- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.901
Iyiyiz seydam sen nasilsn kosturmaca napakk
tatlım şişeler ictiginiz soda ların şişeleri ayrıca almadık satıliyor mu bilmiyorum. Huniyle dolduruyor şişeler sıcak oluyor şişeleri de silikon fırın eldivenleriyle tutuyoruz.
Valla tatlım rahatı düşünme kendin için birseyler yapıyorsun sonuçta millete ne. Tavuk yersin arada. Yeşil mercimek salatası olabilir. Karatay sever yeşil mercimegi.
pisler insana böyle şaka yapılırmi kalp kırmak ne kolay ya.
Bence sen vazgeç bu karatay dan düzenli ve dengeli beslen. Karatay bana hiç iyi gelmedi. Çok az yemişsin olmamış.
Guzel canim afiyet olsun.
Oyy doğru düzgün yememişsin iyileş kuzum ya.
gelir bacim gelir :))))
Guzel canim afiyet olsun. Canım sucuk istedi yaaaa :))))
devlette direk diyetisyene gidilmiyor önce dahiliye o yönlendiriyor yani öyleydi değistimi bilmiyorum.
Aynen Elif te öyle yapıyor Merve cım.
ben burda yoktum ya Ece tam olarak sorun ne annen neden hastanede bilmiyorum bi anlatsana.
Afiyet olsun menü güzel. Sporda
oldu canımne demek kalkar yaparız erkenden.
oda olur birgün inşallah.
oo şeydam sen nasılsın biz iyiyiz.
ben beğendim afiyet olsun.
Afiyet olsun. Örnek almak lazım bu menüyü.
anam verebilirmiyiz ki acep kilomuzun %8-10 u kadar denemek lazım.
gel vazgeç karatay dan beslen sağlıklı sağlıklı bence.
Bu oranlara göre ben ayda 8 kilo verebilir miyimaylik hedef konusunda bir sey soylemek isterim izniniz olursa
toplam kilonuzun %8-10 u arasini verebiliyorsunuz ki buda sagikli yagdan oluyor
hedefi az tutarsaniz hirsiniz az olur
buyuk dusunup buyuk oynamaliyiz ki yaglar gitsin
herseyden onemlisi pozitif dusunmek
lügattan yavas veriyom
niye veremiyom gibi cumleleri duymak istemiyorum
ama oyle ama boyle verecegiz bu kilolari buna inaninki benim inancimda zedelenmesin
yavru boş yere stres yapıyorsun ama
Menum
Sabah 11
2 lokma sucuk
Bir dilim tb ekmeği
Kk peynir
Ara 13
Bir bardak süt
Ara 17
2 mürdüm erigi
Bir ince dilim kavun
Akşam 19
Yağsız ızgara hamsi bir tabak
Bir kase salata
Su 2 yi gecti
Spor yarım saat yürüyüş
Kızlar ben diyetisyene gitmek istiyorum yaa diyet listesine uyamam ama tahliller yağ oranım falan hepsini öğrenmek istiyorum hemde bakalım neler diyecek.. Ama şu an maddi olarak uygun değilim devlet hastanelerinde ücret alıyorlar mı bilginiz var mı acaba
eliya kiz bizde domates sularimizi siselere yapiyoruz bizden baskasi yapmiyo saniyodum
Biz maden suyu siselrini biriktirip onlardan yapiyoruz her sise bir yemeklik oluyo pratik
buseb huniyle dolduruyoz biz tatlim elif nasil sise kullaniyo bilmiyomda biz maden suyu siselerine yapiyoz kapagida satiliyo tik tik kapatiyik
Aliniyodur sanrm burda yari ozel bi hastanede gidiyodum ben aylik 35 tl
Ben bugün kafa dinlemeye gidecektim ya hani güzel bir plan yapmıştım gece o heyecanla uyuyamadım sabah da rüya içinde rüyalar gördüm küçük rüyaların hepsinde de korkuyordum bir ara gözümü açıp hepsinin rüya olduğunu farkettim ve ayılamadım geri uyumuşum sonra kapı çalınca uyandım saatte geç olmuştu.. Annemin durumu aynı bir değişiklik yok. Eğer böyle giderse bulamazsak bir şey o zaman belinden su alırız gibi bir şey demişler annem pek iyi konuşmazdı bu konuda ondan moralim bozuldu hepten oturdum kaldım evde akşamdan bulaşıkları yıkayıp yarın erkenden çıkmayı öğleden sonra da annemi görmeyi düşünüyorum bakalım inşallah bu sefer olur
