- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.721
Yaparız liste sorun olmaz. Paylaşımı yaparsın sen sadece, Merve de buralarda olur mutlaka. Gönül rahatlığıyla yap Mevlüdu.Kizlar bu tosbise cumaya mevlüte niyetleniyom
Listeyi nasil yaparizki
Alalım tabiki kolluyoruz her daim paylaşım alanını.Kizlar kilosu Benim gibi yüksek üye bulursak alalim derim ne dersiniz
Kolay gelsin.Kizlar ögleden sonra Nefes hanima bieseyler alinacak yokum bilginize efemmmmm
Valla benimki de öğrendi Elif yapsın diyor bide anasınaOda karisina der yani
Benim Herif anam yerine karim demeyi ögrendi ya neyse
Yapmasa yiyemez ben onun için 9 fitik yaptım o benim için domates suyu yapmış cokmu :))))Benim aga hic yapmaz sen elindekine dua et bacim
Aynen Elif le başlar dim dik bir Elif le.Elifler konusunda Kitap yazarim hayat elifle baslar degilmi
günaydın canımGünaydın herkese eksiye düşmenin verdiği mutlulukla
ben gitmedimKızlar doktora gittiniz mi hiç kilo vermeye başlayalı, yağ kas oranlarınıza baktırmak için
geçmiş olsun aysecim nedir bu başına gelenler yaa. Kız bi dua filan taşı üstünde çok nazara gelmissinGünaydın
Gece sıtma tutunca hastaneye götürdüler.ateş bulantı kusma halsizlik ağrı derken 6 penisilin verdi Dr. Boğaz pert olmuş.bugün de oğlumu bırakacak kimse bulamadımsurunuyorum anlayacağınız. Geçmiş yine bitmedi aklım sizde
Doğru diyorsun aysecim ama çok üzülmüştüm. Napacagimi bilemedim.Afiyet olsun. Ideal menu bence :)
Bunu görüp de izne cikicam demek garip geldi bana. Ne yaşamış olursan ol senin yolun ve Azmin belli hilalcim. Ilk dakikalarda insan kaçmak uzaklaşmak istiyor herseyden. Anlayabiliyorum seni.ama gitme bence de.hersey yoluna girer bi an once inşallah
Vuuuu orti cosmus :)
Inşallah kuzum.bak tepkiler varmış.umitsizlik yok :)
Ayşe ben.34 yaşındayım.2 sipam var.
Inşallah. Yoğun Bakım iyidir.hijyen sürekli Dr gözetimi.sıkma canını.
Kız benim regl odemim 1 kgya yakın. .
Hatırlatma şeklin harika.brovnili menüler :))
ablacim bugün annemdeyim yarın donucem spor yapamam yarına kaldi :)Evetttt kizceler son 2 gün düzgün Menü
Hareketli yasam bei spor
Mesaj alindimi
Cicisler
sagol aysemmInşallah supurmustur
Aaaa ben senin yerinde olsam mutlu olurdum. Verilmiş sadakan varmış da ilk dkda gostermis yüzünü densiz. Ya ok denseydi de calissaydin seni yıpratsaydi daha çok. Geçmiş olsun kuzum.sıkma canını. 10 kg fazlayla çirkin bakımsız olunmaz.50 kg fazlayla bile olunmaz.sen kendinden eminsen el ne derse desin...
Aksam köfteyi arttirip kh almasaydin daha iyiydi sanki. Çay candir afiyet olsun:)
Gong mısır gevreği. Market gidasi maalesef. Farketmesinler kız Elleme.bi anda zapzayif görüp şoka girsinler :))))
Gong patlamış mısır gevreği. Hmm nasıl bakcam abla o dediğine. Ayran hazırdı. Sıcak çarptı bisiklet tepesinde.en masum market icecegini aldım.
:)))) ben olurum acimdan onca saat kız. Iyi saldirmamissin aksama :)
Anlaştık elifimm
Menü güzel afiyet olsun. Ama tatlım erkek kalkıp metodu erken çalıştırsan tadından yenmez. Sen karatay mi yapıyordun ?
kıskançlıkTandır o takılan sen başkaları için değil kendin için zayifliyorsun ayrıca azmin için Tebrikler bebişim.
akşamın az olmuş gibi geldi çünkü öğle de az. Ohh mis olmuştur ev ellerine sağlık.
