- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.841
Canım annene ne oldu tam olarakBen bugün kafa dinlemeye gidecektim ya hani güzel bir plan yapmıştım gece o heyecanla uyuyamadım sabah da rüya içinde rüyalar gördüm küçük rüyaların hepsinde de korkuyordum bir ara gözümü açıp hepsinin rüya olduğunu farkettim ve ayılamadım geri uyumuşum sonra kapı çalınca uyandım saatte geç olmuştu.. Annemin durumu aynı bir değişiklik yok. Eğer böyle giderse bulamazsak bir şey o zaman belinden su alırız gibi bir şey demişler annem pek iyi konuşmazdı bu konuda ondan moralim bozuldu hepten oturdum kaldım evde akşamdan bulaşıkları yıkayıp yarın erkenden çıkmayı öğleden sonra da annemi görmeyi düşünüyorum bakalım inşallah bu sefer olur
Ben bugün kafa dinlemeye gidecektim ya hani güzel bir plan yapmıştım gece o heyecanla uyuyamadım sabah da rüya içinde rüyalar gördüm küçük rüyaların hepsinde de korkuyordum bir ara gözümü açıp hepsinin rüya olduğunu farkettim ve ayılamadım geri uyumuşum sonra kapı çalınca uyandım saatte geç olmuştu.. Annemin durumu aynı bir değişiklik yok. Eğer böyle giderse bulamazsak bir şey o zaman belinden su alırız gibi bir şey demişler annem pek iyi konuşmazdı bu konuda ondan moralim bozuldu hepten oturdum kaldım evde akşamdan bulaşıkları yıkayıp yarın erkenden çıkmayı öğleden sonra da annemi görmeyi düşünüyorum bakalım inşallah bu sefer olur
canim eger yetki bendeyse ben biraz zorumdur dilimde agirdirYeni kaptanimberilceee berilim takim kurallarindan biride 2 gun arka arkaya menu yazmayana 1 sari kart vermek ve 3 sari kart alan yani 6 gun menu yazmayan diskalifiye oluyor ve @golcln arkadasimiz dun girmis ama cevap yazmams bugun 5.menu yazmadigi gun olmus mazeretsiz oldugu icin 2 sari kart aldi cumaya kadarda gelmezse diskalifiye olcak bilgilerinize arz ederim
bir hevesle gelen onlar bakiyorlarki sanal manal ama ciddiye aliyoruz papauc pahali geliyor kaciyorlarMadem gelmiycen 1 kac gunluk buralarda takilip gitcen ne diye bizleride oyaliyolar anlamiyorum kiziyorum boyle olunca serguzest diye biride vardi oda oyle kendini tanitti kayboldu ortadan
bilemem gari yarin kotu kadin muzeyyenligim ortaya cikarsa karismamPonicim ne güzel kilo vermişsin. Bence bunu yapan daha fazlasını da yapar. Bu kıs da gayret edersen 38 heden seni bekliyor.
Hilalim üzme kendini böğle densizler için. Onların akılları farklı çalışıyor. Bu bırsktırmak yerine seni gaza getirmeli. Ben de en çok bu yüzden istiyorum. Çünkü kilolu kişilerr exik dzvrznıyorlar. Sinir oluyorum.
Berilcim hoşgeldin.
Elif ben 36 yaşında 2 kız annesiyim.
Ögretmenim. Öğlene kadar okuldayım. Öğleden sonra evdeyim.
Bu ikinci haftam. İnşallah listeye girer de burada gaza gelirim.
Kız maşallah enetjine hayran kaldım. J
Ne bıktırması enetji veriyorsin bize.
Ayyyy kesinlikle. Darısı başımıza.
almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 1882721
Bu 1 kaşık yağla pişiren firitoz TV de filan görmüşsündür. Sıcak havayla pisiriyor tavuk,patlıcan, patates kuru fasulye yapan bile gördüm instagramda ama pahalı değer mi bilemedim
her guzelin bir bedeli varÇok güzel isimleri. 4 kiz harika :) bi o kadar da zor olmalı .
