Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

39
Al bir minnak daha Elif hanim

Eklentiler

• image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 43
Kızz eltinle mi çekişiyorsun

Fatih tarafindayim

benim elti de fatihte bugün oraya geldim işte akşamda döndüm oof yollar fenaa bi de regl olunca mahvoldum ağrılı ağrılı yol çektim tam kabustu

bebişe LC Waikiki den kot pant. ve lacoste thirt aldık 1-2 yaş için çok beğendiler. çok severim hediyeleşmeyi bir şeyler almayı. yenge oldum ne de olsa soktum eşimi mağazaya ohh eşimin abisini çok seviyorum çok güzel bir insan o da onore oldu eltimin ablası uğradı bizi görmek için eve ona gösterdi hemen sevincim daha da arttı o öyle yapınca. ay niye anlattımsa bunu mutluluğumu paylaşmak istedim :))

Anlat tabii kız ne güzel yaa :)

Biraz atlatayim kiloda vereyim olur canım
Kizlar değişime bakın anne kız gibi görünüyor resmen. Bana da hep büyük gösteriyorsun derler ne gıcık

Eki Görüntüle 1882405
vuu evrim geçirmiş resmenn
Yatin bakiyimmmm
Hiiiii dinlenin kuzular
Daha erken ablaa
Cikti yanimda uyuyor suan
Sagol teyzosu
Oyy maşallah abla yerim onu yaa
Tamam canım haberlesirizç

39

anam bu neeeeee ben bu balığı mıncırırım maşallah yaaa

Kızz eltinle mi çekişiyorsun

ben kimseyle çekiştirmem bir korum yapışır duvara dobralıktan ölebilirim o konularda ama eltim içten içe benimle çekişmiş olabilir

Iki de dana var buse eczacilik okuyorlar

ooo yaş farkları da var. helal sana valla harikasın ikisi de eczacılık he harika olmuş bu iş hayatları da birleşir ilerde büyük ihtimal harika destek olurlar birbirlerine

39
maşallah kuzuya ne kadar tatli abla
he yaa :)

ne zayıflaması kızzz hemen sıcağı sıcağına gidip mıçmamız gerek

adam mıydı sana bunu yapan kadın mı?
Erkekti kız bu konularda cekingenim iste. Normalde her olaya atlarim ama rencide olduysam icime kapanirim sanırım öfkeli olmak daha çok harekete geçiriyor beni

Yürü be bonim kim tutar seni

ahhaha

maşallah kuzuya ne kadar tatli abla

Erkekti kız bu konularda cekingenim iste. Normalde her olaya atlarim ama rencide olduysam icime kapanirim sanırım öfkeli olmak daha çok harekete geçiriyor beni

ay bi de erkekkkkkkkkkkkk tiiniyetsiz herif niye cevap vermedin hilalim yaa. sizi görünce ben de vazgeçmiştim zaten deyip gidivereydin

Bugün menü yazmicam kızlar kötü örnek olmak istemiyorum

yaz canım bence. ne menüler görüyoruz yaz ki bir daha yapma yarın falan

ahhaha

ay bi de erkekkkkkkkkkkkk tiiniyetsiz herif niye cevap vermedin hilalim yaa. sizi görünce ben de vazgeçmiştim zaten deyip gidivereydin

yaz canım bence. ne menüler görüyoruz yaz ki bir daha yapma yarın falan
Adam öyle deyince bi an napcagimi bilemedimki
Yok busem bence görmeyin yarın duzgun devam edicem. Bide bugün 70.6 görmüştüm sabah :

yarın alışveriş yapmam gerek. pro olarak tavuk peynir yumurta yoğurt süt dışında bir şey kalmadı evde. tatile giderken light ton balık zulalamalıyım. caffefoura gidicem hilal inş devam ediyordur saç boyalarında indirim

Allahtan yokmuş bende bugün doldurdum dolabı sebzeyi de yarın alacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…