Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben kacirmişim orasını erzurumlu niye olmadı simdikiyle niye ayrılmıştın

Hoşgeldin. Allah bagislasin yavrunu.azimli olduktan sonra verirsin. Doğru takimdasin
Anam bi de kafe çıkarma başımıza. Valla biz 1 gün aksatsak geçmiş okumaktan nevrimiz dönüyor.oku oku sesbes oluyoruz. Cal çene bizim takım :) ama ballikayfe oraya da yetişir eminim :)))

Ben kacirmişim orasını erzurumlu niye olmadı simdikiyle niye ayrılmıştın
uzuuun konu :) diğeriyle saçma bi şekilde ayrıldık tam ben ilişkiyi akışına bıraktığım sıra sonra daha fazla üzülmeyelim diyip gitti
yetişirim evelallah du bi bakayım

Huhu ben geldimm ama yine gidicem
Anca bitti sayfalar gozlerim agirdi oku oku

semplice_signora canim cok gecmis olsun penisiline alerjin falan yok dimi baktirdinmi?

buseb ramazan bayramindada birlestirildi canim bence mantikli neden no diyon kiz millet etlemi ugrascak kk'ylami

eliya elifim ellerine saglik maşallah kisliklar hazir desene..ven daha hic bise yapamadm

@erdemhilal canim sknti yaptgm seye bak birak kale alma bence terbiyeszms belliki
Bu arada keske bende istanbul da yasasaydm gelirdim bulusmaya kiskandim sizi

ballikayfe Erzurunlu kimdiki ben kacrmisim

@berilcee beril ablam ben kendimi tanitmistim ama yine tanitayim Merve ben 28 yasindaym 4yasinda bi oglan annesiyim cano
Mevlut yapcaksan biz Elifle yapariz abla sen hic dert etme

golcln nerdesin???

Yeni gelen arkadasimz bahar nickini hatirlayamadm hosgeldin tatlim dogru yerdesin demekki iyi bir arastrmacisin
Ben Merve 28 yasndayim 4 yasinda oglum var 4 aydr burdayim 10kilo verdim tanıştığımiza memnun oldum bu aralar ev tasima islerm var pek giremiyom ole iste canim

geldiğinde anlatayım o zaman canım böyle kısa kısa olmuyo

Ramazanda biz takım içi bildirimlerimizi yapmistik.yanlış mi hatırlıyorum.

Bana uyar.ben her cumayi baz alırım kendimce :) moti düşmesin :)
Ikizlerimin adi ne sence.......
Ayy ikizlerin mi var senin.bayılırım ben. Hayat gibi bişey olabilir mi isimleri?

Ortim aşk meşk olaylarına girmiş. Misss :) anne baba onayı iyidir zarar gelmez :)
Yok yok.1 ay önce de 10 tane yemistim

Hayati bekleide ciddiye almiyom artik
Belki totisinden okuyom artik
Aslinda hayat dolu degil birkac hayat yasadim
Hayatin anlami konulu dersin neresindesin
Kendi hayatina sahip ciktinmi
Kac kez firar ettin bu hayattan
Bu sorulari dusun
Sonra neler yasamis olabilecegimi tahmin et
Hala sorun olursa bende hikayemi anlatirim sana canisi

Sonralar uzak geliyor bana epeydir
Ani yasiyon
34 bedenden camis bedene nasil geldim saniyon bacim

Cümlemizin kuzularini canim
Gecikmis bir mevlüt ama icimde kalir yapmassam

Balim ve naz

hosgeldin bahar.ben fatma.33 yasindayim.3.5 yasinda bir oglum var.48 bedenle baslasim au an 46yim.benim de hedefim 2017 agustosta 42 biedene rahatca girebilmek:)ve 2018e 38 beden olmak:)ama saglikla ve artik hayat tarzimi bu sekilde degistirmek:)
Onemli olan bu zaten eskiden ne kadar kolaydi benim icin zayıflamak verilecek kilo 3-5di hopp gidiyordu yalan yanlış diyetlerle
Hosbuldum
Elektiriginiz bol olsun isil isil olun
Hosbuldum
masallah darisi bana

:) hayırlısı olsun be ortim daha belirgin bir adım yok ama heyecanlandım yine de :)

Yeni kaptanim berilceee berilim takim kurallarindan biride 2 gun arka arkaya menu yazmayana 1 sari kart vermek ve 3 sari kart alan yani 6 gun menu yazmayan diskalifiye oluyor ve golcln arkadasimiz dun girmis ama cevap yazmams bugun 5.menu yazmadigi gun olmus mazeretsiz oldugu icin 2 sari kart aldi cumaya kadarda gelmezse diskalifiye olcak bilgilerinize arz ederim

neden gelmediki acaba iyiydi onun paylaşımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…