Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kahvemi yudumlayarak sizlere bugün neler yediğimi yazim.
sabah 10.30 : 1 tbak kuru fasulye , yogurt .salatalık.pek iştahlı yemesemde .
akşam 17:45 gibi : 4 tane köfte ,yogurt, salatalık domates
45 dkklık sporumuda yaptım .
9 bardak su yatana kadar tamamlıcam
benden bu kadar :)

hosgeldin bahar cim ben Hilal 24 yaşındayım 3 yaşında bi oglusum var. 2 buçuk aydır burdayım 10 kilo verdim
ben geldim ay sonundaaaaaaaaaa

geçmişe bakıp geliyom kuzulaar :)
Hoşgeldin kuzum
Ayy buraya zor yetisiyoruz
Iyi yapmışsın kuzum. Musait olursam gider bakarum
yavru cok takiyorsun yaa

benim için sorun degil canım ikiside olur
2 gündür wc yok bu arada inş bugün olur :) yeşil çay içcem bir de kiraz saplı. regl zamanı hep böyle oluyor bana
acı cehrede ise yarıyor canım
Kızlar iki gündür çok yoğunum. Ancak rahatladım. Çok şükür. Hep dışarda işlerim vardı. Artık bayrama temizlik evde.
kolay gelsin canım
sagol fatmam vazgecmicemmm
Ayyy hadi hayırlı olsun ecemm
Emin ol annelerin bi bildiği vardır.
Kızlar bugun 42 beden pantolonun önü kapandı zor da olsa, çok sevindim çok da şaşırdım 80 kiloyum nasıl oluyor ki ya
kizz süper yaa
Mervemm belki bize de kısmet olur görüşmek canım
Madem gelmiycen 1 kac gunluk buralarda takilip gitcen ne diye bizleride oyaliyolar anlamiyorum kiziyorum boyle olunca serguzest diye biride vardi oda oyle kendini tanitti kayboldu ortadan
haklısın mervecim. Ama belki bi durum olmuştur ya
aynen canım resmen 2. Sınıf muamelesi yapılıyor üzücü gerçekten
Illaa asi ruhumu disari cikarcaklar bi kac gun cici kiz olmama izin vermiyorlar
Beni bilen bilir sorumsuzluga gelemiyorum daha gelemedigim seylerde varda neyse
asii hatunnn yaaa
]
Ay bi dengesiz dahayaa uyuz oluyorum deli ediyorlar beni

canım sen sabahları nasıl yemek yiyorsun ben hic yiyemem ya afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım menun güzel

Once menu
08 kahvaltı
1 sb ballı süt
2 tane tam buğday bisküvi

12 ogle
1 sb süt
1 küçük muz

14 ara
1 dilim etimek
2 kk peynir

17 akşam
3 sb ayran evden
2 yk Şehriye çorbası
3 çatal mantar sote.

Su 1.5 lt anca olmuştur.
Spor yoo

Haftalik hedef mi bunlar bende inisulin direnci var emzirdigim icinde ilac almiyorum hayatra haftada uc kg veremem
Yok kiiiiz ne haftası. Ilahi seni :)))) ben haftada 1 kg veremiyorum ki 3 vereyim :)
Sağlıklı en azından 1.5 kiloluk olanlar süre bitince duruyormus sanırım 1 kiloluk olan küçük mu ki
Çok bi ebat farkı yok.teyzemdeki 1.5luk.1 lik yetiyor bana.
Baya aşkla bağlisin maddiyati düzene sokup bir evlatta ben edineyim bari
Edin edin.ben diyorum gelin ceyizinde olmalı 4 beyaz :) cam.bul.buzd. acrifry :)
Bütün parçaları makinaya atılıyor. Sıkıntı olmadı bende hiç. Ana gövde hariç :)

Afiyet olsun.kaçamak yok bence :)

KIZ aşksız evlenmem zaten bunda elektrik var diye yeşil ışık yaktım yaşamadan bilemeyiz kiii

aynen dene tabi bol şanss bol aşkkkkk

yaparsın boonim yaparsın anne olunca sende yaparsın :)

olabilir

valla karatayı aklım almıyor sabah k.fasulye yok böyle bir şey afiyet olsun tatlım

aynen çok taktım buara kuzu farkındayım

afiyet olsun canım güzel menü

hasta menüsü olduğu için fazla söze gerek yok. durumuna göre güzel menü canım. suyu arttırki mikrobu idrarla at canım :) tekrar geçmiş olsun

Şu adet olamamak ne kötü ya, adet sivilcelerim çıktı, göbek şişti, aşırı tatli istegim oluştu,psikolojim inişli çıkışlı hale geldi çabuk sinirlenir olmuşum ortam hazır gelen giden yok

evet çok sinir bir durummm

tartıya az kaldı tatlıları unutalım cumaya kadar

Hee kiz Allah iyiligini versin bende ne sandm biliyonmu aktivya yogurt sapsik kafam
Ben tavsiye etmem canm soyleki hem cok pahali hemde tencere yemeginin tadi hic biseyde yok

bisküvi var dicem ama hastasın canım afiyet olsun
CurukElma kahvaltı türü malesef ekmeksiz tüketemiyorum .yumurta tüketemiyorum.sabah erken saatlerde bile çorba içtiğim oluyor :)
anladim canım. Çorba içilebilir. Ama yemek bana gore değil :)
Şu adet olamamak ne kötü ya, adet sivilcelerim çıktı, göbek şişti, aşırı tatli istegim oluştu,psikolojim inişli çıkışlı hale geldi çabuk sinirlenir olmuşum ortam hazır gelen giden yok
Bi an once olursun ins. Sıkıntılı oluyor

yavru boş yere stres yapıyorsun ama

eliya kiz bizde domates sularimizi siselere yapiyoruz bizden baskasi yapmiyo saniyodum
Biz maden suyu siselrini biriktirip onlardan yapiyoruz her sise bir yemeklik oluyo pratik
buseb huniyle dolduruyoz biz tatlim elif nasil sise kullaniyo bilmiyomda biz maden suyu siselerine yapiyoz kapagida satiliyo tik tik kapatiyik

Aliniyodur sanrm burda yari ozel bi hastanede gidiyodum ben aylik 35 tl

Ben bugün kafa dinlemeye gidecektim ya hani güzel bir plan yapmıştım gece o heyecanla uyuyamadım sabah da rüya içinde rüyalar gördüm küçük rüyaların hepsinde de korkuyordum bir ara gözümü açıp hepsinin rüya olduğunu farkettim ve ayılamadım geri uyumuşum sonra kapı çalınca uyandım saatte geç olmuştu.. Annemin durumu aynı bir değişiklik yok. Eğer böyle giderse bulamazsak bir şey o zaman belinden su alırız gibi bir şey demişler annem pek iyi konuşmazdı bu konuda ondan moralim bozuldu hepten oturdum kaldım evde akşamdan bulaşıkları yıkayıp yarın erkenden çıkmayı öğleden sonra da annemi görmeyi düşünüyorum bakalım inşallah bu sefer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…