Hilal im hayatta böyle dengesiz Allah korkusu olmayan, vicdanı olmayan, yaptiginin birgün kendine dönücegini bilmeyen denyolar var napicaksin unutucaksin. Sen kendin için yaşıyorsun hayatına yeni bir şekil vermek adına is arıyorsun ve o iş sana uygun değilmiş önüne bak ve devam et hersey güzel olucak. Ne burayı bırakıyorsun ne kreş aramayı nede is aramayı anlaştık mi baby
kadın bu işi biliyor yaaBeril im asla bir listeye tabi olamam gramla da yiyemem tebrik ediyorum seni. Menüde sporda baba olmuş
aminnnn.
Bende yazmıyorum.
Ayy maşallah sana Nefes kız :)))
adaşım sen ne tatlısın maşallah.
anam kız merak ettim mesaj mı geldi tlf na sevdiceginden iyyy yazsaydinya uyan anlat hadi :))))
gitmek lazım da ne zaman :)
ahh çok geçmiş olsun Ayşe cım ya. İhmal etme iğneleri zamanında vurdur.
alınmaz mi o mesaj.
Aaa ihmal etme iğne saatini. Bu durumda ne yenir hersey yenir toparlanmak için. Sıkı bir kahvaltı yap. Maydanoz fln tuket.
oyy maşallah yaa ellerine sağlıkGünaydın özel takimimin güzel hatunlari.
Gece 2:30 itibariyle domates sularımda kilerdeki yerlerini aldılar. Kaldı karışık turşu, tarhana, kahvaltilik sos ve kırmızı biber patlıcan kozlemesi :)))) yoruldum yaaa kalkasim yok yataktan. Offf makinam da yok hala oyy anam oyyy.
afiyet olsun elifimDünkü menüm
Saat 9
2 kuru kayisi
Saat 11
1 dilim tam buğday
2 kaşık Erzincan tulum
Domates salatalık
1 yumurta
Saat 16
6 kaşık fırında z.yağlı (1kasik) sebzekızartma
1 kase yoğurt
Saat 18
1 kase tarhana
Su 10 bardak
Spor yok malesef is yapmaktan fırsat olmadı.
Kolay gelsin abla :)Kizlar ögleden sonra Nefes hanima bieseyler alinacak yokum bilginize efemmmmm
Hep beraber hallederiz abla zaten herkes kendisini ekliyor listeye. Kaptan yada yardımcı sadece ortalama alıp paylaşıyor.Kizlar bu tosbise cumaya mevlüte niyetleniyom
Listeyi nasil yaparizki
Alalım ablaKizlar kilosu Benim gibi yüksek üye bulursak alalim derim ne dersiniz
Ellerine sağlık elifimmEki Görüntüle 1882521 Operasyon tamam
Sağol Hilal im.günaydın canım
ben gitmedim
geçmiş olsun aysecim nedir bu başına gelenler yaa. Kız bi dua filan taşı üstünde çok nazara gelmissin
Doğru diyorsun aysecim ama çok üzülmüştüm. Napacagimi bilemedim.
ablacim bugün annemdeyim yarın donucem spor yapamam yarına kaldi :)
sagol aysemm
Anlaştık elifimm
oyy maşallah yaa ellerine sağlık
afiyet olsun elifim
Kolay gelsin abla :)
Hep beraber hallederiz abla zaten herkes kendisini ekliyor listeye. Kaptan yada yardımcı sadece ortalama alıp paylaşıyor.
Alalım abla
Ellerine sağlık elifimm
Tabisi tanisalim hemenO kilosu yuksek uye ben olabilir miyim hedef cok yol uzun
Ben Elif canım hoş geldin. Kilon çok fazla değilmiş gedefin asagilarda baya verirsin merak etme. İlk sayfadaki kuralları oku tatlım kabul edersen bizimlesin.Merhaba arkadaşlar araniza katılmak istiyorum dun geceden beri tum gruplari gezdim neredeyse döndü dolasti elim 9.takima geldi .artik kilolarim yüzünden hayatimi ertelemek istemiyorum
Oglumun dogum gununde fistik gibi anne pozu vermeliyim tam 4 ayim var
Bu sabah itibari ile 72kg yum dogum kilolarimi hala veremedim boyum 154ilk hedef 63 sonra 54
Bir haftadır kendi cabamla dikkat ediyorum 1kg gitti.Daha fazla motiveye ihtiyacim var benide araniza alın
İlk sayfadaki kurallari okudum
okudum canim kabul ediyorum ben bahar memnun oldumBen Elif canım hoş geldin. Kilon çok fazla değilmiş gedefin asagilarda baya verirsin merak etme. İlk sayfadaki kuralları oku tatlım kabul edersen bizimlesin.
