- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.661
Allahtan yokmuşbende bugün doldurdum dolabı sebzeyi de yarın alacağım :)
bende istanbulu gezme planları yapıyorum :) akşam biraz fazla yedim midemden ses yoktavuk bi tek yarınlık kaldı. diğerlerinin hiç biri etin yerini tutmaz. yarın balık ve köfte alcam.
ay şuan açım midem gurluyor
bende istanbulu gezme planları yapıyorum :) akşam biraz fazla yedim midemden ses yok
var mı kız buraya kesin git dediğin bi yerrist gibisi yok valla gez boniim gezzz :)
var mı kız buraya kesin git dediğin bi yerr
ay geçen haftanın kazananı hangi gruptuuuu boni mi çiki mii
bende resim olacaktı dur :)pier lotti de bir kahve iç bence kız ama akşam git manzara ışıklar bombastik akşam olmazsa gündüz de ayrı güzel :)
malesef hesaplanamadı. merve benden rica etti vakti yoktu sordum ona çikiler boniler kim diye ama görmedi öylece kaldı canım :)
Inş busemmaaaaaaa tam da 70 lere inmişkeeenolsun canım toparla cumaya daha var ha gayrettt
ediyor diye biliyorum. Kız carrefourda çeşit çeşit balık var konserve. Meyve sebze reyonunun orda dolapta balık larda var onlara da göz at. Kutu süt almayı unutma yanına acil durumda cantanda bulunsun küçük paket kuruyemisle.yarın alışveriş yapmam gerek. pro olarak tavuk peynir yumurta yoğurt süt dışında bir şey kalmadı evde. tatile giderken light ton balık zulalamalıyım. caffefoura gidicem hilal inş devam ediyordur saç boyalarında indirim
stres yapma kuzummtv de reklamlarda her yerde kadınlar zayıf
bugün çok gıcığım kilolarıma çooooookkkkkk
yarın kalicam perşembe dönerim canımCurukElma canım annenden kaçta döneceksin yarın?
bende resim olacaktı dur :)
silmişim yaa tühh
Inş busemm
ediyor diye biliyorum. Kız carrefourda çeşit çeşit balık var konserve. Meyve sebze reyonunun orda dolapta balık larda var onlara da göz at. Kutu süt almayı unutma yanına acil durumda cantanda bulunsun küçük paket kuruyemisle.
stres yapma kuzumm
yarın kalicam perşembe dönerim canım
Yok kız dönüşte dedim ne zaman donecegimi söylemedimvalla merakımda kalmadı zaten üzerinden zaman geçincekesin boniler yenmiştir yineee
ay o balıklar bana hiç çekici gelmiyor yaa bayat bayat geliyorhazır balık yemekleri var onlara da baktım içine pirinç koymuşlar yağ basmışlar. yok yani. eşim zaten yarın balık alıcak eve difrize atıcam. ne zaman yaparım artık bilinmez ama süt ve kuruyemişi iyi hatırlattın. gerçi evde kuruyemiş var ama ufak süt yoktu kuzum sağ ol.
ben de yarın görüşelim dedin sanmıştımtamam canımm
Yok kız dönüşte dedim ne zaman donecegimi söylemedim
buseb kız balığı ayiklayip difrize at yoksa cozuldukten sonra ayiklamaya kalkarsan parçalanıyor
Bende sevmiyorum balık ayiklamayi ondan fazla yapmam hem kokusunu sevmiyorumömrümde balık ayıklamadım eşim ayıklatıp getirir. zaten belkide bayramdan sonra alırız. somon aldırcam o kolaydır bi de çok severim
Bende sevmiyorum balık ayiklamayi ondan fazla yapmam hem kokusunu sevmiyorum
aynen yemesi süper :)aynen yaaa ama yemesi süper
Kizz nolduuuKızlaaaar beni bi heyecan saaardı kimseler kalmadı burada yarın anlatayım hem hayal kırıklığı mı mühteşem bir şey mi olacağı belli olmuş olur belki iyi geceler valla şu an heyecandan 2 kilo gitmiş gibiyimtartıya son 2 gün 9. takım haydeeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?