Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ponicim ne güzel kilo vermişsin. Bence bunu yapan daha fazlasını da yapar. Bu kıs da gayret edersen 38 heden seni bekliyor.

Hilalim üzme kendini böğle densizler için. Onların akılları farklı çalışıyor. Bu bırsktırmak yerine seni gaza getirmeli. Ben de en çok bu yüzden istiyorum. Çünkü kilolu kişilerr exik dzvrznıyorlar. Sinir oluyorum.

Berilcim hoşgeldin.
Elif ben 36 yaşında 2 kız annesiyim.
Ögretmenim. Öğlene kadar okuldayım. Öğleden sonra evdeyim.
Bu ikinci haftam. İnşallah listeye girer de burada gaza gelirim.

Ben yasli
Simdilik obez ama yakinda lopez
4 cocuklu
Bir kariyim ne bekliyodun fistik
Hem biktirmayim ilk gunden degilmi

Kız maşallah enetjine hayran kaldım. J
Ne bıktırması enetji veriyorsin bize.

Kizlar değişime bakın anne kız gibi görünüyor resmen. Bana da hep büyük gösteriyorsun derler ne gıcık

Eki Görüntüle 1882405

Ayyyy kesinlikle. Darısı başımıza.

Madem gelmiycen 1 kac gunluk buralarda takilip gitcen ne diye bizleride oyaliyolar anlamiyorum kiziyorum boyle olunca serguzest diye biride vardi oda oyle kendini tanitti kayboldu ortadan

Kime kızdın kuzum.

semplice_signora sinirlendim zaten lavaş var yiyemiyorum.diyet durumum olmasa aç kalmam karnımı doyurablırım fakat iş buna glince durumlar değişiyor.anneme söylenip duruyorum birşey olmayınca sonra

Canım sağlıklı beslenmek için biraz planlı beslenmek lazım. Benim bu mevsimde ydmeyim yoksa dolapta kırmızı biber bulunduruyorum. Hemen közmatiğe atıp közleyip yanına yoğurt 15 dk hazır oluyor. Aklında bulunsun. Patlıcanı da yapıyorum bu şekildem

Golcln diye arkadsmza 1 haftadr yokta

Madem gelmiycen 1 kac gunluk buralarda takilip gitcen ne diye bizleride oyaliyolar anlamiyorum kiziyorum boyle olunca serguzest diye biride vardi oda oyle kendini tanitti kayboldu ortadan
Oluyor öyle. Kimler gelmiş kimler geçmiştir buradan ama kalıcı olan başarıya ulaşıyor gerçekten

Isim Melisamiydi canim dogrumu hatrladm
Karatayi bende yapmistim bi ara ama birakinca verdiklermin hepsini aldm
evet .) ben karatayla 2014 yılında tanıştım aslında .75 lere düştüğüm oldu fakat sonra bırakınca 96 ya dogru yol aldım tekrardan .her beslenme şekli için gçerlidir diye düşünüyorum.eski alışkanlıklarına tekrardan dönersen kılo almaya devam ediyorsun.buna çok diyet olarak bakmamak lazım belkide.ben ya hep ya hiç kafasında olduğum için ufak bir hata yapsam diyeti tamamen koyveriyorum . bu konuda mukemlıyetcı yaklasıyorum malesef

Cok dogru canim beslenme seklini degistiriyoz ama kalici olmasi onemli
Buranin guzelligide ne biliyomusun bazen saliyon tartida arti cikiyon ama birakamiyosun bagimlilik yapiyor
Burda olmasaydim belkide coktan verdiklerimi aldiydim

Bende de var öyle bir tane davet ettim biraz konuştuk bi daha yok ortada
Hic bilmiyorum canim bak bende gelemiyorum ama bildiriyorum neden gelemedigimi bu kadar zormu nedenini soyleyip gitmek anlamiyorum

@erdemhilal üzme kendini neyin varmis senin fiziksel sorun isi fizigin mi yapacak dengesizler bizim ik mudurude bir ara takmisti dullara dullari ise almiyordu neymis cok oynaklarmis bunu yapan bayan birde mulakata cagirmayalim o halde niye umut veriyorsunuz dedim patron kizar o ayirmis cv leri dedi oyle mi dayanamadim konustum patronla cozduk meseleyi. kendi saplantili fikirleri var boyle insanların malesef

Çok güzel isimleri. 4 kiz harika :) bi o kadar da zor olmalı .

Kozmatik ne kız. Ilk kez duydum.kullanışlı mi?
Arkadaşlar actifry hakkında ne düşünüyorsunuz almak istiyorum
Benim kanka actifry. 6 yıl bitti dostlugumuzda.Teyzem birini eskitti yeniledi.evet yagdaki kizartma tadını vermiyor ama buna alisinca diğeri mide bulandirici kadar yağlı geliyor. Kusbasi börek kofte tavuk balık kestane herseyi denedim tariflerindeki.20 dk da kavurma yapıyor düşün. Ben çok memnunum.çalışana ve çocuklu anneye daha bi lazım bence o.32 dkda 1 kg patates kızartir.büyükleri 1.5 kg kızartır. Basında bekleme aman yandı derdi yok.otuyor süre dolunca.ama durmuyor kendiliğinden.yağı seviyorsan buna pek alisamazsin patates için söylüyorum. Önce tat sonra karar ver.
Aynen.biz de act e alıştık normal kizartma yiyemiyoruz.çok hafif ve çıtır çıtır geliyor bana.bayılıyorum. bence kaçamak olarak bununki daha sağlıklı. 1 kaşık yağ döküp 1 kg patates kizartma sayılmaz diğerine göre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…