Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eliya canım konservelerin harika görünüyorda o şişeleri nerden aldın. benim annem normal kavanozlara yapıyor böyle şişeler ilk kez gördüm kapakları tutuyor mu canım?? konserve kapaklarında bile sorun yaşanabiliyor çünkü

kızlar kayınvalimler memleketlerindeler bayramdan sonra gelicekler o zamana kadar iyice kilo vermek istiyorum. inş şok ederim ya

bugün dışarda biri 40 biri 50 yaşlarında 2 kadın gördüm yanyana yürüyorlardı 2 side 36 beden etek gitmişler askılı falan taş gibi öyle moralim bozuldu ki delirdim marketten dönerken

kızlaaar böyle bir teklif gelmiş oylama yapılıyormuş

Sevgili arkadaşlar,

16 Eylül Kurban Bayramı ertesine geldigi icin cogu kisi memleketinde, tatilde vs olabilir, bu da kilo bildiriminde bircok eksiklige yol acabilir diye düsünüyoruz.
Bu sebeple Ramazan Bayramı'nda oldugu gibi bu bayramda da 16-23 Eylül etapları birleştirilsin mi?

benim kendi oyum hayır birleştirilmesin. motivasyonumu düşürür 2 haftada 1 bildirim yapmak. no diyorum gereksiz bir şey noooooooooo

6. takımdakilerde noo demiş

Ikizlerimin adi ne sence.......

Genelde oybirligine uyulur
Yes olur

Tatli merakli seni......

30 yasindayim canim adim bahar bir oglum var 3 yil sonunda oldu zayiflayim derken mucizem geldi
memnun oldum tatlım. kaçla hamiş kaldın? doğuma kaç kg gittin canım?

burdan fırsat bulursam elbet gelirim canım :) sağ ol
63 le hamile kaldim 83le doguma gittim
2 gündür wc yok bu arada inş bugün olur :) yeşil çay içcem bir de kiraz saplı. regl zamanı hep böyle oluyor bana
youtubeda dilara kocagin kabizlik icin kuru var cok ise yariyor

30 yasindayim canim adim bahar bir oglum var 3 yil sonunda oldu zayiflayim derken mucizem geldi

Aramıza hoşgeldin Bahar ben Poni,1 yildir buradayım 15 kilo eksideyim inşaallah sende kurtulursun kilolarindan

Dogru diyorsun ablacim.lakin ben ailemle yasiyprum kendime ozel markete gidemedim bu ara.evdw olan neyse onlardan uygun olanlarini aliyprum artik malesef:/
anladım burdakiler su da içilen miktara dikkat ettikleri için mantıken bunuda yazmak grekiyor işte .bana kalsa bende şekersız sıvıları yazmaklar ugrasmam da .
ben hic yazmiyorum sekersizleri.sadece sabah kahvalti gec olacaksa tuek kahvesi ictiyaem metoyu hizlandirmak icin onu yaziyorum.ya da pgun yapaamdiyasam kahve ictiyaem yerine onu yaziyprum
yok be kusum.ilk denemede vazgecmek sana yakismaz ki.devam et mucadeleye.illa ki bulacaksin
Metobolik balansta kan testine Gore bir Liste verirler
Neyi ne kadar yiyecegin yazar
5 Saat arayla yersin
Aksam 21 de dükkani kapatman sart
Benim listede boyle busem
bi aa cok ciddi duaunuyorsum fakat bu sistemle hizli veren ama ayni sekilde geri alan tanidiklarim var.bunun da korumasi var mi acep merak etti.
Cikti yanimda uyuyor suan
Sagol teyzosu

39
Al bir minnak daha Elif hanim
masallah bu kuzulara.Rabbim size bagislasin kaptancim
cok gecmis olsun canim ya:/bi an oncw toparlarain ins

muhtesem darısı bana
hosgeldin bahar.ben fatma.33 yasindayim.3.5 yasinda bir oglum var.48 bedenle baslasim au an 46yim.benim de hedefim 2017 agustosta 42 bedene rahatca girebilmek:)ve 2018e 38 beden olmak:)ama saglikla ve artik hayat tarzimi bu sekilde degistirmek:)

ballikayfe ver artık şu haberi çatlattın
geldim geldim dur
benimde olası bir barışma durumunda görümce kişisini şoka uğratmam gerek araya annem konusu girdi yoksa kendisi konuşmayı nasıl uzatırdı göremedim tez zamanda barışma duama göre een fazla bayram sonrası cumaya kadar vaktim var yani 2 hafta
benim tanıdığım 9. takım bayram yarışması yapar 6. takımda yapıyor oylamadan evet çıksa bile normal devam etmeliyiz. Yoksa giden gelmiyor ben defalarca bayramda kendim çaldım kendi oynadım buralarda bayram sonu da herkes toparlanamıyor

hoşgeldiiiin :)

Yutkunamiyorum kuzum.takılıp kalıyor bogazima tek yapabildigim muz ve süt yemek.
Kıyamam canım ya. Nasıl bu hale geldin sen.
Usutme gibi değil bu. Dehşet pazar günü stresi bence. Hiç gitmiyor gözümün önünden. Elimde şapkası botu kıyıya vurdu bembeyaz köpük heryer.çocuğum nerde diye bağırmaya başladım. Gerisi flu... ((
Maşallah becerikli hatun.kahvaltilik sos ve kozlemelerin tarifini alabilirim miyim musait olduğunda. Ikisini de çok severim. Tursuyu da kocis yapar :)
Tavuk suyu sebzeli bol limonlu corba
Viramin
Pro
Kh hepsi icinde
Yatma kalk koştur diyorsun. Iki kuzu olmasa nefes almaya takatim yok. Keşke hayal etsek de mutfak da olussa. (((

Kizlar ögleden sonra Nefes hanima bieseyler alinacak yokum bilginize efemmmmm
Ismı çok güzelmiş. Kaç aylık? 40 çıktımi?
Ben zevk aliyom
Birgün ben göcünce sipalara ani olur
Annem sunu bunu yapardi diye
Ki o digduklarindan beri hayatlarina kazinacak hatira birakmakla mesgülüm
Ne kadar hayat dolusun. Maşallah. Şanslı çocukların. Ben senin kadar sağlam duramiyorum hayata...

Kızlar annemin en favori damat adayı dün akşam mesaj attı geçici bir şok olayı yaşadım ama ben mesajı epey geç gördüm sabah biraz mesajlaştık annemin rahatsızlığından konu açıldı o konu olmasaydı neler söylerdi merak içindeyim. ben elimden geldiğince uzattım konuşmayı artık her şey onun elinde elinde malzemeside var benim erzurumludan umudum da yok artık.. Bu kadar ılıman yaklaşmamın sebebi de en güzel sevgili anılarım onunla ve annemin favorisi hastaneden çıkarken birlikte karşılasak kadın havaya uçar

Kız ne çabuk unuttun erzurumluyu belli heyecanlanmissin hem anne babaların bi bildiği vardır hep

Kız ne çabuk unuttun erzurumluyu belli heyecanlanmissin hem anne babaların bi bildiği vardır hep
onu unutmam ya hep aklımın bi yerinde onun için katlanmaya hazırlandığım şeyler duracak ama hayata devam etmek zorundayım. sonuçta zorla nikahına aldırabilirim ama zorla ortak bir hayat yaşayamam bu da iyi birisi uyumluyuz hayallerimiz falan da uyumlu sevmeyi başarabileceğim birisi yani elektrik var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…