- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.801
Aman ne ovmusum kız ben.tefek görse de prim verse bana satış danışmanı olarak :)) Ayy benim canım o.görünce tebessüm ettim bi an.evladım gibi kız o benim.:))))Eki Görüntüle 1882721
Bu 1 kaşık yağla pişiren firitoz TV de filan görmüşsündür. Sıcak havayla pisiriyor tavuk,patlıcan, patates kuru fasulye yapan bile gördüm instagramda ama pahalı değer mi bilemedim
sagol canimNickine tıklayıp kişisel bilgilerine gir canım orada özel başlık kısmına yaz en altta da değişiklikleri kaydet de tamamdir
Haftalik hedef mi bunlar bende inisulin direnci var emzirdigim icinde ilac almiyorum hayatra haftada uc kg veremem7 EKIM HEDEF LISTESI
Kumral_kraker: 70.2 hedef 67
Eliya: 73.4 hedef 70
Alinin_annesi: 74.4 hedef 71
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66 hedef 63
Burnfat: 85.5 hedef 81
Semplice_signora: 74.4 hedef 70.9
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love : 86 hedef :82
Sağlıklı en azından 1.5 kiloluk olanlar süre bitince duruyormus sanırım 1 kiloluk olan küçük mu kiÇok güzel isimleri. 4 kiz harika :) bi o kadar da zor olmalı .
Kozmatik ne kız. Ilk kez duydum.kullanışlı mi?
Benim kanka actifry. 6 yıl bitti dostlugumuzda.Teyzem birini eskitti yeniledi.evet yagdaki kizartma tadını vermiyor ama buna alisinca diğeri mide bulandirici kadar yağlı geliyor. Kusbasi börek kofte tavuk balık kestane herseyi denedim tariflerindeki.20 dk da kavurma yapıyor düşün. Ben çok memnunum.çalışana ve çocuklu anneye daha bi lazım bence o.32 dkda 1 kg patates kızartir.büyükleri 1.5 kg kızartır. Basında bekleme aman yandı derdi yok.otuyor süre dolunca.ama durmuyor kendiliğinden.yağı seviyorsan buna pek alisamazsin patates için söylüyorum. Önce tat sonra karar ver.
Aynen.biz de act e alıştık normal kizartma yiyemiyoruz.çok hafif ve çıtır çıtır geliyor bana.bayılıyorum. bence kaçamak olarak bununki daha sağlıklı. 1 kaşık yağ döküp 1 kg patates kizartma sayılmaz diğerine göre :)
Baya aşkla bağlisin maddiyati düzene sokup bir evlatta ben edineyim bariAman ne ovmusum kız ben.tefek görse de prim verse bana satış danışmanı olarak :)) Ayy benim canım o.görünce tebessüm ettim bi an.evladım gibi kız o benim.:))))
Haftalık değil canım aylik ,7 ekim hedefi bunlarHaftalik hedef mi bunlar bende inisulin direnci var emzirdigim icinde ilac almiyorum hayatra haftada uc kg veremem
Ben ekimi eylul gorunceHaftalık değil canım aylik ,7 ekim hedefi bunlar
Hadi hayirli olsun o zaman Bahar im. Bol katılımla kurtulursun yağlardan.okudum canim kabul ediyorum ben bahar memnun oldum
19aylik bir oglum var emiyor dogum kilolarimi bir turlu veremedim kendi cabamla 7-8 kg gitti ama boyum kisa suan ki kilo cok fazla bana diyetisyen 52dedi ama benim idealim 56-58
Buse cim Erzincan tulum çok tuzlu değil ben çok tuzlu peynir yiyemem asla. 9 fıtığı 15 yılda yaptım 5 belim de 4 boynumda. Kadınlar durmuyor ki yerinde aman yorgun ben çekerim ben iteyim mobilyaları ay pazara gideyim markete gideyim derken nur topu gibi fitik larim oldu :))))anlat bakem çabuuuukkkkkkkk
TÜNAYDIN BEYBİİMMM
anam bu nasıl güzel isimdir. valla kızım olursa ben de koyabilirim
günaydııınnn eksilere gelinmiş pek güzeeel
ben baktırmadım canım benim baskülüme boy kilo yaş cinsiyet giriyorsun o hesaplıyor ama doğruluğuna inanmıyorum. hesaplaama yapıyor bence. çünkü diyetisyendekiler pahalı makineler vardır farkıbir de aynalar en güzel gösterge. inceldiysen yağ, incelmediysen kas
kuzu nedir bu başına gelenlerçok üzüldüm yaa geçmiş olsun ooff ben yakın olsam vallahi gelirdim kıyamam sana
sağ ol tatlım
benim baskülüme boy kilo yaş cinsiyet giriyorsun o hesaplıyor ama doğruluğuna inanmıyorum. hesaplama yapıyor bence. çünkü diyetisyendekiler pahalı makineler vardır farkı
BOMBEEEEEEEEE
aşk olsun patlamış mısır heee cumaya ne kaldı neeeeeee
benim etrafımdakiler de şanslı anneme çekmişim ben ne gördüyse o oluyor insan :) ama ben pek şanslı değilim herkesi düşünürüm ama beni kimse düşünmez ailem dışındaannem de eşim de seni kim düşünüyor bu kadar yapma diyor hep ama işte yine de huyum bu ben beklemiyorum mutlu oluyorum mutlu edince
avm dekiler hiç aklıma gelmemişti. kulağa mantıklı geliyor sanki.
