- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.601
gonul isterdigi poaca olamsa tb bir dilim ekmek olsa hatta 2 yumurtayla hic ekmek olmasaMenum
sabah 10.00 2 yumurta.1 kk peynir.1 tb pogaca.2 zeytin
ara 15.00 1 sb sut
aksam 18.00 2 kofte.1 tb ekmek.
su 2.5 litre
spor 45 dk yuruyus
kizlar evin temizligi bitti oglani da yeni uyuttum.gideyim kendime bi cay koyayim dehset yorgunum.herkese bol eksili geceler
ne oldu annem dinlerim istersençok kirildim çok üzüldümkendimi tutabilir miyim bilmiyorum. Oğlumla boyama yapıyoruz suan sakinlesmeye ihtiyacım var
Cekemiyorsa ondan dir
kiz o hanzolar olmasa beiz kimi cekistirip, kimle dalga gececez taktina bak ya........gerizekalinin teki canımı sıktı
gong parcasi neGrip iyiden indi bugün.
Geçmiş yine bitmedi
Menü
08 kahvaltı
Yarım ceviz
1 dilim etimek
1 kk peynir
2 çay k. Bal
2 cb ihlamur
12 öğle
1 sb ılık ballı süt
1 dilim etimek
1 kk peynir
2 çay kaşığı bal
13 ara
1 kupa çay şekersiz
15 ara
2 tane gong parçası
1 ayran
16 ara
1 ayran
19 akşam
3 yk mercimek çorbası
2 çatal makarna
5 6 yk yoğurt
Su 2.5 lt.
Spor 14 ile 17.30 arası bisiklet sürme. Yarım saat mola vardı sadece
yuzune bakamaz cunku o terbiyede degil bir kereBugün kresten dönerken bi iş ilanı gördüm. Çocuğu komsuma bıraktım. Oraya gittim. Adam döndü baktı sizin gibi birini alamayız çıkabilirsiniz dedibunu soylerken yuzume bile bakmadi. Eve gelene kadar ağladım ya. Hayır bakımsız pasaklı biri de değilim. Ne kadar sinirlerim bozuldu. Başka iş ilanları da vardı gitmedim onlara gene aynı tepkiyi alirim diye
Süper sin busem unutma reddetmek önemli.. iyice zayifladiginda ortadan ayrılır merak etme hem zaten onun görmesi önemli bile olmazz
Kuzenimle gidecektim ama tek gitmek en iyisi sabahtan çıkıp eminönü nden yürüyeceğim sonra da miş gibi kahve :) ogleyi de yer dönerim eve :) bu aradabuseb Fatma abla haklı bol giydiysen belli olmamış hem boş ver kız eltin farketmesin zaten birden bire verdi diye dedikodu çıkar ne güzel
gerçekten çok rencide ediciydi başka insanlarda vardı orda. Ne kadar utandım üzüldüm
Evet o kadar fazlam olmamasına rağmen bunu söyledi
Takma bu kadar busem belki anlayıp anlamamazliga gelmiştir eltin
gecte olsa gelebildim kizlar
sanirim kendimi tanitmistim.Sizleride okudum tesekkürler hanimlar ama bende bir balik geni var sanirim isim konusunda hafizam az biraz saka saka epeyce zayif ama olsun tanisacagiz zamanla.
heme ortak kilo derdinden birbirimize tanidigigiz degilmi.
gelelim konumuza sirineler cogunuz su baba sporu sormussunuz.....
oncelikle sunda anlasalim hareketli yasamla sporu hayatimiza katmak ayni seyler degil.
mesela ev temizledim ter icinde öldüm diye bir spor yok
yada avm gezdim felanca zaman buda spor olsun diye bir gercekte yok.bu yapilanlar harekete giriyor en masum tarifle.gunluk 10000 adim bizim vucudumuz icin harcanmasi gereken hareket.
sporsa vucudun bir tempoda nabzin yukselip alcalmasiyla kaslari calistirmadir, en az 35 dakikadan baslar ve gider.baba sporda en az 1-1,5 saat kas calistiran enerji harcamasidir bana gore.
yüksek kilolarda gezintiye bile spor deniyor ama kilo azaldikca yag orani degismiyorsa yanan kas ve glikozdur.
birde vucut 4-6 haftada yapilan spora gunluk aktivite olarak alistigi icin belli araliklarla yapilan sporun saati ve cesidiyle oynamak lazim.