Menumu yazayim bari netim bitene kadar burdayim
Sabah9
1has yumurta
Kk peynir
Domates salatalik
1dilim esmer ekmek
Ara11
5kaju
Ogle14
1kase yogurt corbasi
1 seftali
Aksam18
3yk zerdacalli bulgur pilavi
1bardak ayran
Su3litre
Spor 10 dakika eliptk 20 dakikada parktaki bacaklari one arkaya kayiran alet varya ondan yaptim
Bu arada park evimin tam karsisinda butun aletler var her aksam 7de ordayim artkaletlerin isimlerini bilmiyom tabi o ayri
Kizlar toplanin bakimmmmbisey diycegdim
Bakiyorumda sabah kahvaltilari cok gec yeniyor olmuyo bole bundan sonra 10a kadar herkez yapsin istiyorum
Bu ne boyle aaaa metomuzu gec calistiriyoz size ozel yasam koclugu yapiyom bak hadi yine iyisiniz
canim eger yetki bendeyse ben biraz zorumdur dilimde agirdir
biz burda cebellesirken önemsenmemeyi, helede iki satir yazi birakmadan cekip gideni beni bizi adam yerine koymayani bende koymam
henuz tanismiyoruz ama sanaldada olsa emege saygi ararim
ben cok kalabalik grupta kilolarca eksi derdinde olmadim hic az olsun istikrarli olsun kemik grup olsun yeter yedim
o nedenle gelen gelir gelmeyene de ikinci bir sansi ben vermem cunku guvenimi kirmistir
bu konuda ve bircok konuda it damarim tutar yani
bir hevesle gelen onlar bakiyorlarki sanal manal ama ciddiye aliyoruz papauc pahali geliyor kaciyorlar
salla gitsin annem ya
bilemem gari yarin kotu kadin muzeyyenligim ortaya cikarsa karismam
en iyiyi dizinizi kirin topiginizde yemenize icmenize dikkat edin tikir tikir kilolari verin benim kurt kadin yanimi cikarmayin sultanim
almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sakinnnnnnnnnnnnnnnnn
ben aldim canim ama patates kizartmasi saman gibi bir tat aliyor
kofte dersen yenmiyor
tad ariyorsan alma
ama yok yagsiz olsun ben yerim dersen sen bilirsin
her guzelin bir bedeli var
canlari sag olsun yeter ablasi
evet canim babamiz ezzacilik istedi
kizlarimda pek ayrilmazlar birbirinden
adam surat yapmasin diye degil sen istiyon diye he de bence bebisim
kiz sen dogurda biz isim buluruz
istersen calma bebem ben gonul hosluguyla veriririm
benim hikayem uzundur canim zamanla yazarim
enerji senin icinde azicik kazisan disari firlayacak bana inan
yasadigin yorgunluk gecsin bak nasil karninda kelebekler ucusacak bu yorgunlugun yerine
sabah niye kuru yedin
cok az yimisin bence
biliorsun degilmi az iyyerek ac kalirsin ama zayiflamassin
Kızlar napıyorsjnuz
ben begendim her ogun proteyine sebze eklenmis
ekmek dengeli olmus afiyet olsun canim
fazla kh almadinmi sence bugun banami oyle geliyor
suda az
ogun bile yok ortada sen ne ettin canim ya
17 deki ara bana cok geldi
ögleni niye es gectin
ama aksam guzel
sporsuz bir menuye az su cik cik cik
bilemedim kuzum ya
pozitif dusun hersey guzel olsun olurmu
salata sebze aradi gozum az birazda proteyin olsa hic fena olmazdi hani
ben kargalarla yapiyom cibik krakerim
