- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.761
Ben kacirmişim orasını erzurumlu niye olmadı simdikiyle niye ayrılmıştınonu unutmam ya hep aklımın bi yerinde onun için katlanmaya hazırlandığım şeyler duracak ama hayata devam etmek zorundayım. sonuçta zorla nikahına aldırabilirim ama zorla ortak bir hayat yaşayamambu da iyi birisi uyumluyuz hayallerimiz falan da uyumlu sevmeyi başarabileceğim birisi yani elektrik var :)
Hoşgeldin. Allah bagislasin yavrunu.azimli olduktan sonra verirsin. Doğru takimdasinMerhaba arkadaşlar araniza katılmak istiyorum dun geceden beri tum gruplari gezdim neredeyse döndü dolasti elim 9.takima geldi .artik kilolarim yüzünden hayatimi ertelemek istemiyorum
Oglumun dogum gununde fistik gibi anne pozu vermeliyim tam 4 ayim var
Bu sabah itibari ile 72kg yum dogum kilolarimi hala veremedim boyum 154ilk hedef 63 sonra 54
Bir haftadır kendi cabamla dikkat ediyorum 1kg gitti.Daha fazla motiveye ihtiyacim var benide araniza alın
İlk sayfadaki kurallari okudum
Anam bi de kafe çıkarma başımıza. Valla biz 1 gün aksatsak geçmiş okumaktan nevrimiz dönüyor.oku oku sesbes oluyoruz. Cal çene bizim takım :) amaSlm bayanlaarrBen 6. Takımdan Ecz.imis. Son 200 etapdır izindeydim, yeni döndüm falan filan
O ayrıntıları geçersek, gördüm ki bizim bir cafemiz varmıışş
Diyorum ki değişiklik isterseniz oraya da bir uğrayınTakımlar arası sohbet muhabbet, daha aktif oluruz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ight-cuma-zayiflama-yarismasi.566306/page-596
Boş kalmış cafemiz, kalmasın. Yazıktır, günahtır
Hepiniz öpüldünüüzzSağlıklı, bol giden kalorili günlere
uzuuun konu :) diğeriyle saçma bi şekilde ayrıldık tam ben ilişkiyi akışına bıraktığım sıra sonra daha fazla üzülmeyelim diyip gittiBen kacirmişim orasını erzurumlu niye olmadı simdikiyle niye ayrılmıştın
yetişirim evelallahHoşgeldin. Allah bagislasin yavrunu.azimli olduktan sonra verirsin. Doğru takimdasin
Anam bi de kafe çıkarma başımıza. Valla biz 1 gün aksatsak geçmiş okumaktan nevrimiz dönüyor.oku oku sesbes oluyoruz. Cal çene bizim takım :) amaballikayfe oraya da yetişir eminim :)))
geldiğinde anlatayım o zaman canım böyle kısa kısa olmuyoHuhu ben geldimm ama yine gidicem
Anca bitti sayfalar gozlerim agirdi oku oku
semplice_signora canim cok gecmis olsun penisiline alerjin falan yok dimi baktirdinmi?
buseb ramazan bayramindada birlestirildi canim bence mantikli neden no diyon kiz millet etlemi ugrascak kk'ylami
eliya elifim ellerine saglik maşallah kisliklar hazir desene..ven daha hic bise yapamadm
@erdemhilal canim sknti yaptgm seye bak birak kale alma bence terbiyeszms belliki
Bu arada keske bende istanbul da yasasaydm gelirdim bulusmaya kiskandim sizi
ballikayfe Erzurunlu kimdiki ben kacrmisim
@berilcee beril ablam ben kendimi tanitmistim ama yine tanitayim Merve ben 28 yasindaym 4yasinda bi oglan annesiyim cano
Mevlut yapcaksan biz Elifle yapariz abla sen hic dert etme
golcln nerdesin???
Yeni gelen arkadasimz bahar nickini hatirlayamadm hosgeldin tatlim dogru yerdesin demekki iyi bir arastrmacisin
Ben Merve 28 yasndayim 4 yasinda oglum var 4 aydr burdayim 10kilo verdimtanıştığımiza memnun oldum bu aralar ev tasima islerm var pek giremiyom ole iste canim
Ramazanda biz takım içi bildirimlerimizi yapmistik.yanlış mi hatırlıyorum.kızlaaar böyle bir teklif gelmiş oylama yapılıyormuş
Sevgili arkadaşlar,
16 Eylül Kurban Bayramı ertesine geldigi icin cogu kisi memleketinde, tatilde vs olabilir, bu da kilo bildiriminde bircok eksiklige yol acabilir diye düsünüyoruz.
