- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 103
- 29
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.821
hosgeldin bahar cim ben Hilal 24 yaşındayım 3 yaşında bi oglusum var. 2 buçuk aydır burdayım 10 kilo verdimMerhaba arkadaşlar araniza katılmak istiyorum dun geceden beri tum gruplari gezdim neredeyse döndü dolasti elim 9.takima geldi .artik kilolarim yüzünden hayatimi ertelemek istemiyorum
Oglumun dogum gununde fistik gibi anne pozu vermeliyim tam 4 ayim var
Bu sabah itibari ile 72kg yum dogum kilolarimi hala veremedim boyum 154ilk hedef 63 sonra 54
Bir haftadır kendi cabamla dikkat ediyorum 1kg gitti.Daha fazla motiveye ihtiyacim var benide araniza alın
İlk sayfadaki kurallari okudum
Hoşgeldin kuzumben geldim ay sonundaaaaaaaaaa
geçmişe bakıp geliyom kuzulaar :)
Ayy buraya zor yetisiyoruzSlm bayanlaarrBen 6. Takımdan Ecz.imis. Son 200 etapdır izindeydim, yeni döndüm falan filan
O ayrıntıları geçersek, gördüm ki bizim bir cafemiz varmıışş
Diyorum ki değişiklik isterseniz oraya da bir uğrayınTakımlar arası sohbet muhabbet, daha aktif oluruz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ight-cuma-zayiflama-yarismasi.566306/page-596
Boş kalmış cafemiz, kalmasın. Yazıktır, günahtır
Hepiniz öpüldünüüzzSağlıklı, bol giden kalorili günlere
Iyi yapmışsın kuzum. Musait olursam gider bakarumCurukElma hilaliiim carrefour da saç boyalarında indirim bitmişti kaçırmışım dardanel light ton balığı 80 x 2 lik olanlar 12 den 6 tl ye düşmüş. normalde de 10,5 a falan satılıyor. ondan aldım 2 tane tatilde lazım olacak. ihtiyacın varsa sende al :) bimde dardanel somon z. yağlı normalde 10,5 her yerde 85 gr. o da 7,5 tl ydi ondan da 1 tane aldım ilk kez deniycem ohh
yavru cok takiyorsun yaakızlar kayınvalimler memleketlerindeler bayramdan sonra gelicekler o zamana kadar iyice kilo vermek istiyorum. inş şok ederim ya
bugün dışarda biri 40 biri 50 yaşlarında 2 kadın gördüm yanyana yürüyorlardı 2 side 36 beden etek gitmişler askılı falan taş gibi öyle moralim bozuldu ki delirdim marketten dönerken
kızlaaar böyle bir teklif gelmiş oylama yapılıyormuş
Sevgili arkadaşlar,
16 Eylül Kurban Bayramı ertesine geldigi icin cogu kisi memleketinde, tatilde vs olabilir, bu da kilo bildiriminde bircok eksiklige yol acabilir diye düsünüyoruz.
Bu sebeple Ramazan Bayramı'nda oldugu gibi bu bayramda da 16-23 Eylül etapları birleştirilsin mi?
benim kendi oyum hayır birleştirilmesin. motivasyonumu düşürür 2 haftada 1 bildirim yapmak. no diyorum gereksiz bir şey noooooooooo
6. takımdakilerde noo demiş
benim için sorun degil canım ikiside olur9. takım olarak oylamaya hayır birleştirilmesin diyelim mi kızlar? sonuça birleşirse bayramda kiloyu salabiliriz? ne diyorsunuz??CurukElma KumraL_KrakeR semplice_signora @golcln listedekiler olarak sizin görüşleriniz neler?
acı cehrede ise yarıyor canım2 gündür wc yok bu arada inş bugün olur :) yeşil çay içcem bir de kiraz saplı. regl zamanı hep böyle oluyor bana
kolay gelsin canımKızlar iki gündür çok yoğunum. Ancak rahatladım. Çok şükür. Hep dışarda işlerim vardı. Artık bayrama temizlik evde.
