- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.621
sevgili 9. takimim sindik bu kadar anacim
yarin gorusuruz ozleyin beni emiiiiii
anladım burdakiler su da içilen miktara dikkat ettikleri için mantıken bunuda yazmak grekiyor işte .bana kalsa bende şekersız sıvıları yazmaklar ugrasmam da .
sagol fatmam. Başka yerlere bakicam yada bi süre ara veri cem
Afiyet olsun fatmam iyi geceler
sagol ablam bilgiler için afiyet olsun
benim ev marmara parkın arka tarafında. Ismi hatırlamıyorum bi mağaza ev eşyası satılıyor. Satış elemanı arıyorlardı onun için gitmiştim
Haklısın canım :*
Ben yasliaa hemen kaçtın mı yaatamam iyi geceler..
canım ben çayları yazmıyorum. sabah bir şey yemediğim için sabah kahvesini yazdım.kahvaltı yaparsam onu da yazmıyorum şekersiz olduğu müddetçe :)
canım sen benim dibimdesin resmen ben merkezdeyim mc donalds ın karşısındayım kafelerin hepsi karşımda diziligidelim seninle istersen o mağazaya nasıl insanın gururuyla oynanır ağzına.. s.çılırmış gözünün önünde göstereyim sana
CurukElma canm takma kafana adamin niyeti farklı olabilir
Canım 5 kiloda yüz küçülmez hemen bol da giymişsin dert etme
Metobolik balansta kan testine Gore bir Liste verirler
Neyi ne kadar yiyecegin yazar
5 Saat arayla yersin
Aksam 21 de dükkani kapatman sart
Benim listede boyle busem
Ooh missen istanbulda nerdesin canım? zaten eşim sağ olsun abisine buse zayıflamamış mı diye sorunca artık herkes duyar bence
bence de anlamamazlığa geldi çünkü şuan 10- 15 kg falan fazlası var hala doğum sonrası. gerçi ikimizi yanyana koy yine benden zayıf o ayrı
menü güzel mesela biz akşam meyve yemiyoruz şekere yağa dönüşür diye bu konuda ne düşünüyorsun?
evet hafızan çok iyi. ebrunun takımındaydım. 20 kg verdim o dönem 3 sene önce sonra geri aldım1,5 sene korudum bir kısmını evlenince 1 yılda hepsini aldım hatta 2 de fazla aldım.şimdi onlarla uğraşıyom. zayıflayınca bebiş istiyorum bebişim yok henüz.
ne demek bilmiyom ya o denyoyu ben tekmelerim
sağ ol abla güzel oldu beğendim bende :)
aynen küçüldüm eşim diyor zaten çok iyi gidiyorsun toto gitti göbek gitti bayaa diyor. kollarım incelmeye başladı artık. ama farkedilmeyince bana mı öyle geliyor gibi oldum ama öyle gazlandım ki abla bir daha beni gördüklerin çıpçıtır olmazsam bana da buse demesinler
gitmem miiii :) öğlen bi ızgara köfte patlattım çoban salatayla ordan doğru medreseye kahveye. oooh :) bir de oranın nargilesi meşhur kızlar. içeniniz var mı bilmiyorum ama benim eşim arada içer oranınkide çok güzel ama anasonsuz demezseni nerdeyse hepsi anasonlu geliyor ben de hiç sevmem anasonbu sefer içmedi ama eşim vaktimiz çok yoktu.
tamam tatlım ablan yir seni
Kaptanim hoş geldiiinhosbulduk tatlim
buse simdi yedigin meyveye seker oranina
kilona
aksam yemegini kacta yedigine bagli bence
ben meyve hic sevmem ama yemem gerektigi icin yiyorum yoksa cok gereksiz meyve olayi
ibni sina yumruk kadar elma yiyene 2 saat hic durmadan kossan anca nötr edersin bu sekeri demis mesela ......
ya bu dengesizler bir guzel laf demezler+ama allahini seversen ye, olumu gor ye diye rejim bozdurma icin kicini yirtarlar
is yemeye gelince neren sisman, sen boyle guzelsin gibi sehir efsaneleri meshurdur bosverrrrrrrrrrrrrrr buseeeeeeeeeee
Cook güzel bayıldım ya :)
Böyle atarli giderli hatunlarida pek severim be yaaaaaaa hemen kaçtın mı yaatamam iyi geceler..