Simdilik bu kadar spor konusu hem zamanla yeri geldigince tartisiriz.
benim yaptigim diyete gelince ben metabolik balans yapiyorum.bu diyetin 1.ayagi detoks ve bagirsagi bosa7ltmaktir ki ben bunu cuma ve cumartesi yaptim ilk gun patates, ikinci gun elma yedim.bu diyette tabiri yerindeyse vucuda format atiliyor canlar.yemeniz gerekenler listenizde ve gramla oluyor
mesela bugunku listem soyle
sabah
2 yumurta ve 80 gram sebze ben maydanoz yedim
gunluk 100 gram ekmek hakkimida sabah kullandim
115 gramda mango yedim
oglen
125 gram tavukla
115 gram ispanak
45 gram kuru erik
aksam
140 gram balik
115 gram yesil salata
1 elma
su 3 lt
spor ayrintili yazmayim 70 dakika
kisaca diyetimi de az biraz anlattigima gore soyle bir kac safafa sizi okuyayim
busep sen daha önce ebrunun takimindaydin degilmi.avatarin cok tanidik niccinde
bu arada geneli evli cocuklu hanimlariz sanirim.cumlemizin kuzularini rabbim esirgesin musmutlu yuvalariniz olsun emi canlar
Maalesef öyleama napicam bilmiyorum suan
amannnnnnnnnnnn buseb takma öyle denyolari sanki cokta tinnnnnnnn kim ne demis
tartiyi biliyorsun, hacminde kuculduyse salla gitsin kim ne dediyse.bunlara kafa yormaya bile degmez ya.........
mutlaka sacin cok hos olmustur gule gule kullan
buseb canım gittiniz mi kayfe içmeye :)
buseb abla bugun geç kalktım eve geç geldim bir de . o yüzden bakamadım .geçmişi okucam detaylı şimdi :)
neden ekmekle sadece kahve ishal felanmisinmenüm
10.00
1 orta t. kahvesi
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
15.00 dışarda
ızgara dana köfte 1 porsiyon
çoban salata bol limon çok az z. yağlı
akşam saat kaçta olur bilmiyorum ama kafamdaki menüyü yazayım
1 elma ya da başka bir meyve ne varsa artık
yanına salata
ya da hiçbiri yoksa yoğurt
su 2,5 lt
40 dk yürüyüş
ben icinde seker krema vs.......yoksa yazmiyorum da....bazıları mesela orta şekerlı kahve felan içiyor yazıyor bende sade 1 tane turk kahvesi içiyorum mumkunse evde olunca her gün .maden suyu ıcsemde yazıyorum :)
hosbulduk tatlimberilceee aramıza hoşgeldin :) ben melisa 21 yaşına gircem ekimde .öğrenciiym ..
buse simdi yedigin meyveye seker oraninasen istanbulda nerdesin canım? zaten eşim sağ olsun abisine buse zayıflamamış mı diye sorunca artık herkes duyar bence
bence de anlamamazlığa geldi çünkü şuan 10- 15 kg falan fazlası var hala doğum sonrası. gerçi ikimizi yanyana koy yine benden zayıf o ayrı
menü güzel mesela biz akşam meyve yemiyoruz şekere yağa dönüşür diye bu konuda ne düşünüyorsun?
evet hafızan çok iyi. ebrunun takımındaydım. 20 kg verdim o dönem 3 sene önce sonra geri aldım1,5 sene korudum bir kısmını evlenince 1 yılda hepsini aldım hatta 2 de fazla aldım.şimdi onlarla uğraşıyom. zayıflayınca bebiş istiyorum bebişim yok henüz.
ne demek bilmiyom ya o denyoyu ben tekmelerim
sağ ol abla güzel oldu beğendim bende :)
aynen küçüldüm eşim diyor zaten çok iyi gidiyorsun toto gitti göbek gitti bayaa diyor. kollarım incelmeye başladı artık. ama farkedilmeyince bana mı öyle geliyor gibi oldum ama öyle gazlandım ki abla bir daha beni gördüklerin çıpçıtır olmazsam bana da buse demesinler
gitmem miiii :) öğlen bi ızgara köfte patlattım çoban salatayla ordan doğru medreseye kahveye. oooh :) bir de oranın nargilesi meşhur kızlar. içeniniz var mı bilmiyorum ama benim eşim arada içer oranınkide çok güzel ama anasonsuz demezseni nerdeyse hepsi anasonlu geliyor ben de hiç sevmem anasonbu sefer içmedi ama eşim vaktimiz çok yoktu.
tamam tatlım ablan yir seni
anladım burdakiler su da içilen miktara dikkat ettikleri için mantıken bunuda yazmak grekiyor işte .bana kalsa bende şekersız sıvıları yazmaklar ugrasmam da .ben icinde seker krema vs.......yoksa yazmiyorum da....