sagol fatmam vazgecmicemmmDogru diyorsun ablacim.lakin ben ailemle yasiyprum kendime ozel markete gidemedim bu ara.evdw olan neyse onlardan uygun olanlarini aliyprum artik malesef:/
ben hic yazmiyorum sekersizleri.sadece sabah kahvalti gec olacaksa tuek kahvesi ictiyaem metoyu hizlandirmak icin onu yaziyorum.ya da pgun yapaamdiyasam kahve ictiyaem yerine onu yaziyprum
yok be kusum.ilk denemede vazgecmek sana yakismaz ki.devam et mucadeleye.illa ki bulacaksin
bi aa cok ciddi duaunuyorsum fakat bu sistemle hizli veren ama ayni sekilde geri alan tanidiklarim var.bunun da korumasi var mi acep merak etti.
masallah bu kuzulara.Rabbim size bagislasin kaptancim
cok gecmis olsun canim ya:/bi an oncw toparlarain ins
Ayyy hadi hayırlı olsun ecemmKızlar annemin en favori damat adayı dün akşam mesaj attı geçici bir şok olayı yaşadım ama ben mesajı epey geç gördüm sabah biraz mesajlaştık annemin rahatsızlığından konu açıldı o konu olmasaydı neler söylerdi merak içindeyim. ben elimden geldiğince uzattım konuşmayı artık her şey onun elinde elinde malzemeside var benim erzurumludan umudum da yok artık.. Bu kadar ılıman yaklaşmamın sebebi de en güzel sevgili anılarım onunla ve annemin favorisihastaneden çıkarken birlikte karşılasak kadın havaya uçar
kizz süper yaaKızlar bugun 42 beden pantolonun önü kapandı zor da olsa, çok sevindim çok da şaşırdım 80 kiloyum nasıl oluyor ki ya
Mervemm belki bize de kısmet olur görüşmek canımHuhu ben geldimm ama yine gidicem
Anca bitti sayfalar gozlerim agirdi oku oku
semplice_signora canim cok gecmis olsun penisiline alerjin falan yok dimi baktirdinmi?
buseb ramazan bayramindada birlestirildi canim bence mantikli neden no diyon kiz millet etlemi ugrascak kk'ylami
eliya elifim ellerine saglik maşallah kisliklar hazir desene..ven daha hic bise yapamadm
CurukElma canim sknti yaptgm seye bak birak kale alma bence terbiyeszms belliki
Bu arada keske bende istanbul da yasasaydm gelirdim bulusmaya kiskandim sizi
ballikayfe Erzurunlu kimdiki ben kacrmisim
@berilcee beril ablam ben kendimi tanitmistim ama yine tanitayim Merve ben 28 yasindaym 4yasinda bi oglan annesiyim cano
Mevlut yapcaksan biz Elifle yapariz abla sen hic dert etme
@golcln nerdesin???
Yeni gelen arkadasimz bahar nickini hatirlayamadm hosgeldin tatlim dogru yerdesin demekki iyi bir arastrmacisin
Ben Merve 28 yasndayim 4 yasinda oglum var 4 aydr burdayim 10kilo verdimtanıştığımiza memnun oldum bu aralar ev tasima islerm var pek giremiyom ole iste canim
haklısın mervecim. Ama belki bi durum olmuştur yaMadem gelmiycen 1 kac gunluk buralarda takilip gitcen ne diye bizleride oyaliyolar anlamiyorum kiziyorum boyle olunca serguzest diye biride vardi oda oyle kendini tanitti kayboldu ortadan
aynen canım resmen 2. Sınıf muamelesi yapılıyor üzücü gerçektenPonicim ne güzel kilo vermişsin. Bence bunu yapan daha fazlasını da yapar. Bu kıs da gayret edersen 38 heden seni bekliyor.
Hilalim üzme kendini böğle densizler için. Onların akılları farklı çalışıyor. Bu bırsktırmak yerine seni gaza getirmeli. Ben de en çok bu yüzden istiyorum. Çünkü kilolu kişilerr exik dzvrznıyorlar. Sinir oluyorum.
Berilcim hoşgeldin.
Elif ben 36 yaşında 2 kız annesiyim.
Ögretmenim. Öğlene kadar okuldayım. Öğleden sonra evdeyim.
Bu ikinci haftam. İnşallah listeye girer de burada gaza gelirim.
Kız maşallah enetjine hayran kaldım. J
Ne bıktırması enetji veriyorsin bize.
