Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar toplanin bakimmmm bisey diycegdim
Bakiyorumda sabah kahvaltilari cok gec yeniyor olmuyo bole bundan sonra 10a kadar herkez yapsin istiyorum
Bu ne boyle aaaa metomuzu gec calistiriyoz size ozel yasam koclugu yapiyom bak hadi yine iyisiniz
iyi olur öğlene yakın kahvaltı paylasımı oluyor .daha erken olmalı ben 9 felan çekmeye çalışıcam kalkablırsem :)

berilceee sabahları pek yiyesim olmadığı için az tüketiyorum .kahvaltı türü hergün yiyemiyorum ben bazen tüketirim yumurta ama genelde yemek çorba agırlık tercıh ediyorum.annem işten yorgun geldiği için bana uygun pek yemek olmuyor.bulgur pilav oluyor fakat yemiyorum .yiceklerim sınırlı zaten farklı ne yıyeblırımkı.tavuk cıger turune gecım birazda devamlı köfte de olmaz

Ay çok sinirli yim çamaşır makinam saat 12 de geldi servis le konuştuk 16-18 arası gelicez dediler bekle bekle gelen giden yok tam 8 kere aradık. Sonuç ne biliyomusunuz internet cekmemiste servis görevlisi gormemis yalana bak bizim netimiz full çekerken onun net nasıl çekmez. Ben ne zaman yıkayıp kurutup ütü yapıcam bide misafir gelicek ağlamak istiyorum ya

Menüm
Saat 9
20 tane üzüm

Saat 10:30
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Yarım domates minik salatalık
2 dilim tam bugday

Saat 15
3 kofte
Yeşillik
1 bardak ayran

Saat 19
Tavuk suyu çorba
Domates salatalık
1 kk peynir

Su 2.5 litre 3 u bulur yatana kadar
Spor hala düzenim yok şu bayram geçse de düzen kursam kendime.

çok sinir bozucu ya ne zaman geleceklermiş peki
Afiyet olsun elifcim güzel menü

cuma günleri bende yardım edebilirim canım merve de var hallolur

eliya annem için soruyorum bu arada ben kim konserve yapmak kim
tatlım şişeler ictiginiz soda ların şişeleri ayrıca almadık satıliyor mu bilmiyorum. Huniyle dolduruyor şişeler sıcak oluyor şişeleri de silikon fırın eldivenleriyle tutuyoruz.

eliya köfte belki olabilir ama sulu yemekleri nasıl göturım .s . orda nasıl yıcem hem rahat edemem ki
Valla tatlım rahatı düşünme kendin için birseyler yapıyorsun sonuçta millete ne. Tavuk yersin arada. Yeşil mercimek salatası olabilir. Karatay sever yeşil mercimegi.

pisler insana böyle şaka yapılırmi kalp kırmak ne kolay ya.

Bence sen vazgeç bu karatay dan düzenli ve dengeli beslen. Karatay bana hiç iyi gelmedi. Çok az yemişsin olmamış.

Guzel canim afiyet olsun.

Oyy doğru düzgün yememişsin iyileş kuzum ya.

Şu adet olamamak ne kötü ya, adet sivilcelerim çıktı, göbek şişti, aşırı tatli istegim oluştu,psikolojim inişli çıkışlı hale geldi çabuk sinirlenir olmuşum ortam hazır gelen giden yok
gelir bacim gelir :))))

Guzel canim afiyet olsun. Canım sucuk istedi yaaaa :))))

devlette direk diyetisyene gidilmiyor önce dahiliye o yönlendiriyor yani öyleydi değistimi bilmiyorum.

Aynen Elif te öyle yapıyor Merve cım.

ben burda yoktum ya Ece tam olarak sorun ne annen neden hastanede bilmiyorum bi anlatsana.

Afiyet olsun menü güzel. Sporda

Kizlar toplanin bakimmmm bisey diycegdim
Bakiyorumda sabah kahvaltilari cok gec yeniyor olmuyo bole bundan sonra 10a kadar herkez yapsin istiyorum
Bu ne boyle aaaa metomuzu gec calistiriyoz size ozel yasam koclugu yapiyom bak hadi yine iyisiniz
oldu canım ne demek kalkar yaparız erkenden.

oda olur birgün inşallah.

Kızlar napıyorsjnuz
oo şeydam sen nasılsın biz iyiyiz.

ben beğendim afiyet olsun.

menum gelsin
sabah
gramlari yazmiyom kizlar
ay cekirdegi ici
badem
cilek

ögle
mozzeralle peynir
domates
1 dilim ekmek
1 elma

aksam
ispanak
mantar
1 dilim ekmek
mango

su 4 oldu
1 saat kurek

kizlar gramli yazmayim dedim
ekmek tb
Afiyet olsun. Örnek almak lazım bu menüyü.

anam verebilirmiyiz ki acep kilomuzun %8-10 u kadar denemek lazım.

buseb sizlerin menüde ekmek felan oluyor bende o bile yok o kadar katıkı .şu an zaten moral olarak çökük durumundyım.keyfım yok enerjım yok
gel vazgeç karatay dan beslen sağlıklı sağlıklı bence.

kalp ameliyatı oldu yoğgun bakımda 2 haftadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…