- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.881
dogru beslenmiyon o zamanbirde bende bir iştah artışı var ki soorma gerçi hep iştahlıydm ama bu ara bi fenayım
bu ara bi iyi bi kötü oluyor anlamadım hazırlık desem hazırlıklı gidiyorum gittiğim yere uykumda sıkıntı çıkıyor bu ara bi gece sıkıntıdan bi gece heyecandan uyuyamayınca ertesi gece de yeni düzenden dolayı geç uyuyorumdogru beslenmiyon o zaman
neden ne oldu canımbuseb sizlerin menüde ekmek felan oluyor bende o bile yok o kadar katıkı .şu an zaten moral olarak çökük durumundyım.keyfım yok enerjım yok
özel birşey olmadı aslında gündüzlerii daha enerjik insanım akşam vakitleri olunca modum düşüyor .birde diyet psikolojisi insanı farklı etkiliyor.özlüyorsun önceki yediklerini.şu an yazılan yorumları okuyrum baştanneden ne oldu canım
iyi olur öğlene yakın kahvaltı paylasımı oluyor .daha erken olmalı ben 9 felan çekmeye çalışıcam kalkablırsem :)Kizlar toplanin bakimmmmbisey diycegdim
Bakiyorumda sabah kahvaltilari cok gec yeniyor olmuyo bole bundan sonra 10a kadar herkez yapsin istiyorum
Bu ne boyle aaaa metomuzu gec calistiriyoz size ozel yasam koclugu yapiyom bak hadi yine iyisiniz
tamam canım sağ ol ben en azından yağ oranımı falan görmek tahlillerimi yaptırmak istiyorumballikayfe devlet hastanesine gideblirsin ücret almıyor.ben önceden gitmiştim tabi ona uyup kilo veremedim :) .dr sadi ye gitmiştim ben istanbuldaysan ugra derim
Ben hiç tuketmiyorum abla yağlı kuruyemiş olduğu için. Ama azmis seninkide
Yavru bunlar stresten oluyorbirde bende bir iştah artışı var ki soorma gerçi hep iştahlıydm ama bu ara bi fenayım
Ay valla banka göre degil :)CurukElma ben sabah 7 de bezelye yemiş insanım ısıtmadan hemde :) çorba birşşey değl benim için.
çok sinir bozucu yaAy çok sinirli yim çamaşır makinam saat 12 de geldi servis le konuştuk 16-18 arası gelicez dediler bekle bekle gelen giden yok tam 8 kere aradık. Sonuç ne biliyomusunuz internet cekmemiste servis görevlisi gormemis yalana bak bizim netimiz full çekerken onun net nasıl çekmez. Ben ne zaman yıkayıp kurutup ütü yapıcam bide misafir gelicek ağlamak istiyorum ya
Afiyet olsun elifcim güzel menüMenüm
Saat 9
20 tane üzüm
Saat 10:30
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Yarım domates minik salatalık
2 dilim tam bugday
Saat 15
3 kofte
Yeşillik
1 bardak ayran
Saat 19
Tavuk suyu çorba
Domates salatalık
1 kk peynir
Su 2.5 litre 3 u bulur yatana kadar
Spor hala düzenim yok şu bayram geçse de düzen kursam kendime.
sagolasin seydam
biliyorsun cumalari benim yogun gunum ama ne yapalim totisi sikacaz artik
kirilip cekip giden topiklerde beni cekistiren
bir dolu hakaret eden ooooooooooooo
vukuatim cok cnim ama ne yapiyim es gecemiyorum
helede ciddiye almayanlar varya sanki anama soyuyorlar gibi oluorum tanisiriz gulom isinalim bir
balım ve naaazz :) harikalar. biz eşimle birbirimize hep balım deriz. belki balım da koyabilirimisim hırsızı oldum bayaaa
keşke no olsa
normal kilo almışsın zaten 13 alınması gereken en az. iyiymiş bence verirsin canım yine :)
hadi bakalım kolay gele
valla ben de hayır oyu kullanıyorum
moralini bozmak istemem ama aşk olmadan evlenirsen boşanırsın eninde sonunda boşanırsın NET!
vay canınaaa etin mi çok sıkı kızzz
ya tatlım esnek davranılır zaten paylaşım için çok kasılmaz gelebilen gelir akşamları. ama yarış devam eder en azından böylece baklavaları az yeriz yanlış mı?
