- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.681
Iyi geceler busemkızlar artık yatayım yarın zaten 12 de kalkarım artık bu belli oldu
iyi geceler bol eksiler...
Günaydin sekerGünaydınlar 9. Takımın fıstıkları.
Dün gelemedim. Geçmişe okuyayım. Bu gün allahın izniyle buradayım.
Günaydınlar 9. Takımın fıstıkları.
Dün gelemedim. Geçmişe okuyayım. Bu gün allahın izniyle buradayım.
Gunaydinn :)Günaydin tatlislar
Biz yuvaya gidelim
Nefesinde sabah telasesi bitsin
Yavru agam gitsin gelirimmmmm
Çok geçmiş olsn canm esin izin alsaymis bi kaç gün enfeksiyon çok kotu oluyoGünaydın
Gece sıtma tutunca hastaneye götürdüler.ateş bulantı kusma halsizlik ağrı derken 6 penisilin verdi Dr. Boğaz pert olmuş.bugün de oğlumu bırakacak kimse bulamadımsurunuyorum anlayacağınız. Geçmiş yine bitmedi aklım sizde
Afiyet olsun. Ideal menu bence :)huu huuu ben geldiiim
menüm
sabah 11.30
1 fincan sade türk kahvesi
öğle 15.30
4 köfte
3 yk yoğurt
akşam 19.30
4 köfte
az z.yağlı bol limonlu yeşil salata
su 3 lt
spor yok
Bunu görüp de izne cikicam demek garip geldi bana. Ne yaşamış olursan ol senin yolun ve Azmin belli hilalcim. Ilk dakikalarda insan kaçmak uzaklaşmak istiyor herseyden. Anlayabiliyorum seni.ama gitme bence de.hersey yoluna girer bi an once inşallahKızlar analiz raporuna daha şimdi baktım 2. Olmuşum yaaa
Pek bi sevindimmmm valla
Vuuuu orti cosmus :)Kızlar hedefim haftaya cuma 69 olmak evet yanlış duymadınız bayrama rağmen kendimi zorlamayı düşünüyorum
Inşallah kuzum.bak tepkiler varmış.umitsizlik yok :)Annem sarma da yapamaz zaten gidecek pek bi yer yok ilk gün komşuya gider yerim oraya da erken gidiyorum sonra çıkarım gezmeye tabi inşallah annem de evde olur
Ayşe ben.34 yaşındayım.2 sipam var.Günaydin kizlar
Dün gec geldik yol yordu yattik hemen
Bugunde cadicim yuvaya basliyor sonra tosbisim eve geliyor
Ama aksama tüm ayrintiyla burdayim
Su Baba spor kafayi biraz karistirmis anlasilan
Neyse bugun itibari burdayim
Son durum bu ha birde tanisalim ya
Inşallah. Yoğun Bakım iyidir.hijyen sürekli Dr gözetimi.sıkma canını.Annemin bugün gözleri açıkmiş teyzem biraz tepki verdi dedi ama doktorlar aralarında beyinde ödem gibi bir laf geçirmiş teyzem sorunca geri almışlar inşallah bayram oncesi çıkar yoğun bakımdan yaa
Kız benim regl odemim 1 kgya yakın. .yarım kilo ödem mi olur diyecektim kiolur valla bende fazlası bile oluyor kabız olduğumda 2-3 kilo bile hafifliyorum sonradan
Hatırlatma şeklin harika.brovnili menüler :))berilceee ben Poniponna nickim değişti. Gecen yıl katılmıştım brovnili menülerim vardı bizle dalga mi geciyon filan demiştin devam etmeyecegimi düşünmüştünüz yanılttım sizi 19 kilo verdim yaz tatilinde 7 kilosunu geri aldm simdi tekrar basladim 3 kilosunu geri verdim listeye girmeye çalışıyorum.
