Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aman ne ovmusum kız ben.tefek görse de prim verse bana satış danışmanı olarak :)) Ayy benim canım o.görünce tebessüm ettim bi an.evladım gibi kız o benim.:))))

7 EKIM HEDEF LISTESI
Kumral_kraker: 70.2 hedef 67
Eliya: 73.4 hedef 70
Alinin_annesi: 74.4 hedef 71
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66 hedef 63
Burnfat: 85.5 hedef 81
Semplice_signora: 74.4 hedef 70.9
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love : 86 hedef :82

Haftalik hedef mi bunlar bende inisulin direnci var emzirdigim icinde ilac almiyorum hayatra haftada uc kg veremem

Sağlıklı en azından 1.5 kiloluk olanlar süre bitince duruyormus sanırım 1 kiloluk olan küçük mu ki

okudum canim kabul ediyorum ben bahar memnun oldum
19aylik bir oglum var emiyor dogum kilolarimi bir turlu veremedim kendi cabamla 7-8 kg gitti ama boyum kisa suan ki kilo cok fazla bana diyetisyen 52dedi ama benim idealim 56-58
Hadi hayirli olsun o zaman Bahar im. Bol katılımla kurtulursun yağlardan.

Buse cim Erzincan tulum çok tuzlu değil ben çok tuzlu peynir yiyemem asla. 9 fıtığı 15 yılda yaptım 5 belim de 4 boynumda. Kadınlar durmuyor ki yerinde aman yorgun ben çekerim ben iteyim mobilyaları ay pazara gideyim markete gideyim derken nur topu gibi fitik larim oldu :))))

canım cım o şişeler soda şişesi abartiyorum 800 tane şişemız var :)))) kapağı satılıyor 100 tanesi 5 lira falan birde kapatmak için makinası var sanırım 18 liraydi onları sıcak sıcak doldurup kapatıyorum misss oluyor.

Kızlar iki gündür çok yoğunum. Ancak rahatladım. Çok şükür. Hep dışarda işlerim vardı. Artık bayrama temizlik evde.
Temizlik te Allah kolaylik versin cano.

ahh canım ya evet o yasadigin stres sana böyle dönmüs olabilir. Allah beterin den saklayın. Tarifleri veririm canım çok güzel oluyor.

Nasıl bildim ama mesaj olduğunu ama ben erzurumlu dan sandım di. Olsun canım buda olur :)))))

Kızlar bugun 42 beden pantolonun önü kapandı zor da olsa, çok sevindim çok da şaşırdım 80 kiloyum nasıl oluyor ki ya
vayyy harikasın. Demekki yağlar erimiş kız ondan oldu :)

yaparsın baby si bi yerleşte evine.

Ayy ne hayatı adam surat yapmasın diye herşeye he diyorum kız. :)))

Sonralar uzak geliyor bana epeydir
Ani yasiyon
34 bedenden camis bedene nasil geldim saniyon bacim
ani yaşayabilmek o kadar cesaretli olabilmeyi çok isterdim.

Ne güzel isimler eczacılik okuyan kızlarımız dimi Beril im.

eliya karatay dıyetını yapıyorum .) okul açılınca okula erken gidiceğim için daha erken kalkmak zorunda kalıcam .okulda diyetime uygun zor oluyor
yanında goturebilirsin birseyler bence.

Golcln diye arkadsmza 1 haftadr yokta
Kimdi o arkadaş ben rastlayamadım tanımıyorum.

Arkadaşlar actifry hakkında ne düşünüyorsunuz almak istiyorum
Bende var canım tavuk ve kestane dışında başka birşey güzel olmuyor bence. Patates çokta kızarmış patates olmuyor yarım saat suda bekletiyorsun sonra kurutuyorsun sonra 1 kaşık yağ koyuyorsun Uzun is. Biber yaptım bi kaç kez. Esim hep kızıyor bana kullanmıyorsun diye.

7 EKIM HEDEF LISTESI
Kumral_kraker: 70.2 hedef 67
Eliya: 73.4 hedef 70
Alinin_annesi: 74.4 hedef 71
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66 hedef 63
Burnfat: 85.5 hedef 81
Semplice_signora: 74.4 hedef 70.9
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love : 86 hedef :82
Kartanesi0702 : 72 hedef 68

Bu konu beni en sinir eden olayların başında. Seninle bir kelime konußmadan fiziğinle karar verirler. Uyuz oluyorum. Halbu ki nr fiziği düzgün olup da kafasız insan var. Açıkçası bu hala bizim gelişemediğimizi gösteriyor.

Bu tarz ürünlerde parçaları yıkamak sorun oluyor canım. Başta hevesle kullanılıyorda sonradan sıkılınıyor. Ama semplice_signora memnun.

Haftalik hedef mi bunlar bende inisulin direnci var emzirdigim icinde ilac almiyorum hayatra haftada uc kg veremem

Aylık hedef canım.

