Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gonul isterdigi poaca olamsa tb bir dilim ekmek olsa hatta 2 yumurtayla hic ekmek olmasa
madem ekmek yenecek ya mumurta teke inse ya peynir es gecilseydi bolda yesillik olsa.......
sütün yanina az meyve olsa midedeki sindirim suresi uzardi ya neyse bir dahaki sefere
aksamda cok fukara isi olmus yawwwwwwww keske az sebze yemegi yada salata olaymis
nazarlili bir menu olurmus

çok kirildim çok üzüldüm kendimi tutabilir miyim bilmiyorum. Oğlumla boyama yapıyoruz suan sakinlesmeye ihtiyacım var

Cekemiyorsa ondan dir
ne oldu annem dinlerim istersen
gerizekalinin teki canımı sıktı
kiz o hanzolar olmasa beiz kimi cekistirip, kimle dalga gececez taktina bak ya........
gong parcasi ne
kizma ama bana menun hic besin degeri olmayan cok az bir menu geldi
ayran hazir ayransa yada sen tuzladinsa azicik odem yapma ve siskinlik yapma olasiligi yuksek
kendini bir kontrol et cogu insanin sut ve türevlerine karsi besin toleransi var

yuzune bakamaz cunku o terbiyede degil bir kere
ikincisi o kalitayle benimle zaten calisamaz diye dusunseydin aglayacagina canim ya
bir kere surda anlasalim zayiflamaya cesaret edip aliskanliklarini degistiren insan en cesaretlidir bana gore
kim o ki sen o kanibozuk icin zaman ayirip uzuldun be annem ya-fazla argo kullanirim kendimi sikiyom ama sen anla ne saydirdigimi o ite.-
yaptigin en buyuk hata boylelerinin degmeyecek kisilerin dusuncelerine zaman ayirip deger vermen

semplice_signora aslında sabah bir yere gitmek için erken kalkmak zorunda kalktım normalde o saatte kalkıp kahvaltı yapmıyorum .eve öğlen gibi geldim zaten .sonra su felan içince idare etti beni.birde evde bana göre yemek olmayınca kuruyemışten başka dayanmak durumunda kalıyorsun :)

Süper sin busem unutma reddetmek önemli.. iyice zayifladiginda ortadan ayrılır merak etme hem zaten onun görmesi önemli bile olmazz

sen istanbulda nerdesin canım? zaten eşim sağ olsun abisine buse zayıflamamış mı diye sorunca artık herkes duyar bence

gerçekten çok rencide ediciydi başka insanlarda vardı orda. Ne kadar utandım üzüldüm

Evet o kadar fazlam olmamasına rağmen bunu söyledi

Takma bu kadar busem belki anlayıp anlamamazliga gelmiştir eltin

bence de anlamamazlığa geldi çünkü şuan 10- 15 kg falan fazlası var hala doğum sonrası. gerçi ikimizi yanyana koy yine benden zayıf o ayrı

menü güzel mesela biz akşam meyve yemiyoruz şekere yağa dönüşür diye bu konuda ne düşünüyorsun?

busep sen daha önce ebrunun takimindaydin degilmi.avatarin cok tanidik niccinde

bu arada geneli evli cocuklu hanimlariz sanirim.cumlemizin kuzularini rabbim esirgesin musmutlu yuvalariniz olsun emi canlar

evet hafızan çok iyi. ebrunun takımındaydım. 20 kg verdim o dönem 3 sene önce sonra geri aldım 1,5 sene korudum bir kısmını evlenince 1 yılda hepsini aldım hatta 2 de fazla aldım.şimdi onlarla uğraşıyom. zayıflayınca bebiş istiyorum bebişim yok henüz.