Aramızda olmana çok seviniyorum
Tarti var onlardan almayi düsünüyorumKızlar doktora gittiniz mi hiç kilo vermeye başlayalı, yağ kas oranlarınıza baktırmak için
Gecmis olsunGünaydın
Gece sıtma tutunca hastaneye götürdüler.ateş bulantı kusma halsizlik ağrı derken 6 penisilin verdi Dr. Boğaz pert olmuş.bugün de oğlumu bırakacak kimse bulamadımsurunuyorum anlayacağınız. Geçmiş yine bitmedi aklım sizde
Selam canimAfiyet olsun. Ideal menu bence :)
Bunu görüp de izne cikicam demek garip geldi bana. Ne yaşamış olursan ol senin yolun ve Azmin belli hilalcim. Ilk dakikalarda insan kaçmak uzaklaşmak istiyor herseyden. Anlayabiliyorum seni.ama gitme bence de.hersey yoluna girer bi an once inşallah
Vuuuu orti cosmus :)
Inşallah kuzum.bak tepkiler varmış.umitsizlik yok :)
Ayşe ben.34 yaşındayım.2 sipam var.
Inşallah. Yoğun Bakım iyidir.hijyen sürekli Dr gözetimi.sıkma canını.
Kız benim regl odemim 1 kgya yakın. .
Hatırlatma şeklin harika.brovnili menüler :))
Inşallah supurmusturaynen ya.yarin oburgun evlatciklarla keyif yapamiyon cok bak.git keyfini cikar
hey Allah bosverkiz ne bozuyon moralini.eltin tarti olmadigina ve bu gruptaolmadigina gore kilo konuaunda da moral ve destek beklemene gerekyok beybi.yene yeme.yanina koydur cuma yer yorum yaparsin kiz.bu firsat kacmaz.bi daha teeeee ne zaman yapcak kim bilir hatta buzlukta biraz sakla.ilerde evlatciklarina gosterirsin:):):)
hepsini bisiklet sporun silmis supurmus be yavrum.masallah:)
Aaaa ben senin yerinde olsam mutlu olurdum. Verilmiş sadakan varmış da ilk dkda gostermis yüzünü densiz. Ya ok denseydi de calissaydin seni yıpratsaydi daha çok. Geçmiş olsun kuzum.sıkma canını. 10 kg fazlayla çirkin bakımsız olunmaz.50 kg fazlayla bile olunmaz.sen kendinden eminsen el ne derse desin...Bugün kresten dönerken bi iş ilanı gördüm. Çocuğu komsuma bıraktım. Oraya gittim. Adam döndü baktı sizin gibi birini alamayız çıkabilirsiniz dedibunu soylerken yuzume bile bakmadi. Eve gelene kadar ağladım ya. Hayır bakımsız pasaklı biri de değilim. Ne kadar sinirlerim bozuldu. Başka iş ilanları da vardı gitmedim onlara gene aynı tepkiyi alirim diye
Aksam köfteyi arttirip kh almasaydin daha iyiydi sanki. Çay candir afiyet olsun:)Menum
sabah 10.00 2 yumurta.1 kk peynir.1 tb pogaca.2 zeytin
ara 15.00 1 sb sut
aksam 18.00 2 kofte.1 tb ekmek.
su 2.5 litre
spor 45 dk yuruyus
kizlar evin temizligi bitti oglani da yeni uyuttum.gideyim kendime bi cay koyayim dehset yorgunum.herkese bol eksili geceler
Gong mısır gevreği. Market gidasi maalesef. Farketmesinler kız Elleme.bi anda zapzayif görüp şoka girsinler :))))sağ ol tatlım :)
kız beyazıt kapalı çarşı tramvay durağında in hemen 15 mt ilerde çorlulu ali paşa menderesesi diye sor herkes gösterirefsane bir kahvesi var 5 tl yanında gelen su 2,5 tl yanlız haberiniz ola. ama böyle bir kahve yok yok yoook kahve değil sanki mocha
afiyet olsun o zaman mücver ama kızartma olmuyor mu?
evet canım bu ara geç uyanıyom 2 öğün oluyo :)
ne yaptın canım kreş olmamış sanırım dimi?