Bu sebeple Ramazan Bayramı'nda oldugu gibi bu bayramda da 16-23 Eylül etapları birleştirilsin mi?
benim kendi oyum hayır birleştirilmesin. motivasyonumu düşürür 2 haftada 1 bildirim yapmak. no diyorum gereksiz bir şey noooooooooo
6. takımdakilerde noo demiş
Bana uyar.ben her cumayi baz alırım kendimce :) moti düşmesin :)9. takım olarak oylamaya hayır birleştirilmesin diyelim mi kızlar? sonuça birleşirse bayramda kiloyu salabiliriz? ne diyorsunuz?? @erdemhilalKumraL_KrakeR semplice_signora golcln listedekiler olarak sizin görüşleriniz neler?
Ayy ikizlerin mi var senin.bayılırım ben. Hayat gibi bişey olabilir mi isimleri?Ikizlerimin adi ne sence.......
Ortim aşk meşk olaylarına girmiş. Misss :) anne baba onayı iyidir zarar gelmez :)Kızlar annemin en favori damat adayı dün akşam mesaj attı geçici bir şok olayı yaşadım ama ben mesajı epey geç gördüm sabah biraz mesajlaştık annemin rahatsızlığından konu açıldı o konu olmasaydı neler söylerdi merak içindeyim. ben elimden geldiğince uzattım konuşmayı artık her şey onun elinde elinde malzemeside var benim erzurumludan umudum da yok artık.. Bu kadar ılıman yaklaşmamın sebebi de en güzel sevgili anılarım onunla ve annemin favorisihastaneden çıkarken birlikte karşılasak kadın havaya uçar
Yok yok.1 ay önce de 10 tane yemistimHuhu ben geldimm ama yine gidicem
semplice_signora canim cok gecmis olsun penisiline alerjin falan yok dimi baktirdinmi?
buseb ramazan bayramindada birlestirildi canim bence mantikli neden no diyon kiz millet etlemi ugrascak kk'ylami
eliya elifim ellerine saglik maşallah kisliklar hazir desene..ven daha hic bise yapamadm
@erdemhilal canim sknti yaptgm seye bak birak kale alma bence terbiyeszms belliki
@berilcee beril ablam ben kendimi tanitmistim ama yine tanitayim Merve ben 28 yasindaym 4yasinda bi oglan annesiyim cano
golcln nerdesin???
Yeni gelen arkadasimz bahar nickini hatirlayamadm hosgeldin tatlim dogru yerdesin demekki iyi bir arastrmacisin
Ben Merve 28 yasndayim 4 yasinda oglum var 4 aydr burdayim 10kilo verdimtanıştığımiza memnun oldum bu aralar ev tasima islerm var pek giremiyom ole iste canim
Hayati bekleide ciddiye almiyom artikDogru diyorsun ablacim.lakin ben ailemle yasiyprum kendime ozel markete gidemedim bu ara.evdw olan neyse onlardan uygun olanlarini aliyprum artik malesef:/
ben hic yazmiyorum sekersizleri.sadece sabah kahvalti gec olacaksa tuek kahvesi ictiyaem metoyu hizlandirmak icin onu yaziyorum.ya da pgun yapaamdiyasam kahve ictiyaem yerine onu yaziyprum
yok be kusum.ilk denemede vazgecmek sana yakismaz ki.devam et mucadeleye.illa ki bulacaksin
bi aa cok ciddi duaunuyorsum fakat bu sistemle hizli veren ama ayni sekilde geri alan tanidiklarim var.bunun da korumasi var mi acep merak etti.
masallah bu kuzulara.Rabbim size bagislasin kaptancim
cok gecmis olsun canim ya:/bi an oncw toparlarain ins
Kas kütlen güzel o zamanKızlar bugun 42 beden pantolonun önü kapandı zor da olsa, çok sevindim çok da şaşırdım 80 kiloyum nasıl oluyor ki ya
Sonralar uzak geliyor bana epeydirDogru diyorsun ablacim.lakin ben ailemle yasiyprum kendime ozel markete gidemedim bu ara.evdw olan neyse onlardan uygun olanlarini aliyprum artik malesef:/
ben hic yazmiyorum sekersizleri.sadece sabah kahvalti gec olacaksa tuek kahvesi ictiyaem metoyu hizlandirmak icin onu yaziyorum.ya da pgun yapaamdiyasam kahve ictiyaem yerine onu yaziyprum
yok be kusum.ilk denemede vazgecmek sana yakismaz ki.devam et mucadeleye.illa ki bulacaksin
bi aa cok ciddi duaunuyorsum fakat bu sistemle hizli veren ama ayni sekilde geri alan tanidiklarim var.bunun da korumasi var mi acep merak etti.
