Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok geçmiş olsn canm esin izin alsaymis bi kaç gün enfeksiyon çok kotu oluyo

huu huuu ben geldiiim

menüm

sabah 11.30
1 fincan sade türk kahvesi

öğle 15.30
4 köfte
3 yk yoğurt

akşam 19.30
4 köfte
az z.yağlı bol limonlu yeşil salata

su 3 lt
spor yok
Afiyet olsun. Ideal menu bence :)
Kızlar analiz raporuna daha şimdi baktım 2. Olmuşum yaaa
Pek bi sevindimmmm valla
Bunu görüp de izne cikicam demek garip geldi bana. Ne yaşamış olursan ol senin yolun ve Azmin belli hilalcim. Ilk dakikalarda insan kaçmak uzaklaşmak istiyor herseyden. Anlayabiliyorum seni.ama gitme bence de.hersey yoluna girer bi an once inşallah

Kızlar hedefim haftaya cuma 69 olmak evet yanlış duymadınız bayrama rağmen kendimi zorlamayı düşünüyorum
Vuuuu orti cosmus :)
Annem sarma da yapamaz zaten gidecek pek bi yer yok ilk gün komşuya gider yerim oraya da erken gidiyorum sonra çıkarım gezmeye tabi inşallah annem de evde olur
Inşallah kuzum.bak tepkiler varmış.umitsizlik yok :)
Ayşe ben.34 yaşındayım.2 sipam var.
Annemin bugün gözleri açıkmiş teyzem biraz tepki verdi dedi ama doktorlar aralarında beyinde ödem gibi bir laf geçirmiş teyzem sorunca geri almışlar inşallah bayram oncesi çıkar yoğun bakımdan yaa
Inşallah. Yoğun Bakım iyidir.hijyen sürekli Dr gözetimi.sıkma canını.
yarım kilo ödem mi olur diyecektim ki olur valla bende fazlası bile oluyor kabız olduğumda 2-3 kilo bile hafifliyorum sonradan
Kız benim regl odemim 1 kgya yakın. .
Hatırlatma şeklin harika.brovnili menüler :))

Gecmis olsun
Suan diyet diye kisma vitaminli ye ki immu sistemin güclensin canin

Selam canim
Hatirlatirken benide iyi tanitmis haniiiii

Inşallah supurmustur
Aaaa ben senin yerinde olsam mutlu olurdum. Verilmiş sadakan varmış da ilk dkda gostermis yüzünü densiz. Ya ok denseydi de calissaydin seni yıpratsaydi daha çok. Geçmiş olsun kuzum.sıkma canını. 10 kg fazlayla çirkin bakımsız olunmaz.50 kg fazlayla bile olunmaz.sen kendinden eminsen el ne derse desin...
Aksam köfteyi arttirip kh almasaydin daha iyiydi sanki. Çay candir afiyet olsun:)
Gong mısır gevreği. Market gidasi maalesef. Farketmesinler kız Elleme.bi anda zapzayif görüp şoka girsinler :))))
Gong patlamış mısır gevreği. Hmm nasıl bakcam abla o dediğine. Ayran hazırdı. Sıcak çarptı bisiklet tepesinde.en masum market icecegini aldım.
:)))) ben olurum acimdan onca saat kız. Iyi saldirmamissin aksama :)

Cikti yanimda uyuyor suan
Sagol teyzosu

39
Al bir minnak daha Elif hanim
Maşallah yavrulara.çok geçmiş olsun hastane yüzü görmesin inşallah bi daha. 2 unvli daha varmış. Ona daha bi maşallah ))
Iki de dana var buse eczacilik okuyorlar

Bende çok severim hediye almayi. Övünmek gibi olmasın pek sanslidir etrafimdakiler bu konuda :)
tv de reklamlarda her yerde kadınlar zayıf

bugün çok gıcığım kilolarıma çooooookkkkkk
Inşallah hepsi yarın sabaha 48 beden uyanırlar :))))))

