne kadar yediğimi söyleyeyim 2 serçe parçağı yanyana koyun o kadar. ıspanaklıydı. 2 yk da yoğurt yedim. çeyrek domates yedim bi de. börek öyle yağlıydıki ııyyne zamandır börek falan yemediğim için o kadarı bile çok ağır geldi ağzıma attığım gibi pişmanlığım tepeme çıktı. bu arada açma gibi olan sandviçleri ve sosisli milföy böreğini ve aldığımız muzlu rulo pasta kii benim en sevdiğimdir ve meyveli turtaları reddettim
zaten bugün regl oldum tüm gün karın ağrısı çektim onu bahane ettim yemedim. ama börekten yemek zorunda kaldım. diyet yapıyor gibi görünmek istemedim çünkü ağıza sakız olmak en nefret ettiğim şey
geçmişe bakıp geliyorum.
Süper sin busem unutma reddetmek önemli.. iyice zayifladiginda ortadan ayrılır merak etme hem zaten onun görmesi önemli bile olmazzgeldim kızlar :/ farketmedi kimse kilomueşim dayanamamış abisine abi buse sence de biraz zayıflamamış mı demiş o da hafif zayıflamış sanki demiş. sonra bana zayıfladın mı dedi. ben de bilmiyorum ki olabilir dedim. eltim de aa ben nasıl farketmedim hiç dikkat etmemişim popon gitmiş vs bayaa vermişsin falan diye başladı çok vermişsin falan ama bilmiyorum yani şıp diye farkedilmedi moralim çok bozuk.
saçlarımı kestirdim bu arada kısa küt ona bile sevinemedim kilom farkedilmeyince
akşam menüm planladığım gibi olmadı. börek yapmış yemek zorunda kaldım ama ne kadar yediğimi söyleyeyim 2 serçe parçağı yanyana koyun o kadar. ıspanaklıydı. 2 yk da yoğurt yedim. çeyrek domates yedim bi de. börek öyle yağlıydıki ııyyne zamandır börek falan yemediğim için o kadarı bile çok ağır geldi ağzıma attığım gibi pişmanlığım tepeme çıktı. bu arada açma gibi olan sandviçleri ve sosisli milföy böreğini ve aldığımız muzlu rulo pasta kii benim en sevdiğimdir ve meyveli turtaları reddettim
zaten bugün regl oldum tüm gün karın ağrısı çektim onu bahane ettim yemedim. ama börekten yemek zorunda kaldım. diyet yapıyor gibi görünmek istemedim çünkü ağıza sakız olmak en nefret ettiğim şey
geçmişe bakıp geliyorum.
Kuzenimle gidecektim ama tek gitmek en iyisi sabahtan çıkıp eminönü nden yürüyeceğim sonra da miş gibi kahve :) ogleyi de yer dönerim eve :) bu aradaYavrucum yaa.bosver demek ki kadin vucudunun onde zekasinin geride oldugu bi pozisyonmus.uzulmene gerek yok.bak ben calisirken yapi fuarlarina katilirdik.ben hem kapali hem de kilolu oldugum icin beni direk arka bolume koyarlardi.one de tas gibi iki hostes.onlar musteriye benim onlara onceden anlttigim seyleri anlatip ikna ederler sonra bana getirirlerdi kayit icin.yani bi nevi ben aekreterlik yapardim onlar mimarlik:):):)muhim olan baskalarinin gozunde ne degerde oldugumuz degil su an gittigimiz yolun bize ne idade ettigi.malesef ben buu cok gec anladim.sendeki guzel kalbin bizler farkidayiz.gerisi teferruat
git tabi kizzzz.durdugun kabahat.tek basina takilmak da emin ol eglenceli oluyor
afiyet olsun canim
kusum sen normalde cok da sallamayan birisin bildigim kadariyla.ama esinin ailesi tarafindan begenilmeyi istemek de en dogal hakkin.bi sonraki gorusmede belli eden kiyafet giy.belki bol giydiysen farkedilmemistir
gerçekten çok rencide ediciydi başka insanlarda vardı orda. Ne kadar utandım üzüldümAhahahhah bu seye dediklerine koptum ya :) yarın gidicemmm kararlıyım hatta yakında bir müze var oraya da gitcem birde vapur sefası yaparım oh mis :) hatta ben sabahtan çıkayım kız dur bi plan program yapayım