Kozmatik ne kız. Ilk kez duydum.kullanışlı mi?
Benim kanka actifry. 6 yıl bitti dostlugumuzda.Teyzem birini eskitti yeniledi.evet yagdaki kizartma tadını vermiyor ama buna alisinca diğeri mide bulandirici kadar yağlı geliyor. Kusbasi börek kofte tavuk balık kestane herseyi denedim tariflerindeki.20 dk da kavurma yapıyor düşün. Ben çok memnunum.çalışana ve çocuklu anneye daha bi lazım bence o.32 dkda 1 kg patates kızartir.büyükleri 1.5 kg kızartır. Basında bekleme aman yandı derdi yok.otuyor süre dolunca.ama durmuyor kendiliğinden.yağı seviyorsan buna pek alisamazsin patates için söylüyorum. Önce tat sonra karar ver.
Aynen.biz de act e alıştık normal kizartma yiyemiyoruz.çok hafif ve çıtır çıtır geliyor bana.bayılıyorum. bence kaçamak olarak bununki daha sağlıklı. 1 kaşık yağ döküp 1 kg patates kizartma sayılmaz diğerine göre :)
evet canim babamiz ezzacilik istediHadi hayirli olsun o zaman Bahar im. Bol katılımla kurtulursun yağlardan.
Buse cim Erzincan tulum çok tuzlu değil ben çok tuzlu peynir yiyemem asla. 9 fıtığı 15 yılda yaptım 5 belim de 4 boynumda. Kadınlar durmuyor ki yerinde aman yorgun ben çekerim ben iteyim mobilyaları ay pazara gideyim markete gideyim derken nur topu gibi fitik larim oldu :))))
canım cım o şişeler soda şişesi abartiyorum 800 tane şişemız var :)))) kapağı satılıyor 100 tanesi 5 lira falan birde kapatmak için makinası var sanırım 18 liraydi onları sıcak sıcak doldurup kapatıyorum misss oluyor.
Temizlik te Allah kolaylik versin cano.
ahh canım yaevet o yasadigin stres sana böyle dönmüs olabilir. Allah beterin den saklayın. Tarifleri veririm canım çok güzel oluyor.
Nasıl bildim ama mesaj olduğunu ama ben erzurumlu dan sandım di. Olsun canım buda olur :)))))
vayyy harikasın. Demekki yağlar erimiş kız ondan oldu :)
yaparsın baby si bi yerleşte evine.
Ayy ne hayatı adam surat yapmasın diye herşeye he diyorum kız. :)))
ani yaşayabilmek o kadar cesaretli olabilmeyi çok isterdim.
Ne güzel isimler eczacılik okuyan kızlarımız dimi Beril im.
yanında goturebilirsin birseyler bence.
Kimdi o arkadaş ben rastlayamadım tanımıyorum.
Bende var canım tavuk ve kestane dışında başka birşey güzel olmuyor bence. Patates çokta kızarmış patates olmuyor yarım saat suda bekletiyorsun sonra kurutuyorsun sonra 1 kaşık yağ koyuyorsun Uzun is. Biber yaptım bi kaç kez. Esim hep kızıyor bana kullanmıyorsun diye.
kiz sen dogurda biz isim buluruz
balım ve naaazz :) harikalar. biz eşimle birbirimize hep balım deriz. belki balım da koyabilirimisim hırsızı oldum bayaaa
keşke no olsa
normal kilo almışsın zaten 13 alınması gereken en az. iyiymiş bence verirsin canım yine :)
hadi bakalım kolay gele
valla ben de hayır oyu kullanıyorum
moralini bozmak istemem ama aşk olmadan evlenirsen boşanırsın eninde sonunda boşanırsın NET!
vay canınaaa etin mi çok sıkı kızzz
ya tatlım esnek davranılır zaten paylaşım için çok kasılmaz gelebilen gelir akşamları. ama yarış devam eder en azından böylece baklavaları az yeriz yanlış mı?