Ben bu eve tasininca bize biseler oldu hic erken kalkmayan oglum 7bucukta hortluyo bende 8de gozumu acms oluyorum evin havasi iyi geldi demekki diger ev rutubetten uyku yapiyodu bizde
Bundan dolayi diyom erken yiyin yemeginizi diye ben simdi erken kalkiyom yaay ne fenayim
Menum
sabah 10.00 2 yumurta 2 yk lor peynirle baharatli az zeytinyagli omlet.1/2 tb ekmek.5 zeytin
oglen 15.00 2 sb tuzsuz ev ayrani.8 yesil uzum 1/4 armut
aksam 2 haslanmis but bol tuzsuz balzamik sirkeli yagsiz salata
su 2.5 litre
spor 40 dk yuruyus
menum gelsin
sabah
gramlari yazmiyom kizlar
ay cekirdegi ici
badem
cilek
ögle
mozzeralle peynir
domates
1 dilim ekmek
1 elma
aksam
ispanak
mantar
1 dilim ekmek
mango
su 4 oldu
1 saat kurek
kizlar gramli yazmayim dedim
ekmek tb
kizlar bende elifi banyo yaptirip yatirayim gelirim
aylik hedef konusunda bir sey soylemek isterim izniniz olursa
toplam kilonuzun %8-10 u arasini verebiliyorsunuz ki buda sagikli yagdan oluyor
hedefi az tutarsaniz hirsiniz az olur
buyuk dusunup buyuk oynamaliyiz ki yaglar gitsin
herseyden onemlisi pozitif dusunmek
lügattan yavas veriyom
niye veremiyom gibi cumleleri duymak istemiyorum
ama oyle ama boyle verecegiz bu kilolari buna inaninki benim inancimda zedelenmesin
buseb sizlerin menüde ekmek felan oluyor bende o bile yok o kadar katıkı .şu an zaten moral olarak çökük durumundyım.keyfım yok enerjım yok
CurukElma ben sabah 7 de bezelye yemiş insanım ısıtmadan hemde :) çorba birşşey değl benim için.
@berilceee sabahları pek yiyesim olmadığı için az tüketiyorum .kahvaltı türü hergün yiyemiyorum ben bazen tüketirim yumurta ama genelde yemek çorba agırlık tercıh ediyorum.annem işten yorgun geldiği için bana uygun pek yemek olmuyor.bulgur pilav oluyor fakat yemiyorum.yiceklerim sınırlı zaten farklı ne yıyeblırımkı.tavuk cıger turune gecım birazda devamlı köfte de olmaz
Ay çok sinirli yim çamaşır makinam saat 12 de geldi servis le konuştuk 16-18 arası gelicez dediler bekle bekle gelen giden yok tam 8 kere aradık. Sonuç ne biliyomusunuz internet cekmemiste servis görevlisi gormemis yalana bak bizim netimiz full çekerken onun net nasıl çekmez. Ben ne zaman yıkayıp kurutup ütü yapıcam bide misafir gelicek ağlamak istiyorum ya
Menüm
Saat 9
20 tane üzüm
Saat 10:30
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Yarım domates minik salatalık
2 dilim tam bugday
Saat 15
3 kofte
Yeşillik
1 bardak ayran
Saat 19
Tavuk suyu çorba
Domates salatalık
1 kk peynir
Su 2.5 litre 3 u bulur yatana kadar
Spor hala düzenim yok şu bayram geçse de düzen kursam kendime.
bu sefer gezmek için plan program yapmadım sabah erkenden kalkıp kahvaltı bile etmeden çıkıcam dışarı vurucam kendimi yola önüme gelen otobüs hangisiyse atlayıp gidicem sonra vapur sonra her neyse
Sağol elifimtatlım şişeler ictiginiz soda ların şişeleri ayrıca almadık satıliyor mu bilmiyorum. Huniyle dolduruyor şişeler sıcak oluyor şişeleri de silikon fırın eldivenleriyle tutuyoruz.
Valla tatlım rahatı düşünme kendin için birseyler yapıyorsun sonuçta millete ne. Tavuk yersin arada. Yeşil mercimek salatası olabilir. Karatay sever yeşil mercimegi.
pisler insana böyle şaka yapılırmi kalp kırmak ne kolay ya.