Canimmmm, arkadaşım, ablamm evet aslında buradaki herkesin kendini üzdüğü bir şey ama bunun için mi yiprattin bütün gün kendininasıl yardımcı olabilirim ki içim gitti yaa . Bende bir çok kez yaşadım insanlar bu mu öğretmen olacak bu mu gelin olacak diyor. Sevdiğim kişi farkında değil miydi sanki onun için yaptıklarımı bir şans için her seferinde hakaretleri planları kaldırdığımi ama eminim bir neden de kilomdu Öyle ışte... bdv ye çevirdim bende iki aksam dir burayı ama oraya yazsam doğduğuna pişman ederler adamı burda ablalarim varken gerek yok sende bu gece sabret yarın daha iyi olacak düşüncesiz bi herif yüzünden uzun vadeli kazanca pes etme
Evet o kadar fazlam olmamasına rağmen bunu söyledi10 kilo fazlalığın var diyemi böyle davrandıı abartmış iyicee.görende karşında obez var sanır
Takma bu kadar busem belki anlayıp anlamamazliga gelmiştir eltingeldim kızlar :/ farketmedi kimse kilomueşim dayanamamış abisine abi buse sence de biraz zayıflamamış mı demiş o da hafif zayıflamış sanki demiş. sonra bana zayıfladın mı dedi. ben de bilmiyorum ki olabilir dedim. eltim de aa ben nasıl farketmedim hiç dikkat etmemişim popon gitmiş vs bayaa vermişsin falan diye başladı çok vermişsin falan ama bilmiyorum yani şıp diye farkedilmedi moralim çok bozuk.
geçmişe bakıp geliyorum.
abla yalnız değilsin.kim bilir bizlerede içlerinden neler diyordur veya arkamızdan .katana gibi olmuş niye zayıflamıyor diye .malesef toplum kilo fazlalığı olan insanlara karşı farklı bakıyorlargerçekten çok rencide ediciydi başka insanlarda vardı orda. Ne kadar utandım üzüldüm
Evet o kadar fazlam olmamasına rağmen bunu söyledi
Takma bu kadar busem belki anlayıp anlamamazliga gelmiştir eltin
bana gore olmus bu menu lakin ictiginiz sekersiz cayi kahveyi sinirlandiriyormusunuz orasi anlamadimMerhaba tontişler
öğlen 13:00 malesef bugun bu şekılde kalktım fazla uyudum: 1 tabak fasulya , 1 kase yogurt, soğan
bugün dışarı cıktıgım için spor yapamadım .bunun telafisi yarın karşılıcam artık .
Ayy ne ka güzel bol keyifler sizee
Günaydın canım
Günaydın abla ben Hilal 24 yaşındayım evliyim 3 yaşında oğlum var :)
Günaydın ececim
Günaydın busem. Kız ne uzuluyorsun tatile gitmeden biter iste
Sağol busemm
Kizz beyazitin neresinde belki erdemi kandiririm bayramda götürür beni
Zeytinyagli tb unlu az karbonatli bi pogca.kabarmiyor acikcasi.peynirliydi.sert ama lezzetliydi
guzel olmus canim.afiyet olsun
kolay gelsin mervem.hadi ins bi an once gelirler.ozledik seni.kolay gelsin
offf guzel menu.bi de cilek cekti ki canim.himmm
afiyet olsun.sende ben gibi iki oguncusun:)
Pogaca guzeldi ama baya sertti tb unundan heralde:)sogan muvlcver de kabak yerine soganla yapiyosun.tam tarifini bilmiyorum annem yapti:)
Kızlar dışarı çıkıyorum bi kreş daha var oraya bakicam. Geldiğimde görüşürüz
Ins cok daha iui olacak en yakin zamanda canim.acil sifalar insallah:)
hosgeldin abla.ben fatma.33 yasindayim.bi oglum var.ailemle yasiyorum.hedefim 7 agustos 2017de 42 bedende bol bi sekilde d.gunumu kutlamak:):)agir kilo veren biriyim.ama yilmadan devam etmeliyim
ohh masallah bol afiyet olsun canim.
eneemm hic bilmiim ya be.neresinde tarif et bizde gidip icelim ya.tam bir turk kahvesi hayraniyim:)
yok hayatim Bursa liyam.
ben yaparsam bizim gelin böyle yapıyor derler kız haaa haayyyttt. Dün konustuk görümcemle belli değil ev bulursam gelmeyiz dedi hayırlısı dedimçok sıkıntidayim makinam hala gelmedi çamaşırlar bi insan boyu oldu yoktum evde derin bi temizlik yapmalıyım kış hazırlıkları girdi araya pooffff yani.
tatlım bizim takımın kuralı ve buna uymak zorundasın kimse söylememis ben söyliyim.