keşke iğneni vurulsaydın aksatılınca mikrobu besliyor antibiyotik ve iğneler sonra onlarda fayda etmez oluyor. inş böyle bir şey olmaz canım
ay canım ben ben olsam vallahi gelirdim bakbir kolaydan tarhana çorbası yaptır eşine gelince sen yapamıyorsan o yapabilir kolaycana bol limon sık
bilmiyorum kıskandıysa daha iyi belli olmaması beni çok üzdü çünküolsun hırslandım 1 ay sonra beni gördüklerinde şok yaşatıcam onlara görsün herkes
valla helal sizin gibi gacılara
süper tarifff
hadi kızarmalar az yağlıymış diyeyim de canım o erzincan tulum çok tuzlu değil mi? bence onu bi süre tüketme sen
afiyet olsun
valla yerim onu heee!! kaç yaşında?
ay bombeeeeeeeeeeeeebenim koca evlendiğim günden beri karım diyor ve anasının yüzüne de her yemek yerken diyor üstelik ben sus diyorum susmuyor adam artık anasının yemeklerini nasıl beğenmiyorsa benim adam yüzünden kaynanayı ben pofpofluyom yok anne seninki daha güzel saçmalıyo bu vs diyom kadın yanlış manlış anlar diye gerçi benim dobra doğru olduğumu biliyo hepsi yanlış anlamaz da kalbi falan kırılır mazallah
ay sanırım bu yaşında falan değil kız ne mevlütü bi de bakem??
merve ve elif halleder canım yardımcılar böyle özel bi durum var sonuçta
tabiki alalım senin içinde iyi olr yarışırsınız. tabi senin karşında kim durabiliir bilmiyom
ay işte bende bu yüzden kız istiyom kıız
ne diyon kız ne 9 fıtığı amaaannnasıl yaptın başardın??
hoşgeldin canım. yaşın kaç? evladın kız erkek? kaç yaşında? anlat bakalım nerde yaşıyorsun? bombardımana tuttum senibir de adını söyle bakalım?
daha önce yarıştın mı burda herhangi bir takımda? kuralları da okudun bir de kabul et bakalım
bu arada kendini 9. takımda bulman doğal takımdan anlıyorsun
ben buse. 27 yaşındayım. 1 yıl olacak ayın 13 ünde. bebiş yok. zayıflayınca inş bebiş istiyoruzistanbulda yaşıyorum.
canım cım o şişeler soda şişesi abartiyorum 800 tane şişemız var :)))) kapağı satılıyor 100 tanesi 5 lira falan birde kapatmak için makinası var sanırım 18 liraydi onları sıcak sıcak doldurup kapatıyorum misss oluyor.eliya canım konservelerin harika görünüyorda o şişeleri nerden aldın. benim annem normal kavanozlara yapıyor böyle şişeler ilk kez gördüm kapakları tutuyor mu canım?? konserve kapaklarında bile sorun yaşanabiliyor çünkü
Temizlik te Allah kolaylik versin cano.Kızlar iki gündür çok yoğunum. Ancak rahatladım. Çok şükür. Hep dışarda işlerim vardı. Artık bayrama temizlik evde.
ahh canım yaYutkunamiyorum kuzum.takılıp kalıyor bogazimatek yapabildigim muz ve süt yemek.