Bence sen vazgeç bu karatay dan düzenli ve dengeli beslen. Karatay bana hiç iyi gelmedi. Çok az yemişsin olmamış.
Guzel canim afiyet olsun.
Oyy doğru düzgün yememişsin iyileş kuzum ya.
gelir bacim gelir :))))
Guzel canim afiyet olsun. Canım sucuk istedi yaaaa :))))
devlette direk diyetisyene gidilmiyor önce dahiliye o yönlendiriyor yani öyleydi değistimi bilmiyorum.
Aynen Elif te öyle yapıyor Merve cım.
ben burda yoktum ya Ece tam olarak sorun ne annen neden hastanede bilmiyorum bi anlatsana.
Afiyet olsun menü güzel. Sporda
oldu canımne demek kalkar yaparız erkenden.
oda olur birgün inşallah.
oo şeydam sen nasılsın biz iyiyiz.
ben beğendim afiyet olsun.
Afiyet olsun. Örnek almak lazım bu menüyü.
anam verebilirmiyiz ki acep kilomuzun %8-10 u kadar denemek lazım.
gel vazgeç karatay dan beslen sağlıklı sağlıklı bence.
En iyisi kizz ayaklarının götürdüğü yere gitttbu sefer gezmek için plan program yapmadım sabah erkenden kalkıp kahvaltı bile etmeden çıkıcam dışarı vurucam kendimi yola önüme gelen otobüs hangisiyse atlayıp gidicem sonra vapur sonra her neyse
Busem bu ara sabah kahvaltısı yok sendemenüm
sabah 9.00
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 fincan orta t. kahvesi
15.00
2 katı yumurta
1 dilim yağsız hindi füme
yağsız limonlu yeşil salata
19.00
2 anjelik eriği 1 kase yoğurta doğradım yedim. mis gibiydi ohh
2,5 lt su
spor yok bugün karnım ağrıyor 3. gün bitti wc yok ve regl ağrısı devam...
Sağol canım. Evet annemlerde bugün balık yaptı :)elimde değiil
oo balıklar yeniyor bu arada ohh miss afiyet olsun :)
hiç bilmiyorum bunu valla bedavaysa keşke bende gitsem yağıma baktırsam
elif de öyle yapıyormuş süpersiniz kız
çok uygunmuş bence
canım ya kıyamam iyi haberlerini bekliyoruz sormuyorum sürekli moral bozmak olmasın diye zaten gelişme olursa yazarsın sen diye. çok geçmiş olsun tekrar kuzum..
güzel menü afiyet olsuun zerdeçallı pilav ilk kez duydum güzelmiydi?
tamam tatlış
verme ismi çalarsam daha zevkli olur
abla yetki sende parçala beni
regl sancısı çekiyorum. ohh antalya nasıl kız güzel mi tatil?
berilimsemplice_signora ayşe arkadaşımız bugün hastaydı menüsünde bisküvi olan daha doğrusu 3 gündür iğne serum vs. mikrobik bi durumu var hali mecali yok öğün bile yok ortada demişsin ya o yüzden canım
şimdi mervecim sana çakal karlos desem yerinde olur dimi
öğlen az olmuş diğerleri çok güzel
afiyet olsun
abla ben ne diyeceğimi bilemiyorumki senin menüler bizim grup için çok farklı. o yüzden senin yorumlarında bize farklı oluyor. zamanla çözeriz birbirimizi
afiyet olsun sen böyle kilo veriyorsan daha ne olsun. missssss
bekliyoreeeee
doğru söze ne hacet. ben geçen hafta yüksek hedef verdim tutmadı yanından geçmedi moralim düştü o yüzden 3 kg hedef koydum bu kez sanırım öyle hatırlıyorum
canım kıyamam bırak istersen karatayı?
kız bende çok severim bezelye ben de sabah yemişliğim var bzelye çaktırmahem de soğuk senin gibi hem de suyuna ekmek banıp aboooovvv
3 yk bulgur pilavı yiyebilirsin canım ekmek yerine
hep böyleler canım yarın gelirler inş. üzülme ya
gayet bombastik bir menü bence afiyetler olsun
git gez canım kafanı dağıt
canım sen sabahları nasıl yemek yiyorsun ben hic yiyemem yaafiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım menun güzel
Once menu
08 kahvaltı
1 sb ballı süt
2 tane tam buğday bisküvi
12 ogle
1 sb süt
1 küçük muz
14 ara
1 dilim etimek
2 kk peynir
17 akşam
3 sb ayran evden
2 yk Şehriye çorbası
3 çatal mantar sote.
