Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım annene ne oldu tam olarak

Menumu yazayim bari netim bitene kadar burdayim
Sabah9
1has yumurta
Kk peynir
Domates salatalik
1dilim esmer ekmek

Ara11
5kaju

Ogle14
1kase yogurt corbasi
1 seftali

Aksam18
3yk zerdacalli bulgur pilavi
1bardak ayran

Su3litre
Spor 10 dakika eliptk 20 dakikada parktaki bacaklari one arkaya kayiran alet varya ondan yaptim
Bu arada park evimin tam karsisinda butun aletler var her aksam 7de ordayim artk aletlerin isimlerini bilmiyom tabi o ayri

ah kuzum ne desm ki uzuluyom bende ya Allah guc versede bi an once ayaklansa

canim eger yetki bendeyse ben biraz zorumdur dilimde agirdir
biz burda cebellesirken önemsenmemeyi, helede iki satir yazi birakmadan cekip gideni beni bizi adam yerine koymayani bende koymam
henuz tanismiyoruz ama sanaldada olsa emege saygi ararim
ben cok kalabalik grupta kilolarca eksi derdinde olmadim hic az olsun istikrarli olsun kemik grup olsun yeter yedim
o nedenle gelen gelir gelmeyene de ikinci bir sansi ben vermem cunku guvenimi kirmistir
bu konuda ve bircok konuda it damarim tutar yani
Madem gelmiycen 1 kac gunluk buralarda takilip gitcen ne diye bizleride oyaliyolar anlamiyorum kiziyorum boyle olunca serguzest diye biride vardi oda oyle kendini tanitti kayboldu ortadan
bir hevesle gelen onlar bakiyorlarki sanal manal ama ciddiye aliyoruz papauc pahali geliyor kaciyorlar
salla gitsin annem ya
bilemem gari yarin kotu kadin muzeyyenligim ortaya cikarsa karismam
en iyiyi dizinizi kirin topiginizde yemenize icmenize dikkat edin tikir tikir kilolari verin benim kurt kadin yanimi cikarmayin sultanim
almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sakinnnnnnnnnnnnnnnnn
ben aldim canim ama patates kizartmasi saman gibi bir tat aliyor
kofte dersen yenmiyor
tad ariyorsan alma
ama yok yagsiz olsun ben yerim dersen sen bilirsin
her guzelin bir bedeli var
canlari sag olsun yeter ablasi

evet canim babamiz ezzacilik istedi
kizlarimda pek ayrilmazlar birbirinden
adam surat yapmasin diye degil sen istiyon diye he de bence bebisim
kiz sen dogurda biz isim buluruz
istersen calma bebem ben gonul hosluguyla veriririm
benim hikayem uzundur canim zamanla yazarim
enerji senin icinde azicik kazisan disari firlayacak bana inan
yasadigin yorgunluk gecsin bak nasil karninda kelebekler ucusacak bu yorgunlugun yerine

sabah niye kuru yedin
cok az yimisin bence
biliorsun degilmi az iyyerek ac kalirsin ama zayiflamassin

Ayy sende tam benim kafadansin desene abla benimde dilim sivridir burda o yuzden bi kac kisinin foyasini cikartip yollamsligim vardr
Hatta bu yuzden asi derler bana accik
Yetki sende abla cuma gunune kadar gelmezse diskalifiye olur
Bu hafta hic gelmeyip tekrar arada ugrar bende ona gelemiyorum o yuzden netim bu konuda

Beril'im ben yetkiyi sana bıraktım artık evet sen gelene kadar yine yaptım kaptanlık ama artık sana bırakıyorum cuma günleri sorun var mı senin için liste için ?

ben begendim her ogun proteyine sebze eklenmis
ekmek dengeli olmus afiyet olsun canim

fazla kh almadinmi sence bugun banami oyle geliyor
suda az
ogun bile yok ortada sen ne ettin canim ya
17 deki ara bana cok geldi
ögleni niye es gectin
ama aksam guzel
sporsuz bir menuye az su cik cik cik
bilemedim kuzum ya
pozitif dusun hersey guzel olsun olurmu
salata sebze aradi gozum az birazda proteyin olsa hic fena olmazdi hani
Kizlar toplanin bakimmmm bisey diycegdim
Bakiyorumda sabah kahvaltilari cok gec yeniyor olmuyo bole bundan sonra 10a kadar herkez yapsin istiyorum
Bu ne boyle aaaa metomuzu gec calistiriyoz size ozel yasam koclugu yapiyom bak hadi yine iyisiniz
ben kargalarla yapiyom cibik krakerim

Ben bu eve tasininca bize biseler oldu hic erken kalkmayan oglum 7bucukta hortluyo bende 8de gozumu acms oluyorum evin havasi iyi geldi demekki diger ev rutubetten uyku yapiyodu bizde
Bundan dolayi diyom erken yiyin yemeginizi diye ben simdi erken kalkiyom ya ay ne fenayim

Afiuet olsun canim.su spor menu cok guzel:)
gecmis olsun canim.hasta menusu ama biraz daha meyve koy istersen vitamin olsun
@erdemhilal kahvaltı türü malesef ekmeksiz tüketemiyorum .yumurta tüketemiyorum.sabah erken saatlerde bile çorba içtiğim oluyor :)
corbayi ben de tek gecerim
afiyet olsun canim
yakininda kizilay var mi hic?istanvuldaki kizilaylarda aylik 50ye herseye bakiyolar.bi de asmde her turlu tahlil yapiyorlar ucretsiz
canim moralini bozma iyi olacak ins
Ben dolu yasamis insanlarin tecrubelerine onem veririm acikcasi.bir de kaptanlik biraz disiplin ve net konusma gerektiriyor.cek kulaklarimizi.benim acimdan sorun yok
Kızlar napıyorsjnuz
hosgeldin canim.nasilsin.ne yaptin dinlendin mi

Ohh en iyisi valla ablam erken kalkmak insani zinde tutuyoms
Zayiflayinca nickimi cibik kraker yapcam zati

sağ ol kaptanım olur iyi düşüneyim :)

aile hekimim iyi bir doktor ama ben gıcık alıyorum bunun için diline düşmek istemiyorum ama kızılaya bir bakarım

Beril'im ben yetkiyi sana bıraktım artık evet sen gelene kadar yine yaptım kaptanlık ama artık sana bırakıyorum cuma günleri sorun var mı senin için liste için ?
sagolasin seydam
biliyorsun cumalari benim yogun gunum ama ne yapalim totisi sikacaz artik

kirilip cekip giden topiklerde beni cekistiren
bir dolu hakaret eden ooooooooooooo
vukuatim cok cnim ama ne yapiyim es gecemiyorum
helede ciddiye almayanlar varya sanki anama soyuyorlar gibi oluorum tanisiriz gulom isinalim bir

Menum
sabah 10.00 2 yumurta 2 yk lor peynirle baharatli az zeytinyagli omlet.1/2 tb ekmek.5 zeytin
oglen 15.00 2 sb tuzsuz ev ayrani.8 yesil uzum 1/4 armut
aksam 2 haslanmis but bol tuzsuz balzamik sirkeli yagsiz salata
su 2.5 litre
spor 40 dk yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…