- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.861
Fatmam 1/4 nasil oluyo yaMenum
sabah 10.00 2 yumurta 2 yk lor peynirle baharatli az zeytinyagli omlet.1/2 tb ekmek.5 zeytin
oglen 15.00 2 sb tuzsuz ev ayrani.8 yesil uzum 1/4 armut
aksam 2 haslanmis but bol tuzsuz balzamik sirkeli yagsiz salata
su 2.5 litre
spor 40 dk yuruyus
ya kizlar menulerde guzel oygunler var niye illa araya bir giciklik sokup beni delirtmeye niyetleniyorsunuz kiMenum
sabah 10.00 2 yumurta 2 yk lor peynirle baharatli az zeytinyagli omlet.1/2 tb ekmek.5 zeytin
su 2.5 litre
spor 40 dk yuruyus
o konuda saglamim canim sen merak etme
Ne guzel azmimi hissedebilmen cok havaya girdim simdi baksen zati benim cibik krakerimsin
azmini burda hissediyorum beni hayal kirikligina ugratirsan nasil bir krakere donusursun tahmin et balim
ceyrek anladim benFatmam 1/4 nasil oluyo yakafa gitti 3bucukmu oluyo
Ceyrek armut canim.4e boluyosun 1 parcasini yiyonFatmam 1/4 nasil oluyo yakafa gitti 3bucukmu oluyo
yakisir cibigima yawwwwwwwwwwwNe guzel azmimi hissedebilmen cok havaya girdim simdi bak
Ben diplomami almadan ebedi gitmem tuttugumu koparirim evelallah
Hee tamam o zaman matematigim berbatms he tuu banaCeyrek armut canim.4e boluyosun 1 parcasini yiyon
aynen ablacim.bana musade.oglan uyudu.yesil cayimi yaptim.icip uyuyim canlar.iyi geceler herkeseceyrek anladim ben
iyi geceler öpüyorum tosunumuaynen ablacim.bana musade.oglan uyudu.yesil cayimi yaptim.icip uyuyim canlar.iyi geceler herkese
Ne kadar zengin bi menu senden ornek alrz bizde ablammenum gelsin
sabah
gramlari yazmiyom kizlar
ay cekirdegi ici
badem
cilek
ögle
mozzeralle peynir
domates
1 dilim ekmek
1 elma
aksam
ispanak
mantar
1 dilim ekmek
mango
su 4 oldu
1 saat kurek
kizlar gramli yazmayim dedim
ekmek tb
salonda canimNe kadar zengin bi menu senden ornek alrz bizde ablam
Sporda zenginmiskurek nerde yapiyon burda bulunmadigi icin boyle seyler degisik geldi bana
MalesefBu konu beni en sinir eden olayların başında. Seninle bir kelime konußmadan fiziğinle karar verirler. Uyuz oluyorum. Halbu ki nr fiziği düzgün olup da kafasız insan var. Açıkçası bu hala bizim gelişemediğimizi gösteriyor.
Bu tarz ürünlerde parçaları yıkamak sorun oluyor canım. Başta hevesle kullanılıyorda sonradan sıkılınıyor. Ama @semplice_signora memnun.
Aylık hedef canım.
Ben de anı yaşayan biri olmayı çok isterdim elifim. Getçekten hep düşünetrk hareket ederim. Bazen bundan çok yoruluyorum.
Bu insanin medeni durumu kilosu vs ile sacma bi bagdastirma iste malesefInanirim canim.bu sunnet zamani o kadar sacma dul sakasi yapildi ki artik yok sen nasil dulsun renkli susulu puslu giysene.yok gelini kiskanmiyosun di mi vs.dedim artik ne guzel hepinizin evlatlari var.gelecekten ve kaderden korkmadan kalp kirabiliyosunuz ne mutlu size.bi daha da konusmak gelmiyor iste insanin icinden bu zamanlardan sonra.evet kabul ediyorum bazisi hakikaten cok ipsiz oluyor da genellemek sadece sig insan isi iste.napican
O guzel menu karatay mi yapiyorsunkahvemi yudumlayarak sizlere bugün neler yediğimi yazim.
sabah 10.30 : 1 tbak kuru fasulye , yogurt .salatalık.pek iştahlı yemesemde .
akşam 17:45 gibi : 4 tane köfte ,yogurt, salatalık domates
45 dkklık sporumuda yaptım .