Usutme gibi değil bu. Dehşet pazar günü stresi bence. Hiç gitmiyor gözümün önünden. Elimde şapkası botu kıyıya vurdu bembeyaz köpük heryer.çocuğum nerde diye bağırmaya başladım. Gerisi flu...((
Maşallah becerikli hatun.kahvaltilik sos ve kozlemelerin tarifini alabilirim miyim musait olduğunda. Ikisini de çok severim. Tursuyu da kocis yapar :)
Yatma kalk koştur diyorsun. Iki kuzu olmasa nefes almaya takatim yok. Keşke hayal etsek de mutfak da olussa.(((
Ismı çok güzelmiş. Kaç aylık? 40 çıktımi?
Ne kadar hayat dolusun. Maşallah. Şanslı çocukların. Ben senin kadar sağlam duramiyorum hayata...
Nasıl bildim ama mesaj olduğunu ama ben erzurumlu dan sandım di. Olsun canım buda olur :)))))Kızlar annemin en favori damat adayı dün akşam mesaj attı geçici bir şok olayı yaşadım ama ben mesajı epey geç gördüm sabah biraz mesajlaştık annemin rahatsızlığından konu açıldı o konu olmasaydı neler söylerdi merak içindeyim. ben elimden geldiğince uzattım konuşmayı artık her şey onun elinde elinde malzemeside var benim erzurumludan umudum da yok artık.. Bu kadar ılıman yaklaşmamın sebebi de en güzel sevgili anılarım onunla ve annemin favorisihastaneden çıkarken birlikte karşılasak kadın havaya uçar
vayyy harikasın. Demekki yağlar erimiş kız ondan oldu :)Kızlar bugun 42 beden pantolonun önü kapandı zor da olsa, çok sevindim çok da şaşırdım 80 kiloyum nasıl oluyor ki ya
yaparsın baby si bi yerleşte evine.Huhu ben geldimm ama yine gidicem
Anca bitti sayfalar gozlerim agirdi oku oku
semplice_signora canim cok gecmis olsun penisiline alerjin falan yok dimi baktirdinmi?
buseb ramazan bayramindada birlestirildi canim bence mantikli neden no diyon kiz millet etlemi ugrascak kk'ylami
eliya elifim ellerine saglik maşallah kisliklar hazir desene..ven daha hic bise yapamadm
@erdemhilal canim sknti yaptgm seye bak birak kale alma bence terbiyeszms belliki
Bu arada keske bende istanbul da yasasaydm gelirdim bulusmaya kiskandim sizi
ballikayfe Erzurunlu kimdiki ben kacrmisim
@berilcee beril ablam ben kendimi tanitmistim ama yine tanitayim Merve ben 28 yasindaym 4yasinda bi oglan annesiyim cano
Mevlut yapcaksan biz Elifle yapariz abla sen hic dert etme
@golcln nerdesin???
Yeni gelen arkadasimz bahar nickini hatirlayamadm hosgeldin tatlim dogru yerdesin demekki iyi bir arastrmacisin
Ben Merve 28 yasndayim 4 yasinda oglum var 4 aydr burdayim 10kilo verdimtanıştığımiza memnun oldum bu aralar ev tasima islerm var pek giremiyom ole iste canim
Ayy ne hayatı adam surat yapmasın diye herşeye he diyorum kız. :)))Hayati bekleide ciddiye almiyom artik
Belki totisinden okuyom artik
Aslinda hayat dolu degil birkac hayat yasadim
Hayatin anlami konulu dersin neresindesin
Kendi hayatina sahip ciktinmi
Kac kez firar ettin bu hayattan
Bu sorulari dusun
Sonra neler yasamis olabilecegimi tahmin et
Hala sorun olursa bende hikayemi anlatirim sana canisi
ani yaşayabilmek o kadar cesaretli olabilmeyi çok isterdim.Sonralar uzak geliyor bana epeydir
Ani yasiyon
34 bedenden camis bedene nasil geldim saniyon bacim
Ne güzel isimler eczacılik okuyan kızlarımız dimi Beril im.Balim ve naz
yanında goturebilirsin birseyler bence.eliya karatay dıyetını yapıyorum .) okul açılınca okula erken gidiceğim için daha erken kalkmak zorunda kalıcam .okulda diyetime uygun zor oluyor
Kimdi o arkadaş ben rastlayamadım tanımıyorum.Golcln diye arkadsmza 1 haftadr yokta
Bende var canım tavuk ve kestane dışında başka birşey güzel olmuyor bence. Patates çokta kızarmış patates olmuyor yarım saat suda bekletiyorsun sonra kurutuyorsun sonra 1 kaşık yağ koyuyorsun Uzun is. Biber yaptım bi kaç kez. Esim hep kızıyor bana kullanmıyorsun diye.Arkadaşlar actifry hakkında ne düşünüyorsunuz almak istiyorum
Nasıl bildim ama mesaj olduğunu ama ben erzurumlu dan sandım di. Olsun canım buda olur :))))).