Su 1.5 lt anca olmuştur.
Spor yoo
Yok kiiiiz ne haftası. Ilahi seni :)))) ben haftada 1 kg veremiyorum ki 3 vereyim :)
Çok bi ebat farkı yok.teyzemdeki 1.5luk.1 lik yetiyor bana.
Edin edin.ben diyorum gelin ceyizinde olmalı 4 beyaz :) cam.bul.buzd. acrifry :)
Bütün parçaları makinaya atılıyor. Sıkıntı olmadı bende hiç. Ana gövde hariç :)
Afiyet olsun.kaçamak yok bence :)
aynen dene tabi bol şanss bol aşkkkkk
olabilir
valla karatayı aklım almıyorsabah k.fasulye yok böyle bir şey afiyet olsun tatlım
aynen çok taktım buara kuzu farkındayım
afiyet olsun canım güzel menü
hasta menüsü olduğu için fazla söze gerek yok. durumuna göre güzel menü canım. suyu arttırki mikrobu idrarla at canım :) tekrar geçmiş olsun
evet çok sinir bir durummm
tartıya az kaldı tatlıları unutalım cumaya kadar
Menum
Sabah 11
2 lokma sucuk
Bir dilim tb ekmeği
Kk peynir
Ara 13
Bir bardak süt
Ara 17
2 mürdüm erigi
Bir ince dilim kavun
Akşam 19
Yağsız ızgara hamsi bir tabak
Bir kase salata
Su 2 yi gecti
Spor yarım saat yürüyüş[/QUOT
Güzrl hilalcim afiyet olsun
Kızlar ben diyetisyene gitmek istiyorum yaa diyet listesine uyamam ama tahliller yağ oranım falan hepsini öğrenmek istiyorum hemde bakalım neler diyecek.. Ama şu an maddi olarak uygun değilim devlet hastanelerinde ücret alıyorlar mı bilginiz var mı acaba
Canım bildiğim kadarıyla devlet hastsnelerinde bki ind3ksinin belli bir orznın üstünde olurs bakıyorlar. Ama o oranı tam bilmiyorum.
Aliniyodur sanrm burda yari ozel bi hastanede gidiyodum ben aylik 35 tl
Çok iyomiş 35 tl. Bende araďtırayımm. Yarı özrl dexiğin nasıl oluyot ki.
Ben bugün kafa dinlemeye gidecektim ya hani güzel bir plan yapmıştım gece o heyecanla uyuyamadım sabah da rüya içinde rüyalar gördüm küçük rüyaların hepsinde de korkuyordum bir ara gözümü açıp hepsinin rüya olduğunu farkettim ve ayılamadım geri uyumuşum sonra kapı çalınca uyandım saatte geç olmuştu.. Annemin durumu aynı bir değişiklik yok. Eğer böyle giderse bulamazsak bir şey o zaman belinden su alırız gibi bir şey demişler annem pek iyi konuşmazdı bu konuda ondan moralim bozuldu hepten oturdum kaldım evde akşamdan bulaşıkları yıkayıp yarın erkenden çıkmayı öğleden sonra da annemi görmeyi düşünüyorum bakalım inşallah bu sefer olur
Ec3cim inşallah anneciģin trpki verir yarın. Mutlulukla grlirdin inşallah.
Menumu yazayim bari netim bitene kadar burdayim
Sabah9
1has yumurta
Kk peynir
Domates salatalik
1dilim esmer ekmek
Ara11
5kaju
Ogle14
1kase yogurt corbasi
1 seftali
Aksam18
3yk zerdacalli bulgur pilavi
1bardak ayran
Su3litre
Spor 10 dakika eliptk 20 dakikada parktaki bacaklari one arkaya kayiran alet varya ondan yaptim
Bu arada park evimin tam karsisinda butun aletler var her aksam 7de ordayim artkaletlerin isimlerini bilmiyom tabi o ayri
Menü güztl canım. Afiyet olsun.