Yok canım ya suistimal izin vermem o kadar da değil çizerimkız hazırlarda koruyucu katkı maddesi ne ararsan var. Yap bence.
Tamam canım elimden geldiğince bakarım bende baya meşgulum ama teftiş yaparım
Yok canım g.haneliler büyük görümcem 27 yıl küçüğü 15 yıl öğretmenlik yaptı Erzurum'da tayinleri çıktı geçen yıl sattılar o nedenle. Erzurumlu lari sevirem.
ahh ahhh. Bana hersey seni hatırlatıyor. Şarkısını yolluyorum sana.
inşallah gelir Rabbim şifa versin.
Ben Elif Beril im. 35 yaşında 2 delikanlınin anası yim. Mart sonunda katıldım 15 kilo verdim sanırım. İzinden döndüm bu hafta inşallah listeye giriyorum.
Hos gelmiş. :)))
rast gelsin Hiloş
Kolay gelsin Fatmam.
Elifim ben izne ayrılmak istiyorum
Canımı sikacak birkac şey oldu suan devam edebilecegimi sanmıyorum
Yok burda değil canım bosver gerçekten kreste bakmıyorum artık. Çalışmaktan vazgeçtim kafa dinlemek en iyisi
Evet ece anlatmak istemiyorum. Gerçekten çok üzgünüm suan size de bi faydam olmaz. Takımı etkilemek istemiyorum
çok kirildim çok üzüldümkendimi tutabilir miyim bilmiyorum. Oğlumla boyama yapıyoruz suan sakinlesmeye ihtiyacım var
Cekemiyorsa ondan dir
gerizekalinin teki canımı sıktı
Bugün kresten dönerken bi iş ilanı gördüm. Çocuğu komsuma bıraktım. Oraya gittim. Adam döndü baktı sizin gibi birini alamayız çıkabilirsiniz dedibunu soylerken yuzume bile bakmadi. Eve gelene kadar ağladım ya. Hayır bakımsız pasaklı biri de değilim. Ne kadar sinirlerim bozuldu. Başka iş ilanları da vardı gitmedim onlara gene aynı tepkiyi alirim diye
Annemin bugün gözleri açıkmiş teyzem biraz tepki verdi dedi ama doktorlar aralarında beyinde ödem gibi bir laf geçirmiş teyzem sorunca geri almışlar inşallah bayram oncesi çıkar yoğun bakımdan yaa
Harika geçmiş haftasonu :)
Not mevzularini bilmesem de güzel bişey almisiz sanırım :)
Kusura bakma keşke daha önce yazabilseydim. Inşallah memnun kalırsın aldigindan. Güle güle kullan.
Muhabbeti okudum da eşinin senden onay almadan misafir çağırma olayina bende garip baktım. Sanki hep senden gidiyor gibi evliliginizde. Biz akşam çayına bile birbirimize sormadan ok demeyiz. Allahtan sevdiğin insanlarmış. Belki bi fırsatın olur annelere kaçamak yaparsın kışın vs. Ama kurban bayramında yatılı misafir gercekten zor. Allah kolaylik versin.
En azından + değilsin hiLal
Esin canına okuma konusunda bende sendenim :)))
Offf hadi çamaşır hallolur da balkon baya sikintiymis. Kolay gelsin BACIM.
Amaaaan yaktigin yemek olsun canın yanmasinda. Sirke karbonat temizler tencereyi.
Verdim verdim. Hala soktayiz((
Odemdir o ödem :)
1 haftada 2 kg hatta 3 kg verilebiliyor gördük bunu geçen hafta. Sikarsan rahatça giyersin bence o giysini
((( hemde ne.
Bence de tam tersi.en agiri kahvaltı en hafifi akşam yemeği olmalı. Çok şişman olup da az yiyen çok insan tanıyorum. Hormonel durumlarla açligin alakası yok çünkü. Protein zayıflatır mi bilmem ama iyi tok tutuyor bence :) light urunler bana da mantıklı gelmiyor. Yağ önemli bi durum.ölçüsünde alınmazsa ciddi problem yaratabilir.
Bence masum geldi poğaça. Unsuz vs. Menü güzel. Afiyet olsun.
Kız sabah 7den akşam 5 e kadar nasıl durdun? ??
Su az bence de.afiyet olsun
Selam kızlar misafirim gelecek aksama anca fırsat bulabildm. Sabah tartildim 200 gr artidayim kabizim ve regl olucam ona bağlıyorum artık,
canım benimde belli olmuyor biraz daha sabretmek ve spora daha fazla ağırlık vermek gerek afiyet olsun
Grip iyiden indi bugün.