masallah bu kuzulara.Rabbim size bagislasin kaptancim
cok gecmis olsun canim ya:/bi an oncw toparlarain ins
Eylülde ask baskadir diyorsunKız ne çabuk unuttun erzurumluyubelli heyecanlanmissin hem anne babaların bi bildiği vardır hep
Cümlemizin kuzularini canimHuhu ben geldimm ama yine gidicem
golcln nerdesin???
Balim ve nazRamazanda biz takım içi bildirimlerimizi yapmistik.yanlış mi hatırlıyorum.
Bana uyar.ben her cumayi baz alırım kendimce :) moti düşmesin :)
Ayy ikizlerin mi var senin.bayılırım ben. Hayat gibi bişey olabilir mi isimleri?
Ortim aşk meşk olaylarına girmiş. Misss :) anne baba onayı iyidir zarar gelmez :)
Yok yok.1 ay önce de 10 tane yemistim
Onemli olan bu zaten eskiden ne kadar kolaydi benim icin zayıflamak verilecek kilo 3-5di hopp gidiyordu yalan yanlış diyetlerlehosgeldin bahar.ben fatma.33 yasindayim.3.5 yasinda bir oglum var.48 bedenle baslasim au an 46yim.benim de hedefim 2017 agustosta 42 biedene rahatca girebilmek:)ve 2018e 38 beden olmak:)ama saglikla ve artik hayat tarzimi bu sekilde degistirmek:)
Hosbuldumgeldim geldim dur
benimde olası bir barışma durumunda görümce kişisini şoka uğratmam gerek araya annem konusu girdi yoksa kendisi konuşmayı nasıl uzatırdı göremedimtez zamanda barışma duama göre een fazla bayram sonrası cumaya kadar vaktim var yani 2 hafta
benim tanıdığım 9. takım bayram yarışması yapar 6. takımda yapıyor oylamadan evet çıksa bile normal devam etmeliyiz. Yoksa giden gelmiyor ben defalarca bayramda kendim çaldım kendi oynadım buralarda bayram sonu da herkes toparlanamıyor
hoşgeldiiiin :)
Elektiriginiz bol olsun isil isil olunonu unutmam ya hep aklımın bi yerinde onun için katlanmaya hazırlandığım şeyler duracak ama hayata devam etmek zorundayım. sonuçta zorla nikahına aldırabilirim ama zorla ortak bir hayat yaşayamambu da iyi birisi uyumluyuz hayallerimiz falan da uyumlu sevmeyi başarabileceğim birisi yani elektrik var :)
HosbuldumHoşgeldin. Allah bagislasin yavrunu.azimli olduktan sonra verirsin. Doğru takimdasin
Anam bi de kafe çıkarma başımıza. Valla biz 1 gün aksatsak geçmiş okumaktan nevrimiz dönüyor.oku oku sesbes oluyoruz. Cal çene bizim takım :) amaballikayfe oraya da yetişir eminim :)))
masallah darisi banaHuhu ben geldimm ama yine gidicem
golcln nerdesin???
:) hayırlısı olsun be ortim daha belirgin bir adım yok ama heyecanlandım yine de :)Ramazanda biz takım içi bildirimlerimizi yapmistik.yanlış mi hatırlıyorum.
Bana uyar.ben her cumayi baz alırım kendimce :) moti düşmesin :)
Ayy ikizlerin mi var senin.bayılırım ben. Hayat gibi bişey olabilir mi isimleri?
Ortim aşk meşk olaylarına girmiş. Misss :) anne baba onayı iyidir zarar gelmez :)
Yok yok.1 ay önce de 10 tane yemistim
neden gelmediki acaba iyiydi onun paylaşımıYeni kaptanimberilceee berilim takim kurallarindan biride 2 gun arka arkaya menu yazmayana 1 sari kart vermek ve 3 sari kart alan yani 6 gun menu yazmayan diskalifiye oluyor ve golcln arkadasimiz dun girmis ama cevap yazmams bugun 5.menu yazmadigi gun olmus mazeretsiz oldugu icin 2 sari kart aldi cumaya kadarda gelmezse diskalifiye olcak bilgilerinize arz ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?