Kizlar toplanin bakimmmmbisey diycegdim
Bakiyorumda sabah kahvaltilari cok gec yeniyor olmuyo bole bundan sonra 10a kadar herkez yapsin istiyorum
Bu ne boyle aaaa metomuzu gec calistiriyoz size ozel yasam koclugu yapiyom bak hadi yine iyisiniz
Kslkıyoruz kızz.
Sende bağırmays yer arıyosun.
canim eger yetki bendeyse ben biraz zorumdur dilimde agirdir
biz burda cebellesirken önemsenmemeyi, helede iki satir yazi birakmadan cekip gideni beni bizi adam yerine koymayani bende koymam
henuz tanismiyoruz ama sanaldada olsa emege saygi ararim
ben cok kalabalik grupta kilolarca eksi derdinde olmadim hic az olsun istikrarli olsun kemik grup olsun yeter yedim
o nedenle gelen gelir gelmeyene de ikinci bir sansi ben vermem cunku guvenimi kirmistir
bu konuda ve bircok konuda it damarim tutar yani
bir hevesle gelen onlar bakiyorlarki sanal manal ama ciddiye aliyoruz papauc pahali geliyor kaciyorlar
salla gitsin annem ya
bilemem gari yarin kotu kadin muzeyyenligim ortaya cikarsa karismam
en iyiyi dizinizi kirin topiginizde yemenize icmenize dikkat edin tikir tikir kilolari verin benim kurt kadin yanimi cikarmayin sultanim
almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sakinnnnnnnnnnnnnnnnn
ben aldim canim ama patates kizartmasi saman gibi bir tat aliyor
kofte dersen yenmiyor
tad ariyorsan alma
ama yok yagsiz olsun ben yerim dersen sen bilirsin
her guzelin bir bedeli var
canlari sag olsun yeter ablasi
evet canim babamiz ezzacilik istedi
kizlarimda pek ayrilmazlar birbirinden
adam surat yapmasin diye degil sen istiyon diye he de bence bebisim
kiz sen dogurda biz isim buluruz
istersen calma bebem ben gonul hosluguyla veriririm
benim hikayem uzundur canim zamanla yazarim
enerji senin icinde azicik kazisan disari firlayacak bana inan
yasadigin yorgunluk gecsin bak nasil karninda kelebekler ucusacak bu yorgunlugun yerine
sabah niye kuru yedin
cok az yimisin bence
biliorsun degilmi az iyyerek ac kalirsin ama zayiflamassin
Zor ol berilim. Bir an önce kuryulalım. Sopayı göster bana.
ben begendim her ogun proteyine sebze eklenmis
ekmek dengeli olmus afiyet olsun canim
fazla kh almadinmi sence bugun banami oyle geliyor
suda az
ogun bile yok ortada sen ne ettin canim ya
17 deki ara bana cok geldi
ögleni niye es gectin
ama aksam guzel
sporsuz bir menuye az su cik cik cik
bilemedim kuzum ya
pozitif dusun hersey guzel olsun olurmu
salata sebze aradi gozum az birazda proteyin olsa hic fena olmazdi hani
ben kargalarla yapiyom cibik krakerim
Teşekkür ederim csnım.
Ben bu eve tasininca bize biseler oldu hic erken kalkmayan oglum 7bucukta hortluyo bende 8de gozumu acms oluyorum evin havasi iyi geldi demekki diger ev rutubetten uyku yapiyodu bizde
Bundan dolayi diyom erken yiyin yemeginizi diye ben simdi erken kalkiyom yaay ne fenayim
Dur slışamafın daha. Slışınca uyursun kuzum. O zsman da biz sana kızarız. Sopayı gösteririz.