kız beyazıt kapalı çarşı tramvay durağında in hemen 15 mt ilerde çorlulu ali paşa menderesesi diye sor herkes gösterirefsane bir kahvesi var 5 tl yanında gelen su 2,5 tl yanlız haberiniz ola. ama böyle bir kahve yok yok yoook kahve değil sanki mocha
ben de söyledim canım takım kuralı olduğunu p.tesi tartısının
ben de sevirem diyemiycem eehh diyebilirem
kıskandı gibi hissettim çünkü sonradan aa çok vermişsin şöyle böyle abarttı. o zaman nasıl farketmedin dedim içimden??
hilalcim bir mal yüzünden mi kendini bu kadar yıprattın?? inan eşinle bir şey oldu sandım ve çok korktum. Allaha şükür salağın tekiymiş problem. canım özel olmazsa neresiydi bu gittiğin yer ve pozisyon neydi bana söyler misin? seninle ben yakın oturuyoruz açıkcası sana bunu yaşatana yaşatmak istediğim çok pis bir şey var ve seninle gitmek isterim oraya iş görüşmesine
canım ya harika bir haber bu çok sevindim
arada eşin canına okumak iyidir hakettiğinde
inş veririm bugün çok hırslandım kilom farkedilmedi dellendim
inş cumaya eksi olursun canım. regl çok etkiliyor. ben de bugün oldum kurtuldum.
bak varya bugünden sonra diyet benim için yeni başlıyor öyle hırslıyımki anlatamam
ballar makarna olmamış, gong ne anlamadım?
malesef yedim canım ama bi tanesinden ve minikay dimi alaydım göstereydim yok ya normalde yapardı zaten bi tek geçen sefer yapmadı bizi şok etti bu kez kendine gelmiş bence :)
afiyet olsun canım. geçmişe bakıyor musun? sana yazılanlar var onlara bakıp cevap vermen gerekiyor. bir de biraz daha paylaşımını arttırmaya çalış canım
canım ben eşimin ailesi diye kafama takmadı. beni 1 aydır görmüyorlar ben ondan taktım farkedilmeyince kendime kızdım kendimi sevmedim moralim bozuldu onların bi suçu yok yanibol giymiştim evet zaten bu fizikle nasıl dar giyilir ben giyemem normalde yaty giyip tunik giyebilirdim ama bu kez altımda boldu belki de ondandır diyelim ama bunu da geç yüzümde mi fark etmedi? yok anam 5.6 hiçbir işe yaramamış henüz bu bu demek malesef
güzel menü fatmam hatta az valla yaaafiyetler olsun.
Gong patlamış mısır gevreği. Hmm nasıl bakcam abla o dediğine. Ayran hazırdı. Sıcak çarptı bisiklet tepesinde.en masum market icecegini aldım.ne oldu annem dinlerim istersen
kiz o hanzolar olmasa beiz kimi cekistirip, kimle dalga gececez taktina bak ya........
