Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü menüm:

1 kupa limonlu ılık su
1 elma : 60 cl.
500 ml. su

Sabah:
1 dilim peynirli tost : 267 cl.
2 domates : 28 cl.
1/2 salatalık: 5.5 cl.
1 haşlanmış yumurta: 80 cl.
1 bardak çay ( 2 şekerli ) : 44 cl.
1 dilim ekmek : 65 cl.

1 elma: 60 cl.
1 kupa yeşilçay: 0 cl.
25 gram bitter çikolata: 180 cl.

Öğle:
1/2 porsiyon Pirinç pilavı: 163 cl.

2 elma: 120 cl.
2 kupa yeşilçay: 0 cl.

Akşam:
250 gr. makarna : 330 cl.
1 porsiyon çoban salatası : 90 cl.

Toplam: 1492.5 cl.

2.5 lt su + spor + kitap....

Bugünlük menüm böyle.. Biraz dengesiz oldu ama neyse :))

Son düzenleme:

Kalkarkalkmaz: :81:

Kahvaltıdan önce meyve:

Sabah: :81:

1. ara: :81:

Öğle: :81:

2. ara: :81:

Akşam: :81:

Su: :81:

Bitki çayı: :81:

Spor: :81:

Kitap:

Bravo mursh.. :))

kaptanım çayına neden şeker atıyon fazladan 44 kalorı zor tabıkı ama sekersız içsen daha iyi ben şeker atmak yerine kuru kayısı yıyorum çayın yanında agzımı tatlandırıyor bi dene

kaptanım çayına neden şeker atıyon fazladan 44 kalorı zor tabıkı ama sekersız içsen daha iyi ben şeker atmak yerine kuru kayısı yıyorum çayın yanında agzımı tatlandırıyor bi dene

3 şekerdi de 2 ye indi... yavaş yavaş olacak inş. :)))

Güanydın fıstıklarrr :87::87::87::80:

Dün akşam 30 dk kondisyon bisikletincen sonra.Sağ ve Sol basenlerimi 100 defa duvara vurdum.İşe yaradığını hem K.Kdan hemde cok yakın bı arkadasımdan duydum.Sizce faydası olurmu?Bilgisi olan varmı ?

günaydın mursh nadsılsın kaptanımız dönmüş kendimi şimdi daha iyi hisediyorum diyete sıkı sarılmak geldi içimden hep beraber inşallah haftada 1 kilo gider

canım ya böyle yapınca canın acımıyomu:26::26::26:yanlış bişey olmasın sonra
bu arada günaydın

günaydın mursh nadsılsın kaptanımız dönmüş kendimi şimdi daha iyi hisediyorum diyete sıkı sarılmak geldi içimden hep beraber inşallah haftada 1 kilo gider

İyiyim cnm evet dün döndü ve yeni kurallarla geldı bende sevklendım.İnş tahmın ettıgımız gıbı gıder herkezın beklentısı bu sanırım

canım ya böyle yapınca canın acımıyomu:26::26::26:yanlış bişey olmasın sonra
bu arada günaydın

Walla cnm ılk duydugumda benada ole geldı ama denemeden bılmeme dedım ve denedım.Hıc acımadı zaten kalkıp ole cok kuvvetlı vurmuyosun.Normal hızda.Sporumu bıtırdıkten sonra soyle bır uzandım.Bacaklarımın ıcınde kımıl kımıl bişeyler oynuyodu.15 gun denıcem ıse yarar ıns.Çünkü verdıgım 6 kılodan sonra basenlerım hıc erımedı ve bıraz ınceldıgım ıcın daha cok goze batmaya basladı.Ama bıldıgınız baska bı yol varsa onuda denemek ısterım

Günaydın kızlar...

uykusuz ve yorgun bir gecenin sabahında daha herkese günaydın..

canım , bebiş mi uyutmadı. Ben birkaç gündür çok rahat ettim uyku konusunda. Geceleri hep muhallebi veriyordum tok tutsun diye ama hiç de işe yaramıyordu. şimdi rondonun içine muz- armut- elma- portakal- 2 cici bebe- 60 ml devamsütü koyup rondodan geçiriyorum gece 1 kez uyanıyor.muhallebi kabızlık yapıyordu. şimdi hergün çok düzenli yapıyor. Dene istersen.

aynen öyle..bende yatmadan milupa nın gece tahıllarından veriyodum , iki gündür muhallebi yapıyorum..ama bizim hiç kabızlık sorunumuz olmadı..bizim sorunumuz gece 100 kere uyanmak..cicibebe bebeklerde kansızlık yapıyomuş bi yerde okumuştum..

ortim gebem duaların kabul oldu. geçen haftadan beri gram vermemişim..kilomu sabitledim anlayacağın..

murç canım dediğin duvara yöntemi bana mantıklı geldi..duvara vurduğunda oradaki yağ hücreleri parçalanıyor ve onları vücuttan atmak daha kolaylaşıyor..çok canını yakma ama..

şimdiki doktorlar zaten bir alem. Onu verme bunu verme. Bizimki yoğurt yemiyordu şeker koy dediler şeker koyunca severek yiyor doktor çok kızdı. şimdi de mayalarken 1 ç.kaşığı şeker koyuyorum tadı ekşi olmuyor. Valla annelerimiz bize inek sütü de vermiş, yoğurda şeker de koymuş, cici bebede yedirmiş. Hatta kahvaltıyı çayla hazırlarlarmış. Ne oldu sanki bize birşey mi oldu. Düşün çay demir eksikliği yapar öyleyken bile birşey olmamaış. Ben çok da önemsemiyorum söylenenlere.
Sen dediğimi dene bak bizimki de 100 kez uyanıp beni çıldırtıyordu şimdi çok rahatım yatmadan önce güzel doyuyor galiba. Dün gece 12 de yattı sabah 6 ya geliyordu uyandığında.

şu devam sütleri bile bana hiç de mantıklı gelmiyor aslında. Süt tozu sonuçta. Kaçtürlü işlemden geçiyor. Dayanıklı olsun diye katkı maddesi mutlaka vardır içinde. Herşeyin doğalını yedirmek lazım diye düşünüyorum ama yine de bu kadar inek sütü yasak dendiği için devamsütü veriyorum. Doğru mudur yanlış mıdır bilmiyorum valla.

yaaaa kızlarrrr moralım cok bozukkkkk.

Diyet Başarı Öyküleri bölümüne 3 4 tane yenı başarı öyküsü yazılmıs.Millet deli gibi kilo veriyor biz hala oldugumuz yerde sayıyoruz.Çok hırs yaptım yaa.Kızın bırı 3,5 ayda 22 kılo vermıs yaa.Biz kac aydır mehter takımı gıbı 2 ılerı 1 geri ooofffffffff ulen offfffff :84::84::84:

dur bende bakıyım su öykülere gaza geliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…