bana uymaz ben yarışmak istiyom uleeeeeeeennnnnn
helal sanaaaa hayat felsefesi böyle olmalı. ben de sallamıyom kimseyi canım istemezse kimseyi aramıyom ayıp mayıp dinlemiyom
ben de 34 ten 42 yegerçi bilmiyom ki pantolon almadım tayt giydim hep bi de tayt pantolon yediremedim kendime ehhehe
çalcam bunları da
hayde bakalım yakındır diskalifiyebu hafta şuting sanki
ben de eski firitöz var tefal annem getirdi o da 2-3 kez kullanmış. ben daha hiç kullanmadımböyle şeyler alınıyor ama kullanılmıyor bence düşüncem bu
kişisel bilgilerine gir orda özel başlık var oraya yaz canım
ohh ohh maşallah evi de süpürüyor mu
kız inanamıyom ne kada ruygun fiyatı şişeleri nerden aldın ben nerden bulurum anlat kız. bi de onlara doldurmak zor olmuyor ağzı çok dar değil o zaman dimi?? yoksa olmaz yani
benim hikayem uzundur canim zamanla yazarimhadi hayirli traslar o zaman:):)
vuhuuuu o da iyiymis.kemiklerin ince demekki
Valla abla son 5 yilda cok sacma olaylar yasadim.cok pıstım acikcasi.ozellikle az ariza cirkeflescek insan gorunce bisey soylemeye mecalim bile yok cogu zaman.uzak durmak en iyi yol olarak kabul ediyorum.cunku cidden enerjim ve gucum yok..depresyonla gecirmem ve kilo almam gereken bir donemde carki tersine cevirmeye calisiyorum.ama tecrube bana her daim iyidir.ozellikle senden ciddi hayat tecrubesi dinlemeyi isterim:)
kozmatik ne kiz
kahvemi yudumlayarak sizlere bugün neler yediğimi yazim.
sabah 10.30 : 1 tbak kuru fasulye , yogurt .salatalık.pek iştahlı yemesemde .
akşam 17:45 gibi : 4 tane köfte ,yogurt, salatalık domates
45 dkklık sporumuda yaptım .
9 bardak su yatana kadar tamamlıcam
benden bu kadar :)
Ayy sende tam benim kafadansin desene abla benimde dilim sivridir burda o yuzden bi kac kisinin foyasini cikartip yollamsligim vardrcanim eger yetki bendeyse ben biraz zorumdur dilimde agirdir
biz burda cebellesirken önemsenmemeyi, helede iki satir yazi birakmadan cekip gideni beni bizi adam yerine koymayani bende koymam
henuz tanismiyoruz ama sanaldada olsa emege saygi ararim
ben cok kalabalik grupta kilolarca eksi derdinde olmadim hic az olsun istikrarli olsun kemik grup olsun yeter yedim
o nedenle gelen gelir gelmeyene de ikinci bir sansi ben vermem cunku guvenimi kirmistir
bu konuda ve bircok konuda it damarim tutar yani
bir hevesle gelen onlar bakiyorlarki sanal manal ama ciddiye aliyoruz papauc pahali geliyor kaciyorlar
salla gitsin annem ya
bilemem gari yarin kotu kadin muzeyyenligim ortaya cikarsa karismam
en iyiyi dizinizi kirin topiginizde yemenize icmenize dikkat edin tikir tikir kilolari verin benim kurt kadin yanimi cikarmayin sultanim
almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sakinnnnnnnnnnnnnnnnn
ben aldim canim ama patates kizartmasi saman gibi bir tat aliyor
kofte dersen yenmiyor
tad ariyorsan alma
ama yok yagsiz olsun ben yerim dersen sen bilirsin
her guzelin bir bedeli var
canlari sag olsun yeter ablasi
evet canim babamiz ezzacilik istedi
kizlarimda pek ayrilmazlar birbirinden
adam surat yapmasin diye degil sen istiyon diye he de bence bebisim