teşelkkür edetim.Afiuet olsun canim.su spor menu cok guzel:)
gecmis olsun canim.hasta menusu ama biraz daha meyve koy istersen vitamin olsun
corbayi ben de tek gecerim
afiyet olsun canim
yakininda kizilay var mi hic?istanvuldaki kizilaylarda aylik 50ye herseye bakiyolar.bi de asmde her turlu tahlil yapiyorlar ucretsiz
canim moralini bozma iyi olacak ins
Ben dolu yasamis insanlarin tecrubelerine onem veririm acikcasi.bir de kaptanlik biraz disiplin ve net konusma gerektiriyor.cek kulaklarimizi.benim acimdan sorun yok
hosgeldin canim.nasilsin.ne yaptin dinlendin mi
Menum
sabah 10.00 2 yumurta 2 yk lor peynirle baharatli az zeytinyagli omlet.1/2 tb ekmek.5 zeytin
oglen 15.00 2 sb tuzsuz ev ayrani.8 yesil uzum 1/4 armut
aksam 2 haslanmis but bol tuzsuz balzamik sirkeli yagsiz salata
su 2.5 litre
spor 40 dk yuruyus
Ben brğenfom. Agiyrt olsun.
Ben seni sevdim@berilceee seydada net konusurdu bencede oyle olunmali
Ben hepinizi pek sevdim. Hepinizi kardeş alabilirim. Kız kardeşim yok zati.
menum gelsin
sabah
gramlari yazmiyom kizlar
ay cekirdegi ici
badem
cilek
ögle
mozzeralle peynir
domates
1 dilim ekmek
1 elma
aksam
ispanak
mantar
1 dilim ekmek
mango
su 4 oldu
1 saat kurek
kizlar gramli yazmayim dedim
ekmek tb
Afiyet olsun canım. Sendrn örnek menüler kapacsģım.
Ay çok sinirli yim çamaşır makinam saat 12 de geldi servis le konuştuk 16-18 arası gelicez dediler bekle bekle gelen giden yok tam 8 kere aradık. Sonuç ne biliyomusunuz internet cekmemiste servis görevlisi gormemis yalana bak bizim netimiz full çekerken onun net nasıl çekmez. Ben ne zaman yıkayıp kurutup ütü yapıcam bide misafir gelicek ağlamak istiyorum ya
Servisler afsmı kanser eder. Genel merkeze şikayet et. Ben öğle yapıyorim. Hemen geliyorlar.
Menüm
Saat 9
20 tane üzüm
Saat 10:30
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Yarım domates minik salatalık
2 dilim tam bugday
Saat 15
3 kofte
Yeşillik
1 bardak ayran
Saat 19
Tavuk suyu çorba
Domates salatalık
1 kk peynir
Su 2.5 litre 3 u bulur yatana kadar
Spor hala düzenim yok şu bayram geçse de düzen kursam kendime.
Menü güzrl canım. Afiyet olsun.
Bu oranlara göre ben ayda 8 kilo verebilir miyimama nasıl
Ben dr zor veririm ayda 8 kg.
5 versem ona da razıyım.
menüm
sabah 9.00
1 fincan orta t. kahvesi
15.00
2 katı yumurta
19.00
2,5 lt su
Buse biraz düzensiz olmuş.
