Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sevgili 9. takimim sindik bu kadar anacim
yarin gorusuruz ozleyin beni emiiiiii

aa hemen kaçtın mı yaa tamam iyi geceler..

anladım burdakiler su da içilen miktara dikkat ettikleri için mantıken bunuda yazmak grekiyor işte .bana kalsa bende şekersız sıvıları yazmaklar ugrasmam da .

canım ben çayları yazmıyorum. sabah bir şey yemediğim için sabah kahvesini yazdım.kahvaltı yaparsam onu da yazmıyorum şekersiz olduğu müddetçe :)

canım sen benim dibimdesin resmen ben merkezdeyim mc donalds ın karşısındayım kafelerin hepsi karşımda dizili gidelim seninle istersen o mağazaya nasıl insanın gururuyla oynanır ağzına.. s.çılırmış gözünün önünde göstereyim sana

Ben yasli
Simdilik obez ama yakinda lopez
4 cocuklu
Bir kariyim ne bekliyodun fistik
Hem biktirmayim ilk gunden degilmi

CurukElma canm takma kafana adamin niyeti farklı olabilir

Canım 5 kiloda yüz küçülmez hemen bol da giymişsin dert etme

ama zaten 15 kg fazlam vardı çeyreğini verdim azda olsa farketti ama onlar farketmedi. hadi eşimin abisi erkek belki çekindi kendi kendine diyemedi de eltim nasıl demedi ay bilmiyorum herkes saf iyi niyetli değil bu kilo konusunda kıskançlık oluyor insanlarda hemen

Metobolik balansta kan testine Gore bir Liste verirler
Neyi ne kadar yiyecegin yazar
5 Saat arayla yersin
Aksam 21 de dükkani kapatman sart
Benim listede boyle busem

o metabolik şeysini bilmiyorum. şimdi benim sorum şu akşam meyve yemen şartmı yoksa öğlen yesen oluyor mu abla? eğer oluyorsa bence sabah öğlen ye akşam yeme meyve :)

Ooh mis avrupa yakasindayim :) evet nargileyi de duydum ama hiç nargile icmisligim yok :) bir gün lazım olur cepte
Kaptanim hoş geldiiin
Cook güzel bayıldım ya :)

Böyle atarli giderli hatunlarida pek severim be yaaaaa

sagol ablam valla siz böyle cesaret verdikçe kendime geliyorum
busemm yaa sagol kuzumm kız yarın anneme gidicem dönüşte müsait olursan goruselim
sevgili 9. takimim sindik bu kadar anacim
yarin gorusuruz ozleyin beni emiiiiii
Iyi geceler abla
CurukElma canm takma kafana adamin niyeti farklı olabilir

Canım 5 kiloda hemen yüz küçülmez hemen bol da giymişsin dert etme
Olabilir canım doğru diyorsun

Sart canim

Ben yasli
Simdilik obez ama yakinda lopez
4 cocuklu
Bir kariyim ne bekliyodun fistik
Hem biktirmayim ilk gunden degilmi

ay slogan süper lopeezzz vuhuuuuuu kim tutarrrrrrrr

abla 4 çocuk maşallah evli var mı aralarında? torun var mı? kız erkek? bıktır bıktır ben severim

Orası da var tabi. Beni görünce birşey demeyen gorumcem kayimvalidm eşimi arayıp Poni kilo mu verdi dediklerini duymuşluğum var. Takma kafana onların senin hakkında düşünceleri çok mu önemli

Ooh mis avrupa yakasindayim :) evet nargileyi de duydum ama hiç nargile icmisligim yok :) bir gün lazım olur cepte

Kaptanim hoş geldiiin

Cook güzel bayıldım ya :)

ev adresini ver demiyorum da semt söyle bari biz hilalle b. düzündeyiz.

Böyle atarli giderli hatunlarida pek severim be yaaaaa

ben de çok severim sen de bendensin demiştin oohh beaa :)

sagol ablam valla siz böyle cesaret verdikçe kendime geliyorum

busemm yaa sagol kuzumm kız yarın anneme gidicem dönüşte müsait olursan goruselim

Iyi geceler abla

Olabilir canım doğru diyorsun

ay görüşelim tabi hilaliim. haberleşelim ani bir işim çıkmazsa annemin bana gelmesi gibi görüşelim tabi :)

o zaman bunu bildiğim iyi oldu yoksa ben sana akşam meyve olmamış der dururdum ne diyelim o vakit afiyet olsun ablam :)

Fatih tarafindayim

Kizlar değişime bakın anne kız gibi görünüyor resmen. Bana da hep büyük gösteriyorsun derler ne gıcık

Eki Görüntüle 1882405

ben şoooooooookkkkkkkk

Yatin bakiyimmmm
Hiiiii dinlenin kuzular

biz burda gece kuşuyuz abla yarım saate yatarık

Cikti yanimda uyuyor suan
Sagol teyzosu

anaaam bu minnakk kimmişşş?? maşallahhhhhhhh

abla kaç yaşındasın?

Orası da var tabi. Beni görünce birşey demeyen gorumcem kayimvalidm eşimi arayıp Poni kilo mu verdi dediklerini duymuşluğum var. Takma kafana onların senin hakkında düşünceleri çok mu önemli

aynen canım kendi de yeni doğum yaptıgından hamişlikte 21 kg aldı kilodan dertli o yüzdende sustu kesin kıskanmadıysa ben de neyim çünkü o aynı son görüştüğümüzden beri ama ben zayıfladım hahayytt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…