Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

var mı kız buraya kesin git dediğin bi yerr

pier lotti de bir kahve iç bence kız ama akşam git manzara ışıklar bombastik akşam olmazsa gündüz de ayrı güzel :)

ay geçen haftanın kazananı hangi gruptuuuu boni mi çiki mii

malesef hesaplanamadı. merve benden rica etti vakti yoktu sordum ona çikiler boniler kim diye ama görmedi öylece kaldı canım :)

bende resim olacaktı dur :)

aaaaaaa tam da 70 lere inmişkeeen olsun canım toparla cumaya daha var ha gayrettt
Inş busemm
ediyor diye biliyorum. Kız carrefourda çeşit çeşit balık var konserve. Meyve sebze reyonunun orda dolapta balık larda var onlara da göz at. Kutu süt almayı unutma yanına acil durumda cantanda bulunsun küçük paket kuruyemisle.
tv de reklamlarda her yerde kadınlar zayıf

bugün çok gıcığım kilolarıma çooooookkkkkk
stres yapma kuzumm
CurukElma canım annenden kaçta döneceksin yarın?
yarın kalicam perşembe dönerim canım

bende resim olacaktı dur :)

silmişim yaa tühh

valla merakımda kalmadı zaten üzerinden zaman geçince kesin boniler yenmiştir yineee

ay o balıklar bana hiç çekici gelmiyor yaa bayat bayat geliyor hazır balık yemekleri var onlara da baktım içine pirinç koymuşlar yağ basmışlar. yok yani. eşim zaten yarın balık alıcak eve difrize atıcam. ne zaman yaparım artık bilinmez ama süt ve kuruyemişi iyi hatırlattın. gerçi evde kuruyemiş var ama ufak süt yoktu kuzum sağ ol.

ben de yarın görüşelim dedin sanmıştım tamam canımm

Yok kız dönüşte dedim ne zaman donecegimi söylemedim

aynen yaaa ama yemesi süper
aynen yemesi süper :)
Kizz nolduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…