Kızlaaaar beni bi heyecan saaardı kimseler kalmadı burada yarın anlatayım hem hayal kırıklığı mı mühteşem bir şey mi olacağı belli olmuş olur belki iyi geceler valla şu an heyecandan 2 kilo gitmiş gibiyimtartıya son 2 gün 9. takım haydeeee :)
Günaydınlar 9. Takımın fıstıkları.
Dün gelemedim. Geçmişe okuyayım. Bu gün allahın izniyle buradayım.
Günaydin tatlislar
Biz yuvaya gidelim
Nefesinde sabah telasesi bitsin
Yavru agam gitsin gelirimmmmm
Günaydın herkese eksiye düşmenin verdiği mutlulukla
Kızlar doktora gittiniz mi hiç kilo vermeye başlayalı, yağ kas oranlarınıza baktırmak için
Günaydın
Gece sıtma tutunca hastaneye götürdüler.ateş bulantı kusma halsizlik ağrı derken 6 penisilin verdi Dr. Boğaz pert olmuş.bugün de oğlumu bırakacak kimse bulamadımsurunuyorum anlayacağınız. Geçmiş yine bitmedi aklım sizde
Afiyet olsun. Ideal menu bence :)
Tarti var onlardan almayi düsünüyorum
Evetttt kizceler son 2 gün düzgün Menü
Hareketli yasam bei spor
Mesaj alindimi
Cicisler
Gong mısır gevreği. Market gidasi maalesef. Farketmesinler kız Elleme.bi anda zapzayif görüp şoka girsinler :))))
Gong patlamış mısır gevreği. Hmm nasıl bakcam abla o dediğine. Ayran hazırdı. Sıcak çarptı bisiklet tepesinde.en masum market icecegini aldım.
:)))) ben olurum acimdan onca saat kız. Iyi saldirmamissin aksama :)
Maşallah yavrulara.çok geçmiş olsun hastane yüzü görmesin inşallah bi daha. 2 unvli daha varmış. Ona daha bi maşallah))
Bende çok severim hediye almayi. Övünmek gibi olmasın pek sanslidir etrafimdakiler bu konuda :)
Inşallah hepsi yarın sabaha 48 beden uyanırlar :))))))
Ay merak ettim.uyan da gel anlat kiiiz.
:)) Günaydın
Avmlerdeki tartilar olurmuki? Diyetisyene gidemem şu aralar
Eşim zaten yıllık izinde bu hafta.acil işi çıktı bugunluk gitti.erken gelir inşallah. Sabah iğnemi vurunmaya gidemedim.2 sokak ötede sağlık ocağı.gözüm basmadı
Hiçbişey istemiyor canım zaten.2 gündür iştah sıfır. Ne yiyim bi fikir verin.iğneden dönerken alırim
Ağrılardan uyuyamadim gecmis okudum. Atladigim olduysa affola
Yutkunamadigim için iştah sıfır. Yemek getircek yardıma gelcek biri yokmu falan demeyin nolur.canım burnumda. Agladikca başım daha çok ağrıyor. Bi an once toplasam kendimi.
Menü güzel afiyet olsun. Ama tatlım erkek kalkıp metodu erken çalıştırsan tadından yenmez. Sen karatay mi yapıyordun ?
kıskançlıkTandır o takılan sen başkaları için değil kendin için zayifliyorsun ayrıca azmin için Tebrikler bebişim.
akşamın az olmuş gibi geldi çünkü öğle de az. Ohh mis olmuştur ev ellerine sağlık.