Yok canm ne kızması ben az yiyor sanıyordum kendimi diyetin d sini bile burada öğrendimponnicim kizdirmisim seni sanirim brownilwrinw soylediklerimle ama kasti birsey yok biliyorsun her menude gozume sokarsan browniyi demekki sartellerim atti
kizma emi
sagol fatmam. Başka yerlere bakicam yada bi süre ara veri cemYavrucum yaa.bosver demek ki kadin vucudunun onde zekasinin geride oldugu bi pozisyonmus.uzulmene gerek yok.bak ben calisirken yapi fuarlarina katilirdik.ben hem kapali hem de kilolu oldugum icin beni direk arka bolume koyarlardi.one de tas gibi iki hostes.onlar musteriye benim onlara onceden anlttigim seyleri anlatip ikna ederler sonra bana getirirlerdi kayit icin.yani bi nevi ben aekreterlik yapardim onlar mimarlik:):):)muhim olan baskalarinin gozunde ne degerde oldugumuz degil su an gittigimiz yolun bize ne idade ettigi.malesef ben buu cok gec anladim.sendeki guzel kalbin bizler farkidayiz.gerisi teferruat
git tabi kizzzz.durdugun kabahat.tek basina takilmak da emin ol eglenceli oluyor
afiyet olsun canim
kusum sen normalde cok da sallamayan birisin bildigim kadariyla.ama esinin ailesi tarafindan begenilmeyi istemek de en dogal hakkin.bi sonraki gorusmede belli eden kiyafet giy.belki bol giydiysen farkedilmemistir
Afiyet olsun fatmam iyi gecelerMenum
sabah 10.00 2 yumurta.1 kk peynir.1 tb pogaca.2 zeytin
ara 15.00 1 sb sut
aksam 18.00 2 kofte.1 tb ekmek.
su 2.5 litre
spor 45 dk yuruyus
kizlar evin temizligi bitti oglani da yeni uyuttum.gideyim kendime bi cay koyayim dehset yorgunum.herkese bol eksili geceler
sagol ablam bilgiler için afiyet olsungecte olsa gelebildim kizlar
sanirim kendimi tanitmistim.Sizleride okudum tesekkürler hanimlar ama bende bir balik geni var sanirim isim konusunda hafizam az biraz saka saka epeyce zayif ama olsun tanisacagiz zamanla.
heme ortak kilo derdinden birbirimize tanidigigiz degilmi.
gelelim konumuza sirineler cogunuz su baba sporu sormussunuz.....
oncelikle sunda anlasalim hareketli yasamla sporu hayatimiza katmak ayni seyler degil.
mesela ev temizledim ter icinde öldüm diye bir spor yok
yada avm gezdim felanca zaman buda spor olsun diye bir gercekte yok.bu yapilanlar harekete giriyor en masum tarifle.gunluk 10000 adim bizim vucudumuz icin harcanmasi gereken hareket.
sporsa vucudun bir tempoda nabzin yukselip alcalmasiyla kaslari calistirmadir, en az 35 dakikadan baslar ve gider.baba sporda en az 1-1,5 saat kas calistiran enerji harcamasidir bana gore.
yüksek kilolarda gezintiye bile spor deniyor ama kilo azaldikca yag orani degismiyorsa yanan kas ve glikozdur.
birde vucut 4-6 haftada yapilan spora gunluk aktivite olarak alistigi icin belli araliklarla yapilan sporun saati ve cesidiyle oynamak lazim.