Geçmiş yine bitmedi
Menü
08 kahvaltı
Yarım ceviz
1 dilim etimek
1 kk peynir
2 çay k. Bal
2 cb ihlamur
12 öğle
1 sb ılık ballı süt
1 dilim etimek
1 kk peynir
2 çay kaşığı bal
13 ara
1 kupa çay şekersiz
15 ara
2 tane gong parçası
1 ayran
16 ara
1 ayran
19 akşam
3 yk mercimek çorbası
2 çatal makarna
5 6 yk yoğurt
Su 2.5 lt.
Spor 14 ile 17.30 arası bisiklet sürme. Yarım saat mola vardı sadece
aynen ya.yarin oburgun evlatciklarla keyif yapamiyon cok bak.git keyfini cikar
hey Allah bosverkiz ne bozuyon moralini.eltin tarti olmadigina ve bu gruptaolmadigina gore kilo konuaunda da moral ve destek beklemene gerekyok beybi.yene yeme.yanina koydur cuma yer yorum yaparsin kiz.bu firsat kacmaz.bi daha teeeee ne zaman yapcak kim bilir hatta buzlukta biraz sakla.ilerde evlatciklarina gosterirsin:):):)
hepsini bisiklet sporun silmis supurmus be yavrum.masallah:)
Merhaba tontişler
Yavrucum yaa.bosver demek ki kadin vucudunun onde zekasinin geride oldugu bi pozisyonmus.uzulmene gerek yok.bak ben calisirken yapi fuarlarina katilirdik.ben hem kapali hem de kilolu oldugum icin beni direk arka bolume koyarlardi.one de tas gibi iki hostes.onlar musteriye benim onlara onceden anlttigim seyleri anlatip ikna ederler sonra bana getirirlerdi kayit icin.yani bi nevi ben aekreterlik yapardim onlar mimarlik:):):)muhim olan baskalarinin gozunde ne degerde oldugumuz degil su an gittigimiz yolun bize ne idade ettigi.malesef ben buu cok gec anladim.sendeki guzel kalbin bizler farkidayiz.gerisi teferruat
git tabi kizzzz.durdugun kabahat.tek basina takilmak da emin ol eglenceli oluyor
afiyet olsun canim
kusum sen normalde cok da sallamayan birisin bildigim kadariyla.ama esinin ailesi tarafindan begenilmeyi istemek de en dogal hakkin.bi sonraki gorusmede belli eden kiyafet giy.belki bol giydiysen farkedilmemistir
Menum
sabah 10.00 2 yumurta.1 kk peynir.1 tb pogaca.2 zeytin
ara 15.00 1 sb sut
aksam 18.00 2 kofte.1 tb ekmek.
su 2.5 litre
spor 45 dk yuruyus
kizlar evin temizligi bitti oglani da yeni uyuttum.gideyim kendime bi cay koyayim dehset yorgunum.herkese bol eksili geceler
Maalesef öyleabla yalnız değilsin.kim bilir bizlerede içlerinden neler diyordur veya arkamızdan .katana gibi olmuş niye zayıflamıyor diye .malesef toplum kilo fazlalığı olan insanlara karşı farklı bakıyorlar
amannnnnnnnnnnn buseb takma öyle denyolari sanki cokta tinnnnnnnn kim ne demisgeldim kızlar :/ farketmedi kimse kilomueşim dayanamamış abisine abi buse sence de biraz zayıflamamış mı demiş o da hafif zayıflamış sanki demiş. sonra bana zayıfladın mı dedi. ben de bilmiyorum ki olabilir dedim. eltim de aa ben nasıl farketmedim hiç dikkat etmemişim popon gitmiş vs bayaa vermişsin falan diye başladı çok vermişsin falan ama bilmiyorum yani şıp diye farkedilmedi moralim çok bozuk.
geçmişe bakıp geliyorum.
bazıları mesela orta şekerlı kahve felan içiyor yazıyor bende sade 1 tane turk kahvesi içiyorum mumkunse evde olunca her gün .maden suyu ıcsemde yazıyorum :)bana gore olmus bu menu lakin ictiginiz sekersiz cayi kahveyi sinirlandiriyormusunuz orasi anlamadim
cunku ben ictigim cayi kahveyi yazmiyorum
umutsuz olma kendine güven ,pes etme.bu sözler aslında bizi kamçılamalı devamlılık için.demoralize felan olma gün boyunca bu adam için.Maalesef öyleama napicam bilmiyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?