@erdemhilal üzme kendini neyin varmis senin fiziksel sorun isi fizigin mi yapacakdengesizler bizim ik mudurude bir ara takmisti dullara dullari ise almiyordu neymis cok oynaklarmis bunu yapan bayan birde mulakata cagirmayalim o halde niye umut veriyorsunuz dedim patron kizar o ayirmis cv leri dedi oyle mi dayanamadim konustum patronla cozduk meseleyi. kendi saplantili fikirleri var boyle insanların malesef
Eki Görüntüle 1882721
Bu 1 kaşık yağla pişiren firitoz TV de filan görmüşsündür. Sıcak havayla pisiriyor tavuk,patlıcan, patates kuru fasulye yapan bile gördüm instagramda ama pahalı değer mi bilemedim
Haftalik hedef mi bunlar bende inisulin direnci var emzirdigim icinde ilac almiyorum hayatra haftada uc kg veremem
Hadi hayirli olsun o zaman Bahar im. Bol katılımla kurtulursun yağlardan.
Buse cim Erzincan tulum çok tuzlu değil ben çok tuzlu peynir yiyemem asla. 9 fıtığı 15 yılda yaptım 5 belim de 4 boynumda. Kadınlar durmuyor ki yerinde aman yorgun ben çekerim ben iteyim mobilyaları ay pazara gideyim markete gideyim derken nur topu gibi fitik larim oldu :))))
canım cım o şişeler soda şişesi abartiyorum 800 tane şişemız var :)))) kapağı satılıyor 100 tanesi 5 lira falan birde kapatmak için makinası var sanırım 18 liraydi onları sıcak sıcak doldurup kapatıyorum misss oluyor.
Temizlik te Allah kolaylik versin cano.
ahh canım yaevet o yasadigin stres sana böyle dönmüs olabilir. Allah beterin den saklayın. Tarifleri veririm canım çok güzel oluyor.
Nasıl bildim ama mesaj olduğunu ama ben erzurumlu dan sandım di. Olsun canım buda olur :)))))
vayyy harikasın. Demekki yağlar erimiş kız ondan oldu :)
yaparsın baby si bi yerleşte evine.
Ayy ne hayatı adam surat yapmasın diye herşeye he diyorum kız. :)))
ani yaşayabilmek o kadar cesaretli olabilmeyi çok isterdim.
Ne güzel isimler eczacılik okuyan kızlarımız dimi Beril im.
yanında goturebilirsin birseyler bence.
Kimdi o arkadaş ben rastlayamadım tanımıyorum.
Bende var canım tavuk ve kestane dışında başka birşey güzel olmuyor bence. Patates çokta kızarmış patates olmuyor yarım saat suda bekletiyorsun sonra kurutuyorsun sonra 1 kaşık yağ koyuyorsun Uzun is. Biber yaptım bi kaç kez. Esim hep kızıyor bana kullanmıyorsun diye.
Aynen hep sonucunu düşünmek yoruyor insanı. Yapı meselesi değişmiyor insan. Milket ne der meselesi var bide iyyy yy en gıcık olduğum şey.Bu konu beni en sinir eden olayların başında. Seninle bir kelime konußmadan fiziğinle karar verirler. Uyuz oluyorum. Halbu ki nr fiziği düzgün olup da kafasız insan var. Açıkçası bu hala bizim gelişemediğimizi gösteriyor.