istersen calma bebem ben gonul hosluguyla veriririm
benim hikayem uzundur canim zamanla yazarim
enerji senin icinde azicik kazisan disari firlayacak bana inan
yasadigin yorgunluk gecsin bak nasil karninda kelebekler ucusacak bu yorgunlugun yerine
sabah niye kuru yedin
cok az yimisin bence
biliorsun degilmi az iyyerek ac kalirsin ama zayiflamassin
canim eger yetki bendeyse ben biraz zorumdur dilimde agirdir
biz burda cebellesirken önemsenmemeyi, helede iki satir yazi birakmadan cekip gideni beni bizi adam yerine koymayani bende koymam
ben cok kalabalik grupta kilolarca eksi derdinde olmadim hic az olsun istikrarli olsun kemik grup olsun yeter yedim
o nedenle gelen gelir gelmeyene de ikinci bir sansi ben vermem cunku guvenimi kirmistir
bir hevesle gelen onlar bakiyorlarki sanal manal ama ciddiye aliyoruz papauc pahali geliyor kaciyorlar
salla gitsin annem ya
en iyiyi dizinizi kirin topiginizde yemenize icmenize dikkat edin tikir tikir kilolari verin benim kurt kadin yanimi cikarmayin sultanim
sakinnnnnnnnnnnnnnnnn
kofte dersen yenmiyor
tad ariyorsan alma
yasadigin yorgunluk gecsin bak nasil karninda kelebekler ucusacak bu yorgunlugun yerine
sabah niye kuru yedin
cok az yimisin bence
Iyiyiz seydam sen nasilsn kosturmaca napakkKızlar napıyorsjnuz
sağ ol canım inşallahah kuzum ne desm ki uzuluyom bende ya Allah guc versede bi an once ayaklansa
ben begendim her ogun proteyine sebze eklenmisBu günün menüsü
Sabah 8.30
1 kk peynir
1 haş yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen 14.30
5 yk menemen
1 kade yoğurt
1 dilim ekmek
Akßam 19.00
1 tane yağı süzdürülmüş tonbalığı
Bol salata
2.5 litre su
40 dk bantta yürüyüş
fazla kh almadinmi sence bugun banami oyle geliyorOnce menu
08 kahvaltı
1 sb ballı süt
2 tane tam buğday bisküvi
12 ogle
1 sb süt
1 küçük muz
14 ara
1 dilim etimek
2 kk peynir
17 akşam
3 sb ayran evden
2 yk Şehriye çorbası
3 çatal mantar sote.
Su 1.5 lt anca olmuştur.
Spor yoo
17 deki ara bana cok geldiMenum
Sabah 11
2 lokma sucuk
Bir dilim tb ekmeği
Kk peynir
Ara 13
Bir bardak süt
Ara 17
2 mürdüm erigi
Bir ince dilim kavun
Akşam 19
Yağsız ızgara hamsi bir tabak
Bir kase salata
Su 2 yi gecti
Spor yarım saat yürüyüş
bilemedim kuzum yaKızlar ben diyetisyene gitmek istiyorum yaa diyet listesine uyamam ama tahliller yağ oranım falan hepsini öğrenmek istiyorum hemde bakalım neler diyecek.. Ama şu an maddi olarak uygun değilim devlet hastanelerinde ücret alıyorlar mı bilginiz var mı acaba
pozitif dusun hersey guzel olsun olurmuBen bugün kafa dinlemeye gidecektim ya hani güzel bir plan yapmıştım gece o heyecanla uyuyamadım sabah da rüya içinde rüyalar gördüm küçük rüyaların hepsinde de korkuyordum bir ara gözümü açıp hepsinin rüya olduğunu farkettim ve ayılamadım geri uyumuşum sonra kapı çalınca uyandım saatte geç olmuştu.. Annemin durumu aynı bir değişiklik yok. Eğer böyle giderse bulamazsak bir şey o zaman belinden su alırız gibi bir şey demişler annem pek iyi konuşmazdı bu konuda ondan moralim bozuldu hepten oturdum kaldım evde akşamdan bulaşıkları yıkayıp yarın erkenden çıkmayı öğleden sonra da annemi görmeyi düşünüyorum bakalım inşallah bu sefer olur