gong parcasi ne
kizma ama bana menun hic besin degeri olmayan cok az bir menu geldi
ayran hazir ayransa yada sen tuzladinsa azicik odem yapma ve siskinlik yapma olasiligi yuksek
kendini bir kontrol et cogu insanin sut ve türevlerine karsi besin toleransi var
yuzune bakamaz cunku o terbiyede degil bir kere
ikincisi o kalitayle benimle zaten calisamaz diye dusunseydin aglayacagina canim ya
bir kere surda anlasalim zayiflamaya cesaret edip aliskanliklarini degistiren insan en cesaretlidir bana gore
kim o ki sen o kanibozuk icin zaman ayirip uzuldun be annem ya-fazla argo kullanirim kendimi sikiyom ama sen anla ne saydirdigimi o ite.-
yaptigin en buyuk hata boylelerinin degmeyecek kisilerin dusuncelerine zaman ayirip deger vermen
:)))) ben olurum acimdan onca saat kız. Iyi saldirmamissin aksama :)semplice_signora aslında sabah bir yere gitmek için erken kalkmak zorunda kalktım normalde o saatte kalkıp kahvaltı yapmıyorum .eve öğlen gibi geldim zaten .sonra su felan içince idare etti beni.birde evde bana göre yemek olmayınca kuruyemışten başka dayanmak durumunda kalıyorsun :)
Cikti yanimda uyuyor suan
Sagol teyzosu
Maşallah yavrulara.çok geçmiş olsun hastane yüzü görmesin inşallah bi daha. 2 unvli daha varmış. Ona daha bi maşallah39
Al bir minnak daha Elif hanim
Iki de dana var buse eczacilik okuyorlar
Bende çok severim hediye almayi. Övünmek gibi olmasın pek sanslidir etrafimdakiler bu konuda :)benim elti de fatihtebugün oraya geldim işte akşamda döndüm oof yollar fenaa bi de regl olunca mahvoldum ağrılı ağrılı yol çektim tam kabustu
bebişe LC Waikiki den kot pant. ve lacoste thirt aldık 1-2 yaş için çok beğendiler. çok severim hediyeleşmeyi bir şeyler almayı. yenge oldum ne de olsa soktum eşimi mağazaya ohheşimin abisini çok seviyorum çok güzel bir insan o da onore oldu eltimin ablası uğradı bizi görmek için eve ona gösterdi hemen sevincim daha da arttı o öyle yapınca. ay niye anlattımsa bunu mutluluğumu paylaşmak istedim :))
Inşallah hepsi yarın sabaha 48 beden uyanırlar :))))))tv de reklamlarda her yerde kadınlar zayıf
bugün çok gıcığım kilolarıma çooooookkkkkk
Ay merak ettim.uyan da gel anlat kiiiz.Kızlaaaar beni bi heyecan saaardı kimseler kalmadı burada yarın anlatayım hem hayal kırıklığı mı mühteşem bir şey mi olacağı belli olmuş olur belki iyi geceler valla şu an heyecandan 2 kilo gitmiş gibiyimtartıya son 2 gün 9. takım haydeeee :)
:)) GünaydınGünaydin tatlislar
Biz yuvaya gidelim
Nefesinde sabah telasesi bitsin
Yavru agam gitsin gelirimmmmm
Avmlerdeki tartilar olurmuki? Diyetisyene gidemem şu aralarKızlar doktora gittiniz mi hiç kilo vermeye başlayalı, yağ kas oranlarınıza baktırmak için
Eşim zaten yıllık izinde bu hafta.acil işi çıktı bugunluk gitti.erken gelir inşallah. Sabah iğnemi vurunmaya gidemedim.2 sokak ötede sağlık ocağı.gözüm basmadıÇok geçmiş olsn canm esin izin alsaymis bi kaç gün enfeksiyon çok kotu oluyo
Hiçbişey istemiyor canım zaten.2 gündür iştah sıfır. Ne yiyim bi fikir verin.iğneden dönerken alırimGecmis olsun
Suan diyet diye kisma vitaminli ye ki immu sistemin güclensin canin
Menü güzel afiyet olsun. Ama tatlım erkek kalkıp metodu erken çalıştırsan tadından yenmez. Sen karatay mi yapıyordun ?Merhaba tontişler
öğlen 13:00 malesef bugun bu şekılde kalktım fazla uyudum: 1 tabak fasulya , 1 kase yogurt, soğan
akşam 18:45 gibi : 5 tane köfte , salatalık ,domates
20.00 : kahve (sade)
9 bardak suyumu tamamlıcam yatana kadar şu an tamamlamadım.
bugün dışarı cıktıgım için spor yapamadım .bunun telafisi yarın karşılıcam artık .