Ben de anı yaşayan biri olmayı çok isterdim elifim. Getçekten hep düşünetrk hareket ederim. Bazen bundan çok yoruluyorum.

Aynen hep sonucunu düşünmek yoruyor insanı. Yapı meselesi değişmiyor insan. Milket ne der meselesi var bide iyyy yy en gıcık olduğum şey.

Genelde bayramlarda hep birleştirilir canm

Ikizlerimin adi ne sence.......

balım ve naaazz :) harikalar. biz eşimle birbirimize hep balım deriz. belki balım da koyabilirim isim hırsızı oldum bayaaa

Genelde oybirligine uyulur
Yes olur

keşke no olsa

30 yasindayim canim adim bahar bir oglum var 3 yil sonunda oldu zayiflayim derken mucizem geldi

63 le hamile kaldim 83le doguma gittim
youtubeda dilara kocagin kabizlik icin kuru var cok ise yariyor

normal kilo almışsın zaten 13 alınması gereken en az. iyiymiş bence verirsin canım yine :)

Kızlar iki gündür çok yoğunum. Ancak rahatladım. Çok şükür. Hep dışarda işlerim vardı. Artık bayrama temizlik evde.

hadi bakalım kolay gele

valla ben de hayır oyu kullanıyorum

moralini bozmak istemem ama aşk olmadan evlenirsen boşanırsın eninde sonunda boşanırsın NET!

Kızlar bugun 42 beden pantolonun önü kapandı zor da olsa, çok sevindim çok da şaşırdım 80 kiloyum nasıl oluyor ki ya

vay canınaaa etin mi çok sıkı kızzz

ya tatlım esnek davranılır zaten paylaşım için çok kasılmaz gelebilen gelir akşamları. ama yarış devam eder en azından böylece baklavaları az yeriz yanlış mı?

bana uymaz ben yarışmak istiyom uleeeeeeeennnnnn

helal sanaaaa hayat felsefesi böyle olmalı. ben de sallamıyom kimseyi canım istemezse kimseyi aramıyom ayıp mayıp dinlemiyom

Ani yasiyon

ben de 34 ten 42 ye gerçi bilmiyom ki pantolon almadım tayt giydim hep bi de tayt pantolon yediremedim kendime ehhehe

çalcam bunları da

Illaa asi ruhumu disari cikarcaklar bi kac gun cici kiz olmama izin vermiyorlar
Beni bilen bilir sorumsuzluga gelemiyorum daha gelemedigim seylerde varda neyse

hayde bakalım yakındır diskalifiye bu hafta şuting sanki

Arkadaşlar actifry hakkında ne düşünüyorsunuz almak istiyorum

ben de eski firitöz var tefal annem getirdi o da 2-3 kez kullanmış. ben daha hiç kullanmadım böyle şeyler alınıyor ama kullanılmıyor bence düşüncem bu

Kizlar bu uyeliginizin altinda baslangic kilonuz filan yaziyor ya onu nerden yapiyorsunuz

kişisel bilgilerine gir orda özel başlık var oraya yaz canım

ohh ohh maşallah evi de süpürüyor mu

kız inanamıyom ne kada ruygun fiyatı şişeleri nerden aldın ben nerden bulurum anlat kız. bi de onlara doldurmak zor olmuyor ağzı çok dar değil o zaman dimi?? yoksa olmaz yani

hadi hayirli traslar o zaman:):)
vuhuuuu o da iyiymis.kemiklerin ince demekki

Ani yasiyon
Valla abla son 5 yilda cok sacma olaylar yasadim.cok pıstım acikcasi.ozellikle az ariza cirkeflescek insan gorunce bisey soylemeye mecalim bile yok cogu zaman.uzak durmak en iyi yol olarak kabul ediyorum.cunku cidden enerjim ve gucum yok..depresyonla gecirmem ve kilo almam gereken bir donemde carki tersine cevirmeye calisiyorum.ama tecrube bana her daim iyidir.ozellikle senden ciddi hayat tecrubesi dinlemeyi isterim:)
kozmatik ne kiz

KIZ aşksız evlenmem zaten bunda elektrik var diye yeşil ışık yaktım yaşamadan bilemeyiz kiii

Inanirim canim.bu sunnet zamani o kadar sacma dul sakasi yapildi ki artik yok sen nasil dulsun renkli susulu puslu giysene.yok gelini kiskanmiyosun di mi vs.dedim artik ne guzel hepinizin evlatlari var.gelecekten ve kaderden korkmadan kalp kirabiliyosunuz ne mutlu size.bi daha da konusmak gelmiyor iste insanin icinden bu zamanlardan sonra.evet kabul ediyorum bazisi hakikaten cok ipsiz oluyor da genellemek sadece sig insan isi iste.napican

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…