Hilal im hayatta böyle dengesiz Allah korkusu olmayan, vicdanı olmayan, yaptiginin birgün kendine dönücegini bilmeyen denyolar var napicaksin unutucaksin. Sen kendin için yaşıyorsun hayatına yeni bir şekil vermek adına is arıyorsun ve o iş sana uygun değilmiş önüne bak ve devam et hersey güzel olucak. Ne burayı bırakıyorsun ne kreş aramayı nede is aramayı anlaştık mi baby
kadın bu işi biliyor yaaBeril im asla bir listeye tabi olamam gramla da yiyemem tebrik ediyorum seni. Menüde sporda baba olmuş
aminnnn.
Bende yazmıyorum.
Ayy maşallah sana Nefes kız :)))
adaşım sen ne tatlısın maşallah.
anam kız merak ettim mesaj mı geldi tlf na sevdiceginden iyyy yazsaydinya uyan anlat hadi :))))
gitmek lazım da ne zaman :)
ahh çok geçmiş olsun Ayşe cım ya. İhmal etme iğneleri zamanında vurdur.
alınmaz mi o mesaj.
Aaa ihmal etme iğne saatini. Bu durumda ne yenir hersey yenir toparlanmak için. Sıkı bir kahvaltı yap. Maydanoz fln tuket.
Günaydın özel takimimin güzel hatunlari.
Gece 2:30 itibariyle domates sularımda kilerdeki yerlerini aldılar. Kaldı karışık turşu, tarhana, kahvaltilik sos ve kırmızı biber patlıcan kozlemesi :)))) yoruldum yaaa kalkasim yok yataktan. Offf makinam da yok hala oyy anam oyyy.
Tavuk suyu sebzeli bol limonlu corba
Viramin
Pro
Kh hepsi icinde
Dünkü menüm
Saat 9
2 kuru kayisi
Saat 11
1 dilim tam buğday
2 kaşık Erzincan tulum
Domates salatalık
1 yumurta
Saat 16
6 kaşık fırında z.yağlı (1kasik) sebzekızartma
1 kase yoğurt
Saat 18
1 kase tarhana
Su 10 bardak
Spor yok malesef is yapmaktan fırsat olmadı.
Kizlar ögleden sonra Nefes hanima bieseyler alinacak yokum bilginize efemmmmm
Oda karisina der yani
Benim Herif anam yerine karim demeyi ögrendi ya neyse
Kizlar bu tosbise cumaya mevlüte niyetleniyom
Listeyi nasil yaparizki
Kizlar kilosu Benim gibi yüksek üye bulursak alalim derim ne dersiniz
Eki Görüntüle 1882521 Operasyon tamam
Valla benimki de öğrendi Elif yapsın diyor bide anasınabenim oglanlarda hatunlarinin yaptığını beğenir sanırsam. Kız çocuk farklı oluyor sanırım.
Yapmasa yiyemez ben onun için 9 fitik yaptım o benim için domates suyu yapmış cokmu :))))
Merhaba arkadaşlar araniza katılmak istiyorum dun geceden beri tum gruplari gezdim neredeyse döndü dolasti elim 9.takima geldi .artik kilolarim yüzünden hayatimi ertelemek istemiyorum
Oglumun dogum gununde fistik gibi anne pozu vermeliyim tam 4 ayim var
Bu sabah itibari ile 72kg yum dogum kilolarimi hala veremedim boyum 154ilk hedef 63 sonra 54
Bir haftadır kendi cabamla dikkat ediyorum 1kg gitti.Daha fazla motiveye ihtiyacim var benide araniza alın
İlk sayfadaki kurallari okudum
O kilosu yuksek uye ben olabilir miyim hedef cok yol uzun
okudum canim kabul ediyorum ben bahar memnun oldum
19aylik bir oglum var emiyor dogum kilolarimi bir turlu veremedim kendi cabamla 7-8 kg gitti ama boyum kisa suan ki kilo cok fazla bana diyetisyen 52dedi ama benim idealim 56-58
Slm bayanlaarrBen 6. Takımdan Ecz.imis. Son 200 etapdır izindeydim, yeni döndüm falan filan
O ayrıntıları geçersek, gördüm ki bizim bir cafemiz varmıışş
Diyorum ki değişiklik isterseniz oraya da bir uğrayınTakımlar arası sohbet muhabbet, daha aktif oluruz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ight-cuma-zayiflama-yarismasi.566306/page-596
Boş kalmış cafemiz, kalmasın. Yazıktır, günahtır
Hepiniz öpüldünüüzzSağlıklı, bol giden kalorili günlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?