sağlıcaklaa kalınn ponpişler
kıskançlıkTandır o takılan sen başkaları için değil kendin için zayifliyorsun ayrıca azmin için Tebrikler bebişim.geldim kızlar :/ farketmedi kimse kilomueşim dayanamamış abisine abi buse sence de biraz zayıflamamış mı demiş o da hafif zayıflamış sanki demiş. sonra bana zayıfladın mı dedi. ben de bilmiyorum ki olabilir dedim. eltim de aa ben nasıl farketmedim hiç dikkat etmemişim popon gitmiş vs bayaa vermişsin falan diye başladı çok vermişsin falan ama bilmiyorum yani şıp diye farkedilmedi moralim çok bozuk.
saçlarımı kestirdim bu arada kısa küt ona bile sevinemedim kilom farkedilmeyince
akşam menüm planladığım gibi olmadı. börek yapmış yemek zorunda kaldım ama ne kadar yediğimi söyleyeyim 2 serçe parçağı yanyana koyun o kadar. ıspanaklıydı. 2 yk da yoğurt yedim. çeyrek domates yedim bi de. börek öyle yağlıydıki ııyyne zamandır börek falan yemediğim için o kadarı bile çok ağır geldi ağzıma attığım gibi pişmanlığım tepeme çıktı. bu arada açma gibi olan sandviçleri ve sosisli milföy böreğini ve aldığımız muzlu rulo pasta kii benim en sevdiğimdir ve meyveli turtaları reddettim
zaten bugün regl oldum tüm gün karın ağrısı çektim onu bahane ettim yemedim. ama börekten yemek zorunda kaldım. diyet yapıyor gibi görünmek istemedim çünkü ağıza sakız olmak en nefret ettiğim şey
geçmişe bakıp geliyorum.
akşamın az olmuş gibi geldi çünkü öğle de az. Ohh mis olmuştur ev ellerine sağlık.Menum
sabah 10.00 2 yumurta.1 kk peynir.1 tb pogaca.2 zeytin
ara 15.00 1 sb sut
aksam 18.00 2 kofte.1 tb ekmek.
su 2.5 litre
spor 45 dk yuruyus
kizlar evin temizligi bitti oglani da yeni uyuttum.gideyim kendime bi cay koyayim dehset yorgunum.herkese bol eksili geceler
Hilal im hayatta böyle dengesiz Allah korkusu olmayan, vicdanı olmayan, yaptiginin birgün kendine dönücegini bilmeyen denyolar var napicaksin unutucaksin. Sen kendin için yaşıyorsun hayatına yeni bir şekil vermek adına is arıyorsun ve o iş sana uygun değilmiş önüne bak ve devam et hersey güzel olucak. Ne burayı bırakıyorsun ne kreş aramayı nede is aramayı anlaştık mi babygerçekten çok rencide ediciydi başka insanlarda vardı orda. Ne kadar utandım üzüldüm
Evet o kadar fazlam olmamasına rağmen bunu söyledi
Takma bu kadar busem belki anlayıp anlamamazliga gelmiştir eltin
kadın bu işi biliyor yaagecte olsa gelebildim kizlar
sanirim kendimi tanitmistim.Sizleride okudum tesekkürler hanimlar ama bende bir balik geni var sanirim isim konusunda hafizam az biraz saka saka epeyce zayif ama olsun tanisacagiz zamanla.
heme ortak kilo derdinden birbirimize tanidigigiz degilmi.
gelelim konumuza sirineler cogunuz su baba sporu sormussunuz.....
oncelikle sunda anlasalim hareketli yasamla sporu hayatimiza katmak ayni seyler degil.
mesela ev temizledim ter icinde öldüm diye bir spor yok
yada avm gezdim felanca zaman buda spor olsun diye bir gercekte yok.bu yapilanlar harekete giriyor en masum tarifle.gunluk 10000 adim bizim vucudumuz icin harcanmasi gereken hareket.
sporsa vucudun bir tempoda nabzin yukselip alcalmasiyla kaslari calistirmadir, en az 35 dakikadan baslar ve gider.baba sporda en az 1-1,5 saat kas calistiran enerji harcamasidir bana gore.
yüksek kilolarda gezintiye bile spor deniyor ama kilo azaldikca yag orani degismiyorsa yanan kas ve glikozdur.
birde vucut 4-6 haftada yapilan spora gunluk aktivite olarak alistigi icin belli araliklarla yapilan sporun saati ve cesidiyle oynamak lazim.