9 bardak su yatana kadar tamamlıcam
benden bu kadar :)
NNe guzel vermişsin maşallah Nhosgeldin bahar cim ben Hilal 24 yaşındayım 3 yaşında bi oglusum var. 2 buçuk aydır burdayım 10 kilo verdim
Hoşgeldin kuzum
Ayy buraya zor yetisiyoruz
Iyi yapmışsın kuzum. Musait olursam gider bakarum
yavru cok takiyorsun yaa
benim için sorun degil canım ikiside olur
acı cehrede ise yarıyor canım
kolay gelsin canım
sagol fatmam vazgecmicemmm
Ayyy hadi hayırlı olsun ecemm
Emin ol annelerin bi bildiği vardır.
kizz süper yaa
Mervemm belki bize de kısmet olur görüşmek canım
haklısın mervecim. Ama belki bi durum olmuştur ya
aynen canım resmen 2. Sınıf muamelesi yapılıyor üzücü gerçekten
asii hatunnn yaaa
]
Ay bi dengesiz dahayaauyuz oluyorum deli ediyorlar beni
Bu günün menüsü
Sabah 8.30
1 kk peynir
1 haş yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen 14.30
5 yk menemen
1 kade yoğurt
1 dilim ekmek
Akßam 19.00
1 tane yağı süzdürülmüş tonbalığı
Bol salata
2.5 litre su
40 dk bantta yürüyüş
maydoniz suyu ic canım getiriyor hemenŞu adet olamamak ne kötü ya, adet sivilcelerim çıktı, göbek şişti, aşırı tatli istegim oluştu,psikolojim inişli çıkışlı hale geldi çabuk sinirlenir olmuşum ortam hazır gelen giden yok
Ben ayda 2.5 verebiliyorum o yuzden 67 yazdimaylik hedef konusunda bir sey soylemek isterim izniniz olursa
toplam kilonuzun %8-10 u arasini verebiliyorsunuz ki buda sagikli yagdan oluyor
hedefi az tutarsaniz hirsiniz az olur
buyuk dusunup buyuk oynamaliyiz ki yaglar gitsin
herseyden onemlisi pozitif dusunmek
lügattan yavas veriyom
niye veremiyom gibi cumleleri duymak istemiyorum
ama oyle ama boyle verecegiz bu kilolari buna inaninki benim inancimda zedelenmesin
Almazlar Sanırım. Devlet hastanesi sonuçtaKızlar ben diyetisyene gitmek istiyorum yaa diyet listesine uyamam ama tahliller yağ oranım falan hepsini öğrenmek istiyorum hemde bakalım neler diyecek.. Ama şu an maddi olarak uygun değilim devlet hastanelerinde ücret alıyorlar mı bilginiz var mı acaba
yarın git ecem iyi gelir sana. Bu Ara çok streslisinBen bugün kafa dinlemeye gidecektim ya hani güzel bir plan yapmıştım gece o heyecanla uyuyamadım sabah da rüya içinde rüyalar gördüm küçük rüyaların hepsinde de korkuyordum bir ara gözümü açıp hepsinin rüya olduğunu farkettim ve ayılamadım geri uyumuşum sonra kapı çalınca uyandım saatte geç olmuştu.. Annemin durumu aynı bir değişiklik yok. Eğer böyle giderse bulamazsak bir şey o zaman belinden su alırız gibi bir şey demişler annem pek iyi konuşmazdı bu konuda ondan moralim bozuldu hepten oturdum kaldım evde akşamdan bulaşıkları yıkayıp yarın erkenden çıkmayı öğleden sonra da annemi görmeyi düşünüyorum bakalım inşallah bu sefer olur
Pilavvv olmamis mervem afiyet olsunMenumu yazayim bari netim bitene kadar burdayim
Sabah9
1has yumurta
Kk peynir
Domates salatalik
1dilim esmer ekmek
Ara11
5kaju
Ogle14
1kase yogurt corbasi
1 seftali
Aksam18
3yk zerdacalli bulgur pilavi
1bardak ayran
Su3litre
Spor 10 dakika eliptk 20 dakikada parktaki bacaklari one arkaya kayiran alet varya ondan yaptim
Bu arada park evimin tam karsisinda butun aletler var her aksam 7de ordayim artkaletlerin isimlerini bilmiyom tabi o ayri
bu konuda benden ümit yok mervem benim saat belliKizlar toplanin bakimmmmbisey diycegdim
Bakiyorumda sabah kahvaltilari cok gec yeniyor olmuyo bole bundan sonra 10a kadar herkez yapsin istiyorum
Bu ne boyle aaaa metomuzu gec calistiriyoz size ozel yasam koclugu yapiyom bak hadi yine iyisiniz