Ayyyy kesinlikle. Darısı başımıza.
asii hatunnn yaaaIllaa asi ruhumu disari cikarcaklar bi kac gun cici kiz olmama izin vermiyorlar
Beni bilen bilir sorumsuzluga gelemiyorum daha gelemedigim seylerde varda neyse
Ay bi dengesiz dahayaaCurukElma üzme kendini neyin varmis senin fiziksel sorun isi fizigin mi yapacak dengesizler bizim ik mudurude bir ara takmisti dullara dullari ise almiyordu neymis cok oynaklarmis bunu yapan bayan birde mulakata cagirmayalim o halde niye umut veriyorsunuz dedim patron kizar o ayirmis cv leri dedi oyle mi dayanamadim konustum patronla cozduk meseleyi. kendi saplantili fikirleri var boyle insanların malesef
canım sen sabahları nasıl yemek yiyorsun ben hic yiyemem yakahvemi yudumlayarak sizlere bugün neler yediğimi yazim.
sabah 10.30 : 1 tbak kuru fasulye , yogurt .salatalık.pek iştahlı yemesemde .
akşam 17:45 gibi : 4 tane köfte ,yogurt, salatalık domates
45 dkklık sporumuda yaptım .
9 bardak su yatana kadar tamamlıcam
benden bu kadar :)
Afiyet olsun canım menun güzelBu günün menüsü
Sabah 8.30
1 kk peynir
1 haş yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen 14.30
5 yk menemen
1 kade yoğurt
1 dilim ekmek
Akßam 19.00
1 tane yağı süzdürülmüş tonbalığı
Bol salata
2.5 litre su
40 dk bantta yürüyüş
Yok kiiiiz ne haftası. Ilahi seni :)))) ben haftada 1 kg veremiyorum ki 3 vereyim :)Haftalik hedef mi bunlar bende inisulin direnci var emzirdigim icinde ilac almiyorum hayatra haftada uc kg veremem
Çok bi ebat farkı yok.teyzemdeki 1.5luk.1 lik yetiyor bana.Sağlıklı en azından 1.5 kiloluk olanlar süre bitince duruyormus sanırım 1 kiloluk olan küçük mu ki
Edin edin.ben diyorum gelin ceyizinde olmalı 4 beyaz :) cam.bul.buzd. acrifry :)Baya aşkla bağlisin maddiyati düzene sokup bir evlatta ben edineyim bari
Bütün parçaları makinaya atılıyor. Sıkıntı olmadı bende hiç. Ana gövde hariç :)Bu konu beni en sinir eden olayların başında. Seninle bir kelime konußmadan fiziğinle karar verirler. Uyuz oluyorum. Halbu ki nr fiziği düzgün olup da kafasız insan var. Açıkçası bu hala bizim gelişemediğimizi gösteriyor.
Bu tarz ürünlerde parçaları yıkamak sorun oluyor canım. Başta hevesle kullanılıyorda sonradan sıkılınıyor. Amasemplice_signora memnun.
Aylık hedef canım.
Ben de anı yaşayan biri olmayı çok isterdim elifim. Getçekten hep düşünetrk hareket ederim. Bazen bundan çok yoruluyorum.
Afiyet olsun.kaçamak yok bence :)Bu günün menüsü
Sabah 8.30
1 kk peynir
1 haş yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen 14.30
5 yk menemen
1 kade yoğurt
1 dilim ekmek
Akßam 19.00
Bol salata
2.5 litre su
40 dk bantta yürüyüş
KIZ aşksız evlenmem zaten bunda elektrik var diye yeşil ışık yaktımyaşamadan bilemeyiz kiii
yaparsın boonim yaparsın anne olunca sende yaparsın :)
kahvemi yudumlayarak sizlere bugün neler yediğimi yazim.
sabah 10.30 : 1 tbak kuru fasulye , yogurt .salatalık.pek iştahlı yemesemde .
akşam 17:45 gibi : 4 tane köfte ,yogurt, salatalık domates
45 dkklık sporumuda yaptım .