Ay merak ettim.uyan da gel anlat kiiiz.
Günaydin tatlislar
Biz yuvaya gidelim
Nefesinde sabah telasesi bitsin
Yavru agam gitsin gelirimmmmm
:)) Günaydın
Kızlar doktora gittiniz mi hiç kilo vermeye başlayalı, yağ kas oranlarınıza baktırmak için
Avmlerdeki tartilar olurmuki? Diyetisyene gidemem şu aralar
Çok geçmiş olsn canm esin izin alsaymis bi kaç gün enfeksiyon çok kotu oluyo
Eşim zaten yıllık izinde bu hafta.acil işi çıktı bugunluk gitti.erken gelir inşallah. Sabah iğnemi vurunmaya gidemedim.2 sokak ötede sağlık ocağı.gözüm basmadı
Gecmis olsun
Suan diyet diye kisma vitaminli ye ki immu sistemin güclensin canin
Hiçbişey istemiyor canım zaten.2 gündür iştah sıfır. Ne yiyim bi fikir verin.iğneden dönerken alırim

Ağrılardan uyuyamadim gecmis okudum. Atladigim olduysa affola
Yutkunamadigim için iştah sıfır. Yemek getircek yardıma gelcek biri yokmu falan demeyin nolur.canım burnumda. Agladikca başım daha çok ağrıyor. Bi an once toplasam kendimi.

Menü güzel afiyet olsun. Ama tatlım erkek kalkıp metodu erken çalıştırsan tadından yenmez. Sen karatay mi yapıyordun ?

kıskançlıkTandır o takılan sen başkaları için değil kendin için zayifliyorsun ayrıca azmin için Tebrikler bebişim.

akşamın az olmuş gibi geldi çünkü öğle de az. Ohh mis olmuştur ev ellerine sağlık.

gerçekten çok rencide ediciydi başka insanlarda vardı orda. Ne kadar utandım üzüldüm

Evet o kadar fazlam olmamasına rağmen bunu söyledi

Takma bu kadar busem belki anlayıp anlamamazliga gelmiştir eltin
Hilal im hayatta böyle dengesiz Allah korkusu olmayan, vicdanı olmayan, yaptiginin birgün kendine dönücegini bilmeyen denyolar var napicaksin unutucaksin. Sen kendin için yaşıyorsun hayatına yeni bir şekil vermek adına is arıyorsun ve o iş sana uygun değilmiş önüne bak ve devam et hersey güzel olucak. Ne burayı bırakıyorsun ne kreş aramayı nede is aramayı anlaştık mi baby

kadın bu işi biliyor yaa Beril im asla bir listeye tabi olamam gramla da yiyemem tebrik ediyorum seni. Menüde sporda baba olmuş

busep sen daha önce ebrunun takimindaydin degilmi.avatarin cok tanidik niccinde

bu arada geneli evli cocuklu hanimlariz sanirim.cumlemizin kuzularini rabbim esirgesin musmutlu yuvalariniz olsun emi canlar
aminnnn.

bana gore olmus bu menu lakin ictiginiz sekersiz cayi kahveyi sinirlandiriyormusunuz orasi anlamadim
cunku ben ictigim cayi kahveyi yazmiyorum
Bende yazmıyorum.

Cikti yanimda uyuyor suan
Sagol teyzosu
Ayy maşallah sana Nefes kız :)))

39
Al bir minnak daha Elif hanim
adaşım sen ne tatlısın maşallah.

anam kız merak ettim mesaj mı geldi tlf na sevdiceginden iyyy yazsaydinya uyan anlat hadi :))))

Kızlar doktora gittiniz mi hiç kilo vermeye başlayalı, yağ kas oranlarınıza baktırmak için
gitmek lazım da ne zaman :)

ahh çok geçmiş olsun Ayşe cım ya. İhmal etme iğneleri zamanında vurdur.

Evetttt kizceler son 2 gün düzgün Menü
Hareketli yasam bei spor
Mesaj alindimi
Cicisler
alınmaz mi o mesaj.

Aaa ihmal etme iğne saatini. Bu durumda ne yenir hersey yenir toparlanmak için. Sıkı bir kahvaltı yap. Maydanoz fln tuket.

Kıyamam canım ya. Nasıl bu hale geldin sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…