Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oda karisina der yani
Benim Herif anam yerine karim demeyi ögrendi ya neyse
Valla benimki de öğrendi Elif yapsın diyor bide anasına benim oglanlarda hatunlarinin yaptığını beğenir sanırsam. Kız çocuk farklı oluyor sanırım.

Günaydın herkese eksiye düşmenin verdiği mutlulukla
günaydın canım
Kızlar doktora gittiniz mi hiç kilo vermeye başlayalı, yağ kas oranlarınıza baktırmak için
ben gitmedim
geçmiş olsun aysecim nedir bu başına gelenler yaa. Kız bi dua filan taşı üstünde çok nazara gelmissin
Doğru diyorsun aysecim ama çok üzülmüştüm. Napacagimi bilemedim.
Evetttt kizceler son 2 gün düzgün Menü
Hareketli yasam bei spor
Mesaj alindimi
Cicisler
ablacim bugün annemdeyim yarın donucem spor yapamam yarına kaldi :)
sagol aysemm

Anlaştık elifimm
oyy maşallah yaa ellerine sağlık
afiyet olsun elifim
Kizlar ögleden sonra Nefes hanima bieseyler alinacak yokum bilginize efemmmmm
Kolay gelsin abla :)
Kizlar bu tosbise cumaya mevlüte niyetleniyom
Listeyi nasil yaparizki
Hep beraber hallederiz abla zaten herkes kendisini ekliyor listeye. Kaptan yada yardımcı sadece ortalama alıp paylaşıyor.
Kizlar kilosu Benim gibi yüksek üye bulursak alalim derim ne dersiniz
Alalım abla
Ellerine sağlık elifimm

Merhaba arkadaşlar araniza katılmak istiyorum dun geceden beri tum gruplari gezdim neredeyse döndü dolasti elim 9.takima geldi .artik kilolarim yüzünden hayatimi ertelemek istemiyorum
Oglumun dogum gununde fistik gibi anne pozu vermeliyim tam 4 ayim var
Bu sabah itibari ile 72kg yum dogum kilolarimi hala veremedim boyum 154 ilk hedef 63 sonra 54
Bir haftadır kendi cabamla dikkat ediyorum 1kg gitti.Daha fazla motiveye ihtiyacim var benide araniza alın
İlk sayfadaki kurallari okudum

Sağol Hilal im.

Ben Elif canım hoş geldin. Kilon çok fazla değilmiş gedefin asagilarda baya verirsin merak etme. İlk sayfadaki kuralları oku tatlım kabul edersen bizimlesin.

Ben Elif canım hoş geldin. Kilon çok fazla değilmiş gedefin asagilarda baya verirsin merak etme. İlk sayfadaki kuralları oku tatlım kabul edersen bizimlesin.
okudum canim kabul ediyorum ben bahar memnun oldum
19aylik bir oglum var emiyor dogum kilolarimi bir turlu veremedim kendi cabamla 7-8 kg gitti ama boyum kisa suan ki kilo cok fazla bana diyetisyen 52dedi ama benim idealim 56-58

Slm bayanlaarr Ben 6. Takımdan Ecz.imis. Son 200 etapdır izindeydim, yeni döndüm falan filan
O ayrıntıları geçersek, gördüm ki bizim bir cafemiz varmıışş
Diyorum ki değişiklik isterseniz oraya da bir uğrayın Takımlar arası sohbet muhabbet, daha aktif oluruz

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ight-cuma-zayiflama-yarismasi.566306/page-596

Boş kalmış cafemiz, kalmasın. Yazıktır, günahtır
Hepiniz öpüldünüüzz Sağlıklı, bol giden kalorili günlere

anlat bakem çabuuuukkkkkkkk

Günaydınlar 9. Takımın fıstıkları.
Dün gelemedim. Geçmişe okuyayım. Bu gün allahın izniyle buradayım.

TÜNAYDIN BEYBİİMMM

Günaydin tatlislar
Biz yuvaya gidelim
Nefesinde sabah telasesi bitsin
Yavru agam gitsin gelirimmmmm

anam bu nasıl güzel isimdir. valla kızım olursa ben de koyabilirim

Günaydın herkese eksiye düşmenin verdiği mutlulukla

Kızlar doktora gittiniz mi hiç kilo vermeye başlayalı, yağ kas oranlarınıza baktırmak için

günaydııınnn eksilere gelinmiş pek güzeeel

ben baktırmadım canım benim baskülüme boy kilo yaş cinsiyet giriyorsun o hesaplıyor ama doğruluğuna inanmıyorum. hesaplaama yapıyor bence. çünkü diyetisyendekiler pahalı makineler vardır farkı bir de aynalar en güzel gösterge. inceldiysen yağ, incelmediysen kas

kuzu nedir bu başına gelenler çok üzüldüm yaa geçmiş olsun ooff ben yakın olsam vallahi gelirdim kıyamam sana

Afiyet olsun. Ideal menu bence :)

sağ ol tatlım

Tarti var onlardan almayi düsünüyorum

benim baskülüme boy kilo yaş cinsiyet giriyorsun o hesaplıyor ama doğruluğuna inanmıyorum. hesaplama yapıyor bence. çünkü diyetisyendekiler pahalı makineler vardır farkı