salata sebze aradi gozum az birazda proteyin olsa hic fena olmazdi haniMenumu yazayim bari netim bitene kadar burdayim
Sabah9
1has yumurta
Kk peynir
Domates salatalik
1dilim esmer ekmek
Ara11
5kaju
Ogle14
1kase yogurt corbasi
1 seftali
Aksam18
3yk zerdacalli bulgur pilavi
1bardak ayran
Su3litre
Spor 10 dakika eliptk 20 dakikada parktaki bacaklari one arkaya kayiran alet varya ondan yaptim
Bu arada park evimin tam karsisinda butun aletler var her aksam 7de ordayim artkaletlerin isimlerini bilmiyom tabi o ayri
ben kargalarla yapiyom cibik krakerimKizlar toplanin bakimmmmbisey diycegdim
Bakiyorumda sabah kahvaltilari cok gec yeniyor olmuyo bole bundan sonra 10a kadar herkez yapsin istiyorum
Bu ne boyle aaaa metomuzu gec calistiriyoz size ozel yasam koclugu yapiyom bak hadi yine iyisiniz
canim sen ne yapiyorsunKızlar napıyorsjnuz
Afiuet olsun canim.su spor menu cok guzel:)Bu günün menüsü
Sabah 8.30
1 kk peynir
1 haş yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen 14.30
5 yk menemen
1 kade yoğurt
1 dilim ekmek
Akßam 19.00
1 tane yağı süzdürülmüş tonbalığı
Bol salata
2.5 litre su
40 dk bantta yürüyüş
gecmis olsun canim.hasta menusu ama biraz daha meyve koy istersen vitamin olsunOnce menu
08 kahvaltı
1 sb ballı süt
2 tane tam buğday bisküvi
12 ogle
1 sb süt
1 küçük muz
14 ara
1 dilim etimek
2 kk peynir
17 akşam
3 sb ayran evden
2 yk Şehriye çorbası
3 çatal mantar sote.
Su 1.5 lt anca olmuştur.
Spor yoo
corbayi ben de tek gecerim@erdemhilal kahvaltı türü malesef ekmeksiz tüketemiyorum .yumurta tüketemiyorum.sabah erken saatlerde bile çorba içtiğim oluyor :)
afiyet olsun canimMenum
Sabah 11
2 lokma sucuk
Bir dilim tb ekmeği
Kk peynir
Ara 13
Bir bardak süt
Ara 17
2 mürdüm erigi
Bir ince dilim kavun
Akşam 19
Yağsız ızgara hamsi bir tabak
Bir kase salata
Su 2 yi gecti
Spor yarım saat yürüyüş
yakininda kizilay var mi hic?istanvuldaki kizilaylarda aylik 50ye herseye bakiyolar.bi de asmde her turlu tahlil yapiyorlar ucretsizKızlar ben diyetisyene gitmek istiyorum yaa diyet listesine uyamam ama tahliller yağ oranım falan hepsini öğrenmek istiyorum hemde bakalım neler diyecek.. Ama şu an maddi olarak uygun değilim devlet hastanelerinde ücret alıyorlar mı bilginiz var mı acaba
canim moralini bozma iyi olacak insBen bugün kafa dinlemeye gidecektim ya hani güzel bir plan yapmıştım gece o heyecanla uyuyamadım sabah da rüya içinde rüyalar gördüm küçük rüyaların hepsinde de korkuyordum bir ara gözümü açıp hepsinin rüya olduğunu farkettim ve ayılamadım geri uyumuşum sonra kapı çalınca uyandım saatte geç olmuştu.. Annemin durumu aynı bir değişiklik yok. Eğer böyle giderse bulamazsak bir şey o zaman belinden su alırız gibi bir şey demişler annem pek iyi konuşmazdı bu konuda ondan moralim bozuldu hepten oturdum kaldım evde akşamdan bulaşıkları yıkayıp yarın erkenden çıkmayı öğleden sonra da annemi görmeyi düşünüyorum bakalım inşallah bu sefer olur