Bu tarz ürünlerde parçaları yıkamak sorun oluyor canım. Başta hevesle kullanılıyorda sonradan sıkılınıyor. Amasemplice_signora memnun.
Aylık hedef canım.
Ben de anı yaşayan biri olmayı çok isterdim elifim. Getçekten hep düşünetrk hareket ederim. Bazen bundan çok yoruluyorum.
Genelde bayramlarda hep birleştirilir canm
Ikizlerimin adi ne sence.......
Genelde oybirligine uyulur
Yes olur
30 yasindayim canim adim bahar bir oglum var 3 yil sonunda oldu zayiflayim derken mucizem geldi
63 le hamile kaldim 83le doguma gittim
youtubeda dilara kocagin kabizlik icin kuru var cok ise yariyor
Kızlar iki gündür çok yoğunum. Ancak rahatladım. Çok şükür. Hep dışarda işlerim vardı. Artık bayrama temizlik evde.
geldim geldim dur
benimde olası bir barışma durumunda görümce kişisini şoka uğratmam gerek araya annem konusu girdi yoksa kendisi konuşmayı nasıl uzatırdı göremedimtez zamanda barışma duama göre een fazla bayram sonrası cumaya kadar vaktim var yani 2 hafta
benim tanıdığım 9. takım bayram yarışması yapar 6. takımda yapıyor oylamadan evet çıksa bile normal devam etmeliyiz. Yoksa giden gelmiyor ben defalarca bayramda kendim çaldım kendi oynadım buralarda bayram sonu da herkes toparlanamıyor
hoşgeldiiiin :)
Kızlar annemin en favori damat adayı dün akşam mesaj attı geçici bir şok olayı yaşadım ama ben mesajı epey geç gördüm sabah biraz mesajlaştık annemin rahatsızlığından konu açıldı o konu olmasaydı neler söylerdi merak içindeyim. ben elimden geldiğince uzattım konuşmayı artık her şey onun elinde elinde malzemeside var benim erzurumludan umudum da yok artık.. Bu kadar ılıman yaklaşmamın sebebi de en güzel sevgili anılarım onunla ve annemin favorisihastaneden çıkarken birlikte karşılasak kadın havaya uçar
onu unutmam ya hep aklımın bi yerinde onun için katlanmaya hazırlandığım şeyler duracak ama hayata devam etmek zorundayım. sonuçta zorla nikahına aldırabilirim ama zorla ortak bir hayat yaşayamambu da iyi birisi uyumluyuz hayallerimiz falan da uyumlu sevmeyi başarabileceğim birisi yani elektrik var :)
Kızlar bugun 42 beden pantolonun önü kapandı zor da olsa, çok sevindim çok da şaşırdım 80 kiloyum nasıl oluyor ki ya
Huhu ben geldimm ama yine gidicem
Anca bitti sayfalar gozlerim agirdi oku oku
semplice_signora canim cok gecmis olsun penisiline alerjin falan yok dimi baktirdinmi?
buseb ramazan bayramindada birlestirildi canim bence mantikli neden no diyon kiz millet etlemi ugrascak kk'ylami
eliya elifim ellerine saglik maşallah kisliklar hazir desene..ven daha hic bise yapamadm
@erdemhilal canim sknti yaptgm seye bak birak kale alma bence terbiyeszms belliki
Bu arada keske bende istanbul da yasasaydm gelirdim bulusmaya kiskandim sizi
ballikayfe Erzurunlu kimdiki ben kacrmisim
@berilcee beril ablam ben kendimi tanitmistim ama yine tanitayim Merve ben 28 yasindaym 4yasinda bi oglan annesiyim cano
Mevlut yapcaksan biz Elifle yapariz abla sen hic dert etme
@golcln nerdesin???
Yeni gelen arkadasimz bahar nickini hatirlayamadm hosgeldin tatlim dogru yerdesin demekki iyi bir arastrmacisin
Ben Merve 28 yasndayim 4 yasinda oglum var 4 aydr burdayim 10kilo verdimtanıştığımiza memnun oldum bu aralar ev tasima islerm var pek giremiyom ole iste canim
Ramazanda biz takım içi bildirimlerimizi yapmistik.yanlış mi hatırlıyorum.