Maalesef öyle ama napicam bilmiyorum suan

ne demek bilmiyom ya o denyoyu ben tekmelerim

amannnnnnnnnnnn buseb takma öyle denyolari sanki cokta tinnnnnnnn kim ne demis
tartiyi biliyorsun, hacminde kuculduyse salla gitsin kim ne dediyse.bunlara kafa yormaya bile degmez ya.........
mutlaka sacin cok hos olmustur gule gule kullan

sağ ol abla güzel oldu beğendim bende :)
aynen küçüldüm eşim diyor zaten çok iyi gidiyorsun toto gitti göbek gitti bayaa diyor. kollarım incelmeye başladı artık. ama farkedilmeyince bana mı öyle geliyor gibi oldum ama öyle gazlandım ki abla bir daha beni gördüklerin çıpçıtır olmazsam bana da buse demesinler

buseb canım gittiniz mi kayfe içmeye :)

gitmem miiii :) öğlen bi ızgara köfte patlattım çoban salatayla ordan doğru medreseye kahveye. oooh :) bir de oranın nargilesi meşhur kızlar. içeniniz var mı bilmiyorum ama benim eşim arada içer oranınkide çok güzel ama anasonsuz demezseni nerdeyse hepsi anasonlu geliyor ben de hiç sevmem anason bu sefer içmedi ama eşim vaktimiz çok yoktu.

buseb abla bugun geç kalktım eve geç geldim bir de . o yüzden bakamadım .geçmişi okucam detaylı şimdi :)

tamam tatlım ablan yir seni

neden ekmekle sadece kahve ishal felanmisin
oglen menun cok guzel
aksam niye boyle anlamadim
su ve yuruyuste guzel

berilceee aramıza hoşgeldin :) ben melisa 21 yaşına gircem ekimde .öğrenciiym ..
hosbulduk tatlim
buse simdi yedigin meyveye seker oranina
kilona
aksam yemegini kacta yedigine bagli bence
ben meyve hic sevmem ama yemem gerektigi icin yiyorum yoksa cok gereksiz meyve olayi
ibni sina yumruk kadar elma yiyene 2 saat hic durmadan kossan anca nötr edersin bu sekeri demis mesela ......

ya bu dengesizler bir guzel laf demezler+ama allahini seversen ye, olumu gor ye diye rejim bozdurma icin kicini yirtarlar
is yemeye gelince neren sisman, sen boyle guzelsin gibi sehir efsaneleri meshurdur bosverrrrrrrrrrrrrrr buseeeeeeeeeee

sagol fatmam. Başka yerlere bakicam yada bi süre ara veri cem
Afiyet olsun fatmam iyi geceler
sagol ablam bilgiler için afiyet olsun
benim ev marmara parkın arka tarafında. Ismi hatırlamıyorum bi mağaza ev eşyası satılıyor. Satış elemanı arıyorlardı onun için gitmiştim
umutsuz olma kendine güven ,pes etme.bu sözler aslında bizi kamçılamalı devamlılık için.demoralize felan olma gün boyunca bu adam için.
Haklısın canım :*

neden ekmekle sadece kahve ishal felanmisin
oglen menun cok guzel
aksam niye boyle anlamadim
su ve yuruyuste guzel

sabah canım bir şey istemedi. biraz 2 öğün denemek istiyorum. akşamda eltimdeydim pasta böreklerin arasında bunu tasarlamıştım pratik ama menüm biraz farklı oldu en ucuz şekilde yırttım misafirlikten :)

anladım abla benim bildiğim öğleden sonraki meyve tamamen yakılamıyor fruktoz yağa dönüşüyor. ama yemen gerekiyorsa bilemedim. neden yemen gerekiyor bu arada sabah ya da öğlen tüketsen olmaz mı illa akşam mı?

evet abla kimse bana kilo alma çok şiştin demez. ben kendim görürüm aynada. ama zayıflamaya başlayınca bir de güzelleşmeler de başlayınca yeter bu kadar daha zayıflama diyen pislikler olur. onları Allah naaapsın bilmiyorum

CurukElma canm takma kafana adamin niyeti farklı olabilir

Canım 5 kiloda yüz küçülmez hemen bol da giymişsin dert etme

Son düzenleme:
Metobolik balansta kan testine Gore bir Liste verirler
Neyi ne kadar yiyecegin yazar
5 Saat arayla yersin
Aksam 21 de dükkani kapatman sart
Benim listede boyle busem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…