- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.641
39ben şoooooooookkkkkkkk
biz burda gece kuşuyuz abla yarım saate yatarık
anaaam bu minnakk kimmişşş?? maşallahhhhhhhh
abla kaç yaşındasın?
aynen canım kendi de yeni doğum yaptıgından hamişlikte 21 kg aldı kilodan dertli o yüzdende sustu kesin kıskanmadıysa ben de neyimçünkü o aynı son görüştüğümüzden beri ama ben zayıfladım hahayytt
Allah an ali babalı büyütsün çok tatlı :))Cikti yanimda uyuyor suan
Sagol teyzosu
Kızz eltinle mi çekişiyorsunben şoooooooookkkkkkkk
biz burda gece kuşuyuz abla yarım saate yatarık
anaaam bu minnakk kimmişşş?? maşallahhhhhhhh
abla kaç yaşındasın?
aynen canım kendi de yeni doğum yaptıgından hamişlikte 21 kg aldı kilodan dertli o yüzdende sustu kesin kıskanmadıysa ben de neyimçünkü o aynı son görüştüğümüzden beri ama ben zayıfladım hahayytt
Bu da dünya güzeli maşallah :)39
Al bir minnak daha Elif hanim
Fatih tarafindayim
Allah razi olsun balimAllah an ali babalı büyütsün çok tatlı :))
Sabi nin hepsi güzel canimBu da dünya güzeli maşallah :)
Anlat tabii kız ne güzel yaa :)benim elti de fatihtebugün oraya geldim işte akşamda döndüm oof yollar fenaa bi de regl olunca mahvoldum ağrılı ağrılı yol çektim tam kabustu
bebişe LC Waikiki den kot pant. ve lacoste thirt aldık 1-2 yaş için çok beğendiler. çok severim hediyeleşmeyi bir şeyler almayı. yenge oldum ne de olsa soktum eşimi mağazaya ohheşimin abisini çok seviyorum çok güzel bir insan o da onore oldu eltimin ablası uğradı bizi görmek için eve ona gösterdi hemen sevincim daha da arttı o öyle yapınca. ay niye anlattımsa bunu mutluluğumu paylaşmak istedim :))
Biraz atlatayim kiloda vereyim olur canımaa hemen kaçtın mı yaatamam iyi geceler..
canım ben çayları yazmıyorum. sabah bir şey yemediğim için sabah kahvesini yazdım.kahvaltı yaparsam onu da yazmıyorum şekersiz olduğu müddetçe :)
canım sen benim dibimdesin resmen ben merkezdeyim mc donalds ın karşısındayım kafelerin hepsi karşımda diziligidelim seninle istersen o mağazaya nasıl insanın gururuyla oynanır ağzına.. s.çılırmış gözünün önünde göstereyim sana
vuu evrim geçirmiş resmennKizlar değişime bakın anne kız gibi görünüyor resmen. Bana da hep büyük gösteriyorsun derler ne gıcık
Eki Görüntüle 1882405
Daha erken ablaaYatin bakiyimmmm
Hiiiii dinlenin kuzular
Oyy maşallah abla yerim onu yaaCikti yanimda uyuyor suan
Sagol teyzosu
Tamam canım haberlesirizçev adresini ver demiyorum da semt söyle baribiz hilalle b. düzündeyiz.
ben de çok severim sen de bendensin demiştin oohh beaa :)
ay görüşelim tabi hilaliim. haberleşelim ani bir işim çıkmazsa annemin bana gelmesi gibi görüşelim tabi :)
o zaman bunu bildiğim iyi oldu yoksa ben sana akşam meyve olmamış der dururdumne diyelim o vakit afiyet olsun ablam :)
39
Kızz eltinle mi çekişiyorsun
Iki de dana var buse eczacilik okuyorlar
Anlat tabii kız ne güzel yaa :)
Biraz atlatayim kiloda vereyim olur canım
vuu evrim geçirmiş resmenn
Daha erken ablaa
Oyy maşallah abla yerim onu yaa
Tamam canım haberlesirizç
Yürü be bonim kim tutar senihe yaa :)
ne zayıflaması kızzz hemen sıcağı sıcağına gidip mıçmamız gerek
adam mıydı sana bunu yapan kadın mı?
maşallah kuzuya ne kadar tatli abla39
Erkektihe yaa :)
ne zayıflaması kızzz hemen sıcağı sıcağına gidip mıçmamız gerek
adam mıydı sana bunu yapan kadın mı?
Yürü be bonim kim tutar seni
maşallah kuzuya ne kadar tatli abla
Erkektikız bu konularda cekingenim iste. Normalde her olaya atlarim ama rencide olduysam icime kapanirim sanırım öfkeli olmak daha çok harekete geçiriyor beni
Bugün menü yazmicam kızlar kötü örnek olmak istemiyorum
Adam öyle deyince bi an napcagimi bilemedimkiahhaha
ay bi de erkekkkkkkkkkkkk tiiniyetsiz herifniye cevap vermedin hilalim yaa. sizi görünce ben de vazgeçmiştim zaten deyip gidivereydin
yaz canım bence. ne menüler görüyoruz yaz ki bir daha yapma yarın falan
Adam öyle deyince bi an napcagimi bilemedimki
Yok busem bence görmeyin yarın duzgun devam edicem. Bide bugün 70.6 görmüştüm sabah:
Allahtan yokmuşyarın alışveriş yapmam gerek. pro olarak tavuk peynir yumurta yoğurt süt dışında bir şey kalmadı evde. tatile giderken light ton balık zulalamalıyım. caffefoura gidicem hilal inş devam ediyordur saç boyalarında indirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?