bana uymaz ben yarışmak istiyom uleeeeeeeennnnnn
helal sanaaaa hayat felsefesi böyle olmalı. ben de sallamıyom kimseyi canım istemezse kimseyi aramıyom ayıp mayıp dinlemiyom
ben de 34 ten 42 yegerçi bilmiyom ki pantolon almadım tayt giydim hep bi de tayt pantolon yediremedim kendime ehhehe
çalcam bunları da
hayde bakalım yakındır diskalifiyebu hafta şuting sanki
ben de eski firitöz var tefal annem getirdi o da 2-3 kez kullanmış. ben daha hiç kullanmadımböyle şeyler alınıyor ama kullanılmıyor bence düşüncem bu
kişisel bilgilerine gir orda özel başlık var oraya yaz canım
ohh ohh maşallah evi de süpürüyor mu
kız inanamıyom ne kada ruygun fiyatı şişeleri nerden aldın ben nerden bulurum anlat kız. bi de onlara doldurmak zor olmuyor ağzı çok dar değil o zaman dimi?? yoksa olmaz yani
tatlım şişeler ictiginiz soda ların şişeleri ayrıca almadık satıliyor mu bilmiyorum. Huniyle dolduruyor şişeler sıcak oluyor şişeleri de silikon fırın eldivenleriyle tutuyoruz.
Valla tatlım rahatı düşünme kendin için birseyler yapıyorsun sonuçta millete ne. Tavuk yersin arada. Yeşil mercimek salatası olabilir. Karatay sever yeşil mercimegi.eliya köfte belki olabilir ama sulu yemekleri nasıl göturım .s . orda nasıl yıcem hem rahat edemem ki
pisler insana böyle şaka yapılırmi kalp kırmak ne kolay ya.Inanirim canim.bu sunnet zamani o kadar sacma dul sakasi yapildi ki artik yok sen nasil dulsun renkli susulu puslu giysene.yok gelini kiskanmiyosun di mi vs.dedim artik ne guzel hepinizin evlatlari var.gelecekten ve kaderden korkmadan kalp kirabiliyosunuz ne mutlu size.bi daha da konusmak gelmiyor iste insanin icinden bu zamanlardan sonra.evet kabul ediyorum bazisi hakikaten cok ipsiz oluyor da genellemek sadece sig insan isi iste.napican
Bence sen vazgeç bu karatay dan düzenli ve dengeli beslen. Karatay bana hiç iyi gelmedi. Çok az yemişsin olmamış.kahvemi yudumlayarak sizlere bugün neler yediğimi yazim.
sabah 10.30 : 1 tbak kuru fasulye , yogurt .salatalık.pek iştahlı yemesemde .
akşam 17:45 gibi : 4 tane köfte ,yogurt, salatalık domates
45 dkklık sporumuda yaptım .
9 bardak su yatana kadar tamamlıcam
benden bu kadar :)
Guzel canim afiyet olsun.Bu günün menüsü
Sabah 8.30
1 kk peynir
1 haş yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen 14.30
5 yk menemen
1 kade yoğurt
1 dilim ekmek
Akßam 19.00
1 tane yağı süzdürülmüş tonbalığı
Bol salata
2.5 litre su
40 dk bantta yürüyüş
Oyy doğru düzgün yememişsin iyileş kuzum ya.Once menu
08 kahvaltı
1 sb ballı süt
2 tane tam buğday bisküvi
12 ogle
1 sb süt
1 küçük muz
14 ara
1 dilim etimek
2 kk peynir
17 akşam
3 sb ayran evden
2 yk Şehriye çorbası
3 çatal mantar sote.
Su 1.5 lt anca olmuştur.