canım ben çayları yazmıyorum. sabah bir şey yemediğim için sabah kahvesini yazdım.kahvaltı yaparsam onu da yazmıyorum şekersiz olduğu müddetçe :)
canım sen benim dibimdesin resmen ben merkezdeyim mc donalds ın karşısındayım kafelerin hepsi karşımda diziligidelim seninle istersen o mağazaya nasıl insanın gururuyla oynanır ağzına.. s.çılırmış gözünün önünde göstereyim sana
Kaptanim yollarını gözlemek ten göz kalmadı bizde bikar mıyız hemen :)Ben yasli
Simdilik obez ama yakinda lopez
4 cocuklu
Bir kariyim ne bekliyodun fistik
Hem biktirmayim ilk gunden degilmi
sagol ablam valla siz böyle cesaret verdikçe kendime geliyorumne oldu annem dinlerim istersen
kiz o hanzolar olmasa beiz kimi cekistirip, kimle dalga gececez taktina bak ya........
gong parcasi ne
kizma ama bana menun hic besin degeri olmayan cok az bir menu geldi
ayran hazir ayransa yada sen tuzladinsa azicik odem yapma ve siskinlik yapma olasiligi yuksek
kendini bir kontrol et cogu insanin sut ve türevlerine karsi besin toleransi var
yuzune bakamaz cunku o terbiyede degil bir kere
ikincisi o kalitayle benimle zaten calisamaz diye dusunseydin aglayacagina canim ya
bir kere surda anlasalim zayiflamaya cesaret edip aliskanliklarini degistiren insan en cesaretlidir bana gore
kim o ki sen o kanibozuk icin zaman ayirip uzuldun be annem ya-fazla argo kullanirim kendimi sikiyom ama sen anla ne saydirdigimi o ite.-
yaptigin en buyuk hata boylelerinin degmeyecek kisilerin dusuncelerine zaman ayirip deger vermen
busemm yaa sagol kuzumm kız yarın anneme gidicem dönüşte müsait olursan goruselimsen istanbulda nerdesin canım? zaten eşim sağ olsun abisine buse zayıflamamış mı diye sorunca artık herkes duyar bence
bence de anlamamazlığa geldi çünkü şuan 10- 15 kg falan fazlası var hala doğum sonrası. gerçi ikimizi yanyana koy yine benden zayıf o ayrı
menü güzel mesela biz akşam meyve yemiyoruz şekere yağa dönüşür diye bu konuda ne düşünüyorsun?
evet hafızan çok iyi. ebrunun takımındaydım. 20 kg verdim o dönem 3 sene önce sonra geri aldım1,5 sene korudum bir kısmını evlenince 1 yılda hepsini aldım hatta 2 de fazla aldım.şimdi onlarla uğraşıyom. zayıflayınca bebiş istiyorum bebişim yok henüz.
ne demek bilmiyom ya o denyoyu ben tekmelerim
sağ ol abla güzel oldu beğendim bende :)
aynen küçüldüm eşim diyor zaten çok iyi gidiyorsun toto gitti göbek gitti bayaa diyor. kollarım incelmeye başladı artık. ama farkedilmeyince bana mı öyle geliyor gibi oldum ama öyle gazlandım ki abla bir daha beni gördüklerin çıpçıtır olmazsam bana da buse demesinler
gitmem miiii :) öğlen bi ızgara köfte patlattım çoban salatayla ordan doğru medreseye kahveye. oooh :) bir de oranın nargilesi meşhur kızlar. içeniniz var mı bilmiyorum ama benim eşim arada içer oranınkide çok güzel ama anasonsuz demezseni nerdeyse hepsi anasonlu geliyor ben de hiç sevmem anasonbu sefer içmedi ama eşim vaktimiz çok yoktu.