Evetttt kizceler son 2 gün düzgün Menü
Hareketli yasam bei spor
Mesaj alindimi
Cicisler

BOMBEEEEEEEEE

aşk olsun patlamış mısır heee cumaya ne kaldı neeeeeee

benim etrafımdakiler de şanslı anneme çekmişim ben ne gördüyse o oluyor insan :) ama ben pek şanslı değilim herkesi düşünürüm ama beni kimse düşünmez ailem dışında annem de eşim de seni kim düşünüyor bu kadar yapma diyor hep ama işte yine de huyum bu ben beklemiyorum mutlu oluyorum mutlu edince

avm dekiler hiç aklıma gelmemişti. kulağa mantıklı geliyor sanki.
keşke iğneni vurulsaydın aksatılınca mikrobu besliyor antibiyotik ve iğneler sonra onlarda fayda etmez oluyor. inş böyle bir şey olmaz canım

ay canım ben ben olsam vallahi gelirdim bak bir kolaydan tarhana çorbası yaptır eşine gelince sen yapamıyorsan o yapabilir kolaycana bol limon sık

bilmiyorum kıskandıysa daha iyi belli olmaması beni çok üzdü çünkü olsun hırslandım 1 ay sonra beni gördüklerinde şok yaşatıcam onlara görsün herkes

valla helal sizin gibi gacılara

Tavuk suyu sebzeli bol limonlu corba
Viramin
Pro
Kh hepsi icinde

süper tarifff

hadi kızarmalar az yağlıymış diyeyim de canım o erzincan tulum çok tuzlu değil mi? bence onu bi süre tüketme sen
afiyet olsun

Kizlar ögleden sonra Nefes hanima bieseyler alinacak yokum bilginize efemmmmm

valla yerim onu heee!! kaç yaşında?

Oda karisina der yani
Benim Herif anam yerine karim demeyi ögrendi ya neyse

ay bombeeeeeeeeeeeee benim koca evlendiğim günden beri karım diyor ve anasının yüzüne de her yemek yerken diyor üstelik ben sus diyorum susmuyor adam artık anasının yemeklerini nasıl beğenmiyorsa benim adam yüzünden kaynanayı ben pofpofluyom yok anne seninki daha güzel saçmalıyo bu vs diyom kadın yanlış manlış anlar diye gerçi benim dobra doğru olduğumu biliyo hepsi yanlış anlamaz da kalbi falan kırılır mazallah

Kizlar bu tosbise cumaya mevlüte niyetleniyom
Listeyi nasil yaparizki

ay sanırım bu yaşında falan değil kız ne mevlütü bi de bakem??
merve ve elif halleder canım yardımcılar böyle özel bi durum var sonuçta

Kizlar kilosu Benim gibi yüksek üye bulursak alalim derim ne dersiniz

tabiki alalım senin içinde iyi olr yarışırsınız. tabi senin karşında kim durabiliir bilmiyom

Valla benimki de öğrendi Elif yapsın diyor bide anasına benim oglanlarda hatunlarinin yaptığını beğenir sanırsam. Kız çocuk farklı oluyor sanırım.

ay işte bende bu yüzden kız istiyom kıız

Yapmasa yiyemez ben onun için 9 fitik yaptım o benim için domates suyu yapmış cokmu :))))

ne diyon kız ne 9 fıtığı amaaann nasıl yaptın başardın??

O kilosu yuksek uye ben olabilir miyim hedef cok yol uzun

hoşgeldin canım. yaşın kaç? evladın kız erkek? kaç yaşında? anlat bakalım nerde yaşıyorsun? bombardımana tuttum seni bir de adını söyle bakalım?

daha önce yarıştın mı burda herhangi bir takımda? kuralları da okudun bir de kabul et bakalım

bu arada kendini 9. takımda bulman doğal takımdan anlıyorsun

ben buse. 27 yaşındayım. 1 yıl olacak ayın 13 ünde. bebiş yok. zayıflayınca inş bebiş istiyoruz istanbulda yaşıyorum.

okudum canim kabul ediyorum ben bahar memnun oldum
19aylik bir oglum var emiyor dogum kilolarimi bir turlu veremedim kendi cabamla 7-8 kg gitti ama boyum kisa suan ki kilo cok fazla bana diyetisyen 52dedi ama benim idealim 56-58

memnun oldum tatlım. kaçla hamiş kaldın? doğuma kaç kg gittin canım?

burdan fırsat bulursam elbet gelirim canım :) sağ ol

CurukElma hilaliiim carrefour da saç boyalarında indirim bitmişti kaçırmışım dardanel light ton balığı 80 x 2 lik olanlar 12 den 6 tl ye düşmüş. normalde de 10,5 a falan satılıyor. ondan aldım 2 tane tatilde lazım olacak. ihtiyacın varsa sende al :) bimde dardanel somon z. yağlı normalde 10,5 her yerde 85 gr. o da 7,5 tl ydi ondan da 1 tane aldım ilk kez deniycem ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…