- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.781
@berilceee ben Poniponna nickim değişti. Gecen yıl katılmıştım brovnili menülerim vardı bizle dalga mi geciyon filan demiştindevam etmeyecegimi düşünmüştünüz yanılttım sizi 19 kilo verdim yaz tatilinde 7 kilosunu geri aldm simdi tekrar basladim 3 kilosunu geri verdim listeye girmeye çalışıyorum.
Aramızda olmana çok seviniyorum
Ponicim ne güzel kilo vermişsin. Bence bunu yapan daha fazlasını da yapar. Bu kıs da gayret edersen 38 heden seni bekliyor.
Bugün kresten dönerken bi iş ilanı gördüm. Çocuğu komsuma bıraktım. Oraya gittim. Adam döndü baktı sizin gibi birini alamayız çıkabilirsiniz dedibunu soylerken yuzume bile bakmadi. Eve gelene kadar ağladım ya. Hayır bakımsız pasaklı biri de değilim. Ne kadar sinirlerim bozuldu. Başka iş ilanları da vardı gitmedim onlara gene aynı tepkiyi alirim diye
Hilalim üzme kendini böğle densizler için. Onların akılları farklı çalışıyor. Bu bırsktırmak yerine seni gaza getirmeli. Ben de en çok bu yüzden istiyorum. Çünkü kilolu kişilerr exik dzvrznıyorlar. Sinir oluyorum.
gecte olsa gelebildim kizlar
sanirim kendimi tanitmistim.Sizleride okudum tesekkürler hanimlar ama bende bir balik geni var sanirim isim konusunda hafizam az biraz saka saka epeyce zayif ama olsun tanisacagiz zamanla.
heme ortak kilo derdinden birbirimize tanidigigiz degilmi.
gelelim konumuza sirineler cogunuz su baba sporu sormussunuz.....
oncelikle sunda anlasalim hareketli yasamla sporu hayatimiza katmak ayni seyler degil.
mesela ev temizledim ter icinde öldüm diye bir spor yok
yada avm gezdim felanca zaman buda spor olsun diye bir gercekte yok.bu yapilanlar harekete giriyor en masum tarifle.gunluk 10000 adim bizim vucudumuz icin harcanmasi gereken hareket.
sporsa vucudun bir tempoda nabzin yukselip alcalmasiyla kaslari calistirmadir, en az 35 dakikadan baslar ve gider.baba sporda en az 1-1,5 saat kas calistiran enerji harcamasidir bana gore.
yüksek kilolarda gezintiye bile spor deniyor ama kilo azaldikca yag orani degismiyorsa yanan kas ve glikozdur.
birde vucut 4-6 haftada yapilan spora gunluk aktivite olarak alistigi icin belli araliklarla yapilan sporun saati ve cesidiyle oynamak lazim.
Simdilik bu kadar spor konusu hem zamanla yeri geldigince tartisiriz.
benim yaptigim diyete gelince ben metabolik balans yapiyorum.bu diyetin 1.ayagi detoks ve bagirsagi bosa7ltmaktir ki ben bunu cuma ve cumartesi yaptim ilk gun patates, ikinci gun elma yedim.bu diyette tabiri yerindeyse vucuda format atiliyor canlar.yemeniz gerekenler listenizde ve gramla oluyor
mesela bugunku listem soyle
sabah
2 yumurta ve 80 gram sebze ben maydanoz yedim
gunluk 100 gram ekmek hakkimida sabah kullandim
115 gramda mango yedim
oglen
125 gram tavukla
115 gram ispanak
45 gram kuru erik
aksam
140 gram balik
115 gram yesil salata
1 elma
su 3 lt
spor ayrintili yazmayim 70 dakika
kisaca diyetimi de az biraz anlattigima gore soyle bir kac safafa sizi okuyayim
Berilcim hoşgeldin.
Elif ben 36 yaşında 2 kız annesiyim.
Ögretmenim. Öğlene kadar okuldayım. Öğleden sonra evdeyim.
Bu ikinci haftam. İnşallah listeye girer de burada gaza gelirim.
Ben yasli
Simdilik obez ama yakinda lopez
4 cocuklu
Bir kariyim ne bekliyodun fistik
Hem biktirmayim ilk gunden degilmi
Kız maşallah enetjine hayran kaldım. J
Ne bıktırması enetji veriyorsin bize.
Kizlar değişime bakın anne kız gibi görünüyor resmen. Bana da hep büyük gösteriyorsun derler ne gıcık
Eki Görüntüle 1882405
Ayyyy kesinlikle. Darısı başımıza.
Evetttt kizceler son 2 gün düzgün Menü
Hareketli yasam bei spor
Mesaj alindimi
Cicisler[/QUOTE
Mesaj alıntı canım.
okudum canim kabul ediyorum ben bahar memnun oldum
19aylik bir oglum var emiyor dogum kilolarimi bir turlu veremedim kendi cabamla 7-8 kg gitti ama boyum kisa suan ki kilo cok fazla bana diyetisyen 52dedi ama benim idealim 56-58
Hoşgeldin baharcım.
Ben elif 3y yaßındayım. İnşallah hep beraber veririz.
Kızlar annemin en favori damat adayı dün akşam mesaj attı geçici bir şok olayı yaşadım ama ben mesajı epey geç gördüm sabah biraz mesajlaştık annemin rahatsızlığından konu açıldı o konu olmasaydı neler söylerdi merak içindeyim. ben elimden geldiğince uzattım konuşmayı artık her şey onun elinde elinde malzemeside var benim erzurumludan umudum da yok artık.. Bu kadar ılıman yaklaşmamın sebebi de en güzel sevgili anılarım onunla ve annemin favorisihastaneden çıkarken birlikte karşılasak kadın havaya uçar
Vauvvvv
Ece ne güzrl. Annenlerin bildiği bir şey vardır düşünbence.
Kızlar bugun 42 beden pantolonun önü kapandı zor da olsa, çok sevindim çok da şaşırdım 80 kiloyum nasıl oluyor ki ya
Süper canım. Ben dd 86 kg ile 44 giyiyorum. İlk hedef 42 bende. Drmek ki 8p lerde giyebilirim
Balim ve naz
Ne güzel isimler.