tamam tatlım ablan yir seni
Iyi geceler ablasevgili 9. takimim sindik bu kadar anacim
yarin gorusuruz ozleyin beni emiiiiii
Olabilir canım doğru diyorsunCurukElma canm takma kafana adamin niyeti farklı olabilir
Canım 5 kiloda hemen yüz küçülmez hemen bol da giymişsin dert etme
Sart canimama zaten 15 kg fazlam vardı çeyreğini verdim azda olsa farketti ama onlar farketmedi. hadi eşimin abisi erkek belki çekindi kendi kendine diyemedi de eltim nasıl demedi ay bilmiyorum herkes saf iyi niyetli değil bu kilo konusunda kıskançlık oluyor insanlarda hemen
o metabolik şeysini bilmiyorum. şimdi benim sorum şu akşam meyve yemen şartmı yoksa öğlen yesen oluyor mu abla? eğer oluyorsa bence sabah öğlen ye akşam yeme meyve :)
Ben yasli
4 cocuklu
HosssssbuldukkkkkOoh misavrupa yakasindayim :) evet nargileyi de duydum ama hiç nargile icmisligim yok :) bir gün lazım olur cepte
Kaptanim hoş geldiiin
Yatin bakiyimmmmsagol ablam valla siz böyle cesaret verdikçe kendime geliyorum
busemm yaa sagol kuzumm kız yarın anneme gidicem dönüşte müsait olursan goruselim
Iyi geceler abla
Olabilir canım doğru diyorsun
Nefes hanım çıktı mi hastanedenBen yasli
4 cocuklu
Biz sarki dinlemekten yoruldukKizlar değişime bakın anne kız gibi görünüyor resmen. Bana da hep büyük gösteriyorsun derler ne gıcık
Eki Görüntüle 1882405
Cikti yanimda uyuyor suanNefes hanım çıktı mi hastaneden
Orası da var tabi. Beni görünce birşey demeyen gorumcem kayimvalidm eşimi arayıp Poni kilo mu verdi dediklerini duymuşluğum var. Takma kafana onların senin hakkında düşünceleri çok mu önemliama zaten 15 kg fazlam vardı çeyreğini verdim azda olsa farketti ama onlar farketmedi. hadi eşimin abisi erkek belki çekindi kendi kendine diyemedi de eltim nasıl demedi ay bilmiyorum herkes saf iyi niyetli değil bu kilo konusunda kıskançlık oluyor insanlarda hemen
o metabolik şeysini bilmiyorum. şimdi benim sorum şu akşam meyve yemen şartmı yoksa öğlen yesen oluyor mu abla? eğer oluyorsa bence sabah öğlen ye akşam yeme meyve :)
Ooh misavrupa yakasindayim :) evet nargileyi de duydum ama hiç nargile icmisligim yok :) bir gün lazım olur cepte
Kaptanim hoş geldiiin
Böyle atarli giderli hatunlarida pek severim be yaaaaa
sagol ablam valla siz böyle cesaret verdikçe kendime geliyorum
busemm yaa sagol kuzumm kız yarın anneme gidicem dönüşte müsait olursan goruselim
Iyi geceler abla
Olabilir canım doğru diyorsun
Sart canim
Ayy maşaallah cimcimeye bak,çok şanslı!!Cikti yanimda uyuyor suan
Sagol teyzosu
Fatih tarafindayimev adresini ver demiyorum da semt söyle baribiz hilalle b. düzündeyiz.
ben de çok severim sen de bendensin demiştin oohh beaa :)
ay görüşelim tabi hilaliim. haberleşelim ani bir işim çıkmazsa annemin bana gelmesi gibi görüşelim tabi :)
o zaman bunu bildiğim iyi oldu yoksa ben sana akşam meyve olmamış der dururdumne diyelim o vakit afiyet olsun ablam :)
Kizlar değişime bakın anne kız gibi görünüyor resmen. Bana da hep büyük gösteriyorsun derler ne gıcık
Eki Görüntüle 1882405
Yatin bakiyimmmm
Hiiiii dinlenin kuzular
Cikti yanimda uyuyor suan
Sagol teyzosu
Orası da var tabi. Beni görünce birşey demeyen gorumcem kayimvalidm eşimi arayıp Poni kilo mu verdi dediklerini duymuşluğum var. Takma kafana onların senin hakkında düşünceleri çok mu önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?