- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.701
Tavuk suyu sebzeli bol limonlu corbaAy merak ettim.uyan da gel anlat kiiiz.
:)) Günaydın
Avmlerdeki tartilar olurmuki? Diyetisyene gidemem şu aralar
Eşim zaten yıllık izinde bu hafta.acil işi çıktı bugunluk gitti.erken gelir inşallah. Sabah iğnemi vurunmaya gidemedim.2 sokak ötede sağlık ocağı.gözüm basmadı
Hiçbişey istemiyor canım zaten.2 gündür iştah sıfır. Ne yiyim bi fikir verin.iğneden dönerken alırim
Ben baslamadim daha yaaaaGünaydın özel takimimin güzel hatunlari.
Gece 2:30 itibariyle domates sularımda kilerdeki yerlerini aldılar. Kaldı karışık turşu, tarhana, kahvaltilik sos ve kırmızı biber patlıcan kozlemesi :)))) yoruldum yaaa kalkasim yok yataktan. Offf makinam da yok hala oyy anam oyyy.
Sabah Cok gec Kahvalti olmusDünkü menüm
Saat 9
2 kuru kayisi
Saat 11
1 dilim tam buğday
2 kaşık Erzincan tulum
Domates salatalık
1 yumurta
Saat 16
6 kaşık fırında z.yağlı (1kasik) sebzekızartma
1 kase yoğurt
Saat 18
1 kase tarhana
Su 10 bardak
Spor yok malesef is yapmaktan fırsat olmadı.
Oyy kolay gelsin valla zor işler her yıl her yıl aynı terane bikiyor insan.Ben baslamadim daha yaaaa
Bu yil kizlarin buzlugunada hazirliyacam
Hafta sonu basliyacam ins
Ben zevk aliyomOyy kolay gelsin valla zor işler her yıl her yıl aynı terane bikiyor insan.
Ben Erken yiyemiyorum içim almıyor öyle bir sorunum var denedim olmuyor aslında doğru olan erken yemek. Salata yapıcak vaziyet yoktu valla 50 kg domatesi görünce çorbayida zor içtim :)))))Sabah Cok gec Kahvalti olmus
9.30-10 gibi bitse En gec diyorlar uzmanlar
Aksamda bir salata olsaydi güzel olurdu boyle Ac kalmisin baby
Aynen katılıyorum hatıra bırakmak önemli. Derizya annemin turşusu annemin sarmasi bizimkiler desin dimi :) kızlar için güzelde benim oglusla domates suyunu öğrenirmi yada turşuyu bilmiyorum.Ben zevk aliyom
Birgün ben göcünce sipalara ani olur
Annem sunu bunu yapardi diye
Ki o digduklarindan beri hayatlarina kazinacak hatira birakmakla mesgülüm
Sen gibi tüm elifler özeldir bende bilesin fistugim
Menü güzel afiyet olsun. Ama tatlım erkek kalkıp metodu erken çalıştırsan tadından yenmez. Sen karatay mi yapıyordun ?
kıskançlıkTandır o takılan sen başkaları için değil kendin için zayifliyorsun ayrıca azmin için Tebrikler bebişim.
akşamın az olmuş gibi geldi çünkü öğle de az. Ohh mis olmuştur ev ellerine sağlık.
Hilal im hayatta böyle dengesiz Allah korkusu olmayan, vicdanı olmayan, yaptiginin birgün kendine dönücegini bilmeyen denyolar var napicaksin unutucaksin. Sen kendin için yaşıyorsun hayatına yeni bir şekil vermek adına is arıyorsun ve o iş sana uygun değilmiş önüne bak ve devam et hersey güzel olucak. Ne burayı bırakıyorsun ne kreş aramayı nede is aramayı anlaştık mi baby
kadın bu işi biliyor yaaBeril im asla bir listeye tabi olamam gramla da yiyemem tebrik ediyorum seni. Menüde sporda baba olmuş
aminnnn.
Bende yazmıyorum.
Ayy maşallah sana Nefes kız :)))
adaşım sen ne tatlısın maşallah.
anam kız merak ettim mesaj mı geldi tlf na sevdiceginden iyyy yazsaydinya uyan anlat hadi :))))
gitmek lazım da ne zaman :)
ahh çok geçmiş olsun Ayşe cım ya. İhmal etme iğneleri zamanında vurdur.
alınmaz mi o mesaj.
Aaa ihmal etme iğne saatini. Bu durumda ne yenir hersey yenir toparlanmak için. Sıkı bir kahvaltı yap. Maydanoz fln tuket.
Canim ya yakin olsak gelirdimBen Erken yiyemiyorum içim almıyor öyle bir sorunum var denedim olmuyor aslında doğru olan erken yemek. Salata yapıcak vaziyet yoktu valla 50 kg domatesi görünce çorbayida zor içtim :)))))
Canım sinSen gibi tüm elifler özeldir bende bilesin fistugim
Ahh keşke Beril im ne güzel olurdu bide kardes payı yapardık Ohh miss. Benim herif yapıyoruz öyle yavaş ki nevrim dönüyor. :)))Canim ya yakin olsak gelirdim
Oda karisina der yaniAynen katılıyorum hatıra bırakmak önemli. Derizya annemin turşusu annemin sarmasi bizimkiler desin dimi :) kızlar için güzelde benim oglusla domates suyunu öğrenirmi yada turşuyu bilmiyorum.
Elifler konusunda Kitap yazarim hayat elifle baslar degilmiCanım sin
Benim aga hic yapmaz sen elindekine dua et bacimAhh keşke Beril im ne güzel olurdu bide kardes payı yapardık Ohh miss. Benim herif yapıyoruz öyle yavaş ki nevrim dönüyor. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?