Bana uyar.ben her cumayi baz alırım kendimce :) moti düşmesin :)
Ayy ikizlerin mi var senin.bayılırım ben. Hayat gibi bişey olabilir mi isimleri?
Ortim aşk meşk olaylarına girmiş. Misss :) anne baba onayı iyidir zarar gelmez :)
Yok yok.1 ay önce de 10 tane yemistim
Hayati bekleide ciddiye almiyom artik
Bu sorulari dusun
Sonralar uzak geliyor bana epeydir
Ani yasiyon
Balim ve naz
Yeni kaptanim @berilceee berilim takim kurallarindan biride 2 gun arka arkaya menu yazmayana 1 sari kart vermek ve 3 sari kart alan yani 6 gun menu yazmayan diskalifiye oluyor ve @golcln arkadasimiz dun girmis ama cevap yazmams bugun 5.menu yazmadigi gun olmus mazeretsiz oldugu icin 2 sari kart aldi cumaya kadarda gelmezse diskalifiye olcak bilgilerinize arz ederim
Illaa asi ruhumu disari cikarcaklar bi kac gun cici kiz olmama izin vermiyorlar
Beni bilen bilir sorumsuzluga gelemiyorum daha gelemedigim seylerde varda neyse
Arkadaşlar actifry hakkında ne düşünüyorsunuz almak istiyorum
Kizlar bu uyeliginizin altinda baslangic kilonuz filan yaziyor ya onu nerden yapiyorsunuz
Eki Görüntüle 1882721
Hadi hayirli olsun o zaman Bahar im. Bol katılımla kurtulursun yağlardan.
Buse cim Erzincan tulum çok tuzlu değil ben çok tuzlu peynir yiyemem asla. 9 fıtığı 15 yılda yaptım 5 belim de 4 boynumda. Kadınlar durmuyor ki yerinde aman yorgun ben çekerim ben iteyim mobilyaları ay pazara gideyim markete gideyim derken nur topu gibi fitik larim oldu :))))
canım cım o şişeler soda şişesi abartiyorum 800 tane şişemız var :)))) kapağı satılıyor 100 tanesi 5 lira falan birde kapatmak için makinası var sanırım 18 liraydi onları sıcak sıcak doldurup kapatıyorum misss oluyor.
Temizlik te Allah kolaylik versin cano.
ahh canım yaevet o yasadigin stres sana böyle dönmüs olabilir. Allah beterin den saklayın. Tarifleri veririm canım çok güzel oluyor.
Nasıl bildim ama mesaj olduğunu ama ben erzurumlu dan sandım di. Olsun canım buda olur :)))))
vayyy harikasın. Demekki yağlar erimiş kız ondan oldu :)
yaparsın baby si bi yerleşte evine.
Ayy ne hayatı adam surat yapmasın diye herşeye he diyorum kız. :)))
ani yaşayabilmek o kadar cesaretli olabilmeyi çok isterdim.
Ne güzel isimler eczacılik okuyan kızlarımız dimi Beril im.
yanında goturebilirsin birseyler bence.
Kimdi o arkadaş ben rastlayamadım tanımıyorum.
Bende var canım tavuk ve kestane dışında başka birşey güzel olmuyor bence. Patates çokta kızarmış patates olmuyor yarım saat suda bekletiyorsun sonra kurutuyorsun sonra 1 kaşık yağ koyuyorsun Uzun is. Biber yaptım bi kaç kez. Esim hep kızıyor bana kullanmıyorsun diye.