Simdilik bu kadar spor konusu hem zamanla yeri geldigince tartisiriz.
benim yaptigim diyete gelince ben metabolik balans yapiyorum.bu diyetin 1.ayagi detoks ve bagirsagi bosa7ltmaktir ki ben bunu cuma ve cumartesi yaptim ilk gun patates, ikinci gun elma yedim.bu diyette tabiri yerindeyse vucuda format atiliyor canlar.yemeniz gerekenler listenizde ve gramla oluyor
mesela bugunku listem soyle
sabah
2 yumurta ve 80 gram sebze ben maydanoz yedim
gunluk 100 gram ekmek hakkimida sabah kullandim
115 gramda mango yedim
oglen
125 gram tavukla
115 gram ispanak
45 gram kuru erik
aksam
140 gram balik
115 gram yesil salata
1 elma
su 3 lt
spor ayrintili yazmayim 70 dakika
kisaca diyetimi de az biraz anlattigima gore soyle bir kac safafa sizi okuyayim
benim ev marmara parkın arka tarafında. Ismi hatırlamıyorum bi mağaza ev eşyası satılıyor. Satış elemanı arıyorlardı onun için gitmiştimsağ ol tatlım :)
kız beyazıt kapalı çarşı tramvay durağında in hemen 15 mt ilerde çorlulu ali paşa menderesesi diye sor herkes gösterirefsane bir kahvesi var 5 tl yanında gelen su 2,5 tl yanlız haberiniz ola. ama böyle bir kahve yok yok yoook kahve değil sanki mocha
afiyet olsun o zaman mücver ama kızartma olmuyor mu?
evet canım bu ara geç uyanıyom 2 öğün oluyo :)
ne yaptın canım kreş olmamış sanırım dimi?
kız beyazıt kapalı çarşı tramvay durağında in hemen 15 mt ilerde çorlulu ali paşa menderesesi diye sor herkes gösterirefsane bir kahvesi var 5 tl yanında gelen su 2,5 tl yanlız haberiniz ola. ama böyle bir kahve yok yok yoook kahve değil sanki mocha
ben de söyledim canım takım kuralı olduğunu p.tesi tartısının
ben de sevirem diyemiycem eehh diyebilirem
kıskandı gibi hissettim çünkü sonradan aa çok vermişsin şöyle böyle abarttı. o zaman nasıl farketmedin dedim içimden??
hilalcim bir mal yüzünden mi kendini bu kadar yıprattın?? inan eşinle bir şey oldu sandım ve çok korktum. Allaha şükür salağın tekiymiş problem. canım özel olmazsa neresiydi bu gittiğin yer ve pozisyon neydi bana söyler misin? seninle ben yakın oturuyoruz açıkcası sana bunu yaşatana yaşatmak istediğim çok pis bir şey var ve seninle gitmek isterim oraya iş görüşmesine
canım ya harika bir haber bu çok sevindim
arada eşin canına okumak iyidir hakettiğinde
inş veririm bugün çok hırslandım kilom farkedilmedi dellendim
inş cumaya eksi olursun canım. regl çok etkiliyor. ben de bugün oldum kurtuldum.
bak varya bugünden sonra diyet benim için yeni başlıyor öyle hırslıyımki anlatamam
ballar makarna olmamış, gong ne anlamadım?
malesef yedim canım ama bi tanesinden ve minikay dimi alaydım göstereydim yok ya normalde yapardı zaten bi tek geçen sefer yapmadı bizi şok etti bu kez kendine gelmiş bence :)
afiyet olsun canım. geçmişe bakıyor musun? sana yazılanlar var onlara bakıp cevap vermen gerekiyor. bir de biraz daha paylaşımını arttırmaya çalış canım
canım ben eşimin ailesi diye kafama takmadı. beni 1 aydır görmüyorlar ben ondan taktım farkedilmeyince kendime kızdım kendimi sevmedim moralim bozuldu onların bi suçu yok yanibol giymiştim evet zaten bu fizikle nasıl dar giyilir ben giyemem normalde yaty giyip tunik giyebilirdim ama bu kez altımda boldu belki de ondandır diyelim ama bunu da geç yüzümde mi fark etmedi? yok anam 5.6 hiçbir işe yaramamış henüz bu bu demek malesef
güzel menü fatmam hatta az valla yaaafiyetler olsun.