9 bardak su yatana kadar tamamlıcam
benden bu kadar :)
hosgeldin bahar cim ben Hilal 24 yaşındayım 3 yaşında bi oglusum var. 2 buçuk aydır burdayım 10 kilo verdim
Hoşgeldin kuzum
Ayy buraya zor yetisiyoruz
Iyi yapmışsın kuzum. Musait olursam gider bakarum
yavru cok takiyorsun yaa
benim için sorun degil canım ikiside olur
acı cehrede ise yarıyor canım
kolay gelsin canım
sagol fatmam vazgecmicemmm
Ayyy hadi hayırlı olsun ecemm
Emin ol annelerin bi bildiği vardır.
kizz süper yaa
Mervemm belki bize de kısmet olur görüşmek canım
haklısın mervecim. Ama belki bi durum olmuştur ya
aynen canım resmen 2. Sınıf muamelesi yapılıyor üzücü gerçekten
asii hatunnn yaaa
]
Ay bi dengesiz dahayaauyuz oluyorum deli ediyorlar beni
Bu günün menüsü
Sabah 8.30
1 kk peynir
1 haş yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen 14.30
5 yk menemen
1 kade yoğurt
1 dilim ekmek
Akßam 19.00
Bol salata
2.5 litre su
40 dk bantta yürüyüş
Once menu
08 kahvaltı
1 sb ballı süt
2 tane tam buğday bisküvi
12 ogle
1 sb süt
1 küçük muz
14 ara
1 dilim etimek
2 kk peynir
17 akşam
3 sb ayran evden
2 yk Şehriye çorbası
3 çatal mantar sote.
Su 1.5 lt anca olmuştur.
Spor yoo
Şu adet olamamak ne kötü ya, adet sivilcelerim çıktı, göbek şişti, aşırı tatli istegim oluştu,psikolojim inişli çıkışlı hale geldi çabuk sinirlenir olmuşum ortam hazır gelen giden yok
Hee kiz Allah iyiligini versin bende ne sandm biliyonmu aktivya yogurtEki Görüntüle 1882721
Bu 1 kaşık yağla pişiren firitoz TV de filan görmüşsündür. Sıcak havayla pisiriyor tavuk,patlıcan, patates kuru fasulye yapan bile gördüm instagramda ama pahalı değer mi bilemedim
bisküvi var dicem ama hastasın canım afiyet olsunOnce menu
08 kahvaltı
1 sb ballı süt
2 tane tam buğday bisküvi
12 ogle
1 sb süt
1 küçük muz
14 ara
1 dilim etimek
2 kk peynir
17 akşam
3 sb ayran evden
2 yk Şehriye çorbası
3 çatal mantar sote.
Su 1.5 lt anca olmuştur.
Spor yoo
anladim canım. Çorba içilebilir. Ama yemek bana gore değil :)CurukElma kahvaltı türü malesef ekmeksiz tüketemiyorum .yumurta tüketemiyorum.sabah erken saatlerde bile çorba içtiğim oluyor :)
Bi an once olursun ins. Sıkıntılı oluyorŞu adet olamamak ne kötü ya, adet sivilcelerim çıktı, göbek şişti, aşırı tatli istegim oluştu,psikolojim inişli çıkışlı hale geldi çabuk sinirlenir olmuşum ortam hazır gelen giden yok
yavru boş yere stres yapıyorsun amaaynen dene tabi bol şanss bol aşkkkkk
olabilir
valla karatayı aklım almıyorsabah k.fasulye yok böyle bir şey afiyet olsun tatlım
aynen çok taktım buara kuzu farkındayım
afiyet olsun canım güzel menü
hasta menüsü olduğu için fazla söze gerek yok. durumuna göre güzel menü canım. suyu arttırki mikrobu idrarla at canım :) tekrar geçmiş olsun
evet çok sinir bir durummm
tartıya az kaldı tatlıları unutalım cumaya kadar
Aliniyodur sanrm burda yari ozel bi hastanede gidiyodum ben aylik 35 tlKızlar ben diyetisyene gitmek istiyorum yaa diyet listesine uyamam ama tahliller yağ oranım falan hepsini öğrenmek istiyorum hemde bakalım neler diyecek.. Ama şu an maddi olarak uygun değilim devlet hastanelerinde ücret alıyorlar mı bilginiz var mı acaba
35 iyi çok değilde benim düşündüğüm yer semt polikliniğiAliniyodur sanrm burda yari ozel bi hastanede gidiyodum ben aylik 35 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?