Simdilik bu kadar spor konusu hem zamanla yeri geldigince tartisiriz.
benim yaptigim diyete gelince ben metabolik balans yapiyorum.bu diyetin 1.ayagi detoks ve bagirsagi bosa7ltmaktir ki ben bunu cuma ve cumartesi yaptim ilk gun patates, ikinci gun elma yedim.bu diyette tabiri yerindeyse vucuda format atiliyor canlar.yemeniz gerekenler listenizde ve gramla oluyor
mesela bugunku listem soyle
sabah
2 yumurta ve 80 gram sebze ben maydanoz yedim
gunluk 100 gram ekmek hakkimida sabah kullandim
115 gramda mango yedim
oglen
125 gram tavukla
115 gram ispanak
45 gram kuru erik
aksam
140 gram balik
115 gram yesil salata
1 elma
su 3 lt
spor ayrintili yazmayim 70 dakika
kisaca diyetimi de az biraz anlattigima gore soyle bir kac safafa sizi okuyayim
aminnnn.busep sen daha önce ebrunun takimindaydin degilmi.avatarin cok tanidik niccinde
bu arada geneli evli cocuklu hanimlariz sanirim.cumlemizin kuzularini rabbim esirgesin musmutlu yuvalariniz olsun emi canlar
Bende yazmıyorum.bana gore olmus bu menu lakin ictiginiz sekersiz cayi kahveyi sinirlandiriyormusunuz orasi anlamadim
cunku ben ictigim cayi kahveyi yazmiyorum
Ayy maşallah sana Nefes kız :)))Cikti yanimda uyuyor suan
Sagol teyzosu
adaşım sen ne tatlısın maşallah.39
Al bir minnak daha Elif hanim
anam kız merak ettim mesaj mı geldi tlf na sevdiceginden iyyy yazsaydinya uyan anlat hadi :))))Kızlaaaar beni bi heyecan saaardı kimseler kalmadı burada yarın anlatayım hem hayal kırıklığı mı mühteşem bir şey mi olacağı belli olmuş olur belki iyi geceler valla şu an heyecandan 2 kilo gitmiş gibiyimtartıya son 2 gün 9. takım haydeeee :)
gitmek lazım da ne zaman :)Kızlar doktora gittiniz mi hiç kilo vermeye başlayalı, yağ kas oranlarınıza baktırmak için
ahh çok geçmiş olsun Ayşe cım ya. İhmal etme iğneleri zamanında vurdur.Günaydın
alınmaz mi o mesaj.Evetttt kizceler son 2 gün düzgün Menü
Hareketli yasam bei spor
Mesaj alindimi
Cicisler
Aaa ihmal etme iğne saatini. Bu durumda ne yenir hersey yenir toparlanmak için. Sıkı bir kahvaltı yap. Maydanoz fln tuket.Ay merak ettim.uyan da gel anlat kiiiz.
:)) Günaydın
Avmlerdeki tartilar olurmuki? Diyetisyene gidemem şu aralar
Eşim zaten yıllık izinde bu hafta.acil işi çıktı bugunluk gitti.erken gelir inşallah. Sabah iğnemi vurunmaya gidemedim.2 sokak ötede sağlık ocağı.gözüm basmadı
Hiçbişey istemiyor canım zaten.2 gündür iştah sıfır. Ne yiyim bi fikir verin.iğneden dönerken alırim
Kıyamam canım ya. Nasıl bu hale geldin sen.Ağrılardan uyuyamadim gecmis okudum. Atladigim olduysa affola
Yutkunamadigim için iştah sıfır. Yemek getircek yardıma gelcek biri yokmu falan demeyin nolur.canım burnumda. Agladikca başım daha çok ağrıyor. Bi an once toplasam kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?