Haklısın canım :*umutsuz olma kendine güven ,pes etme.bu sözler aslında bizi kamçılamalı devamlılık için.demoralize felan olma gün boyunca bu adam için.
neden ekmekle sadece kahve ishal felanmisin
oglen menun cok guzel
aksam niye boyle anlamadim
su ve yuruyuste guzel
hosbulduk tatlim
buse simdi yedigin meyveye seker oranina
kilona
aksam yemegini kacta yedigine bagli bence
ben meyve hic sevmem ama yemem gerektigi icin yiyorum yoksa cok gereksiz meyve olayi
ibni sina yumruk kadar elma yiyene 2 saat hic durmadan kossan anca nötr edersin bu sekeri demis mesela ......
ya bu dengesizler bir guzel laf demezler+ama allahini seversen ye, olumu gor ye diye rejim bozdurma icin kicini yirtarlar
is yemeye gelince neren sisman, sen boyle guzelsin gibi sehir efsaneleri meshurdur bosverrrrrrrrrrrrrrr buseeeeeeeeeee
Canım 5 kiloda yüz küçülmez hemen bol da giymişsin dert etmesağ ol tatlım :)
afiyet olsun o zaman mücver ama kızartma olmuyor mu?
evet canım bu ara geç uyanıyom 2 öğün oluyo :)
ne yaptın canım kreş olmamış sanırım dimi?
ben de söyledim canım takım kuralı olduğunu p.tesi tartısının
ben de sevirem diyemiycem eehh diyebilirem
kıskandı gibi hissettim çünkü sonradan aa çok vermişsin şöyle böyle abarttı. o zaman nasıl farketmedin dedim içimden??
hilalcim bir mal yüzünden mi kendini bu kadar yıprattın?? inan eşinle bir şey oldu sandım ve çok korktum. Allaha şükür salağın tekiymiş problem. canım özel olmazsa neresiydi bu gittiğin yer ve pozisyon neydi bana söyler misin? seninle ben yakın oturuyoruz açıkcası sana bunu yaşatana yaşatmak istediğim çok pis bir şey var ve seninle gitmek isterim oraya iş görüşmesine
canım ya harika bir haber bu çok sevindim
arada eşin canına okumak iyidir hakettiğinde
inş veririm bugün çok hırslandım kilom farkedilmedi dellendim
inş cumaya eksi olursun canım. regl çok etkiliyor. ben de bugün oldum kurtuldum.
bak varya bugünden sonra diyet benim için yeni başlıyor öyle hırslıyımki anlatamam
ballar makarna olmamış, gong ne anlamadım?
malesef yedim canım ama bi tanesinden ve minikay dimi alaydım göstereydim yok ya normalde yapardı zaten bi tek geçen sefer yapmadı bizi şok etti bu kez kendine gelmiş bence :)
afiyet olsun canım. geçmişe bakıyor musun? sana yazılanlar var onlara bakıp cevap vermen gerekiyor. bir de biraz daha paylaşımını arttırmaya çalış canım
canım ben eşimin ailesi diye kafama takmadı. beni 1 aydır görmüyorlar ben ondan taktım farkedilmeyince kendime kızdım kendimi sevmedim moralim bozuldu onların bi suçu yok yanibol giymiştim evet zaten bu fizikle nasıl dar giyilir ben giyemem normalde yaty giyip tunik giyebilirdim ama bu kez altımda boldu belki de ondandır diyelim ama bunu da geç yüzümde mi fark etmedi? yok anam 5.6 hiçbir işe yaramamış henüz bu bu demek malesef
güzel menü fatmam hatta az valla yaaafiyetler olsun.
Metobolik balansta kan testine Gore bir Liste verirlersabah canım bir şey istemedi. biraz 2 öğün denemek istiyorum. akşamda eltimdeydim pasta böreklerin arasında bunu tasarlamıştım pratik ama menüm biraz farklı oldu en ucuz şekilde yırttım misafirlikten :)
anladım abla benim bildiğim öğleden sonraki meyve tamamen yakılamıyor fruktoz yağa dönüşüyor. ama yemen gerekiyorsa bilemedim. neden yemen gerekiyor bu arada sabah ya da öğlen tüketsen olmaz mı illa akşam mı?
evet abla kimse bana kilo alma çok şiştin demez. ben kendim görürüm aynada. ama zayıflamaya başlayınca bir de güzelleşmeler de başlayınca yeter bu kadar daha zayıflama diyen pislikler olur. onları Allah naaapsın bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?