Bugun bana aferin aksam caya gittik ve ben ne kek ne borek ne cekirdek ne kisir yemedim
Ben begendim canım afiyet olsunBugunun özeti
Sabah(9:00)
1.5 yumurtali peynirli omlet
Yesillik
Ara(11:30)
1bardak sut
Öğle(14:00)
1kase corba
1elma(pisirdigim baligi firinda unuttum yemek yedim beden doymadim diye birde elma yedim baligi akşam hatirladim)
Ara(16:00)
1activua
Akşam(18:30)
2parca tavuk
Salata
1kase çorba
Su:1.5lt
Spor:40dk yuruyus
Sizce nasil
Tebriklerr canım böyle devamBugun bana aferin aksam caya gittik ve ben ne kek ne borek ne cekirdek ne kisir yemedim
yarın 12-14 arası bakalım inşallah gelirler cildiricam yoksaçok sinir bozucu yane zaman geleceklermiş peki
Afiyet olsun elifcim güzel menü
Ooo tatil süper.antalyadayım canım nolsun tatil
acil bi ameliyatmiydi yoksa planlimiydi. Kalp ameliyatı sonrası her bünye kolay toparlayamiyor zaman alabilir.dua et canım dua.kalp ameliyatı oldu yoğgun bakımda 2 haftadı
Afiyet olsunda az yemişsin kiz Buse.menüm
sabah 9.00
1 fincan orta t. kahvesi
15.00
2 katı yumurta
19.00
2,5 lt su
Afiyet olsun canım. Balığı nasıl unuttun kız :)) kokun hatırlar insan :)) suyun az olmuş tatlım arttır biraz gerisi güzel.Bugunun özeti
Yesillik
1bardak sut
1kase corba
1elma(pisirdigim baligi firinda unuttum yemek yedim beden doymadim diye birde elma yedim baligi akşam hatirladim)
1activua
2parca tavuk
Salata
1kase çorba
Sizce nasil
vuu huuu Tebrikler sana.Bugun bana aferin aksam caya gittik ve ben ne kek ne borek ne cekirdek ne kisir yemedim
Bugunun özeti
Yesillik
1bardak sut
1kase corba
1activua
2parca tavuk
Salata
1kase çorba
Sizce nasil
Kizlar devlette once endokrin bolumu kan tahlili yapiyor gerekli girurse diyetisyene gidiyorsunuz ama ben gittigimde bildiginuz tartı vardi oyle yag kas yok malesef boy ve kilo olcup bmi nize gore cal diyeti veriyor[/QUOTE
Ben de senin gibi biliyorum.
Benimkini bunaldim çıkalım dedim 30 dk yurudum 15 dk aletlerle çalıştım. İnşallah belim ağrımaz sabah[/QUOTE
Maşallah kız elif. Ahhh benim adsm da çıksa keşke.
Bugunun özeti
Yesillik
1bardak sut
1kase corba
1activua
2parca tavuk
Salata
1kase çorba
Sizce nasil
Bugun bana aferin aksam caya gittik ve ben ne kek ne borek ne cekirdek ne kisir yemedim
Sağol elifim
En iyisi kizz ayaklarının götürdüğü yere gittt
Busem bu ara sabah kahvaltısı yok sendeafiyet olsun
Sağol canım. Evet annemlerde bugün balık yaptı :)
yarın 12-14 arası bakalım inşallah gelirler cildiricam yoksa
Ooo tatil süper.
acil bi ameliyatmiydi yoksa planlimiydi. Kalp ameliyatı sonrası her bünye kolay toparlayamiyor zaman alabilir.dua et canım dua.
Afiyet olsunda az yemişsin kiz Buse.
Afiyet olsun canım. Balığı nasıl unuttun kız :)) kokun hatırlar insan :)) suyun az olmuş tatlım arttır biraz gerisi güzel.
vuu huuu Tebrikler sana.
Benimkini bunaldim çıkalım dedim 30 dk yurudum 15 dk aletlerle çalıştım. İnşallah belim ağrımaz sabah
Hadi iyi geceler herkese. Ben yatar yorildum bu gün.
Acildi diyebilirimyarın 12-14 arası bakalım inşallah gelirler cildiricam yoksa
Ooo tatil süper.
acil bi ameliyatmiydi yoksa planlimiydi. Kalp ameliyatı sonrası her bünye kolay toparlayamiyor zaman alabilir.dua et canım dua.
Afiyet olsun canım. Balığı nasıl unuttun kız :)) kokun hatırlar insan :)) suyun az olmuş tatlım arttır biraz gerisi güzel.
vuu huuu Tebrikler sana.
hadi ınş elifimyarın 12-14 arası bakalım inşallah gelirler cildiricam yoksa
Ooo tatil süper.
vuu huuu Tebrikler sana.
Ne güzel yapmışsın canim bende yarın yuruyuse çıkacağım ınşBenimkini bunaldim çıkalım dedim 30 dk yurudum 15 dk aletlerle çalıştım. İnşallah belim ağrımaz sabah
Iyi geceler canimHadi iyi geceler herkese. Ben yatar yorildum bu gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?