hadi hayirli traslar o zaman:):)Kızlar annemin en favori damat adayı dün akşam mesaj attı geçici bir şok olayı yaşadım ama ben mesajı epey geç gördüm sabah biraz mesajlaştık annemin rahatsızlığından konu açıldı o konu olmasaydı neler söylerdi merak içindeyim. ben elimden geldiğince uzattım konuşmayı artık her şey onun elinde elinde malzemeside var benim erzurumludan umudum da yok artık.. Bu kadar ılıman yaklaşmamın sebebi de en güzel sevgili anılarım onunla ve annemin favorisihastaneden çıkarken birlikte karşılasak kadın havaya uçar
vuhuuuu o da iyiymis.kemiklerin ince demekkiKızlar bugun 42 beden pantolonun önü kapandı zor da olsa, çok sevindim çok da şaşırdım 80 kiloyum nasıl oluyor ki ya
Hayati bekleide ciddiye almiyom artik
Bu sorulari dusun
Valla abla son 5 yilda cok sacma olaylar yasadim.cok pıstım acikcasi.ozellikle az ariza cirkeflescek insan gorunce bisey soylemeye mecalim bile yok cogu zaman.uzak durmak en iyi yol olarak kabul ediyorum.cunku cidden enerjim ve gucum yok..depresyonla gecirmem ve kilo almam gereken bir donemde carki tersine cevirmeye calisiyorum.ama tecrube bana her daim iyidir.ozellikle senden ciddi hayat tecrubesi dinlemeyi isterim:)Sonralar uzak geliyor bana epeydir
Ani yasiyon
kozmatik ne kizKime kızdın kuzum.
Canım sağlıklı beslenmek için biraz planlı beslenmek lazım. Benim bu mevsimde ydmeyim yoksa dolapta kırmızı biber bulunduruyorum. Hemen közmatiğe atıp közleyip yanına yoğurt 15 dk hazır oluyor. Aklında bulunsun. Patlıcanı da yapıyorum bu şekildem
KIZ aşksız evlenmem zaten bunda elektrik var diye yeşil ışık yaktım
balım ve naaazz :) harikalar. biz eşimle birbirimize hep balım deriz. belki balım da koyabilirimisim hırsızı oldum bayaaa
keşke no olsa
normal kilo almışsın zaten 13 alınması gereken en az. iyiymiş bence verirsin canım yine :)
hadi bakalım kolay gele
valla ben de hayır oyu kullanıyorum
moralini bozmak istemem ama aşk olmadan evlenirsen boşanırsın eninde sonunda boşanırsın NET!
vay canınaaa etin mi çok sıkı kızzz
ya tatlım esnek davranılır zaten paylaşım için çok kasılmaz gelebilen gelir akşamları. ama yarış devam eder en azından böylece baklavaları az yeriz yanlış mı?
bana uymaz ben yarışmak istiyom uleeeeeeeennnnnn
helal sanaaaa hayat felsefesi böyle olmalı. ben de sallamıyom kimseyi canım istemezse kimseyi aramıyom ayıp mayıp dinlemiyom
ben de 34 ten 42 yegerçi bilmiyom ki pantolon almadım tayt giydim hep bi de tayt pantolon yediremedim kendime ehhehe
çalcam bunları da
hayde bakalım yakındır diskalifiyebu hafta şuting sanki
ben de eski firitöz var tefal annem getirdi o da 2-3 kez kullanmış. ben daha hiç kullanmadımböyle şeyler alınıyor ama kullanılmıyor bence düşüncem bu
kişisel bilgilerine gir orda özel başlık var oraya yaz canım
ohh ohh maşallah evi de süpürüyor mu
kız inanamıyom ne kada ruygun fiyatı şişeleri nerden aldın ben nerden bulurum anlat kız. bi de onlara doldurmak zor olmuyor ağzı çok dar değil o zaman dimi?? yoksa olmaz yani
Inanirim canim.bu sunnet zamani o kadar sacma dul sakasi yapildi ki artik yok sen nasil dulsun renkli susulu puslu giysene.yok gelini kiskanmiyosun di mi vs.dedim artik ne guzel hepinizin evlatlari var.gelecekten ve kaderden korkmadan kalp kirabiliyosunuz ne mutlu size.bi daha da konusmak gelmiyor iste insanin icinden bu zamanlardan sonra.evet kabul ediyorum bazisi hakikaten cok ipsiz oluyor da genellemek sadece sig insan isi iste.napican@erdemhilal üzme kendini neyin varmis senin fiziksel sorun isi fizigin mi yapacakdengesizler bizim ik mudurude bir ara takmisti dullara dullari ise almiyordu neymis cok oynaklarmis bunu yapan bayan birde mulakata cagirmayalim o halde niye umut veriyorsunuz dedim patron kizar o ayirmis cv leri dedi oyle mi dayanamadim konustum patronla cozduk meseleyi. kendi saplantili fikirleri var boyle insanların malesef
yaparsın boonim yaparsın anne olunca sende yaparsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?