hosgeldin seydacim iyiz sen nasilsinKızlar napıyorsjnuz
öğlen genelde yemem abla. Kavun ince dilim dedim ama şöyle aciklayim bir parmak inceligindeydi çok azdi yaniben begendim her ogun proteyine sebze eklenmis
ekmek dengeli olmus afiyet olsun canim
fazla kh almadinmi sence bugun banami oyle geliyor
suda az
ogun bile yok ortada sen ne ettin canim ya
17 deki ara bana cok geldi
ögleni niye es gectin
ama aksam guzel
sporsuz bir menuye az su cik cik cik
bilemedim kuzum ya
pozitif dusun hersey guzel olsun olurmu
salata sebze aradi gozum az birazda proteyin olsa hic fena olmazdi hani
ben kargalarla yapiyom cibik krakerim
Kız ne guzel iste yaa.Ben bu eve tasininca bize biseler oldu hic erken kalkmayan oglum 7bucukta hortluyo bende 8de gozumu acms oluyorum evin havasi iyi geldi demekki diger ev rutubetten uyku yapiyodu bizde
Bundan dolayi diyom erken yiyin yemeginizi diye ben simdi erken kalkiyom yaay ne fenayim
Sağol fatmamAfiuet olsun canim.su spor menu cok guzel:)
gecmis olsun canim.hasta menusu ama biraz daha meyve koy istersen vitamin olsun
corbayi ben de tek gecerim
afiyet olsun canim
yakininda kizilay var mi hic?istanvuldaki kizilaylarda aylik 50ye herseye bakiyolar.bi de asmde her turlu tahlil yapiyorlar ucretsiz
canim moralini bozma iyi olacak ins
Ben dolu yasamis insanlarin tecrubelerine onem veririm acikcasi.bir de kaptanlik biraz disiplin ve net konusma gerektiriyor.cek kulaklarimizi.benim acimdan sorun yok
hosgeldin canim.nasilsin.ne yaptin dinlendin mi
Afiyet olsun fatmacimMenum
su 2.5 litre
spor 40 dk yuruyus
Iyi geceler canimaynen ablacim.bana musade.oglan uyudu.yesil cayimi yaptim.icip uyuyim canlar.iyi geceler herkese
abla ay çekirdeği çok yağlı değilmi. Sen ne kadar yiyosunmenum gelsin
sabah
gramlari yazmiyom kizlar
ay cekirdegi ici
badem
cilek
ögle
mozzeralle peynir
domates
1 dilim ekmek
1 elma
aksam
ispanak
mantar
1 dilim ekmek
mango
su 4 oldu
1 saat kurek
kizlar gramli yazmayim dedim
ekmek tb
Kolay gelsin ablacimkizlar bende elifi banyo yaptirip yatirayim gelirim
Sağol CanımMalesef
Bu insanin medeni durumu kilosu vs ile sacma bi bagdastirma iste malesef
O guzel menu karatay mi yapiyorsun
NNe guzel vermişsin maşallah N
maydoniz suyu ic canım getiriyor hemen
Geçen ay çok kotuydum mervem bu ay daha iyi olacak ins
15 grAlmazlar Sanırım. Devlet hastanesi sonuçta
yarın git ecem iyi gelir sana. Bu Ara çok streslisin
Pilavvv olmamis mervem afiyet olsun
bu konuda benden ümit yok mervem benim saat belli
hosgeldin seydacim iyiz sen nasilsin
öğlen genelde yemem abla. Kavun ince dilim dedim ama şöyle aciklayim bir parmak inceligindeydi çok azdi yani
Kız ne guzel iste yaa.
Aaa bak kendisi erken kalkınca hemen bizi topa tutuyor
Sağol fatmam
Afiyet olsun fatmacim
Iyi geceler canim
abla ay çekirdeği çok yağlı değilmi. Sen ne kadar yiyosun
Kolay gelsin ablacim
birde bende bir iştah artışı var ki soorma gerçi hep iştahlıydm ama bu ara bi fenayımAlmazlar Sanırım. Devlet hastanesi sonuçta
yarın git ecem iyi gelir sana. Bu Ara çok streslisin
Pilavvv olmamis mervem afiyet olsun
bu konuda benden ümit yok mervem benim saat belli
hosgeldin seydacim iyiz sen nasilsin
öğlen genelde yemem abla. Kavun ince dilim dedim ama şöyle aciklayim bir parmak inceligindeydi çok azdi yani
Kız ne guzel iste yaa.
Aaa bak kendisi erken kalkınca hemen bizi topa tutuyor
Sağol fatmam
Afiyet olsun fatmacim
Iyi geceler canim
abla ay çekirdeği çok yağlı değilmi. Sen ne kadar yiyosun
Kolay gelsin ablacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?