Spor yoo
gelir bacim gelir :))))Şu adet olamamak ne kötü ya, adet sivilcelerim çıktı, göbek şişti, aşırı tatli istegim oluştu,psikolojim inişli çıkışlı hale geldi çabuk sinirlenir olmuşum ortam hazır gelen giden yok
Guzel canim afiyet olsun. Canım sucuk istedi yaaaa :))))Menum
Sabah 11
2 lokma sucuk
Bir dilim tb ekmeği
Kk peynir
Ara 13
Bir bardak süt
Ara 17
2 mürdüm erigi
Bir ince dilim kavun
Akşam 19
Yağsız ızgara hamsi bir tabak
Bir kase salata
Su 2 yi gecti
Spor yarım saat yürüyüş
devlette direk diyetisyene gidilmiyor önce dahiliye o yönlendiriyor yani öyleydi değistimi bilmiyorum.Kızlar ben diyetisyene gitmek istiyorum yaa diyet listesine uyamam ama tahliller yağ oranım falan hepsini öğrenmek istiyorum hemde bakalım neler diyecek.. Ama şu an maddi olarak uygun değilim devlet hastanelerinde ücret alıyorlar mı bilginiz var mı acaba
Aynen Elif te öyle yapıyor Merve cım.eliya kiz bizde domates sularimizi siselere yapiyoruz bizden baskasi yapmiyo saniyodum
Biz maden suyu siselrini biriktirip onlardan yapiyoruz her sise bir yemeklik oluyo pratik
buseb huniyle dolduruyoz biz tatlim elif nasil sise kullaniyo bilmiyomda biz maden suyu siselerine yapiyoz kapagida satiliyo tik tik kapatiyik
ben burda yoktum ya Ece tam olarak sorun ne annen neden hastanede bilmiyorum bi anlatsana.Ben bugün kafa dinlemeye gidecektim ya hani güzel bir plan yapmıştım gece o heyecanla uyuyamadım sabah da rüya içinde rüyalar gördüm küçük rüyaların hepsinde de korkuyordum bir ara gözümü açıp hepsinin rüya olduğunu farkettim ve ayılamadım geri uyumuşum sonra kapı çalınca uyandım saatte geç olmuştu.. Annemin durumu aynı bir değişiklik yok. Eğer böyle giderse bulamazsak bir şey o zaman belinden su alırız gibi bir şey demişler annem pek iyi konuşmazdı bu konuda ondan moralim bozuldu hepten oturdum kaldım evde akşamdan bulaşıkları yıkayıp yarın erkenden çıkmayı öğleden sonra da annemi görmeyi düşünüyorum bakalım inşallah bu sefer olur
Afiyet olsun menü güzel. SpordaMenumu yazayim bari netim bitene kadar burdayim
Sabah9
1has yumurta
Kk peynir
Domates salatalik
1dilim esmer ekmek
Ara11
5kaju
Ogle14
1kase yogurt corbasi
1 seftali
Aksam18
3yk zerdacalli bulgur pilavi
1bardak ayran
Su3litre
Spor 10 dakika eliptk 20 dakikada parktaki bacaklari one arkaya kayiran alet varya ondan yaptim
Bu arada park evimin tam karsisinda butun aletler var her aksam 7de ordayim artkaletlerin isimlerini bilmiyom tabi o ayri
oldu canımKizlar toplanin bakimmmmbisey diycegdim
Bakiyorumda sabah kahvaltilari cok gec yeniyor olmuyo bole bundan sonra 10a kadar herkez yapsin istiyorum
Bu ne boyle aaaa metomuzu gec calistiriyoz size ozel yasam koclugu yapiyom bak hadi yine iyisiniz
oda olur birgün inşallah.canim eger yetki bendeyse ben biraz zorumdur dilimde agirdir
biz burda cebellesirken önemsenmemeyi, helede iki satir yazi birakmadan cekip gideni beni bizi adam yerine koymayani bende koymam
henuz tanismiyoruz ama sanaldada olsa emege saygi ararim
ben cok kalabalik grupta kilolarca eksi derdinde olmadim hic az olsun istikrarli olsun kemik grup olsun yeter yedim
o nedenle gelen gelir gelmeyene de ikinci bir sansi ben vermem cunku guvenimi kirmistir
bu konuda ve bircok konuda it damarim tutar yani
bir hevesle gelen onlar bakiyorlarki sanal manal ama ciddiye aliyoruz papauc pahali geliyor kaciyorlar
salla gitsin annem ya
bilemem gari yarin kotu kadin muzeyyenligim ortaya cikarsa karismam
en iyiyi dizinizi kirin topiginizde yemenize icmenize dikkat edin tikir tikir kilolari verin benim kurt kadin yanimi cikarmayin sultanim
almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sakinnnnnnnnnnnnnnnnn
ben aldim canim ama patates kizartmasi saman gibi bir tat aliyor
kofte dersen yenmiyor
tad ariyorsan alma
ama yok yagsiz olsun ben yerim dersen sen bilirsin
her guzelin bir bedeli var
canlari sag olsun yeter ablasi
evet canim babamiz ezzacilik istedi
kizlarimda pek ayrilmazlar birbirinden
adam surat yapmasin diye degil sen istiyon diye he de bence bebisim
kiz sen dogurda biz isim buluruz
istersen calma bebem ben gonul hosluguyla veriririm
benim hikayem uzundur canim zamanla yazarim
enerji senin icinde azicik kazisan disari firlayacak bana inan
yasadigin yorgunluk gecsin bak nasil karninda kelebekler ucusacak bu yorgunlugun yerine
sabah niye kuru yedin
cok az yimisin bence
biliorsun degilmi az iyyerek ac kalirsin ama zayiflamassin
oo şeydam sen nasılsın biz iyiyiz.Kızlar napıyorsjnuz
ben beğendim afiyet olsun.Menum
sabah 10.00 2 yumurta 2 yk lor peynirle baharatli az zeytinyagli omlet.1/2 tb ekmek.5 zeytin
oglen 15.00 2 sb tuzsuz ev ayrani.8 yesil uzum 1/4 armut
aksam 2 haslanmis but bol tuzsuz balzamik sirkeli yagsiz salata
su 2.5 litre
spor 40 dk yuruyus
Afiyet olsun. Örnek almak lazım bu menüyü.menum gelsin
sabah
gramlari yazmiyom kizlar
ay cekirdegi ici
badem
cilek
ögle
mozzeralle peynir
domates
1 dilim ekmek
1 elma
aksam
ispanak
mantar
1 dilim ekmek
mango
su 4 oldu
1 saat kurek
kizlar gramli yazmayim dedim
ekmek tb
anam verebilirmiyiz ki acep kilomuzun %8-10 u kadar denemek lazım.aylik hedef konusunda bir sey soylemek isterim izniniz olursa
toplam kilonuzun %8-10 u arasini verebiliyorsunuz ki buda sagikli yagdan oluyor
hedefi az tutarsaniz hirsiniz az olur
buyuk dusunup buyuk oynamaliyiz ki yaglar gitsin
herseyden onemlisi pozitif dusunmek
lügattan yavas veriyom
niye veremiyom gibi cumleleri duymak istemiyorum
ama oyle ama boyle verecegiz bu kilolari buna inaninki benim inancimda zedelenmesin
gel vazgeç karatay dan beslen sağlıklı sağlıklı bence.buseb sizlerin menüde ekmek felan oluyor bende o bile yok o kadar katıkı .şu an zaten moral olarak çökük durumundyım.keyfım yok enerjım yok
canim sen ne yapiyorsun
kalp ameliyatı oldu yoğgun bakımda 2 haftadıtatlım şişeler ictiginiz soda ların şişeleri ayrıca almadık satıliyor mu bilmiyorum. Huniyle dolduruyor şişeler sıcak oluyor şişeleri de silikon fırın eldivenleriyle tutuyoruz.
Valla tatlım rahatı düşünme kendin için birseyler yapıyorsun sonuçta millete ne. Tavuk yersin arada. Yeşil mercimek salatası olabilir. Karatay sever yeşil mercimegi.
pisler insana böyle şaka yapılırmi kalp kırmak ne kolay ya.
Bence sen vazgeç bu karatay dan düzenli ve dengeli beslen. Karatay bana hiç iyi gelmedi. Çok az yemişsin olmamış.
Guzel canim afiyet olsun.
Oyy doğru düzgün yememişsin iyileş kuzum ya.
gelir bacim gelir :))))
Guzel canim afiyet olsun. Canım sucuk istedi yaaaa :))))
devlette direk diyetisyene gidilmiyor önce dahiliye o yönlendiriyor yani öyleydi değistimi bilmiyorum.
Aynen Elif te öyle yapıyor Merve cım.
ben burda yoktum ya Ece tam olarak sorun ne annen neden hastanede bilmiyorum bi anlatsana.
Afiyet olsun menü güzel. Sporda
oldu canımne demek kalkar yaparız erkenden.
oda olur birgün inşallah.
oo şeydam sen nasılsın biz iyiyiz.
ben beğendim afiyet olsun.
Afiyet olsun. Örnek almak lazım bu menüyü.
anam verebilirmiyiz ki acep kilomuzun %8-10 u kadar denemek lazım.
gel vazgeç karatay dan beslen sağlıklı sağlıklı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?