Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ne yapmiş bu hatunlar böyle 27 gunde 7 kılo vermiş bi tanesi bizdemi bi şey var yoksa onlardamı anlamadım ayyyyy ben bı garıp oldum kendimi beceriksiz hissettım

çay molası verdim kimsecikler yok sizdemi temizlik yapıyorsunuz mutfagımda bitti salon kaldı bide yatak odam onlarıda yarın yaparım çok yoruldum daha pazara çıkıcam

3,5 ay 22 kilo fazla değilmi?

slm kızlar pazara gitmeden menümü yazayım yorgunluktan ölüyorum
sabah limonlu ballı ılık su
kahvaltı 1 h yumurta 1 k k peynir domates salatalık maydonoz 1 d ç ekmek çay
ara süt 2 ceviz 2 k kayısı
ögle 1 kase mercimek çorbası 1 parça tavuk haşlama 3 kaşık pazı kavurma 1 b ayran
ara 3 k kayısı yeşil çay 3 tam ceviz
akşam patlıcan közleme yogurtlu çorba 1 d ç ekmegi
sonra meyve yerim 3 lt su bitmek üzere
spor yok temizlik yapıyorum

Ah kızlar bugün sizinle hiç ilgilenemedim.Misafirlerim vardı.Akşama da annemler yemeğe geldi bize. Ara ara bakarım topiğe... Öpüldünüz canlarım...

Bu arada millet kilo veriyor biz veremiyoruz falan demeyin.Biz yavaş yavaş ama sağlıklı veriyoruz.
Durmak yok,yola devam

slm millet. benim de yemeğe misafirlerim gelecekti sabah yemekle uğraştım. hala bekliyorum gelmediler derken şimdi geliyorlarmış ben çıkıyorum sonra tekrar gelir menümü yazarım.

slm millet. benim de yemeğe misafirlerim gelecekti sabah yemekle uğraştım. hala bekliyorum gelmediler derken şimdi geliyorlarmış ben çıkıyorum sonra tekrar gelir menümü yazarım.

arseda misafirlerin gittimi yarın inşallah kilo vermiş oluruz şimdi 2 kase çilek yedim çok geldi ama dalmışım bir baktım yemişim

Slm kızlarrrr

Bende bugünkü menümü yazayım.Zaten hiç keyfimde yok.

Sabah;

1 simit
avuc ıcım kadar peynır
1 bardak yesıl cay

Ara;

1 avuc -fleks (sütsüz)

Öğle;
Yarım yağlı süt ile yapılmıs HERBİLEFE mam

Ara ;

Actıva yourt

Aksam ;

Hala bişey yemedım.İşteyim daha.Artık ne denk gelırse gecıstırcem.Dahada mesaı bıtecek gıbı gozukmuyo.Saat 20:52

selam kızlar
sabah belkı kılo bıldırımı yapamam dıye sımdı yapım dedım sabah proje yarışması var inş biz kazanırız
bu hafta hasta olucam ondan dolayı sıstım bıraz 84 olmusum

günaydın kızlar kilo verenleri bende buhafta 98.3 çıktım az vermişim ama temizlik yaptıgım için spor yapamadım önümüzdeki hafta inşallah işlerimi bittirip sporumu düzenli yapıcam söz verdim kendime .dün ikizlere diyorumki çok çalışın taktir alın onlarda bana diyo ozaman sende çok çalışırsan kilolarını verirsin biz seni örnek alıyoruz düşündümde çocuklar haklı onlara kızıyorum teşşekür getirince .artık kilo verip onlara iyi örnek olmam gerekiyor

kızlar günaydınnn :18::18::18:

13.05.2011 kilo bildirimi ; 81.2

Doğum günü hediyem 100 gr geri gelmiş.Okadar yemeye ben daha fazla gelır dıodum ama gene ıyıymıs

Günaydın canlarım cigerlerimm
dün nöbet iznindeydim evdeydimm

sabah 9 gibi eve gittim kahvaltıya misafirlerim vardıı
menüyü saysam beni bu topikten içier almak ne kelime tekme ile kovarsınız :))
ama misafirler vardı napim onlara diyet yogurt veremezdimki dimi

dün biraz menüyü aştım ekmek hiç yemedim gün boyu ama işte zeytinyağlılar közlenmiş salatalar oldukça hafif yemeğe çalıştım..

akşamda yatarken 2 kupa forum çay içtim tuvalete gitmek için ama hala bir etki göremedim

YA KIZLAR ŞİMDİ TARTILDIM 67,6 GELDİM TAM BEN BU İŞİ NİYE BECEREMİYORUM ANLAMIYORUMM gecen hafta 600 gram vermiştim 200 gram geri almışım ha dün yediklerim desem hep o bahane altına saklanıyorum ama yok anam bende kilo aynııı

birşeyleri eksik yapıyorum yada beceremiyorumm

kızlar kilom geçan hafta ile aynı.kilo verememişim...dolayısı ile fotoda eklemiyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:

Cnm benım uzulme yaa hem senın kılon bızımkınden cok cok az vermen tabıkı zor olacak.Bende 100 gr almışım.Haftaya telafi ederiz.Sıkma canını.

Bide cnm su ıcmen nasıl gunde senın kılona gore 2 lıtre kadar ıcmen gerek.suda cok fark ettırıyor.Bide şeyi dene istersen.Mısır püskülü ve yeşil çay karısımı yap demle.3 4 bardak ıc mısır püskülü vucuttakı odemı atıyor.Bi araştır netten istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…