Ben dolu yasamis insanlarin tecrubelerine onem veririm acikcasi.bir de kaptanlik biraz disiplin ve net konusma gerektiriyor.cek kulaklarimizi.benim acimdan sorun yokcanim eger yetki bendeyse ben biraz zorumdur dilimde agirdir
salla gitsin annem ya
sakinnnnnnnnnnnnnnnnn
kofte dersen yenmiyor
tad ariyorsan alma
sabah niye kuru yedin
cok az yimisin bence
hosgeldin canim.nasilsin.ne yaptin dinlendin miKızlar napıyorsjnuz
Ohh en iyisi valla ablam erken kalkmak insani zinde tutuyomsben begendim her ogun proteyine sebze eklenmis
ekmek dengeli olmus afiyet olsun canim
fazla kh almadinmi sence bugun banami oyle geliyor
suda az
ogun bile yok ortada sen ne ettin canim ya
17 deki ara bana cok geldi
ögleni niye es gectin
ama aksam guzel
sporsuz bir menuye az su cik cik cik
bilemedim kuzum ya
pozitif dusun hersey guzel olsun olurmu
salata sebze aradi gozum az birazda proteyin olsa hic fena olmazdi hani
ben kargalarla yapiyom cibik krakerim
sağ ol kaptanım olur iyi düşüneyim :)ben begendim her ogun proteyine sebze eklenmis
ekmek dengeli olmus afiyet olsun canim
fazla kh almadinmi sence bugun banami oyle geliyor
suda az
ogun bile yok ortada sen ne ettin canim ya
17 deki ara bana cok geldi
ögleni niye es gectin
ama aksam guzel
sporsuz bir menuye az su cik cik cik
bilemedim kuzum ya
pozitif dusun hersey guzel olsun olurmu
salata sebze aradi gozum az birazda proteyin olsa hic fena olmazdi hani
ben kargalarla yapiyom cibik krakerim
aile hekimim iyi bir doktor ama ben gıcık alıyorum bunun için diline düşmek istemiyorumAfiuet olsun canim.su spor menu cok guzel:)
gecmis olsun canim.hasta menusu ama biraz daha meyve koy istersen vitamin olsun
corbayi ben de tek gecerim
afiyet olsun canim
yakininda kizilay var mi hic?istanvuldaki kizilaylarda aylik 50ye herseye bakiyolar.bi de asmde her turlu tahlil yapiyorlar ucretsiz
canim moralini bozma iyi olacak ins
Ben dolu yasamis insanlarin tecrubelerine onem veririm acikcasi.bir de kaptanlik biraz disiplin ve net konusma gerektiriyor.cek kulaklarimizi.benim acimdan sorun yok
hosgeldin canim.nasilsin.ne yaptin dinlendin mi
sagolasin seydamBeril'im ben yetkiyi sana bıraktım artık evet sen gelene kadar yine yaptım kaptanlık ama artık sana bırakıyorum cuma günleri sorun var mı senin için liste için ?
kirilip cekip giden topiklerde beni cekistirenAfiuet olsun canim.su spor menu cok guzel:)
gecmis olsun canim.hasta menusu ama biraz daha meyve koy istersen vitamin olsun
corbayi ben de tek gecerim
afiyet olsun canim
yakininda kizilay var mi hic?istanvuldaki kizilaylarda aylik 50ye herseye bakiyolar.bi de asmde her turlu tahlil yapiyorlar ucretsiz
canim moralini bozma iyi olacak ins
Ben dolu yasamis insanlarin tecrubelerine onem veririm acikcasi.bir de kaptanlik biraz disiplin ve net konusma gerektiriyor.cek kulaklarimizi.benim acimdan sorun yok
hosgeldin seyda kaptanim.nasilsin.ne yaptin dinlendin mi
sen zati benim cibik krakerimsinOhh en iyisi valla ablam erken kalkmak insani zinde tutuyoms
Zayiflayinca nickimi cibik kraker yapcam zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?